- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.001
bende haseki ye gitmeyi düşünüyorum sonuç aynı gün çıkarmı? gittiğimizde hemen alırlarmı ultrasona oranın hastası değiliz ya
Haklısın canım. Ben de hic gormedigim kisileri listede goruyorum. Ne ara girip yazıyorlar beni ekleyin die onu da gormus degilim dogrusu.
Bence de muhabbete katılmayanları kaldıralım listeden ve katılmadan eklemeyelim listeye.
Ben 2 kere Haseki'ye gitmiş bulunmaktayım, hiç tavsiye etmiyorum.Yemek molasına randevu verdiler bana 12.50'ye ve gittiğimde henüz 10daki anneler bile ultrasona girememişlerdi,tam 4te girebildim ,zaten hep öğrenciler var gerçek doktor da yok araştırma hastanesi olduğu için.Başka bir yer tercih edin,en azından gerilmezsiniz.
Ayy o kağıdımda evde :26: sağlık ocağınınki yani..Sarılık geçirmemişim ben bu arada..İnşallah sarılık çıkmaz korkuyorum ben sarılıktan.
nasıl yani anlamadım? internetten randevu alıp gidemiyormuyuz?
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar cnm kendine ii bak
Kızlarrrrrrrrr
Babamla da barıstık
Telefonda sesimi duyunca gozleri doldu sesi titriyordu
( Babanla kus muydunuz ki sorusunu soracak arkadaslar icin anlatayım, ben kacmıstım esimle evlenmek icin.
Annemle konusuyorduk gizliden barısmıstık annemle, simdi de babamla barıstık. Ama esimi istemiyorlar gene)
peki tavsiye edebileceğin biryer warmı canm?
eleferam tablo için sağol canım
ama tablo yine almış başını gidiyor
yani benim anlamadığım hiç girmeyen muhabbet etmeyen insanlar
beni de tabloya yazarmısınız diyor
tabloda kendilerini görünce ne oluyor ben anlamıyorum
aslında muhabbete katılmayan insanları almamak lazım listeye
ben diyet grubundaydım ordada öyleydi herkes tabloya yazarmısın diyordu
bizde muhabbetlere katılırsan daha sonra ekleriz diyorduk
yani ben mi yanlış düşünüyorum kızlarrr
günaydın güzel anne adayları;
Hamileliğiniz başından beri kaç kilo aldınız?
Ben 6 kilo aldım biraz fazla galiba
Tabloyu güncellemek zor oluyordur,haklısın ama bu silme işi bana hoş gelmiyor. eklenmiş kişinin silinmesinin ne anlamı var anlayamıyorum.Tablonun kalabalık olması güzel bence,beni hiç rahatsız etmiyor. Ben sırf bu silme işinden rahatsız olduğum için face grubundan çıktım,ben üzülüyorum yani sonuçta herkes aynı güzel amaç için burda,herkes sohbete katılsa zaten takip etmesi imkansız olur,şuan bile çok zor,varsın katılmasın,okusunlar.Benim fikrim böyle ama tabi her düşünceye saygı duyarım yani...
bnce kimsenin yeni gelemleri dislamaya hakki yok bunu dusunenler yanlis yapiyor size yapilsa hosunuza gitmez sizde bi baskasina yapmayin bu topik subat annelerinin hepsine acikk
kızlar mrb bende açıkcası arkşımıza katılıyorum bende silinmişim tablodan elimden geldiğince girmye çalışıyorum ama bu aktif olmayan silinir mantığı banada çok üzücü geldi pek doğru bulmuyorum grublaşma gibi oluyor burası sonuçta bütün üyelere açık bir site ve birşeyler paylaşıp birbirimze yardımcı olmak için burdayız amacından sapıyor böyle şeyler olunca diye düşünüyorum.
Ben iki gün önce bu topiğe katıldım ve doğal olarak bütün Şubat anneleri gibi ismimin listede olması gerektiğini düşünüyorum .Madem yeni gelenleri dışlamak istiyorsun oyelken o zaman neden topiği yeni üyelere kapatmadınız??Biz yeni görüp girmiş olamaz mıyız,o zaman sadece sizin sohbetleri okumaya mı geldik bu topiğe?Bence çok yanlış düşünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?