- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.101
doktorum nerde benim ya huu ??
Mide hastaligi bende de hep vardi, tedavi oldum 2 yil once, gecmisti ama simdi nuksetti, rennie cigneme tabletleri gecici de olsa rahatlatiyor ama en guzeli acikmadan yemek. Gecmis olsun
Hehe benim esimde daha ne zaman dogucak da yuruycek, yaza bana yardim etsin bahcede diyor, simdiden is var disarda diye vazgecicek bizimki icerde rahat nasilsa :)
Bir de dun babasi seslendi oglusum uyuyormuymus diye resmen uyandirdi seslere tepki vermeye de basladi artik
ciddimi diyosun canım ya anamm bi romatizmam eksikti be.gece hani buz kalıpları olurya onları sardım baldırlarıma bi ara.50 sefer uyandım biraz dolanınca ii geliyodu yatınca tekrar baslıyodu.benimde varislerim var aile yadigarı bende acaba onlarda bir azma mı oluyor da bu ağrılar coğaldı diye düşünmüştüm.
Benım kayınvalıdeme kalırsa da annemın alması gerekıyordu.
Ama aldırmadım anneme.
Dun de fotograflarını gosterdım 'bebegın odası bu' dıye.
Hıc oralı olmadı, canımı sıktı.
Besık konusunda ne dusunduruyor senı, anlayamadım ben?
valla bacaklarını nereye koyacağını bilemediysen ve agrı değil de daha çok sızlama gibiyse romatizma şekerim o. bende var sor anlatayım... kocakarılar gibi yağmur yağacak mı diye bana sorarlar. :)))
ajahahgaha aynen aynen.
Ilk catlagim olustuuuu,karnimd akirmizi bir cizgi varrrrNe yapacagim ben yaaaaaaa
Ilk catlagim olustuuuu,karnimd akirmizi bir cizgi varrrrNe yapacagim ben yaaaaaaa
He bak romatizmayı unuttum. Arada bir parmaklarımdan sadece biri şişiyo.Kapatamıyorum, oynatamıyorum. Yüzük parmağımsa alyansım geçmiyo....
Ödemim var benim diye doktora sordum da, sadece tek parmağında mı var ödemin dedi :44:
Romatoit artrit gibi göründü, doğumdan sonra bi baktır dedi
Ayrıca dizim ve kalçam da ağrır arada. Bi de parmaklar şişer böyle.
Rektefiyeye girince onu da yaptıralım
doktorum şükür kavuşturana valla ishale bile razıyım nerdeyse karnım 9 aylık gibi görünüyor çok afedersiniz bnm hamilelikten öncede vardı iyice pekişti mubarek iyi bişeymiş gibiBurdayım yewrım panik yapma
Valla kabızlık gebelerin yarısında görülen bir durum. Çok şiddetli olmasa da ben de arada sırada yaşıyorum.
Tabi gebelerde normal bu durum, ama normal hayatta sıkça yaşanıyorsa doktora görünülmeli.
Gebelerde neden olur bu kabızlık denen illet:
1. Mideden sıvı emilimi normale göre çok olur,
2. Progesteron hormonu gebelerde çok arttığından kelli, bu da düz kasların yavaşlamasına sebep verir. Ondan sonracıma birer düz kas olan midemiz ve bağırsaklarımız bundan etkilenir.Mide geç boşalır, bağırsağın hareketleri azalır. Böylece eenizi zor yaparsınız.
3.Bir de rahim büyüyünce,bağırsaklara baskı yapar.Bu da kabız eder bizi.
4.Ayrıca şu içtiğimiz elevittir, kalsiyum-magnezyumdur, demirdir, bunlar da kabızlık yapar.
Ama cumartesi günü bir ishal olmuşum ki, inanın kabızdan betermiş.
Markette bir sıkıştırmasın mı beni, yanımızda da arkadaşlarımız olmasın mı, vallahi eve zor attım kendimi eve yetişene kadar da ağladım...
Öyle beter bişeymiş
doktorum şükür kavuşturana valla ishale bile razıyım nerdeyse karnım 9 aylık gibi görünüyor çok afedersiniz bnm hamilelikten öncede vardı iyice pekişti mubarek iyi bişeymiş gibi
Obarak gubarakkkkk....
Çok sevimliymiş, ayı gibi
benimde bu gece rüyamda catlak cıkmıstı.. kücüklü büyüklü tam 5 tanee:18::18::18::18: o kadarr korktum ki anlatamammm.. keser gibi keserr gibii masajj yapıpp catlamasını engellemeye calıscaksın cnmm.. baska yapıcak bişi yok benn bacaklarımda olusanlara öle yapıyorum dr öle söylemişti
hepppinizeeeee günayydınn kızlaarrrr bu arada
Kuru kayısı ye, sonra inciri suda az beklet o inciri ye, suyunu iç.
Hamile olmasan söktürücü ilaçlar da var ama, şimdilik doğal yollardan gitmek lazım.
Süte, muza filan çok abanma onlar kabız yapar
Sonracııma lifli gıdalar yemeye dikkat et, bulgurda çok lif vardır.
Ayakları üşütme bi de 15 gün sonra da kontrole gel
Ama inan canım ishali tercih etmezsin. Markette bi bastırdı ishal,eve de uzak mıyız, Allahım ölücem sandım, apar topar tuvalete yetiştirdiler, ama yolda ağladım
Bi de ishal böyle yanmayla birlikte oluyo afedersin, ay kabus gibi.
Ay herkes çektiğini bilir işte
kızlar az önce baska sayfalarda gezerken mycupcake arkadasın bioritimle bebek cinsiyet tahminine baktığını gördüm.aramızda tahmin yaptıran oldumu.hani surda öğrenemeyen bi ben kaldım nerdeyse bi tahmin yaptırsam:44::44::44:
yani adet öyleymiş benim annemde yerine getiriyor sadece cnm bu arada beşik konusu şu çok düz çekmecesiz sallanmayan standart bir beşik işte ikeadakı o düşündürüyor cnm bak beğendiğim mobilyalarbir tanesinin internet sitesi yokmuş onu kayamadım
Eki Görüntüle 263169
Eki Görüntüle 263170
Eki Görüntüle 263171
bunlar ikea renk olarak beyaz yeşil kapaklı düşünüyorum eğer ki alırsam resimlerden bişi belli olmuyo gerçi ama...
beslenir ki bu
haklısın vallahi o zaman şöyle diyelim nooolurdu normal olsaydık :) tamam bu dediklerini de deneyeyim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?