- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.981
Canım geri geri gidip bi daha okudum bulamadım?
Sanırım ben hala göremiyorum..
O da olur hatta evladında gör kuzu...
Ama bir makale okumuştum...
Çocuğunu sevmeyen ana baba
Evladını doktor yapsın diye?
ÇOk sevindim yelizim...
Ne güzel haber bu bu vakitte
Hele torunda doğsun bak ne güzlleşcek herşey
Canım öyle deme...
Seni ne sevdiğimi
Değerli olduğunu anlamış olmalıydın...
Eğer cvp vermezsen yine sokarımeğer laf sokmak diyorsan adına...
Yada kapris kumkuması mı diyorsunuz ona
Sevgimi verdiğim kişilerden sevgi isterim ben...
Emek gibi düşün...
Ama dersen ki bak aysebahar ben sana yazmam sende bana yazma
Üzülürüm belki ama yazmam bilesin daha!
Daha da gelmem Davos'a gibi düşün bu durumu
merhaba
istanbuldaki arkadaslar ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız veya yaptıracaksınız (avr. yakası) ücret bilginiz varmı?
merhaba
istanbuldaki arkadaslar ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız veya yaptıracaksınız (avr. yakası) ücret bilginiz varmı?
merhaba,ben de şubat annesiyim.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve ilk gebeliğim.ankarada yaşıyorum,doktorumdan memnun değilim.güven hastanesine gitmeyi düşünüyorum..emekli sandığına bağlıyım..acaba bu hastane hakkında fikri olan var mı?doğum ücretleri falan.. ya da siz nerelere gidiyorsunuz,özellikle tüp bebek anneleri...
bblau canım hangi testleri istediğini yazıyorum pek anlamadım
Açlık kan şekeri
AST
ALT
Bilirubin total
bilirubin direk
bilirubin indirek
serbest T3
serbest T4
TSH
canım ücret konusunu bilmiyorum ama ben özel çapa hastanesinin yönlendirdiği haseki araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırıcam
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Canım AST-ALT karaciğer enzimleri.
sT3,sT4,TSH tiroitler,
kan şekeri malum
Bilrubinler de safra ve karaciğerle alakalı....
Hepatitlerle alakalı birşey var mı peki?
merhaba hoşgeldin bende ankarada yaşıyorum batıkent özel bilgi hastanesine gidiyorum doktorum ve hastaneden memnunum geçenlerde sordum nurmal dogum 550 sezaryana 650 tl istiyorlarmışçok uygun geldi bize haaa birde yeni dogan ünitesi yokmuş 37.haftada dr söylüyormuş bebegin durumunu yani hastanin uygun olup olmadıgını benim dr öyle bir durum olursa medikanada yaparız sezaryanı dedi oradaki fiyatlarda uçuk inşallah gerek olmaz üniteye falan
Önce mesaj düzelltten sildim yazdıklarımı baktım hala önizleme şeklinde görünüyor fotoğraflar stres olduydum
Sonra bu yazı alanın alt kısımda eklentiyle ilgili bişeler yazıyordu onla bişeler yaptım sildim ama tam net hatırlamıyorum cnm bir kez yaptığım için..
bblau bayılıyorum sana ya. herşeyi okuyup ögreniyorsun ama nasıl unutmuyorsun şaşırıyorum ben okuduğumu anında unuturum.. :26:
Benimki de sürekli hamile kal, hadi torun istiyorum, kız olur inşallah filan diyordu.. bayramda diyorum kız olucak inşallah..
bu kadar ufakken cinsiyet mi belli olurmuş,erkek bebek erken belli olur kız geç belli olur filan dedi sinirimi bozdu..
Hissediyorum ben kıskanıyor beni kendisinin kızı yok ya bana yakıştıramıyor kızı
seninki iyiymiş canım benimki evlenene kadar bile sabredememişti nişanlıyken başlamıştı
ama şimdi laf sokmakla meşgul bebeğe konsantre olamadı herhalde
İyi akşamlar canım.
Hepatitle alakalı birşey yok sanırım bi bunlar işaretli.Karaciğerde bi problem çıkacak galiba :26:
bende haseki ye gitmeyi düşünüyorum sonuç aynı gün çıkarmı? gittiğimizde hemen alırlarmı ultrasona oranın hastası değiliz ya
hoşgeldin canım bende bu hastaneye gidiyorum dr aslı hanım var ona gidiyorum emekli sandığına bakıyo ama
çok yoğun randevu almak kolay değil ben özeline gidiyorum hastane ve doktordan memnunum
doğum ücretlerini filan daha konuşmadık
Önceden geçirilmiş bir sarılık sebebiyle de böyle oluyor olabilir canım...
Peki ALT-AST yüksek miymiş sağlık ocağındaki tahlilde yoksa senin doktor mu yazmış?
canım şöyleki sürekli gittiğin hastanenin 2 hafta önceden oraya yönlendirmesi gerekiyo ki randevu versinler sonra randevuyu alıyosun ve 2 hafta sonra gidiyosun ama tahlil sonuçlarını bilemiyorum hemen verirlermi ???
Ben hizmete gitmeye başladım orada Sait Halil ,süper bir doktor .Selam Şubat anneleri:85:,İstanbul'dan olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?