2012 Şubat Anneleri

Canım bu arada 2097. sayfadaki şu iletinden benim resmimin eklentili olduğu yeri bi silebilcen mi sana zahmet barıştıysak :)))

Son düzenleme:
pıtırcığım üzme tatlı canını herşey zamanla düzelir ama keşke kaçmadan ikna etmenin başka yollarını bulsaydın daha iyi olurdu ama nasip işte

ben evlenmeden 1,5 sene hergün babam tarafından ağlatıldım hayır dedi bi kere olmaz dedi hergün ayrıldın mı die soruyodu bitti mi die kapı dışarı yollamıyordu ya babacım bir tanış nasıl bir çocuk gör kusuru varsa ayrılırım seni mi kırcam dedim ama yok elalemin herifini nie tanıyım ben istemiyorum kültür olarak yetişme tarzı olarak farklı aileleriz yapamassın benim sana verdiklerimi o çocuk veremez dedi.ben babamdan o yaşıma kadar dayak yemedim hergün yiyodum ben konuştukça beni dinlemedi yalvardım allah bir hakkı için çocuğu çok seviyorum insan olduğu için ahlakı için seviyorum desemde dinlemedi maddi durumu bahane etti şöle böyle derken bir tek laf söyledim babama malın var die kendine güvenme bir kıvılcım yeter fakirim die üzülme gönül zengiliği yeter dedim.beni zor durumda bırakma seni annemi kardeşlerimi görmeden yaparım ama ben emresiz hiçbirşey yapamam dedim ve o sıra annemin ailesinin başına çok kötü bir olay geldi Allah kimsenin başına vermesin dayım işlerini batırdı dedemle anneannemin 6 katlı apartmanını yok etti bir gün kapıda terlikleriyle ceplerinde 5krş parasız dedemle annenemi görünce benim dediğim lafa geldi ve bin pişman oldu hergün dua ettim allaharabbim sen ıslah eyle sen hak yoluna döndür babamı die ve kendiliğinden ne dedi biliyomuusn yavrum özür dilerim herşey için git çocuğu getir bir göreyim tanışalım ailesini alsın gelsin dedi ve Allah o kadar büyük ki sevgimiz için her zorluğu göze aldık ama deydi.Şimdi herkes benden çok eşimi sever ve sayar onun ailesi zaten çok severlerdi beni ama abisi yüzünden 1 senede öyle evlenemedik önce abi evlenirmiş dediler çocuğun kısmeti yok rabbim nasip etmedi beni istedikleri gece abisine kısmet çıktı mesala yani hayat o kadar süprizlerle dolu ki rabbime sığınmak en güseli sonunda 2,5 yılın sonunda şükür kavuştuk istanbula geldik izmirden babamla beraber çalışıyoruz babama dedemden kalan dairede oturuyoruz dünya yansa umrumuzda değil allah herkese böyle sevgi nasip etsin inşallah

merhaba
istanbuldaki arkadaslar ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız veya yaptıracaksınız (avr. yakası) ücret bilginiz varmı?

canım ücret konusunu bilmiyorum ama ben özel çapa hastanesinin yönlendirdiği haseki araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırıcam

Allah tamamına erdirsin canım hoşgeldin

bblau canım hangi testleri istediğini yazıyorum pek anlamadım

Açlık kan şekeri
AST
ALT
Bilirubin total
bilirubin direk
bilirubin indirek
serbest T3
serbest T4
TSH

Canım AST-ALT karaciğer enzimleri.
sT3,sT4,TSH tiroitler,
kan şekeri malum
Bilrubinler de safra ve karaciğerle alakalı....
Hepatitlerle alakalı birşey var mı peki?

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

İyi akşamlar canım.

Canım AST-ALT karaciğer enzimleri.
sT3,sT4,TSH tiroitler,
kan şekeri malum
Bilrubinler de safra ve karaciğerle alakalı....
Hepatitlerle alakalı birşey var mı peki?

Hepatitle alakalı birşey yok sanırım bi bunlar işaretli.Karaciğerde bi problem çıkacak galiba :26:

teşekkür ederim,bilgi hastanesi bana uzak,ben çankayadayım..inşallah herşey istediğin gibi olur :))

Çözdüm canım saolasın :)))

bblau bayılıyorum sana ya. herşeyi okuyup ögreniyorsun ama nasıl unutmuyorsun şaşırıyorum ben okuduğumu anında unuturum.. :26:

Canım çok teşekkürler :78:
Ben de çok unutkan biriyim aslında, sanırım ne kadar ilgilendiğinle alakalı konuyla....
İşime gelmeyen bişey oldu mu unutuyorum gitsin

bencede sanırım kıskanıyorlar

seninki iyiymiş canım benimki evlenene kadar bile sabredememişti nişanlıyken başlamıştı
ama şimdi laf sokmakla meşgul bebeğe konsantre olamadı herhalde

ilerde bizdemi ööle olcaz acaba oğlan annesi olunca
aman Allah korusun ya

İyi akşamlar canım.
Hepatitle alakalı birşey yok sanırım bi bunlar işaretli.Karaciğerde bi problem çıkacak galiba :26:

Önceden geçirilmiş bir sarılık sebebiyle de böyle oluyor olabilir canım...
Peki ALT-AST yüksek miymiş sağlık ocağındaki tahlilde yoksa senin doktor mu yazmış?

bende haseki ye gitmeyi düşünüyorum sonuç aynı gün çıkarmı? gittiğimizde hemen alırlarmı ultrasona oranın hastası değiliz ya

canım şöyleki sürekli gittiğin hastanenin 2 hafta önceden oraya yönlendirmesi gerekiyo ki randevu versinler sonra randevuyu alıyosun ve 2 hafta sonra gidiyosun ama tahlil sonuçlarını bilemiyorum hemen verirlermi ???

hoşbuldum ilgilendiğin için teşekür ederim..ben biraz daha araştırayım..

Önceden geçirilmiş bir sarılık sebebiyle de böyle oluyor olabilir canım...
Peki ALT-AST yüksek miymiş sağlık ocağındaki tahlilde yoksa senin doktor mu yazmış?

Ayy o kağıdımda evde :26: sağlık ocağınınki yani..Sarılık geçirmemişim ben bu arada..İnşallah sarılık çıkmaz korkuyorum ben sarılıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…