- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #21.961
Selam hanımlar ben geldim 5 dk bir bakayım dedim anca gelebildim.
Doktora gittim sonunda, esim telefonda tavır yapıyor bana soguk davranıyordu sanırım gittim diye.
Ama umrumda degil gercekten! cocugumu gormek ve saglıklı oldugunu, yasadıgını bilmek cok mutlu ediyor beni..
Allah'a sukur oglum saglıklıymıs, doktor teyzemiz oyle soyledi. 395 gr geldi benim sıpam.
SAT'a gore 20+2 yiz suanda. Ama usg de gelisimi buyuk cıktı 1 hafta. Boyumuz da 25 cm civarında.
Ellerini kafasına koymustu yavrum. Ayaklarıyla tekme attıgında karnım oynadı usg de gordum ve artık kesin eminim o hissettigimin oglusum olduguna
Oyle kotu hissediyorum ki bazen kendimi. Bazen bıkıyorum yasamaktan bu evcilik oyunundan kızlar..
Cok agır geliyor bana bu hayat. Herkesden bıkmıs durumdayım suan. Napıcam bilmiyorum..
Aradım sımdı...Olsun canım...
Hayat bu paylaştığımız...
Olacak inişler çıkışlar..
Yanlışlar doğrular..
Üzülme artık...
I]
babasına ne dıyeceksın ki. "baba bu oğlun varya... boyle sızın yanınızda aslan gıbı ya bakma sen bu bıldıgın sıncap ayol" de kız :)))) hatta ayol dedikten sonra da at kendını yere bayılana kadar gül.
Doktora gittim sonunda, esim telefonda tavır yapıyor bana soguk davranıyordu sanırım gittim diye.
Ama umrumda degil gercekten! cocugumu gormek ve saglıklı oldugunu, yasadıgını bilmek cok mutlu ediyor beni..
Allah'a sukur oglum saglıklıymıs, doktor teyzemiz oyle soyledi. 395 gr geldi benim sıpam.
SAT'a gore 20+2 yiz suanda. Ama usg de gelisimi buyuk cıktı 1 hafta. Boyumuz da 25 cm civarında.
Ellerini kafasına koymustu yavrum. Ayaklarıyla tekme attıgında karnım oynadı usg de gordum ve artık kesin eminim o hissettigimin oglusum olduguna
Oyle kotu hissediyorum ki bazen kendimi. Bazen bıkıyorum yasamaktan bu evcilik oyunundan kızlar..
Cok agır geliyor bana bu hayat. Herkesden bıkmıs durumdayım suan. Napıcam bilmiyorum..
Hehehehe meğersem ben senmişim
Ben çok savruk değilimdir ama,pek para da tuttuğum söylenemez. Borçtan,taksitten filan korkarım çünkü
Ödeyelim bitsin,aynı anda hepsini almayalım heee aman iflas bağrağını çekeriz kafasındayım biraz
bblaucugum, Gokcecıgım... Rabbım bozmasın, hep boyle devam edın ınsallah.
Esımın arada 'bu ev benım' demesı olmasa, cogu anlamda sızın eslerınız gıbı.
Mesela bır gun, 'kahverengı ayakkabım hıc yok, alır mısın?' dedım.
Aksam baktım, gercekten ıyı bır markadan almıs gelmıs.
Hatta fıyatını duyunca cok kızdım, sonra ıcımden bos ver alsın dedım
Ben esıme pek hedıye almam, ama o her ay donumumuzde bana ufakta olsa hedıye alır.
Yada kendıne alıs-verıse cıktıgında bana da bır hedıye getırır.
Ben dogum gununde alırım ancak.
Market alıs-verısınde cok nadır ben oderım.
Aslında bu yılkı kazancımı pek vermıyorum, kendıme ve aıleme harcıyorum.
Gecen senenın hıncını alıyorum.
O da pek ses etmıyor.
Ama ıste sızınkılerden farklı olarak, kızdıgında 'burası benım evım' dıyor.
Bu da bana yetıyor.
Allah ım sen nasıl bırısın?
Valla cok merak edıyorum senı.
ıkıde bır gulduruyorsun benı.
pismanıyecıgım,
Eslerımızın aılesınden bırsey beklememelıyız sanırım.
Bende dun kayınvalıdeme dedım, 'bır kac esya aldık' dıye.
Ne 'getır bakayım' dedı, ne de 'dur hele, bende alacagım' dedı.
Ama Allah var, buyuk gorumcem dedı.
'Cok alma, daha bızde alacagız' dıye.
Dunde aradı, bebısıme kuvet alacakmıs da, ne renk alayım dıye sordu.
Kucuk seyler belkı ama, dusunulmek mutlu edıyor ınsanı ıste.
bblaucugum, Gokcecıgım... Rabbım bozmasın, hep boyle devam edın ınsallah.
Esımın arada 'bu ev benım' demesı olmasa, cogu anlamda sızın eslerınız gıbı.
Mesela bır gun, 'kahverengı ayakkabım hıc yok, alır mısın?' dedım.
Aksam baktım, gercekten ıyı bır markadan almıs gelmıs.
Hatta fıyatını duyunca cok kızdım, sonra ıcımden bos ver alsın dedım
Ben esıme pek hedıye almam, ama o her ay donumumuzde bana ufakta olsa hedıye alır.
Yada kendıne alıs-verıse cıktıgında bana da bır hedıye getırır.
Ben dogum gununde alırım ancak.
Market alıs-verısınde cok nadır ben oderım.
Aslında bu yılkı kazancımı pek vermıyorum, kendıme ve aıleme harcıyorum.
Gecen senenın hıncını alıyorum.
O da pek ses etmıyor.
Ama ıste sızınkılerden farklı olarak, kızdıgında 'burası benım evım' dıyor.
Bu da bana yetıyor.
pismanıyecıgım,
ya o zaman kocan iyi de bazen böyle artıslık yapıyor sana dıyelım. ama sen uygun bı dılle o tavrından memnun olmadıgını dıle getır. anlayacaktır. olmadı arkadaşım gibi en olmadık yerde sende gider yap tırssın köftehor.
pismanıyecıgım,
Canım öncelikle gözün aydın bak ne güzel görmüşün bebişini.Selam hanımlar ben geldim 5 dk bir bakayım dedim anca gelebildim.
boşver canım sen bebeğini gördün ya
o tavır yaparsa yapsın nasıl olsa geçer tavrı
ohh maşallah yavruna..gözün aydın dünyam..senin adına sevindim canım.
bende aylık kontrolüme gittiğimizde senin kadar olucam,20+ larda olucam kısmetse.
ben belki bu hafta bi ara bahaneyle ara kontrole kaçabilirim!
sen şimdi kafana hiç birşeyi ve hiç kimseyi takma tamammı canım..bebişine odaklan sadece!onun sağlıklı olduğunu düşün ve herşeyi unut!
canım benim pıtırcık kocuman olmuşş maşallah benim oğlumda gece uyumuyor kızlar içimde ne yapıyorsa herşeyi olduğu gibi hissediyorum çok tatlı ama annesini uyutmuyo sağolsun beni babasından kıskanıyo galiba:93:
pıtırcık boşver erkekleri anacım benim herif hamilelikte daha düştü bana bu hoşuma gidiyor günde 3 kere en az arar ne yapıyom sıpam napıyo der bişi istermisin die sorar çok şükür ama bizim psikolojimizden anlamaları mümkün değil sanırım üzülme o yüzden bıkmada karnında eşinle senden bir parça var unutma ve mutlu ol ben herşeyden mutlu olmaya çalışıyorum
Dunyam, gozun aydın bebegım.
Cok sevındım oglunu gormene, saglıklı olduıgunu duymana.
Oh artık hareketlerını ayırabıleceksın, ne mutlu sana.
Uzme kendını tatlım, atma ıcıne.
Anlat sıkıntılarını, ınan anlattıkca hafıflıyor ınsan.
Hoş geldin şeker..
Bebeğini görmüşsün ne güzel gözün aydın..
Tatlım orta yolu bulman gerek..
Üzme kendini boşu boşuna..
Oğluşunu kucağına alınca herşeyi unutcaksın..
Öncelikle hayırlı olsun oğluşunu gördün...
NAsıl sevindin kim bilir...
Bence bu kadar karamsar olma...
Sen şeffafsın bunu unutma..
HAyatı olağan yaşayan..
Birde mutluluk oyunu oynayanlar oluyor ki hayatta
Şaşar kalırsın..
Benim bir çalışanım var böyle..
sanırsın mutlu mesut...
Gel bir de içini gör...
Arada inişler olur çıkışlar olur üzülme yelizim..
Hem kocaman olmuş erkekin bak...
saçma saçma konuşma ya ne dunyanın agır gelmesıymış o. olur öyle şeyler. tuzu bıberı bunlar. takma kafana bebgını düşün. duzelecek... minnoş musun kızım sen?
dünyam gözün aydın ne güzel bebişin büyümüş
bu mutluluğunu kimsenin bozmasına izin verme bak bebişin sağlıklı sen sağlıklısın
allah başka dert vermesin inşallah kocanda seni anlar ve düzelir
sen bebişini düşün sen üzülürsen o da üzülür onu üzme lütfen
yani bende siizin gibi düşünüyorum alacaklarımızı alalımda sağolup düşünürlerse onlarınkileride kullanırız ben bebeğime henüz hiçbir kıyafet almadım kayınvalidemler sağolsun tüm alınanlar eltimin görüöcelerimin ve kayınvalidemin aldıkları haklarını ödeyemem daha hamile olduğumu öğrendikleri zaman almışlar geçen gittik düğün vardı bir ton eşya ile döndüm benim aldığımsa oğluma 2 tane patik 3 tane biberon 2 tanede emzik bu yanii kendi annem biledaha bişi alamamış bazen sanırım ben çok sanslıyım diyorum
ben kaçtım kızlar. sızı opuyorum meleklerınızı de kokluyorum bol bol...
yarın görüşmek üzere. ıyı akşamlar.
Amin canım inşallah…
Bizim evde genellikle ben derim “Bu ev benim sen git.” diye, şaka olarak tabi ki.
Eşim de der, “İyi valla ev senin, araba senin,bana ne kalıyo”
Hatta geçen gün şakalaşırken, “Evim var,arabam var, ee çocuğum da var sana ihtiyacım kalmadı herif.” dedim, “Vay anasını çocuğu da mı sahiplendin en sonunda.”dedi.
Şaka tabi bunların hepsi, ama arkadaşlarımızdan filan ayrılanlar oldu bizim, konusu geldiğinde aramızda konuştuk, eşini evden gönderen arkadaşlarına kızdı. Ben olsam eşimden ayrılsam da elimi üzerinden çekmem, rahat etmesi, problem yaşamaması için hep uzaktan gözetlerim dedi. Ayrıca biri evden gidecekse bu erkek olmalı diye ekledi.
O zamana kadar ben kızarsam basar giderim huleyn kafalarındaydım ben ama şimdi öyle düşünmüyorum.
Biri gidecekse bu erkek olmalı, Rabbim evlerimizden ırak etsin bu huzursuzlukları tabi ki,Allah vermesin.
Daha dün konuştuk, “Hasanlar belki barışır.” dedim ayrı olan arkadaşlarımız için, “sanmam Hasan’ı aradım dün, az önce Eskişehir otobüsüne bindirdim yolladım Haticeyi dedi” dedi.
Hasanı haksız buluyoruz ikimiz de, serserinin önde gidip bayrak sallayanı bir adam. Ama karısını suçluyormuş çok kavga çıkarıyor diye.
Eşim dedi ki “Yahu benim gibi bi adama bile kızacak konu buluyorsun sen, Hasana karısı kızmış çok mu haklıdır.” Sonra da beni kızdırmak için “Bak kızdırma beni ben de seni bindiririm Eskişehir arabasına heeee.” Dedi.
Hadi be dedim ben de, ben seni 320A’ya bindiririm yollarım annene….
Hehehe doğru yollarsın sen diyo
Tamam canım aklımda olsun, öneri icin saol...Canım çok teşekkür ederim...Ben aslında bebeconforta çok takmıştım araba için, sana da demiştim ya.
Ama güvenlik filan anlatınca adam, gözümle de görüp kani geldim, buna karar verdim.
Yoksa bebeconfortun tipi daha güzeldi bence
Viaporta gittim ctesi, chicco yatak ben de beğenmiştim, bu benim aldığımda aynı özelliklerde ama chiccodan fiyatı daha uygundu.
Markası graco. Denk gelirsen bi incele istersen...
Benim annem de mobilya beşiği hediye edeceğini söyledi....Bebeğin eşyalarının %90ını da annem aldı zaten sağolsun...
Beklenti içinde değilim aslında,ama kayınvalidemler almadıkları için bana eziyet ediyorlar kompleks yapıp ona kızıyorum....
Aman Allah sağlık versin bebeklerimiz sağlıkla doğsun büyüsünler de biz çalışır herşleylerine yeteriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?