2012 Şubat Anneleri

bende haseki ye gitmeyi düşünüyorum sonuç aynı gün çıkarmı? gittiğimizde hemen alırlarmı ultrasona oranın hastası değiliz ya

Ben 2 kere Haseki'ye gitmiş bulunmaktayım, hiç tavsiye etmiyorum.Yemek molasına randevu verdiler bana 12.50'ye ve gittiğimde henüz 10daki anneler bile ultrasona girememişlerdi,tam 4te girebildim ,zaten hep öğrenciler var gerçek doktor da yok araştırma hastanesi olduğu için.Başka bir yer tercih edin,en azından gerilmezsiniz.

Tabloyu güncellemek zor oluyordur,haklısın ama bu silme işi bana hoş gelmiyor. eklenmiş kişinin silinmesinin ne anlamı var anlayamıyorum.Tablonun kalabalık olması güzel bence,beni hiç rahatsız etmiyor. Ben sırf bu silme işinden rahatsız olduğum için face grubundan çıktım,ben üzülüyorum yani sonuçta herkes aynı güzel amaç için burda,herkes sohbete katılsa zaten takip etmesi imkansız olur,şuan bile çok zor,varsın katılmasın,okusunlar.Benim fikrim böyle ama tabi her düşünceye saygı duyarım yani...

peki tavsiye edebileceğin biryer warmı canm?

nasıl yani anlamadım? internetten randevu alıp gidemiyormuyuz?

randevu alıp gidersin ama ayrıntılı ultrason kafadan istenince girilecek bir yer olmadığı için sevk kağıdı yada doktor yöneltmesi istiyolar yoksa onun dışında randevu alsanda doktorununuz kim die soracaklar yada ne zaman yönlendirildi die benim doktorumla beraber gitcez hasekiye oranın doktorları ilgilenmeyecek yani o yüzden rahatım

gözün aydın dünyam, inşallah devamı da gelir de eşinle de barışırlar

dünyam çok sevindim bence onlar istemeden eşini hemen devreye sokma sonradan sorun çıkar falan yine canın sıkılır onlar ne zaman hazır olursa o zaman eşinde senle beraber babanlara gidersiniz..bende kaçtım hemen barıştık ama 5 sene sonra bak şimdi küsüs..hala eski defterleri gündeme getiriyorlar canımı sıkıyorlardı inş seninkiler öyle yapmaz..allahım yardımcın olsun...

Ben once kendim esimle aramı duzelteyim de sonra ailemle de duzelir.

Bıktım ya valla bıktım. Bogmak istiyorum artık kocamı ben her gun sinir krizi gecirmek zorunda mıyım bu evin icinde

Keske hic evlenmeseydim hep nisanlı kalsaydım

Ben iki gün önce bu topiğe katıldım ve doğal olarak bütün Şubat anneleri gibi ismimin listede olması gerektiğini düşünüyorum .Madem yeni gelenleri dışlamak istiyorsun oyelken o zaman neden topiği yeni üyelere kapatmadınız??Biz yeni görüp girmiş olamaz mıyız,o zaman sadece sizin sohbetleri okumaya mı geldik bu topiğe?Bence çok yanlış düşünüyorsun.

bnce kimsenin yeni gelemleri dislamaya hakki yok bunu dusunenler yanlis yapiyor size yapilsa hosunuza gitmez sizde bi baskasina yapmayin bu topik subat annelerinin hepsine acikk

kızlar mrb bende açıkcası arkşımıza katılıyorum bende silinmişim tablodan elimden geldiğince girmye çalışıyorum ama bu aktif olmayan silinir mantığı banada çok üzücü geldi pek doğru bulmuyorum grublaşma gibi oluyor burası sonuçta bütün üyelere açık bir site ve birşeyler paylaşıp birbirimze yardımcı olmak için burdayız amacından sapıyor böyle şeyler olunca diye düşünüyorum.

iyiakşamlar arkadaşlar..
ben bugün hiç giremedim diyebilirim..aslında bi ara fırsat bulup bi baktım ama kendimi göstermeden bi bakıp çıktımdaha doğrusu şifremi yamaya bile zamanım yoktu,neyapıyorsunuz diye girdim..
yine döktürdüğünüzü gördüm,okuyamadan çıktım valla:))kim nezaman neyaptı hiç bilmiyorum.((
ben grip olmuştum ya kaç gündür üzerimden tam olarak atmış değilim,ama hergün biraz daha iyi oluyorum çok şükür..bide öksürüğümde geçse daha iyi olucam(
eşimede bulaştırdım ,garibim baş ağrısı,kırgınlık sürünüyo nerdeyse!(
birde diyorumki bana sakın yaklaşma,virüs bulaştırırsın!:))
yeni arkadaşlar ve bebişleri aramıza katılmş ..hoşgeldiniz..

kimseciklerde yokmuş ,iyi bende çıkıcam zateniyarın görüşürüz..
okadar yorgunumki..(

bnce kimsenin yeni gelemleri dislamaya hakki yok bunu dusunenler yanlis yapiyor size yapilsa hosunuza gitmez sizde bi baskasina yapmayin bu topik subat annelerinin hepsine acikk

Yeni gelenleri kim dışlıyor söyler misin arkadaşım? Burda yeni gelenlere herkes hoşgeldin diyor, ticker yapımında daha geçen gün 2 arkadaşım kendini paraladı, yapılan iyilikleri yok sayıp yeniler dışlanıyor diyemezsin.Kaldı ki listeden silinenler yeni gelenler değil, silinenler ne zamandır topiğe uğramayanlar..Umarım ikisi arasında ayrımı anlarsın.

Sen dikkatli baktın mı canım tabloya? senin silinmemen gerektiği zaten yeni üye olduğun söylendi, geçmişi okursan bu dediklerimi bulursun, son güncellenen tabloda da ismin vardı.

Birşeyler paylaşmak isteyen şubat annelerine bir sorum olacak.ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumve özel hastaneye gidiyorum fakat düşünüyorumda doğum için tıp fakültesinimi terciih etmeliyim bu riskli bir doğummu olacak acaba çok kafama takıyorum

Yeni gelenler dışlanmıyor nerden çıkarıyorsunuz Allah aşkına ya? az önce açıklama yaptım, sen de bi oku istersen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…