- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.481
ohhh iyisin valla.aman yapsınlar kıs boşver,sende ucundan azıcık tutarsın!:))hem hamile halinle nekadar yapabilirsinki..
ne balığı pişirdin?ayy bende bu günlerde balık istiyorum da:))))
benimde vallaama bi yerdenn baslamak lazım ev ev olalı böle pislikk görmediii tek yaptıgım yemek ütü
benimde vallaama bi yerdenn baslamak lazım ev ev olalı böle pislikk görmediii tek yaptıgım yemek ütü
Balık cıktıgından beri haftada 2 kere balık yiyorumİstavrit alıyorum canım.
Hamsiyi hic sevmem, kokusu normalde de midemi bulandırırdı benim simdi daha kotu kokuyor mecbur istavrit yiyoruz.
Ama esim de yakınıp duruyor her hafta istavritten " Gene o saman gibi balıgı mı yiycez" diye kızıyor bana :90:
Buyuk balıklar ucuzlasa da onlardan yemeye baslasak soyleeeee
oh afiyet olsun..benim eşim ağzına balık sürmez ,ben balık hastasıyım..evde kokusuna bile dayanamıyo..ben daha bu sene hiç siftah yapamadım!!!normaldede hiç pişirmedim zaten,hamile kalmadan öncede.
yarın alıcaz,mecbur yapıcam evde!
Yap canım senin bol bol balık yemen lazım cok faydalıymıs bebege.
İctigimiz o haplardan daha cok yarralı valla.
yapıcam valla!bebişim için..yarasın ...
iyigeceler..ben yattım..
ben de bütün gün çalıştığım için gün sonunda ayak bileklerim ve bacaklarım şişmiş oluyor puf pufhatta şişlikte acıyor bile bazen bileklerim.. çalışıyorsan ve genelde oturuyorsan çok normal bence arkadaşım...
arkadaşlar başım çok ağrıyor lütfen yardım edin bana doğal ne yapsam geçirir baş ağrımı.ben hamile kaldığımdan beri hiç ağrıkesici içmedim
Doktordan geldiiikkk
Bugun dra gittik 3 lu test icin dr 4lu test yapalim hem daha iyi dedi
ultrason olcumlerimiz iyi cikti
Bebisimin olculeri,organlari cok sukur iyi
Kocaman bir cikolata yemistim gitmeden once
Ama bizimki oyle bir kivrilmiski yusyuvarlak nerdeyse bacaklari yine kapamis
Heryeri oynuyor ama bacaklari hic acmiyor,1-2 saniye acinca dr cikinti yok kiz gibi ama kesin konusamam dedi
Benim tabloda erkek yazmistik basta cunku baska bir dr oyle demisti,benim de icime kiz doguyor zaten dr da kiz diye kaydetti
Bir ay sonrasina detayli ultrason 4 boyutlu icin bakirkoy ultramede yonlendirdi cd veriyorlarmis daha aramadim fiyati bilmiyorum henuz
Tabi bende eksik olmayan idrar yolu enfeksiyonu yine cikti ve augmentin verdi
kramplar icin de magnezyum positive,Tetanoz asini yaptir dedi.COk kilo almis oldugum icin duzenli yuruyus yap hamurisi yeme dedi.$lu teste 114 tl verdik malesef.Hizmet hastanesi bizi nerdeyse soydu ama onemli degil druma cok guveniyorum
Bebegimi gormek ne guzel bir duygu yaaa,bide opup koklasam..Sizler de iyisiniz sanirim simdi geldigim icin gecmisi okuyamadim herkese selamlar
al bendende okadar,benim doktorda rahat.vitamin bile vermedi,sadece kan ilacı verdi,folik asitten sonra.3 lü yapmadı,2 li yaptı birtek.bide ayrıntılıya alıcak işte ekimde.benim eşimde çok rahat,kızıyorum bazen ona .ben çok tedirgin oluyorum,her 15 de bir gidip görmek istiyorum bebeğimi.
sağlık ocağında kalbinide dinlettiler bebeğimin,rahatladım.istediğin zaman gel dinletirim dedi hemşire.bıktırmasam bari!:))
Selam herkese!!!
Sürekli burayı takip ediyorum ama eski yazıları okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum. Ben de şubat annesiyim inşallah. Ankara'dayım. Geçen hafta ultrasyonda kız gibi gördü doktorumuz ama emin olamadı çünkü yaramaz dikkatli bakmamıza fırsat vermeden poposunu döndü bize. Yarın tekrar gideceğiz bakalım. Çok heyecanlı bir bekleyiş. Zaman geçmiyor gibi geliyor. Ama dördüncü aya gelmişiz bile. İlk öğrendiğimiz zamanı hatırlıyorum da bu zamanlar bile hayal gibiydi. Bir de bakmışız ki meleklerimizi kucağımıza almışız.
Günaydın kızlar,iyi haftasonları herkese...
Hafta içi olsa uykudan kafamı kaldıramam bugun saat 8.30 gibi bitti uykum!
Şimdi biraz sağda solda tembellik ediyorum bi kahvaltı edip sonra temizliğe girişirim.Camlarım filan temiz zaten süpürme silme toz...Sonrada mutfağı biraz temizlerim...Ankastreleri filan bi silmem lazım...
Sonra da banyolar var :26:
Ayyy yazdıkça içim sıkıldı! Yapmasam mı ki
günaydınnn..çok acil değilse yapma tatlım.yan gel yat bugun bebişle :) ben kendime ortak mı arıyorum ne :))))
Cnm nevanin da erkek olacak ellerine saglik istersen yonetime bildir sen yap guncellemeyi pek sikda giremiyorum bn
Cok sevgili kaynanan ve gorumcelerin niye gelmiyorlar canım?
Sen hamilesin, zorlanıyorsun bilmiyorlar mı?
Günaydın kızlar,iyi haftasonları herkese...
Hafta içi olsa uykudan kafamı kaldıramam bugun saat 8.30 gibi bitti uykum!
Şimdi biraz sağda solda tembellik ediyorum bi kahvaltı edip sonra temizliğe girişirim.Camlarım filan temiz zaten süpürme silme toz...Sonrada mutfağı biraz temizlerim...Ankastreleri filan bi silmem lazım...
Sonra da banyolar var :26:
Ayyy yazdıkça içim sıkıldı! Yapmasam mı ki
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin
Kaç haftalıksın?
günaydın herkese,
siz böyle temizlikten bahsedince ben de hevese geliyorum ama maalesef çabuk geçiyor, çok tembel oldum ben, hemen yoruluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?