- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.721
yaaa bebeişim sanada diyim su iç soda yerine çokdaha fayda bulacağını göreceksin
cadı kaynana herkesin kızını mavi boncuk dağıtıyo hani seninkinin beşik kertiği vardıvalla bu kadar çok gelinlere göz dikme kızıyorum oğluşumada bırak
Sagol canım benım, ama cıkıyorum sımdı.
Gec bıle kaldım.
Trafık sımdı yogunlasacak, eyvah hemde bugun cuma!
Ayyyy kızımı mı optu oglun
Utandı bebem sımdı.
Bızde senı opuyoruz cıtır anne ve yakısıklı oglu.
Hepınızı opuyoruzzzz...
ıcımde enerjı patlaması var, eve kosarak gıdesım geldı
Yok ben kramplardan falan degil de bu hafta hep gaz problemi yasadım ben midem cok kotuydu. Yediklerimi ogutemiyormusum gibi hissediyordum..
Madensuyunu icince cok rahatlıyorum o yuzden tuketiyorum canım.
Yok benim gelinim aslının kızıDigerleri sizin olabilir :90:
aynı sorun bende de var bende onu soracaktım size dün gece çok kötü oldumkızlar bacaklarıma sabaha karşı kramp çok giriyordu benim.. doktoruma sordum bana magnezyum suda erimeli tabletinden verdi. tadı çok kötü değil ama en azından krampa iyi gelcek inş..
Kızlar hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz?
mrb ben geldimmm ne var ne yok bakiiim :)
bugün ilk aşımızı olduk hayırlısıyla
(19+0)haftalık olduk...
gözün aydın artık bebeğini hissediyorsun cnm sinyal veriyo içinde dönmeleri başlıycak yakındır
Utansın belki gene bir tepki verir annesi.
Evet o hissettigin bebeginin ilk hareketleri canım. İlerleyen haftalarda o hissettigin daha da kuvvetlenecek =)
kızlar herkeze iyi aksamlar hani şu altta bebeğin haftasını gösteren resimli şekil varya belli bi adı varsa bilmiyorum kusura bakmayın:)) işte ondan bende yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz
iyi akşamlar geçmiş olsun öncelikle canım hemşire söyledimi bilmem ama banyo yapma, birde bikaçgün ateş ve kas ağrısı yapıyor dikkat et kendine. benim bünyem kuvvetlidir ama aşıdan sonra çok kötü olmuştum, 2 güne birşeyin kalmaz tekrar geçmiş olsun
ben magnorm 365 mg kullanıyorum suda eritmeli tadıda fena değil
sağol kuşummm..internetten araştırana kadar size sorayım dedim..
Agzınız bal damlıyor bal.
ınsallah gercekten bebegımı hıssedıyorumdur, INSALLAH!
Aksam uzerı, bıraz once yıne yıne yıne oldu.
Rabbım, bu bebegım mı ya!
Sımdı de buna ınanamıyorum.
Tamda bugun uzuntusunu yasarken, sımdı boyle bır mutluluk!
Mutluluktan ucasım gelıyor.
Ticker, onun adı.
Buradakı yonergelerı uygularsan, senın de bır tıckerın olur
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
Ne kadar beceriksizim yaaa.......
canım sen sat ınla beklenen doğum tarihinni wer ben yapıyım sanaaNe kadar beceriksizim yaaa.......
selam canım hala ticker yapmayamı calısıyorsun bende ılk defasında uzun sure yapamamıstım sonra meger uzun yazıyormusun bosluga ordan bellı bır kısmı almak gereklıymıs sen ne yazıyorsun tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?