2012 Şubat Anneleri

ohhh iyisin valla.aman yapsınlar kıs boşver,sende ucundan azıcık tutarsın!:))hem hamile halinle nekadar yapabilirsinki..
ne balığı pişirdin?ayy bende bu günlerde balık istiyorum da:))))

Balık cıktıgından beri haftada 2 kere balık yiyorum İstavrit alıyorum canım.

Hamsiyi hic sevmem, kokusu normalde de midemi bulandırırdı benim simdi daha kotu kokuyor mecbur istavrit yiyoruz.

Ama esim de yakınıp duruyor her hafta istavritten " Gene o saman gibi balıgı mı yiycez" diye kızıyor bana :90:

Buyuk balıklar ucuzlasa da onlardan yemeye baslasak soyleeeee

oh afiyet olsun..benim eşim ağzına balık sürmez ,ben balık hastasıyım..evde kokusuna bile dayanamıyo..ben daha bu sene hiç siftah yapamadım!!!normaldede hiç pişirmedim zaten,hamile kalmadan öncede.
yarın alıcaz,mecbur yapıcam evde!

Yap canım senin bol bol balık yemen lazım cok faydalıymıs bebege.

İctigimiz o haplardan daha cok yarralı valla.

arkadaşlar başım çok ağrıyor lütfen yardım edin bana doğal ne yapsam geçirir baş ağrımı.ben hamile kaldığımdan beri hiç ağrıkesici içmedim

selam canım evet bende çalışıyorum bütün gün masa başında oturuyorum ayaklar balon oluyor yuksek birşey koydum ayaklarımın altına ama çokta işe yaramıyor 37 numara giyiyordum şuan 38 bile olmuyor herşeyim büyüdü:))

arkadaşlar başım çok ağrıyor lütfen yardım edin bana doğal ne yapsam geçirir baş ağrımı.ben hamile kaldığımdan beri hiç ağrıkesici içmedim

çok geçmiş olsun canım ben 14 haftama kadar baş agrısı yüzünden resmen kafamı duvarlara vurasım geldi hayatımda öyle baş agrıları görmedim
ben evde olduğum dönemlerde bir tülbentin üzerine pamuk pamugun üzerine kolanya döküyorum birazda karabiber o şekilde başıma baglıyordum bana iyi gelmişti
birde patatesi dilimleyip başıma sardıgım oluyordu
dene derim dogal şeyler allah yardımcın olsun kaçıncı haftadasın

Doktorunuz kım acaba?Ben de Hizmette takıp edılıyorum.Bakırköy ultrame fıyatını ögrenınce bana da bılgı werır mısını?Benım 4lu ultrasonum 13 ekımde olacak kesın benı de oraya yönlendırırler o zaman.

Sizin doktorlarınız kımler acaba?Benimkide kan ilacımı wermedı oysa kansız cıkmıstım ,gecen gun de üçlü yapmaya cagırmıstı yapmayacagız dırek ayrıntılı ultrasona gırersın bır sonrakı ay dedı onu da yaptırmadı.Midem bulanıyo hala dıyorum geçer dıyo,ilac cok buyuk ıcemıyorum dıyorum ıkıye böl yut dıyo ..Ayy asırı rahat yaa ben de 5 hafat sonraya randevu werınce ortada mutlaka baska yerlere randewu alıp gıdıyorum ben o kadar zaman duramam..Demek saglık ocagında da ultrason var ha?Öyleyse ben de gıdeyım .

Günaydın kızlar,iyi haftasonları herkese...
Hafta içi olsa uykudan kafamı kaldıramam bugun saat 8.30 gibi bitti uykum!
Şimdi biraz sağda solda tembellik ediyorum bi kahvaltı edip sonra temizliğe girişirim.Camlarım filan temiz zaten süpürme silme toz...Sonrada mutfağı biraz temizlerim...Ankastreleri filan bi silmem lazım...
Sonra da banyolar var :26:
Ayyy yazdıkça içim sıkıldı! Yapmasam mı ki

Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin
Kaç haftalıksın?

Cnm nevanin da erkek olacak ellerine saglik istersen yonetime bildir sen yap guncellemeyi pek sikda giremiyorum bn

Merhaba Gurbetım,

Epeydır yoksun, nasılsın?

Tesekkur ederım, oyle mı yapsak?
Pekı ılk sayfadakı tabloyu da guncellemek ıstıyoruz, nasıl yaparız?
Bunu da yonetım cozebılır mı acaba?

Cok sevgili kaynanan ve gorumcelerin niye gelmiyorlar canım?

Sen hamilesin, zorlanıyorsun bilmiyorlar mı?

Gelmezler.
Onlar bebek olunca torunum-yegenım dıye sevmeye gelırler.
Ama kayınvalıdesının kendı kızları aynı konumda olsaydı, kızının ustune tıtrerdı.
Cunku sadece onunkı evlattır, onlara gore.

Dun aksam gıttık bızde kayınvalıdeme.
Bakalım gorumceler gelecek mı hosgeldıne dıye ıcımden gecırdım.
3 bekar kız var, ıkısı hıc cıkmadı bıle odasından.
Dıgerı de masayı hazırladı, o kadar.
Ne bır kelam ne bır selam.
Eve gıderken esıme; 'bugun soyluyorum sana, bebegım dogdugunda yegenımı ozledık, sevelım derlerse avuclarını yalarlar.
Asla ıstedıklerı an bebegımı onlara sevdırmeyecegım' dedım.
Ve ınsallah Rabbım ızın verır, onların buyuk gunlerını gorurum.
O zaman alacaklar benden asıl cevabı.

günaydın herkese,
siz böyle temizlikten bahsedince ben de hevese geliyorum ama maalesef çabuk geçiyor, çok tembel oldum ben, hemen yoruluyorum.

günaydın herkese,
siz böyle temizlikten bahsedince ben de hevese geliyorum ama maalesef çabuk geçiyor, çok tembel oldum ben, hemen yoruluyorum.

Gunaydın.
Benımde temızlık yapmaya ıstegım var ama yapacak durumda degılım.
Sımdılık hafta sonu esımle beraber ıdareten yapıyoruz.
Subat ın ılk haftası buyuk temızlık yaptıracagım Allah ızın verırse.
Halıları gonderırım yıkamaya, temızlıge de yardımcı alırım dıye plan yaptım.

Sen calısıyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…