- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.901
kızlar şubat anneleri kıyafetleri nerde topiğimiz yavv merak ettim cicileri
lütfen avatarları kek poğaça yapmayalım...canımız çekiyo ..
bende göremedim o topiği burda paylaşıyoruz die biliyorum cnm
hayır topiği var da bulamadım dur bi bakim eklicem..azelya olsa eklerdi
alakasız olacak ama LİMONLU KEK nikini okudukça canım limonlu kek istiyo...yanına da çay...ohhh mis gibi...
Canım çok teşekkürler...
Siz de mi aldınız, demek yavaş yavaş alınıyor artık, erken diye içime dert olmuştu,sevindim.
Siz nasıl aldınız peki fotoğrafı varsa paylaşsana canım, biz de bakalım?
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin.
Canım teşekkürler, çok sağol
Anlat hayatım valla ben dinlerim
y
evet haklarını yiyemem orda. hiçbişiden kacmadılar. hatta oturdugumuzz evi babası(nur içinde yatsın) evlencek diye esime vermişti. esim babasıyla calısıyo gerci ama yapmasa yapmazdı. kayınvalidem bi ara habire bişi alıp gönderiyodu esimle maalesef zevklerimiz de tutmuyodu hiç.. sonrada bana soruyoduu hani gecen bilmem nerden almıstım yaa giyiyo msun onu diyebende sinir olurumm öle sordugu zaman..
s
amin canım hakkında hayırlısı olsun ama dünyam daha çok küçük. küçük yaşta da bu kadar somrumluluk biraz agır gelyor. ee malum kaynana gorumce bır de kocası eklenınce kız iyi bıle dayanıyor.
oyyyy ben neler kaçırmışım ya. eşin mi dedi babanın evıne gıt dıye? ayıp etmiş. bişey soracam neden? yani özel olmazsa bu sözü söyletecek ne oldu ki?
kızlar tetanoz aşısının vurulan varmı ne zaman vuruldunuz ben belki bugün vurulurum çok ağrırmı acaba
Canım kırılmakta,güvenmemekte haklısın.. ona hiç bir sözüm yok ama ben olsam borç olarak veririm demezdim..
sonuçta kendimi senin yerine koyuyorum ben olsam ne yapardım diye ama yine de vicdanıma yenilirdim diye düşünüyorum
Eleferacım, kırgınlığını anlıyorum ama maddi konular çok hassas bölgelerdir.
Keşke öyle demeseydin...Ben Aramızda ne geçerse geçsin maddi durumları ayrı tutmaya gayret ediyorum kendi adıma...
adengökçe kanalme ye de bayıldım yaaa
elefera bence çok iyi demişsin geçen gün bende yaptım aynısını
bende vicdan azabı çektim ama düşün o çekmiyor vicdan azabı
oyüzden rahat ol canım
kızlar tetanoz aşısının vurulan varmı ne zaman vuruldunuz ben belki bugün vurulurum çok ağrırmı acaba
Ne dıyecegımı bılemedım
Amacım kırgınlıgımı anlamasını saglamaktı oysa.
Verse mıydım dıyorsun?
Belkı utanırdı o zaman kendınden dımı?
Bu arada pısmanıye bebısının arabası cok guzel.
Kaca aldın?
Cıft yonlu mu?
20haftayı geçmesi gerekiyorum 20-21.hafta arası bugün sağlık ocağına gittim sabahtan öyle söyledi doktorum randevu verdi bakalım gidecez acıtmazlar heralde canımızı benim hemşiremin eli çok hafif
Bılmem, ıyı mı yaptım.
Haklısın aslında, onlar vıcdan azabı cekmıyor.
Bır de benım esım, 'vıcdanım rahat' der.
He sunu da dıyeyım, gecen yıl bekarken yaptıgım kazadan kazandıgım davadan 10,000 küsür TL kazandım.
Sadee kusurunu aldım, gerısını esıme verdım, borcları odesın dıye.
Esım kısa sure sonra yıne bır tartısmanın ardından o ev benım dedı.
Bırde o ev alınırken ben annemın taktıgı bılezıge varana dek vermıstım.
Ve gecen sene kazandıgım butun parayı da esıme verıyordum.
Bunları da yazdım kı acaba gereksız yere mı vıcdan yapıyorum daha net yorumlanabılsın.
Bu arada nolur affedın, boyle dertlerımı paylastıgım ıcın.
Ama yemın ederım kımseye anlatamıyorum, bu kez ıcımde buyuyor hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?