2012 Şubat Anneleri

Yok ben kramplardan falan degil de bu hafta hep gaz problemi yasadım ben midem cok kotuydu. Yediklerimi ogutemiyormusum gibi hissediyordum..

Madensuyunu icince cok rahatlıyorum o yuzden tuketiyorum canım.

Yok benim gelinim aslının kızı Digerleri sizin olabilir :90:

Utansın belki gene bir tepki verir annesi.

Evet o hissettigin bebeginin ilk hareketleri canım. İlerleyen haftalarda o hissettigin daha da kuvvetlenecek =)

zaten öyle herkesin kızına göz dikme senin oğlunun başı bağlı tamam mı ciciş sırayı bize bırak ben kararı oğluma bırakıyorum zaten kıvanç tatlıtutuğun esmer versiyonu olacağı için doğunca kimi beğeniyosa onun kızına gitsin dimi yanii

mrb ben geldimmm ne var ne yok bakiiim :)
bugün ilk aşımızı olduk hayırlısıyla
(19+0)haftalık olduk...

iyi akşamlar geçmiş olsun öncelikle canım hemşire söyledimi bilmem ama banyo yapma, birde bikaçgün ateş ve kas ağrısı yapıyor dikkat et kendine. benim bünyem kuvvetlidir ama aşıdan sonra çok kötü olmuştum, 2 güne birşeyin kalmaz tekrar geçmiş olsun

kızlar herkeze iyi aksamlar hani şu altta bebeğin haftasını gösteren resimli şekil varya belli bi adı varsa bilmiyorum kusura bakmayın:)) işte ondan bende yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz

gözün aydın artık bebeğini hissediyorsun cnm sinyal veriyo içinde dönmeleri başlıycak yakındır

Utansın belki gene bir tepki verir annesi.

Evet o hissettigin bebeginin ilk hareketleri canım. İlerleyen haftalarda o hissettigin daha da kuvvetlenecek =)

Agzınız bal damlıyor bal.
ınsallah gercekten bebegımı hıssedıyorumdur, INSALLAH!
Aksam uzerı, bıraz once yıne yıne yıne oldu.
Rabbım, bu bebegım mı ya!
Sımdı de buna ınanamıyorum.
Tamda bugun uzuntusunu yasarken, sımdı boyle bır mutluluk!
Mutluluktan ucasım gelıyor.

Ticker, onun adı.
Buradakı yonergelerı uygularsan, senın de bır tıckerın olur

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

Son düzenleme:

mrb canım..çok sağol...
banyo hakkında bişey demedi,teşekkürler
kolumda ağrıyı yeni hissetmeye başladım (kolumu kımıldadıkca)
ufak morluk var eğer şişer kızarırsa kolaya sür dedi sadece

sağol kuşummm..internetten araştırana kadar size sorayım dedim..

selam,ben oğluma kraft marka gayet geniş bir park yatak almıştım,abartmıyorum 1 yaşına kadar bile yatamadı,kendisi fırıldak gibi dönerek uyuduğpu için gecenin bi yarısında sağa sola çarpıp uyanıp ağlıyodu. İkinci oğlum için hedefim 2 yaş(hayırlısıyla doğurabilirsem),kısmet artık. sanırım çocuğun yatış stili de önemli ,çok dönen çocuklar rahat edemiyor bir süre sonra...ama yataktan memnunum tavsiye edrim yani

CANIM SAĞOL AMA BÜTÜN GECE UĞRAŞTIM Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.. YAZIYOR NE YAPTIMSA OLMADI (((

selam canım hala ticker yapmayamı calısıyorsun bende ılk defasında uzun sure yapamamıstım sonra meger uzun yazıyormusun bosluga ordan bellı bır kısmı almak gereklıymıs sen ne yazıyorsun tam olarak?

herseyi yazdım canım uzunda kısada .baby gaga mı ne ordan yaptım oldu ama bu seferde 18 + 5 oması gerekeni 21 + 5 olarak gösterdi .bende sinirlendim sildim yani oda olmadı ne sevindim oldu diye bide bakrımki haftası büyük yok ya olmayacak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…