- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #23.741
canım sen sat ınla beklenen doğum tarihinni wer ben yapıyım sanaa
Bende:)Detaylı usg'de sorun çıkan arkadaş varmı aramızda???????????
canım yaaa....sat 6 mayıs beklenen tarih 19 şubat 1 hafta geriden geliyoruz şu an 18+5 şiz çook teşekkür ederim canım
herseyi yazdım canım uzunda kısada .baby gaga mı ne ordan yaptım oldu ama bu seferde 18 + 5 oması gerekeni 21 + 5 olarak gösterdi .bende sinirlendim sildim yani oda olmadı ne sevindim oldu diye bide bakrımki haftası büyük yok ya olmayacak bu
cinsiyeti belli ise pembe yada mawi de yapabiliriss
empirme canım oldu mu istediğin gibi:26:
oldu canım oldu cinsiyeti kız ama buda güzel oldu olsun. çok teşekkürler tatlım iyi geceler
istersen benimki gibi pembe de yapabilirimm..ne demek cnmm önemli deil bnde zor yapmıştım saolsun azelya yardımcı olmuştu senle aynı çizelgemiz bende 18+5 haftalığız benim bebişim de kızz
istersen benimki gibi pembe de yapabilirimm..ne demek cnmm önemli deil bnde zor yapmıştım saolsun azelya yardımcı olmuştu senle aynı çizelgemiz bende 18+5 haftalığız benim bebişim de kızz
ayyyy canımmm sağol valla bide çok güzel bişey oldu .çizelgenin olduğunu görünce çok sevindim oh be deyip şöyle koltukta arkaya yaslandım yaslanmayla birlikte sağ tarafta bi pıt pıt hissttim inanamadım elimi koydum bekledi bi pt pıt daha ilk defa bu kadar net duydum sanırım kızım da sevindi:)))) teşekkür ederiz teyzesi
kızlar benım sat 11 mayıs sızden daha buyuk cıkıyorum hafta olrak nasıl oluyor??
Empire 6 mayıs demıs ama?
canım benim yumurtlamam geçti geç döllenme dedi doktor onunla alakalı olabilir
ayyyy canımmm sağol valla bide çok güzel bişey oldu .çizelgenin olduğunu görünce çok sevindim oh be deyip şöyle koltukta arkaya yaslandım yaslanmayla birlikte sağ tarafta bi pıt pıt hissttim inanamadım elimi koydum bekledi bi pt pıt daha ilk defa bu kadar net duydum sanırım kızım da sevindi:)))) teşekkür ederiz teyzesi
önemli deil cnmm...hayırlı uğurlu olsun pıtpıtlarınız artık birbirinizi duyabiliyorsunuzz kızınlaa
benim tepikoğlan uyudu bende yatıyorum herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?