2012 Şubat Anneleri

hoşbulduk hemşerim dün eşim kahvaltıya göksuya götürdü beni havada çok güzeldi karşıdan sizin binalara baktım acaba hangisinde oturuyor diye:97::97::97:

9 blok varya alttan da üst tarafdan da saydığımızda 5.bloktayım ben tam orda.

karats hosgeldin canım.ayrıca herkes hosgeldiii

ınsallah ben pısman olmam.
Senın krıterın ılla sallanması ıse ozelcan bebedekı karyolalara da bır bak derım.
Dolap ıcın ıstesem de, daha buyugunu alamazdım ):
Ama bır karyola gorduk esımle, ıkea da, onu almak ıstıyoruz.
Ama dıger kanepeyı atmaya da kıyamıyor.
Benım ıcın hava hos, hemen alırım oysa.
Karyola da su ;

Bende ona sasırıyorum zaten.
Kayınvalıdem de dun ıkı de bır 'bu var ya, kocasını yalnız bırakıp bır gun bır yere gıtmez' dıyor.
Bana mı laf sokuyor aklınca anlayamadım kı!
Hanı arada aılemın yanına gıdıyorum, esımı bırakıp.
Oyle oldugunu bılsem, dıyecegım 'kızın nıye 3 hafta kocasını bırakıp yazlıga gıdıyor' dıye ama... Iste laf soktugundan emın degılım.

Ya ben bu kayınvalıdelerı cozdum bebegım.
Bızım kızımız yapabılır ama gelınler yapamaz zıhnıyetınde.

Ayy... bırde dun durmadna kadın dıyor kı, 'cok sanslısın, boyle bır kayınvalıden oldugu ıcın'
Allah tan kayınvalıdem de hıc sevmez boyle ovulmeyı!!!

Desen kı kayınvalıdene, 'anne bende yapmıyım o zaman, cok yuz buluyorsun sonra'
Allah ım dusunemıyorum bıle o zaman yuz ıfadesı nasıl olur.

Bak sımdı, sag kalcanı hafıf saga oynat ve k.cınla gul.
Ben oyle yapıyorum cunku

Aaaaa ortam sessizleşince ondan derler dimi biri kız doğurdu diye....
Aaaa bak bu yönünden hiç düşünmemiştim!
Doğruuuuuuuuu....

günaydın güzel anneler... herkes ağlamaklı sanırım... ayy kızlar ilk aylara göre yine çok iyi değilmiyiz en azından miğde bulantıları bitti sayılır... o bile dünyaya bedel...mutlu olalım artık biraz bunuda 1 kez yaşıcaz sonuçta (en azından ben 1 kez çocuğu taşıyan benim ama stres olan eşim başka istemem diyor)

Doktordan geldik arkadaşlar bebişimizi gördük çok şükür iyi..
Dün hafif yine kanamam oldu doktor yine fitil verdi..:S
Tetanoz aşısınıda sordum dedi sen bilirsin istersen yaptır..
Hamilelik için bir faydası olmaz dedi bebeğe felan..
Bebebiğim bu günde 20+1 çıktı :S
15 gün sonra yine gel dedi fakülteye ayrıntlı USG ye göndercekmiş..
Birde coraspirin yazdı her gün mutlaka iç dedi..

Sizlerde iyisinizdir umarım..

Cok begendiklerinden alip sana yolliyim istersen ama yurtdisindan kargo parasiyla garip rakamlara mal olabilir.
Sadece yeni dogan degil hepsi cok guzel cocuk esyalarinin dert etme daha cok alicaz yavruslara o cicilerden, alirsin Istanbul'dan yaza dogru bi gezinti olur hem. Eminonune' de ugra valla en kaliteli penyeler orda aslinda.

günaydın canımm evet dogru söylüyorsun mutlu olmak lazım biliyorsun hamile insan dengesiz oluyor bir anı air anını tutmuyor çocuk konusunda eşimde bende sizin gibi düşünüyorduk bir tane yeter bu zamanda diye ama oglum bunalıma girdi doktora götürdüm eger imkanınız varsa bi kardeş yapın dedi doktor bizde 11 yıl sonra kardeş yapıyoruz

Tabıı ya, aldıkları gelın malları, damatları malları...
Cunku oyle bır damatları var kı,neredeyse kendı aılesı ıle gorusturmeyecekler.
Sadece kendılerı ıle zaman gecırecek.
Oda Allah nazardan korusun, oyle uyumlu oyle sakın bırı kı!

Yok Gokcem, ben bunlara tahammul edemıyorum, kaldı kı kızım olacak dıye suratı asılacak ınsanlara mı tahammul edecegım.
Neysekı esımın aılesı kızım olacagı ıcın cok heyecanlı, hele buyuk gorumcem.

Basın sag olsun canım benım
Annen ıcın ılk zamanlar zor olur ama sonra alısır ınsallah.
Bebegın olunca senın yanına gelır belkı, bıraz daha ıyı hıssedersınız ıkınızde kendınızı.

mrb.canım hoşbuldum [/QUOTE]

yaa güselim bide aklımı karıştıran bambaşka bişi sallanan beşiklerin ömrü en fazla 1,5 yıl dedi satan adam çünkü mobilya zamanla çatlıyor suntalam dayanıksız mdf sert bir malzeme olduğu için çatlama yapar biz tavsiye etmiyoruz mobilyalarda sallananı dedi ama arzu ederseniz yaparız yine diyince beni düşündürüyo eşimde diyoki ilk zamanlar için sallanan sepet al yanına diyo

Benim kayınvalidem de sürekli reklam yayını yaptığı için insanlar bana aynı tepkileri verirler.
Ne kadar şanslısın!
Evet çok şanslıyım, kendisi size onlarda geçici süre kalan altınlarımın içinden gönlü istediği zaman izin almadan 14-15 tane tırtıkladığı ve bunu bize uzuuuuunnnn zaman sonra söylediğini anlatmadığı için o reklam aralarında için siz öyle sanıyorsunuz.
Kaynıma evimin anahtarını verip erkek arkadaşlarıyla evimde alem yapmasına müsade ettiğini de anlatmıyor tabi.
O yüzden süper benim kaynanam, taraflı yayıncı :))))

Bu arada o resmini koyduğun karyolanın ben de hayranıyım :)
Oldum olası biterim iskandinav mobilyalara :)

Canım geçmiş olsun.
Kanaman neden oluyormuş peki?
Eşi öndeydi senin de, ondan mı acaba?

Son düzenleme:

gözün aydın tatlım tek bebişin iyi sağlıklı olsunda herşey boş... aşı yaptırcakmısın bende yaptırmadım daha doktor bişey söylemedi bende sormamışım oraya gidince sorucam herşeyi unutuyorum zaten...

Sağol canım cevabın için , senden başkada cevaplayan olmamış sorumu herkesin ilk hamileliği galiba?

sorunu gormedim.'????

ben kizimda doguma gidene kdr mide yanmasi cektim. kesinlikle soguk sut diklemeni tavsiye ederim. gece uykumdan kalkip iki yudum sut icip yatardim hemen keser.

benim daha ilk çocuk ikimizin yaşıda nerdeyse 31 ve ikimizde ailemizi çok genç kaybettik o yüzden bize bişey olursa diye korkuyoruz, ikinciyi o yüzden düşünmüyoruz aslında artık orta yaşım yaa şaka maka

astarıı yüzündennn pahalıyaa gelirr evettttt dimii accık büyünce giyer artıkk benimm kızcemde

Canım benim annem de aynı şekilde yalnız. Babamı kaybedeli Şubatta 2 senesi dolacak.
Kardeşim de üniversite için İstanbulda, annem Eskişehirde.
Ama gelip gidiyor, bana, kardeşime, arkadaşlarıyla, komşularıyla oyalanıyor...Atlattı o yoksunluk hissini...
Şimdi yeni gitti ya kardeşin, alışma evresinde....
Ondan üzülmüştür...

mrb.canım hoşbuldum

yaa güselim bide aklımı karıştıran bambaşka bişi sallanan beşiklerin ömrü en fazla 1,5 yıl dedi satan adam çünkü mobilya zamanla çatlıyor suntalam dayanıksız mdf sert bir malzeme olduğu için çatlama yapar biz tavsiye etmiyoruz mobilyalarda sallananı dedi ama arzu ederseniz yaparız yine diyince beni düşündürüyo eşimde diyoki ilk zamanlar için sallanan sepet al yanına diyo[/QUOTE]

:44::44::44:
benim kardeşim 2 çocuğunu da sallanan beşikte büyüttü..
3 yaşıana kadar kızını sonra yatağa geçti
yeni doğan bebeğide aynı beşikte 3 yıl nerdeyse yatırdı halaa da
taş gibi valla..benm ki kesinlikle sallanan olmalı yoksa tırlatırım geceleri
bebek bu ne kadar alışmasın desende ya ayakta ya battaniyede sallandırıyolar kendilerini
ee sende her zaman müsait olmuycan ruhen ve bedenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…