2012 Şubat Anneleri

Lierac kremi 15 haftadan beri kullaniyorum ayrica 12 haftadan beri badem yagi suruyorum duzenli olarak ama sorun genetikte heralde ..
Sagolun tavsiyeler icin...
Ama suna bayildim,"her canli catlagi tadacaktir"
Neyse ben cikiyorum okula gitmem lazim hadi size iyi sohbetler...

yaaaaa kızlar buraya geliyorum selam veriyorum günaydın diyorum kimse bi hoşgeldin demiyor çok alındım genelde selam veren herkeze cavap veriyorum ben

Kızlar hıc aklıma gelmezdı ama dun boyle bır kayınvalıdem oldugu ıcın sukrettım.
Neden mı?

Kayınvalıdem, yazlıkta bır komsu yapmıs kendıne.
Dun gıttık ya, kadın bıze hosgeldın demeye geldı.

Allah'ım daha ılk kez tanısıyorum kadınla, basladı sapur supur opmeye.
Neyse onu gectım, yuruyuse cıkıyoruz, dınlenmek ıcın oturuyoruz... Hep yanımızda.

Ve yemın ederım belkı 30 kere,
'Bak kızım, sen artık evlısın, annenı-babanı unutacaksın.
Sana onlardan artık hayır gelmez.
Sakın onlara (kayınvalıdem ve kayınpederım) kotu davranayım deme!' dedı.
Ya sabır cekıp durdum!
Bozacaktım ama, hadı dedım neyse.
Ama sabrımı oyle zorladı kı, ne demek yahu, annenı-babanı unutacaksın.

Kayınvalıdeme sukrettım dıyorum ama, dun kadın o kadar cok laf saydı, bır kez olur mu oyle sey demedı.
Aksıne 'bana kızmıyorsun dımı' dedı kadın, kayınvalıdem, 'Yoo nıye kızsın, sen dogruyu soyluyorsun' dedı.

Bende yolda donerken, 'ne cok konusuyor o kadın, haddını bılmıyor, uzerıne vazıfe olmayan sozlerı soyluyor' dedım.

Ama gercekten herseye ragmen ıyı kı boyle bır zıhnıyette kayınvalıdem yok.
Gercı olsa ne! O zaman ılk once kendı kızını alıp yazlıga gıtmemesı lazım.

Son düzenleme:
yaaaaa kızlar buraya geliyorum selam veriyorum günaydın diyorum kimse bi hoşgeldin demiyor çok alındım genelde selam veren herkeze cavap veriyorum ben

hosgeldin canımm,hemserim :)) ben kızçemle uğrasmaktan kendi yazdığım mesajı bile takip edemiyorum bazenn...bu hafta içi ayarlayalımda bi kahve içelim zatenn olmaz mı

heh işte ben o beşiğin beyazını bulamadığım için koydum onu neyse sonuçta bize eziyet olcak be tatlım bebekler sallamadan durmaz ki ilk 2 ay 15-20dkda bir emzircen bide uyutamadın mı ayağına almak işkence ama sallanan bişi olsa 2 ittirir işine bakarsn beni düşündüren o aslında bakalım ne göstercek zaman el kadar bebek diyip geçme kabanı olcak birsürü gömlek elbise pantolan her neyse zıbın tulum ayakkabı patik ne bilim bana az geliyo alan cnm gözümde büyüyo yada

hoşbulduk eleferam hormonlardan herşey dokunuyor herşeye ağlıyorum ne olucaksa böyleee(

Tatlım bende cok aglak bırsey oldum ama, bundan boyle aglamamaya gayret edecegım.
Yoksa bebegım de cok aglar dıye korkuyorum.
Hanı dıyorlar ya, nasıl hamılelık gecırırsen, bebegın de oyle olur.
Ayy eger oyleyse bebısım hem kındar olacak hem cok aglak

ayy bende yeni girdimm cnmm.. gerci bendee topluu veriyorum bi kre ondan gözden kacmıss olabilirr .. gümnayydınnnnn

kızz memlekette catlaktann bol ne varr

Ehehehehe. Benim kayınvalidem de buna benzer laflar gevelemişti ilk evlendiğimizde. Muhatap alıp cevap dahi vermedim, onun lafına bakıp mı ailemle olan ilişkimi ayarlayacağım.
Bana nasihat eden önce kendi uygulayacak onu. Adama kendi kızınla ne sıklıkta görüşüyorsun diye sorarlar. Kayınvalidesi üst üste 2 istekte bulununca “Buna fazla yüz verme!” diye kızına zınaran insan mı benim ailemin önüne geçecekmiş.
Ehehehehe, güleceğim kısmımın üzerinde oturduğum için net gülemiyorum

hosgeldin canımm,hemserim :)) ben kızçemle uğrasmaktan kendi yazdığım mesajı bile takip edemiyorum bazenn...bu hafta içi ayarlayalımda bi kahve içelim zatenn olmaz mı

hoşbulduk hemşerim dün eşim kahvaltıya göksuya götürdü beni havada çok güzeldi karşıdan sizin binalara baktım acaba hangisinde oturuyor diye:97::97::97:

yok hemşire yok. onlıne olsa bu gökçe kul durur mu? sen bi git de oraya acaba kend bebğine almaktan aklına biz gelir miyiz? teyy teyy!

hoşgeldin şekerim. nasılsın iyisin inşallah. bebiş nasıl? ( azar yiyince kendine gelen insan tipi)

'Bak kızım, sen artık evlısın, annenı-babanı unutacaksın"

vay vay vay.. unutacaksın tabi. çünkü sen artık o ailenin malısın. çünkü seni babandan mal ister gibi istediler, baban da verdi. ne olacagıdı ya?

valla şekerim 14-15 yaşındaki kızların 5 koyuna karşılık olarak verildiği; bakire olmadı mı alnının ortasından vurulduğu, kız bebek doğunca ortamın 3-5 saniye sessizleştiği topraklara hoş geldin....

Evet o kadar cici seyler var ki,bir tek Istanbul da bir yerde var galiba,
ben bundan aldim oglusuma

evett yaa bi tekk şstanbul da varr. zaten hersey istanbuldaa.. h&m de resmen bi nimet yanii. ucuzz ve kullanıslıı.. badidee cokkk tatlıııııı bende internetten alcak bi yer var mı ona bakayımm.. zira sanırımm dogumdan önce istanbul a gidememm

:13::13::13:
bencede beşik kesinlikle sallanmalı,hele o gece uykularından kalkıp emzircen
yatağına koyduğun zaman dalması için ufaktan sallıcan beşiği,
yoksa o uykusuzlukla sinirden ağlarsın sallanmıyo uyumuyo die..
bide o minik bebeğn şimdiden kıyafetleri bitmiyo minik mink....

Sana da merhaba canımcıgım.[/QUOTE]

mrb.canım hoşbuldum

bugun daha da bir duygusalım annemle konuştum kardeşim dün üniversitesine gitti edirneye babam 2 yıl önce vefat etti şimdi yalnız kaldı ben ankara o istanbulda agladı telefonda belkide ondan moralim bozuk sürekli ağlıyasım var
ayy bende yeni girdimm cnmm.. gerci bendee topluu veriyorum bi kre ondan gözden kacmıss olabilirr .. gümnayydınnnnn

günaydın canımcım

ahaha bayıldım güleceğim kısmımın üzerine oturduum için.... herkeste var ya o cadı kaynana portresinden benimkilerde 30,000 nufuslu dandik keşanla izmiri kıyaslıyolardı burası senin yuvan senede bir gidersin oraya diye yuh burda insanın nefes alacağı alan bile yok ama tuttum bu lafı bende onlara oyle gülüp geçicem çok takıyor idim ama takmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…