- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.941
en doğrusunu yaparsın..zaten sorun varsa eşinin tarafıyla pek bişey aldırma kesin lafı olur....
Gokcecıgım, guya sonradan cok pısman oldu, bır anda agzından cıktıgını soyledı.
Ama bu ılk degıl kı affedeyım!
Bende fevrıyımdır, hemen 'bıtsın, ayrılalım' derım.
Ama esımın sozlerı daha agır geldı bana.
Bırde dedıgın seyın, benzerını yasadım.
Bana 'ben evlenecek kadın bulurum, ama anne bulamam' demıstı, hem anne-enıste ve kardesının yanında.
Ardından onlar gıttı, (bızım evdeydık) bır dızlerıme kapanıp aglamadıgı kaldı, ozur dılerım dıye.
Yanı anlayacagın benım esım yapıyor, sonra pısman oluyor.
Bende hemen affedıyorum, ama o anlık.
Cunku yaptıklarını aslında unutmuyorum.
he senin eşinde başkalarının yanında atarlı tutarlı giderli erkek karızması var... başkalarının yanında aslan kesilip yalnızken karıcım affet karıcım özur dılerım modunda senın kocan...
en zor erkek tipi işte. 'ben evlenecek kadın bulurum, ama anne bulamam' anne enişte ve kardeşin yanında bu lafı dıyip peşine de yalnız kaldıgınızda ağlıyorsa özur dılıyorsa ben bunu anlarım arkadaş.
hani bana düşmez ama eşine bi ders versen. hani sevgisinden zerre şüphe duymuyorsan bi kere de aynı şeyi sen desen.
ama nasıl bi ders bılemedım. bi kere bi arkadaşım aynı senın gıbı dengesız davranan eşine anne ve babasının yanında "eve gidince nasılsa ağlayıp özür dıleyeceksın o yüzden sana bişey demiyorum yeter ki annen baban mutlu olsun diye susuyorum" demişti. ahahahah adamım yüzündeki ifadeyi anlatır hala gulerız.
valla ben her türlü yiyorum ama genelde bende yağda yapıyorum haşlamasının sarısı çok gaz yapıyo çünkü pıt pıt anlarsınyaa..
Canım aynen öyle, ben de evlenirken eşiminim durumu yoktu. Çok borcu vardı. Ben dedim ki senden hiç birşey istemiyorum. Altın istemiyorum, gelin alışverişi istemiyorum, önemli olan mutluluğumuz. Düğünde takılan takıları da hep borçlara yatırdık. Şimdi bir tek altınım yok. Altın derken küpe bile yok yani o derece. Ama yeri geldi mi hala ben para göz olurum. Paraya çok kıymet veriyor olurum. Erkeklere ne yaparsan yap yaranamıyorsun. Ben bir kere ima ettim ne aldın bana diye de ona bile alındı. Ama işte her insanın garip garip huyu var. Benim eşim görmemiş böyle şeyler bilmiyor diyorum geçiyorum.
Canlarımızı sıkmayalım en iyisi.
Bana 'ben evlenecek kadın bulurum, ama anne bulamam' demıstı, hem anne-enıste ve kardesının yanında.
Ardından onlar gıttı, (bızım evdeydık) bır dızlerıme kapanıp aglamadıgı kaldı, ozur dılerım dıye.
Oyelkencıgım, cok haklısın.
Aılesını gectım, bır arkadası borc vermıs de o parayı ıyı degerlendırmıs dıye onlarca kez bana soyledı.
Ama benım yaptıklarımı bır cırpıda unuttu.
Yok, galıba ben dogru karar aldım.
Anlasılan sende benım gıbı esınden yana dertlısın.
ama bılıyor musun ben esımı cozemıyorum bazı konularda.
Mesela 200 TL lık ayakkabı begeneyım, hemen alır, 'aklında kalmasın, sen yeter kı ıste.
Herseyın en ıyısıne layıksın' der.
Bu nasıl bır adam, cozemedım.
Gecen mesela, ben ucuz bır saat begendım, ucuz dıye almadı bana.
'Pahalı bır saat begen' dıyor bana. :26:
Bunun mantıgı ne?
limonlu_kek'im;
Heh, ıste aynısı.
Hıc bırsey ıstemedım.
Dusun, begendıgım gelınlık pahalı geldı, tamam dedım, ucuzunu aldırdım.
Ayakkabıları yıne gıttım 30 TL lık bırsey aldırdım.
Ama bu arada esım kemerıne kadar D'S den gıyındı
Takıları kendı ıstedıgı gıbı aldı, hos sonradan hıc bırsey kalmadı ya.
Benımde bır yuzugum, ıkı kunyem var, baska da bır seyım yok.
He bırde alyansım.
kızlar ben kaçar size hayırlı günler.... :80::80:
he senin eşinde başkalarının yanında atarlı tutarlı giderli erkek karızması var... başkalarının yanında aslan kesilip yalnızken karıcım affet karıcım özur dılerım modunda senın kocan...
en zor erkek tipi işte. 'ben evlenecek kadın bulurum, ama anne bulamam' anne enişte ve kardeşin yanında bu lafı dıyip peşine de yalnız kaldıgınızda ağlıyorsa özur dılıyorsa ben bunu anlarım arkadaş.
hani bana düşmez ama eşine bi ders versen. hani sevgisinden zerre şüphe duymuyorsan bi kere de aynı şeyi sen desen.
ama nasıl bi ders bılemedım. bi kere bi arkadaşım aynı senın gıbı dengesız davranan eşine anne ve babasının yanında "eve gidince nasılsa ağlayıp özür dıleyeceksın o yüzden sana bişey demiyorum yeter ki annen baban mutlu olsun diye susuyorum" demişti. ahahahah adamım yüzündeki ifadeyi anlatır hala gulerız.
oh ne güzel yapmış ağzına sağlık
875 tl mi verdin
araba fiyatları oldukça değişken 100tlyede var 3000tlyede var ben baktım 400-500civarı çok uçuk olmayan rakamlar die düşünüyorum çok katlanabilir olması seçme özelliğim olurdu heralde arabanın bagajına rahat sığsın die birde 2-3 bebek büyüte bilmeli alınan arabada
aynen hemşire. hesap ortak. maaşlar birleştirilir, kira, elektrık, su vb. vs ödenir. gıda alışverişi yapılır. geri kalan paranın çoğunu ben alırım. o da yetmez sonradan bi de eşimin cüzdanıma gizli gizli para sıkıştırdığı da olur.
topıktekı kızların eşlerının yaptıklarını okudukça yeminle ne kadar şanslı ama bunun yanında da ne kadar az şükreden bi insan olduğumu anlıyo ve yaradan karşısında bi kez daha eziliyorum((
aynen şekerim. inan bana tek bi altınım yok. umrumda da değil. düğünden kalanları borçlara verdik. düğün ertesi tek bi bileziği, anne hatırası baba yadigarı altını olmayan, ama buna nazaran hiç kimseye borcu da olmayan, yanına birazcık küçük altını kalmış mutlu bi gelindim. altın maltın boş işler. önemli olan hzur.
bence de takmayın lay lay lommm takılın en guzeli.
Evet canım çok mu diyorsun
Ama çok güzel ve kaliteli bir araba
İkinci bebisede kullanırız diye düşünüyorum
Evet fiyatlar çok farklı
Önce chicco ya bakmıştık yine böyle araba ve koltuk
set halinde 550 demislerdi onu düşünüyorduk ama bunu
görünce vazgeçtik eşimde en çok katlaninca küçük ve hafif
olmasına tav oldu aldık bizde bir arkadasım daha yeni
Böyle bı sete 1.600 verdigi için iyi aldık diye sevindik bile biz
Evet canım çok mu diyorsun
Ama çok güzel ve kaliteli bir araba
İkinci bebisede kullanırız diye düşünüyorum
Evet fiyatlar çok farklı
Önce chicco ya bakmıştık yine böyle araba ve koltuk
set halinde 550 demislerdi onu düşünüyorduk ama bunu
görünce vazgeçtik eşimde en çok katlaninca küçük ve hafif
olmasına tav oldu aldık bizde bir arkadasım daha yeni
Böyle bı sete 1.600 verdigi için iyi aldık diye sevindik bile biz
Evet hemşire, ben de aynı şekilde hamdediyorum. Kayınvalide-kayınpeder tarafından ne kadar şanssızsam eşimden yana da bir o kadar şanslıyım.Sanki adamı ormanda maymunlar büyütmüş :26:
Bizim ortak bir hesabımız yok ama aramızda iş bölümü var genelde eşim yüklü olduğu için evin kredisini ve kendi kredi kartını öder, ben de diğer 2 kredimizi ve evin fatura, aidat gibi giderlerini karşılarım. Genellikle bende para kalır, paylaşırız, market alışverişi yada eve ait alışverişlere mutlaka birlikte gideriz, çoğunca o öder, arada da ben.
Birikimimiz olan bir meblağ var, benim adıma kayıtlı, çekerim, yatırırım, bozarım hiç karışmaz eşim ona, sadece oraya para yatırılıcak oldu mu bana verir al hallet sen der.
Maşallah subhanallah diyeyim, 3,5 seneye yakın evliyiz, 1 sene nişanlı kaldık, ondan öncesinde de 2 senelik arkadaşlığımız var, daha 1 kez dahi şunu beğendim alsam mı dediğimde sonra al, hayır alma, ona para verilir mi tarzı bir şey duymadım ağzından. Kendine kıyamaz ama bana asla aklında bir şey kalmasın der. Çalışkan ve sorumlu adamdır, hamdü senalar olsun.
Benim kendisinden asla bir şey esirgemediğimi, iyi niyetini suistimal etmediğimi, kaprisli ve yersiz isteklerim olmadığını,tutumlu olduğumu bilir, bildiğini de hep ikrar eder,sağolsun.
Benim de tek bir altınım kalmadı. Ev alırken hepsi bozuldu, rahmetli anneannemin taktığı hatıra bilezik ve eşimin taktığı set hariç bir şeyim kalmadı, ki onlar da para etmiyor zaten bozulurken…
Borcumuz da var, ama hamdolsun ödüyoruz, Rabbim sağlık versin yeter ki çalışırız. Allah ödeme kolaylıkları versin de alın teriyle yapalım her şeyimizi.
Canım saolasin daha güzelleri senin bebisinin olur inşallah
Araba ve oto koltuğunu birlikte aldık normalde fiyatı 1100-1200
Arasiymis ama biz 875 liraya aldık indirim yaptılar
Araba çift yönlü kullanilabiliyomus
Amın canım.aile huzursuzluğu çok kötü..allah yardımcınız olsun kızlar...bebeklerinizde etkileniyor devamlı konuşup düşünüp canınızı sıkmayın... inş herşey düzelir meleklerinizle..çok şükür eşim benim herşeyim o olmasa her halde bi hiçim bu dünyada elim ayağım kolum ....iyiki var...inş sizlerinde herşey yoluna girer...
Benim zaten kafadan hatalı bulduğum nokta, eşinin seni ailene göndereyim tavrı.
Hayat müşterek ne demek seni gönderirim. Burada bir üstünlük taslama, bir kadını küçümseme var.
Kaldı ki, kendini üstün gören, erkek gibi erkek olan adam da kendi gider zaten, zorlu olan şartları eşine yüklemez,evi de imkanları da onun kullanımına bırakır.
Elbette evlilikte edinilen tüm mal varlığı kanunen de, vicdan olarak da ortaktır, sen çalışsan da çalışmasan da
Aslında hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım ama, ne bileyim maddi konular hassas olduğu için, öyle demese miydin acaba dedim
Ama şimdi son cümleye ayar oldum, lazım işte kısmına...
Yani biz maaşlı çalışanlar olduğumuz için pek aniden 1000 TL lazım olmaz bizeBen ondan dedim bizde durum farklıdır diye...
Yoksa bizim de ortak hesabımız yok, herkes kendi maaşını alır, ben ortak hesaba yada maaşı eşe vermeye karşıyım...
ayy canım benim ,sağolasın..yok canım dinlene dinele yaptım..
hem benim bugünkü yaptıklarımcumartesi günü bblau nun yaptıklarının ynında hiç kalır!.)))
canım ellerine sağlık inan çok güzel olmuş..
Uğraşıp emek veriyorsun
Hakkını helal et canım
[
Canım anlat lütfen
İçine atma
Biz seni seviyossssssss
Canım onun bu ev benim demesi kadar senin borç veririm demen de üzücü...
Ben karşılıklı hata yapıldığı düşünüyorum..
Yani bana bunu de deseler asla diyemem
Ama benim eşim de evimiz için asla benim evim diyemez..
O yüzden sana ben böyle demezdim diyenler olacak benim gibi..
Geçmişte ne yaşadın sen biliyorsun
KArşılıklı ödeştiniz...
Artık yapmazsınız
nasıl ya. ee bu anlattıkların biziz. benle eşim onlar. anaaabblua ve eşi meğersem bizmişiz diyecem eşime bu akşam. market alışverişi kısmına da yarıldım. aynen genelde eşim öder. hatta ben hiç hatırlamıyorum ödediğimi.
ev taşıdık ya biz, ayakkabılığı düzeltiyor eşim, en sonunda o muhlis adam bile patladı. "allah aşkına gökçe bi insanın bu kadar ayakkabısı olur mu" diye. adamın 5 çift. 2si klasik iş yerinde giymek için, 3'ü değişik renkte spor model. diğer kalan tum raflar üst üste kutularla benim babetlerle ayakkabılarımla dolu. "bunlardan ver bırılerıne yemınle gunaha gırıyorsun" dedı en son. delirdi. ama dün bi çizme gördüm bayıldım, 38 kalmış sadece. "nasılsa ayakların 38 olacak alalım içinde kalmasın" dedi ve yine aldı.
kıyamıyor da adam. ben çok tutarsızım, para tutamam, biriktiremem hiç. eşim dengeliyor beni sanırım
Estagfurullah, ne demek.
Varsa helal olsun.
Bende hepınızı sevıyorum, Allah razı olsun hepınızden.
Ben esımı cezalandırmak ıstedım.
Ama sanırım yanlıs yol sectım
.[/COLOR][/I]
Bence de iyi rakam. Ben de aldığım arabayı 950ye bulunca sevindim.
Çünkü çift yönlü ve oturma ünitesi şaseden ayrılan yerine ana kucağı takılabilen bi model istiyodum ve 1000 TL altında pek fiyat yoktu.
evet cnm iyi yapmışsın bence 1000tl üstüne para vermeye değmez çünkü en fazla bineceği 3yaşına kadar ki 3 bebek büyütsen 9 sene eder 6 ay kullancan anca yani hergün üstünde oturmıycak sonuçta ama bebek arabasında önemli olan manevraları yapabilmesi tekerleklerin rahat kullanımı çift yönlü olması var çok katlanır olması ben bebek arabası işini doğumdan sonraya bırakıcam belki görümcelerim kaynım yada kayınvaldem alır getirir çift olmasın die düşünüyrum cepte para olduktan sonra 1 günlük iş onu almak yer kaplıyacak şeyleri son aylara bırakıcam bakalım kendimce plan program yaptım bütçe hesap filan şimdi işlerimi sıraya koydum rabbim nasip ederse sıradan gitcem
Selam hanımlar ben geldim 5 dk bir bakayım dedim anca gelebildim.
Doktora gittim sonunda, esim telefonda tavır yapıyor bana soguk davranıyordu sanırım gittim diye.
Ama umrumda degil gercekten! cocugumu gormek ve saglıklı oldugunu, yasadıgını bilmek cok mutlu ediyor beni..
Allah'a sukur oglum saglıklıymıs, doktor teyzemiz oyle soyledi. 395 gr geldi benim sıpam.
SAT'a gore 20+2 yiz suanda. Ama usg de gelisimi buyuk cıktı 1 hafta. Boyumuz da 25 cm civarında.
Ellerini kafasına koymustu yavrum. Ayaklarıyla tekme attıgında karnım oynadı usg de gordum ve artık kesin eminim o hissettigimin oglusum olduguna
Oyle kotu hissediyorum ki bazen kendimi. Bazen bıkıyorum yasamaktan bu evcilik oyunundan kızlar..
Cok agır geliyor bana bu hayat. Herkesden bıkmıs durumdayım suan. Napıcam bilmiyorum..
Doktora gittim sonunda, esim telefonda tavır yapıyor bana soguk davranıyordu sanırım gittim diye.
Ama umrumda degil gercekten! cocugumu gormek ve saglıklı oldugunu, yasadıgını bilmek cok mutlu ediyor beni..
Allah'a sukur oglum saglıklıymıs, doktor teyzemiz oyle soyledi. 395 gr geldi benim sıpam.
SAT'a gore 20+2 yiz suanda. Ama usg de gelisimi buyuk cıktı 1 hafta. Boyumuz da 25 cm civarında.
Ellerini kafasına koymustu yavrum. Ayaklarıyla tekme attıgında karnım oynadı usg de gordum ve artık kesin eminim o hissettigimin oglusum olduguna
Oyle kotu hissediyorum ki bazen kendimi. Bazen bıkıyorum yasamaktan bu evcilik oyunundan kızlar..
Cok agır geliyor bana bu hayat. Herkesden bıkmıs durumdayım suan. Napıcam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?