- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.981
Canım öncelikle gözün aydın bak ne güzel görmüşün bebişini.
Maşallah kuzuyaminnak minak oh
Sen şimdi eşine, ailesine kızgın olduğun için böyle bezgin bi haldesin, birkaç güne bişeyin kalmaz canım benim.
Moralini bozma,biraz güçlü ol, anneyiz biz, öyle hemen ağır gelmez hayat bize hadi bakim.
bence de çok şanslısın canım
iyi akşamlar canım
bende geçen eşime diyorum ki
benimle iyi geçin
3 çocuk olacak biz eşyalarımızı toplayamayız
sen tek kişisin kolay toplarsın eşyalarını ona göre kapının önüne koymayayım seni diyorum
Tamam canım aklımda olsun, öneri icin saol...Valla bizde de yarısından fazlasını benim annem aldı; esimde bende bu durumdan memnunuz heheh... Rabbim sağlık huzur versin bizlere; hersey yolunu buluyor neticede...
KIZLAR.. Herkese iyi aksamlar....... :71:
blmem insan gibi biriyim biraz. tanışalım gulum.
yani bende siizin gibi düşünüyorum alacaklarımızı alalımda sağolup düşünürlerse onlarınkileride kullanırız ben bebeğime henüz hiçbir kıyafet almadım kayınvalidemler sağolsun tüm alınanlar eltimin görüöcelerimin ve kayınvalidemin aldıkları haklarını ödeyemem daha hamile olduğumu öğrendikleri zaman almışlar geçen gittik düğün vardı bir ton eşya ile döndüm benim aldığımsa oğluma 2 tane patik 3 tane biberon 2 tanede emzik bu yanii kendi annem biledaha bişi alamamış bazen sanırım ben çok sanslıyım diyorum
Amin canım inşallah
Bizim evde genellikle ben derim Bu ev benim sen git. diye, şaka olarak tabi ki.
Eşim de der, İyi valla ev senin, araba senin,bana ne kalıyo
Hatta geçen gün şakalaşırken, Evim var,arabam var, ee çocuğum da var sana ihtiyacım kalmadı herif. dedim, Vay anasını çocuğu da mı sahiplendin en sonunda.dedi.
Şaka tabi bunların hepsi, ama arkadaşlarımızdan filan ayrılanlar oldu bizim, konusu geldiğinde aramızda konuştuk, eşini evden gönderen arkadaşlarına kızdı. Ben olsam eşimden ayrılsam da elimi üzerinden çekmem, rahat etmesi, problem yaşamaması için hep uzaktan gözetlerim dedi. Ayrıca biri evden gidecekse bu erkek olmalı diye ekledi.
O zamana kadar ben kızarsam basar giderim huleyn kafalarındaydım ben ama şimdi öyle düşünmüyorum.
Biri gidecekse bu erkek olmalı, Rabbim evlerimizden ırak etsin bu huzursuzlukları tabi ki,Allah vermesin.
Daha dün konuştuk, Hasanlar belki barışır. dedim ayrı olan arkadaşlarımız için, sanmam Hasanı aradım dün, az önce Eskişehir otobüsüne bindirdim yolladım Haticeyi dedi dedi.
Hasanı haksız buluyoruz ikimiz de, serserinin önde gidip bayrak sallayanı bir adam. Ama karısını suçluyormuş çok kavga çıkarıyor diye.
Eşim dedi ki Yahu benim gibi bi adama bile kızacak konu buluyorsun sen, Hasana karısı kızmış çok mu haklıdır. Sonra da beni kızdırmak için Bak kızdırma beni ben de seni bindiririm Eskişehir arabasına heeee. Dedi.
Hadi be dedim ben de, ben seni 320Aya bindiririm yollarım annene .
Hehehe doğru yollarsın sen diyo
eleferacım ben her defasında beklentiye girmeyeyim diyorum
ama insanız işte ufacıkta olsa bişey bekliyorum
evleneli 3,5 sene oldu daha bir çöpünü görmedim onların
ama bize liste veriyolar gelirken şunu getirin bunu getirin diye
biliyorum herşey maddiyat değil ama en azından ufacık bişey söyler
c.tesi günüde eşimin yengesi aramıştı bana diyo ki
bebek için yastık yapıcam yelek ve patik örücem
kaynanam babaanne olarak bir yelek dahi öremez mi yani
ama inadından mı nedir hiç birşey demiyo kızıyorum bende:84:
sanırım gerçekten öyleyim bazende diyorum ki acaba uzaktayız diyemi bu kadar iyiyiz yakında olsak böyle iyi geçinebilirmiydik? yada bana bu kadar jest yaparlarmıydı ama haksızlık ediyorum die kızıyorum kendime kayınvalidem kızlarıyla paylaşmadıklarını bana anlatır bilir ki benden sır çıkmaz ona mantıklı çıkış noksası bulurum bende eşim bişi yapınca açarım telefonnu oğlun böyle böyle yaptı derim anasına şikayet ederim asla kendi ailemle bişi paylaşmam ki eşime kızmasınlar öfke duymasınlar anası bağırsın uslanır die düşünürüm hakketen öyle olur sanki beni kaynanam doğurmuş eşimide annem bu kada rolur yani aynı huylarımız o yüzden benim gözümden bakabiliyo annemde hemen damadını koruyo hıh diyorumm bende kızıp anamada söylenip kapatıyorum teli kayınvalidemin meşhur bir lafı var VAY SAPIK DÜRZÜ BEN ŞİMDİ SORARIM ONA KIZIM SEN ÜZME O SENİN GİBİSİNİ MUMLA ARASA BULAMAZ DER GÖNLÜMÜ ALIVERİR BENİM KULAKLARI ÇINLASIN anamda ne o gene ne dedin çocuğa kim bilir ben seni bilmem mi diyip beni suçlar
Dünyam 80 .. canım sevindim iyi haberler almıssın..masallah oglusuna senin
dünyam sen sürekli oğlundan bahset eşine
işte şöyle yapıyordu böyle yapıyordu diye
belki görünce ne kadar mutlu olduğunu anlar
bir daha kırmaz seni
Cok uzaksın ama bana ):
Masallah dıyelım o zaman sana.
Allah nazarlardan korusun.
Elbette, her anne-baba kendı cocugunun eksıgını temın etmelı.
Bırılerınden ummamalı.
En dogrusunu yapıyorsun sende.
sağol cnm allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın biz anne baba olarak amddi anlamda sıkışık olmasak dahada bir sürü şey düşünürdük ama bu kadar oluyo malesef eşimde bu aralar çalıştığı az geliyomuş gibi tutturdu hafta sonuda part time çalışayım die bebek geliyo çok şeye ihtiyacı var die üzülüyorum ben kocasız mı kalcam doğuma kadar yahuu
Haklısın.
Bende arada umıtlenıyorum.
Alamayacagımdan degıl, gonlum olsun ıstıyorum.
Ben nasıl koskoca kayınvalıdemın dogum gununu kutluyor, hedıye alıyorsam,
bır kez de onlar bana bır hedıye alsın, mutlu etsınler benı ıstıyorum.
Ama bende senın gıbıyım, daha bır hedıye aldıklarını gormedım.
Kayınvalıdem ıse, ona aldıgım hedıyelerı ya kullanmaz yada evlı kızına verır.
Ben acıkcası bebegım dogunca, her ıstedıklerıne sevmelerı ıcın onlara goturmeyı dusunmuyorum.
Sende oyle yap.
Hamıleyken senınle ılgılenmeyene sende daha sonra ılgı gosterme.
Sagol canım, darısı basına
Esim eve gelse, yuzunu gorsem belki bahseder, yumusatırım onu ama yok anam yok!
Kocamın yuzunu gordugum yok. Sanki kaynanamlarla evlendim de butun gun onlarla oturuyorum!
kızlar ben bu akşam doktora gideceğim başka bir doktora
Nasıl yanı?
Esın hıc mı gelmıyor eve?
ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın.
Bence doktorun en azından tahmın edecek, soyle dıyecek... 'ımmm kız gıbı gorunuyorlar su an'
ben kaçıyorum kızlar
hepinize dertsiz tasasız kavgasız gürültüsüz bir akşam hatta ömür diliyorum
çok çok çok mutlu olun emi öpüldünüz
Nasıl yanı?
Esın hıc mı gelmıyor eve?
sağol cnm allahım kimsenin ağzının tadını bozmasın biz anne baba olarak amddi anlamda sıkışık olmasak dahada bir sürü şey düşünürdük ama bu kadar oluyo malesef eşimde bu aralar çalıştığı az geliyomuş gibi tutturdu hafta sonuda part time çalışayım die bebek geliyo çok şeye ihtiyacı var die üzülüyorum ben kocasız mı kalcam doğuma kadar yahuu
aynen allaha şükür bebeğime herşeyi az da olsa çok da olsa alabilecek durumdayım
ama bu umursamazlık beni deli ediyor
valla bu yaptıklarının karşılığı olarak bide bebişimi sevsinler diye götüremem
çok seviyolarsa özlüyolarsa gelir görürler çocuğumu yollarda mı heba ediyim bi de
bundan böyle ne kadar ilgi o kadar sevgi aşamasına geçiyorum
ben kaçıyorum kızlar
hepinize dertsiz tasasız kavgasız gürültüsüz bir akşam hatta ömür diliyorum
çok çok çok mutlu olun emi öpüldünüz
aaaa canım sen bugün mü haftasonu cumartesi doktora gitcektin ne dediler bebekler için kız mı erkek mi? kız gibi doğuyo içime ama ?
Gece yatmadan yatmaya geliyor. Otel gibi kullanıyor resmen evi. Ya da evde oldugunda cagırıyor teyzesini kuzenlerini eve!
Kac kere uyardım soyledim ama yok KIT beyinli anlamıyor. Biraz yalnız kalalım hep birileri oluyor die.
Simdi de kaynanamlar geldi koyden artık bitti bizim yalnızlık faslı. Sadece gece yatakta yalnız kalıyoruz. Allahtan oraya da gelmiyorlar!
Onda da ya yorgun oluyor uyuyor ya da oynasmak istiyor, isi bitince donuyor gotunu yatıyor!
hamile kaldığımdan beri şu oynaşma işi bana çok ters
Rabbım yardımcınız olsun.
ınsallah bereketıyle gelır bebegınız.
Cok gereklıyse esımın calısması, olabılır.
Ama bence yetınebılıyorsanız, hıc kasmayın kendınızı.
Genclık gelmıyor, bu zamanda calısmalıyız evet ama, eslerımızle de en guzel vakıtlerı bu yaslarda yasarız.
doğru söylüyosun cnm aslında bana göre bıraz sıkışsakta yetiyoruz şükür aç değiliz açıkta değiliz ama biizm işleri bozan bide okullar var üni okuyoruz açıktan ailelerimiz izmirde biz istanbulda bayram seyran oralara gidince daralıyoruz üstüne bide araba kredisi ödüyoruz bunlar bizi sıkıyor yoksa çok şükür 2mizde çalışıyoruz eşim kafaya takmış 4 ay kaldı doğumuna daha oğlumuza bişicik almadık diyip duruyo sonrada zaten ben çalışmıycam 4 ay :44: epey sıkışcaz hatun dio anla beni diyo kıyamıyorum ama kocacım gözleri kan çanağı oldu
kısmet iyi olduklarını bileyim de cinsiyeti söylemese de olur
ama ne derse desin inanmayacağım
2 hafta sonra kendi doktorumdan da duyayım öyle
oğluma 2 dr da kız demişti 5 ay boyunca
iyi akşamlar canım
Gece yatmadan yatmaya geliyor. Otel gibi kullanıyor resmen evi. Ya da evde oldugunda cagırıyor teyzesini kuzenlerini eve!
Kac kere uyardım soyledim ama yok KIT beyinli anlamıyor. Biraz yalnız kalalım hep birileri oluyor die.
Simdi de kaynanamlar geldi koyden artık bitti bizim yalnızlık faslı. Sadece gece yatakta yalnız kalıyoruz. Allahtan oraya da gelmiyorlar!
Onda da ya yorgun oluyor uyuyor ya da oynasmak istiyor, isi bitince donuyor gotunu yatıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?