2012 Şubat Anneleri

Sağol canım verdiğin moral için, azcıcık ağladım iyiyim şimdi, sağlıklı beslenicem, 10 gün sonra testi tekrar edecek o zamana kadar düşürmeye çabalıcam.

evet, dikkat et diye korkutmuştur biraz da, 4 ay sonra doya doya yersin nasıl olsa, içini ferah tut.

Sağol arkadaşım

Sağol canım.
Karaciğerimdeki sorun yağlanma.Değerler çok yüksek değil, dikkat ederse düzelir demiş doktor, 10 gün sonra tekrarlıcak

AST 41 Normali 10-36
ALT 47 Normali 10-41

Allah bağışlasın, benimde aklıma ilk erken doğum geldi ama sonradan bi an telaşlandım :)

canım geçmiş olsun.dikkat edersin sen.hiçbişeyciğinde kalmaz insallah.sağlıkla kucağına alırsın paşayı insallah

kızlarr pul pul dökülüyorum ben kurudum sanki ellerim kollarım cok fena.önceden olsa pehlivan gibi yağlanırdım şimdi herseyi sürerken korkuyorum elinize yüzünüze ne sürüyosunuz? kimisi diyor yok a vitamini olmıcak kremlerde kimiside e vitamini kesinlikle olmamalı.bi bilgisi önerisi olan varmı?bolca suda içiyorum ama fayda etmiyor sanırım.

Diyetine dikkat edersen düşer canım.Ben de yaşamıştım karaciğerde yağlanma daha önce.
Öyle çok tehlikeli birşey değil...
Diyetine dikkat et bişeyciğin kalmaz inşallah....

Evde önceden olan niceanın kremlerinden sürüyorum ben.Aslında bebek nemlendiricileri var niveanın onlardan kullanabilirisin.Nasılsa bebeklere de sürülüyor bir zararı yoktur herhalde.

Canım çok geçmiş olsun .Ama canını çok sıkma.Bana da bi dr. karaciğerinde yağlanma çok dedi.Sonra diğerine gittim korkulacak değerler cıkmadı dedi.Ama yine de kızartmadan ,yağlı şeyler ve çikolatalı şeylerden uzak dur bir süre ..Tekrar geçmiş olsun..

Benim de çok kuru bir cildim var.Ben badem,kakao ve susam yağını karıştırıp vücuduma sürüyorum haftada bir.Susam yağı süt damarlarını açıyomus kızlar bu arada.Benim kuruyan cildim en sonunda kendine geldi.Ben çatlamaması için sürüyorum ama sen de deneyebilirsin.Çok nem veriyo.

Sağol canım, dediğin gibi çikolata ve kızartmayı kesmem lazım ilk başta, çok çikolata yedim ben, tatlı çok yedim şerbetli..Artık dikkat edicem

Sağol canım, dediğin gibi çikolata ve kızartmayı kesmem lazım ilk başta, çok çikolata yedim ben, tatlı çok yedim şerbetli..Artık dikkat edicem

Canım tatlı,kızartma,hamurişi,beyaz pirinç ve cipsler,kolalar filan bu tarz hazır yiyecekleri kes.
Çorbanı mutlaka iç öğle ve akşam yemeğinde. O önemli bak.
Bir de özellikle marul başta olmak üzere, yeşillikler karaciğer dostudur.Salata günde iki öğün ye,kahvaltılarda da bol yeşillik yiyebilirsin...
Meyveni de eksik etme....
Enginar al mesela hafta bir pişir, balık da aynı şekilde karaciğer dostudur...

Sağol canım artık yağsız olacak salatam mecburen, balığıda ızgara yicez demektir..Enginarı iyi hatırlattın onu ben de duymuştum karaciğer dostudur diye, bi de havuç.

Ne kadar ayıp, ınsan tanımadıgı bırıne dahı hal hatır sorar o durumda.
Kaldı kı sen onun oglunun evladını tasıyorsun.
Bıraz tebessum etse, bır yanı eksılırdı herhalde!
Ayıp valla, cok kızıyorum boyle ınsanlara.
Torunu dogdugunda da sana burun kıvıracak mı acaba?
bblaucugum, yapısı mı boyle kayınpederın?
Aranızda bır mevzu mu gectı?

Benım kayınpeder de bana ne nasılsın der, ne yuzume bakar.
Yapısında var bıraz, bıraz da kızları ıle konusmuyoruz ya ondan herhalde.
Tabıı kayınpeder ısın ıc yuzunu bılmıyor.
Kayınvalıde, 'X ona saka yaptı, elefera da onunla konusmuyor' demıs.

Kızlar çılgınca bir temizliğe başlamak üzreyim
Süpürgeyi çıkardım
İşin zor kısmı süpürge zaten, onu bitireyim gelir hem marul ve rokalarımı yerim, hem size yazarım hem dinlenirim
Bilgisayar açık kalsın :)

Hadi bakalım kolay gelsin :)) Müzikte açıver alttan alttan çalsın

ohh hadi kolay gelsin bakalım.bende gideyimde kendime artık bir pantolon alayım düğma patlatıp cam kırıcam yoksa yakında.lcw bak dedi arkadasım kotlar güzelmiş.kendine cici alan arkadaslar nerelerden alıyorlar acaba :)

Biraz da yapısı bu ama ben "yapım bu ne yapayım" savunmasına da çok kızarım.Yani hasta birine hal hatır sormak, biraz yapını değiştirmek, kendine çeki düzen vermek o kadar zor mu?
Benim kayınpederim benim fikirlerime çok değer verir, ekonomik vs. konularda. Kafamın çalıştığını bilir. O tarz konuları saatlerce anlatıp danışırken yapın o olmuyor?
Aramızda birebir bi mevzu geçmedi aslında. Yani evlenmeden önce beni istemediler ama kayınpeder kendini hiç öne sürmedi, genellikle önplanda olan sözcülük yapan görümceydi.
Ama sonra o konular kapandı, o köprülerin altından çok sular aktı güya...
Ben yapısının bu olduğuna, ama kendi canı olmadığım için önemsemediğine o yüzden böyle davrandığına inanıyorum.
Yani tavır yapmıyor, içinden gelmiyor adamın.

Hadi bakalım kolay gelsin :)) Müzikte açıver alttan alttan çalsın

Açayım bari, bi kolaylık olur belki :)))

Son düzenleme:

LCWden aldım ben, diğer yerler çok kazıktı..40tl.ya aldım kotumu şu an bile üstümde

Kopamadım pc.den bi türlü yalnız...Ben de aldım lcw den bi kot...Fena değil ama çabuk bollaşıyor.
Onun dışında yerel hamile mağazalarından da aldım 2 pantolon...

LCWden aldım ben, diğer yerler çok kazıktı..40tl.ya aldım kotumu şu an bile üstümde

gidim hemen aynısından alayım kuzeyin annesinin pantolunundan istiyorum diyee saka bi yana evet tatlım ya baska yerlerde tişörtler bile 50-60 arası ben soka girdim o penyeleri o fiyata görünce hamile mağazaları abartmıs olayı.bi tane begenmiştim 38 bedeni yoktu baska yerlere bakalımmm seninkinin aynısı olsun ama

merhabalar kızlar,

azelyacım geçmişi okuyamadım ama bir sağlık problemi var sanırım. bu sayfadan öyle anladım. geçmişler olsun, en kısa zamanda yokolsun...

ben de bugün annemi yolcu ettim. çok kötü hissediyorum kendimi. yaklaşık 2buçuk aydır beraberdik iyiki sen varsın deyip deyip sarılıyorum eşime. o da şaşkına döndü. insanın memleketinden uzak olması, kapısını hiç çekinmeden çalabileceği tek bir canının, akrabasının olmaması çok üzücü. dilerim bebişlerimiz böyle sıkıntıları hiç yaşamazlar... gittikleri, yaşadıkları, nefes aldıkları yerler hep istedikleri yerler olur of fena halde duygusalım.

2.kez bacağıma kramp girdi dün gece. bir öncekinde soldu, şimdi sağ. ve ağrısı kaldı ikisinde de. hafif aksayarak yürüyorum. anneciğimin de gözü arkada kaldı...

neyse bir arkadaş sormuş. ben C&A'nın pantolonlarından ve hamile kıyafetlerinden memnun kaldım... fırsatın varsa LCW'den önce oraya bakmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…