2012 Şubat Anneleri

en doğrusunu yaparsın..zaten sorun varsa eşinin tarafıyla pek bişey aldırma kesin lafı olur....

evet bazı sorunlar olmuştu zamnında,aslında tam olarak sorunda değil aslında.ama şunu anladımki benim için,veya çocuğum için maddi olark bişey yapmasınlar,yaptıkları zaman fazlasıyla geri almasını biliyorlar!
örneğin:düğünümde ve nişanda set taktılar.nişandakinden haberimiz yoktu,düğündde zaten takılır biliyoruz.
hani bazı yerlerde erkek tarafından adetlere göre şukadar bilezik de istenirya.sordular biz ailem öyle bişey talep etmedi.çekiiniriz söyleyemeyiz biz.
neyse gönüllerinden komuş yaptılar sağolsunlar.
sonra ne oldu,ben o bilezikleri göremedim bile!aradan 1 ay geçti,borçlanmışlar hepsini geri istediler.sözde geri vereceklerdi!bitek setler kaldı!bide eşimin yaptığı tektaş.
ben küçük altınları vermeyelim bari dedim de ,bizimde borçlarımız vardı. eşim herşeyini kendiisi yaptı!beyaz eşyasını,mobilyasını vs..
ben öyle deyince eşime demediğini bırakmamıştı bana,ben para göz müşüm,neyim eksikmiş vs..o lafları hala kulağımda!

aynen benimde ne altınlar ne bileziklerim gitti

işte canım erkek milleti dengesiz ben sana söylüyorum

kızlar ben kaçar size hayırlı günler.... :80::80:

iyi günler canım

875 tl mi verdin

Evet canım çok mu diyorsun
Ama çok güzel ve kaliteli bir araba
İkinci bebisede kullanırız diye düşünüyorum

Evet fiyatlar çok farklı
Önce chicco ya bakmıştık yine böyle araba ve koltuk
set halinde 550 demislerdi onu düşünüyorduk ama bunu
görünce vazgeçtik eşimde en çok katlaninca küçük ve hafif
olmasına tav oldu aldık bizde bir arkadasım daha yeni
Böyle bı sete 1.600 verdigi için iyi aldık diye sevindik bile biz

Evet hemşire, ben de aynı şekilde hamdediyorum. Kayınvalide-kayınpeder tarafından ne kadar şanssızsam eşimden yana da bir o kadar şanslıyım.Sanki adamı ormanda maymunlar büyütmüş :26:
Bizim ortak bir hesabımız yok ama aramızda iş bölümü var genelde eşim yüklü olduğu için evin kredisini ve kendi kredi kartını öder, ben de diğer 2 kredimizi ve evin fatura, aidat gibi giderlerini karşılarım. Genellikle bende para kalır, paylaşırız, market alışverişi yada eve ait alışverişlere mutlaka birlikte gideriz, çoğunca o öder, arada da ben.
Birikimimiz olan bir meblağ var, benim adıma kayıtlı, çekerim, yatırırım, bozarım hiç karışmaz eşim ona, sadece oraya para yatırılıcak oldu mu bana verir al hallet sen der.
Maşallah subhanallah diyeyim, 3,5 seneye yakın evliyiz, 1 sene nişanlı kaldık, ondan öncesinde de 2 senelik arkadaşlığımız var, daha 1 kez dahi şunu beğendim alsam mı dediğimde sonra al, hayır alma, ona para verilir mi tarzı bir şey duymadım ağzından. Kendine kıyamaz ama bana asla aklında bir şey kalmasın der. Çalışkan ve sorumlu adamdır, hamdü senalar olsun.
Benim kendisinden asla bir şey esirgemediğimi, iyi niyetini suistimal etmediğimi, kaprisli ve yersiz isteklerim olmadığını,tutumlu olduğumu bilir, bildiğini de hep ikrar eder,sağolsun.
Benim de tek bir altınım kalmadı. Ev alırken hepsi bozuldu, rahmetli anneannemin taktığı hatıra bilezik ve eşimin taktığı set hariç bir şeyim kalmadı, ki onlar da para etmiyor zaten bozulurken…
Borcumuz da var, ama hamdolsun ödüyoruz, Rabbim sağlık versin yeter ki çalışırız. Allah ödeme kolaylıkları versin de alın teriyle yapalım her şeyimizi.

Bence de iyi rakam. Ben de aldığım arabayı 950ye bulunca sevindim.
Çünkü çift yönlü ve oturma ünitesi şaseden ayrılan yerine ana kucağı takılabilen bi model istiyodum ve 1000 TL altında pek fiyat yoktu.

evet cnm iyi yapmışsın bence 1000tl üstüne para vermeye değmez çünkü en fazla bineceği 3yaşına kadar ki 3 bebek büyütsen 9 sene eder 6 ay kullancan anca yani hergün üstünde oturmıycak sonuçta ama bebek arabasında önemli olan manevraları yapabilmesi tekerleklerin rahat kullanımı çift yönlü olması var çok katlanır olması ben bebek arabası işini doğumdan sonraya bırakıcam belki görümcelerim kaynım yada kayınvaldem alır getirir çift olmasın die düşünüyrum cepte para olduktan sonra 1 günlük iş onu almak yer kaplıyacak şeyleri son aylara bırakıcam bakalım kendimce plan program yaptım bütçe hesap filan şimdi işlerimi sıraya koydum rabbim nasip ederse sıradan gitcem

nasıl ya. ee bu anlattıkların biziz. benle eşim onlar. anaaa bblua ve eşi meğersem bizmişiz diyecem eşime bu akşam. market alışverişi kısmına da yarıldım. aynen genelde eşim öder. hatta ben hiç hatırlamıyorum ödediğimi.

ev taşıdık ya biz, ayakkabılığı düzeltiyor eşim, en sonunda o muhlis adam bile patladı. "allah aşkına gökçe bi insanın bu kadar ayakkabısı olur mu" diye. adamın 5 çift. 2si klasik iş yerinde giymek için, 3'ü değişik renkte spor model. diğer kalan tum raflar üst üste kutularla benim babetlerle ayakkabılarımla dolu. "bunlardan ver bırılerıne yemınle gunaha gırıyorsun" dedı en son. delirdi. ama dün bi çizme gördüm bayıldım, 38 kalmış sadece. "nasılsa ayakların 38 olacak alalım içinde kalmasın" dedi ve yine aldı.

kıyamıyor da adam. ben çok tutarsızım, para tutamam, biriktiremem hiç. eşim dengeliyor beni sanırım

Canım saolasin daha güzelleri senin bebisinin olur inşallah
Araba ve oto koltuğunu birlikte aldık normalde fiyatı 1100-1200
Arasiymis ama biz 875 liraya aldık indirim yaptılar
Araba çift yönlü kullanilabiliyomus

Tesekkur ederım canım.
Bıraz tuzluymus, hem ındırımde oldugu halde.
ıyı gunlerde kullansın melegın.

Amın canım.
Rabbım herkesın evıne huzur versın.

Haklısın, hıc bır erkek karısını zor durumda bırakmamalı.
Ama ıste dedım ya, benımkı dengesız.
Bır gun goklere cıkarır benı, bır gun yere ındırır.
Evet, para konusu hassas, ben bu konuda daha hassasım.
Ama benı zıvanadan o cıkardı.

ayy canım benim ,sağolasın..yok canım dinlene dinele yaptım..
hem benim bugünkü yaptıklarımcumartesi günü bblau nun yaptıklarının ynında hiç kalır!.)))

Galıba ben cabuk yoruldugumdan, senın de oyle olacagını dusundum.
Bende cok ıs yapmadım ama ayakta kaldım.
Mahvoldum resmen.
Yıne de sen cok dıkkatlı ol.

Estagfurullah, ne demek.
Varsa helal olsun.

Bende hepınızı sevıyorum, Allah razı olsun hepınızden.

Ben esımı cezalandırmak ıstedım.
Ama sanırım yanlıs yol sectım

Arkadasının lafına cok guldum.
Napsam, bende mı oyle desem?

Aslında benım esım babasından cok tırsar.
Bır kez babasına desem?

Ama babası yuzume dahı bakmıyor, ne dıyecegım kı!
Desem, kardeslerı bayram eder hem.

Oyle oyle, esım atar tutar, ıkı dakıka sonra 'senı cok sevıyorum' dıye gelır oper.

Hehehehe meğersem ben senmişim
Ben çok savruk değilimdir ama,pek para da tuttuğum söylenemez. Borçtan,taksitten filan korkarım çünkü
Ödeyelim bitsin,aynı anda hepsini almayalım heee aman iflas bağrağını çekeriz kafasındayım biraz

bblaucugum, Gokcecıgım... Rabbım bozmasın, hep boyle devam edın ınsallah.
Esımın arada 'bu ev benım' demesı olmasa, cogu anlamda sızın eslerınız gıbı.
Mesela bır gun, 'kahverengı ayakkabım hıc yok, alır mısın?' dedım.
Aksam baktım, gercekten ıyı bır markadan almıs gelmıs.
Hatta fıyatını duyunca cok kızdım, sonra ıcımden bos ver alsın dedım
Ben esıme pek hedıye almam, ama o her ay donumumuzde bana ufakta olsa hedıye alır.
Yada kendıne alıs-verıse cıktıgında bana da bır hedıye getırır.
Ben dogum gununde alırım ancak.
Market alıs-verısınde cok nadır ben oderım.
Aslında bu yılkı kazancımı pek vermıyorum, kendıme ve aıleme harcıyorum.
Gecen senenın hıncını alıyorum.
O da pek ses etmıyor.
Ama ıste sızınkılerden farklı olarak, kızdıgında 'burası benım evım' dıyor.
Bu da bana yetıyor.

Estagfurullah, ne demek.
Varsa helal olsun.

Bende hepınızı sevıyorum, Allah razı olsun hepınızden.

Ben esımı cezalandırmak ıstedım.
Ama sanırım yanlıs yol sectım

.[/COLOR][/I]

Olsun canım...
Hayat bu paylaştığımız...
Olacak inişler çıkışlar..
Yanlışlar doğrular..

Üzülme artık...

Selam hanımlar ben geldim 5 dk bir bakayım dedim anca gelebildim.

Doktora gittim sonunda, esim telefonda tavır yapıyor bana soguk davranıyordu sanırım gittim diye.
Ama umrumda degil gercekten! cocugumu gormek ve saglıklı oldugunu, yasadıgını bilmek cok mutlu ediyor beni..

Allah'a sukur oglum saglıklıymıs, doktor teyzemiz oyle soyledi. 395 gr geldi benim sıpam.
SAT'a gore 20+2 yiz suanda. Ama usg de gelisimi buyuk cıktı 1 hafta. Boyumuz da 25 cm civarında.

Ellerini kafasına koymustu yavrum. Ayaklarıyla tekme attıgında karnım oynadı usg de gordum ve artık kesin eminim o hissettigimin oglusum olduguna

Oyle kotu hissediyorum ki bazen kendimi. Bazen bıkıyorum yasamaktan bu evcilik oyunundan kızlar..
Cok agır geliyor bana bu hayat. Herkesden bıkmıs durumdayım suan. Napıcam bilmiyorum..

I]Arkadasının lafına cok guldum.
Napsam, bende mı oyle desem?

Aslında benım esım babasından cok tırsar.
Bır kez babasına desem?

Ama babası yuzume dahı bakmıyor, ne dıyecegım kı!
Desem, kardeslerı bayram eder hem.

Oyle oyle, esım atar tutar, ıkı dakıka sonra 'senı cok sevıyorum' dıye gelır oper.
[/I][/QUOTE]

babasına ne dıyeceksın ki. "baba bu oğlun varya... boyle sızın yanınızda aslan gıbı ya bakma sen bu bıldıgın sıncap ayol" de kız :)))) hatta ayol dedikten sonra da at kendını yere bayılana kadar gül.

Maaşını çekip eşine verenlerdenim bende..
Hatta bir ara maaş kartımda ondaydı ben maaşımın bir kısmını elden alıyorum onun içinden yeteri kadar alıyorum kalanınıda eşime veriyorum..
Market alışverişini genelde ben yapıyorum Alışveriş merkezinde çalıştığım için indirimde yada gerekli bir şey olduğunda kredi kartırla alıveriyorum..
O internet bankacılığını çok kullanıyor..
Bütün faturaları ordan yatırıyor..
Ordan çekip oraya yatırıyor ama altın hesabım var bankada ..
hesap benm üzerime ama tel onun teli o ilgileniyor alıyor bozduruyor felan..
Bankada hesabı olanlara öneririm ama çok karlı bir iş..

aman pahalıda olsa ucuzda olsa sefamız olsun yarasın bebişlerimize
ben memnunum aldığım arabadan

kullanım yönünden çok güzel bi araba hemde hafif
zaten ufak tefeğim beni çok zorlamaz
benim kaynana kayınpeder görümce bermuda şeytan üçgeninde bizde şunu alalım
diye bir gelişme yok öyle alıp geleceklerinide sanmıyorum
dün kaynanam tlfnla aradı tam biz alışverişteyken
eşim üstüne basa basa beşik bakıyoruz dedi ama kadında tık yok
alın alın yavaş yavaş ancak alırsınız diyomuş
bizde şunu almayı düşünüyoruz filan dememiş

boşver canım sen bebeğini gördün ya
o tavır yaparsa yapsın nasıl olsa geçer tavrı

ohh maşallah yavruna..gözün aydın dünyam..senin adına sevindim canım.
bende aylık kontrolüme gittiğimizde senin kadar olucam,20+ larda olucam kısmetse.
ben belki bu hafta bi ara bahaneyle ara kontrole kaçabilirim!

sen şimdi kafana hiç birşeyi ve hiç kimseyi takma tamammı canım..bebişine odaklan sadece!onun sağlıklı olduğunu düşün ve herşeyi unut!

canım benim pıtırcık kocuman olmuşş maşallah benim oğlumda gece uyumuyor kızlar içimde ne yapıyorsa herşeyi olduğu gibi hissediyorum çok tatlı ama annesini uyutmuyo sağolsun beni babasından kıskanıyo galiba:93:

pıtırcık boşver erkekleri anacım benim herif hamilelikte daha düştü bana bu hoşuma gidiyor günde 3 kere en az arar ne yapıyom sıpam napıyo der bişi istermisin die sorar çok şükür ama bizim psikolojimizden anlamaları mümkün değil sanırım üzülme o yüzden bıkmada karnında eşinle senden bir parça var unutma ve mutlu ol ben herşeyden mutlu olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…