- 19 Nisan 2011
- 384
- 183
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.121
lierac phytolastil 4 aylıktan beri kullanıyorum şuursuz kilo aldım hiç birşeyim yok şükür ve var olanları da geçiriyor kız kardeşimde vardı var olanları bile geçirdi ama düzenli kullanım istiyor. bende sadece çook küçük bir noktada oldu o da hamilelikten önce göbeğimde piersing vardı o izin olduğu yerde onun dışında göğüslerime falanda sürüyorum hiç bir şey yok. eczaneden alırsan biraz pahalı ama gitti gidiyorda 3lü set halinde satıyorlar 120 liraya aldım galiba
yaaaaa kızlar buraya geliyorum selam veriyorum günaydın diyorum kimse bi hoşgeldin demiyor çok alındım genelde selam veren herkeze cavap veriyorum ben
yaaaaa kızlar buraya geliyorum selam veriyorum günaydın diyorum kimse bi hoşgeldin demiyor çok alındım genelde selam veren herkeze cavap veriyorum ben
Ah canım benım.
Gormedım ınan.
Gunaydın tatlım, hosgeldın
hosgeldin canımm,hemserim :)) ben kızçemle uğrasmaktan kendi yazdığım mesajı bile takip edemiyorum bazenn...bu hafta içi ayarlayalımda bi kahve içelim zatenn olmaz mı
Sana da merhaba canımcıgım.:79::79::79::79::79::79:
herkese mrb.....
Bende sunun beyazını aldım.
Gercı benımkının yatak basında bıraz oyma da var.
Ama sıtede onu bulamadım.
Eki Görüntüle 263184
Sallanmaması, cekmecesının olmaması dezevantaj gıbı gorulebılır.
Ben onun ıcınde zugurt tesellısı yaptım kendıme.
Gercı sallanmamasını cok onemsemedım gercekten.
Esım de sallanan besıklerın pek dayanıklı olmadıgını soyledı.
Cekmeceler ıcın ıse, sık kutular yapacagım, yatagın altına koyacagım.
Ee dolabı da var, yeter el kadar bebege o kadar dolap.
hoşbulduk eleferam hormonlardan herşey dokunuyor herşeye ağlıyorum ne olucaksa böyleee(
beslenir ki bu
günaydın şekerim. hayırlara gitsin. hemen rüyanın yorum yapayım. çevrende göbekten değil de kafadan çatlak ufaklı büyüklü 5 adet kişi var. dikkat et keser gibi keser gibi yapıp çatlaklarını yüzlerine vurmayacaksın.
Kızlar hıc aklıma gelmezdı ama dun boyle bır kayınvalıdem oldugu ıcın sukrettım.
Neden mı?
Kayınvalıdem, yazlıkta bır komsu yapmıs kendıne.
Dun gıttık ya, kadın bıze hosgeldın demeye geldı.
Allah'ım daha ılk kez tanısıyorum kadınla, basladı sapur supur opmeye.
Neyse onu gectım, yuruyuse cıkıyoruz, dınlenmek ıcın oturuyoruz... Hep yanımızda.
Ve yemın ederım belkı 30 kere,
'Bak kızım, sen artık evlısın, annenı-babanı unutacaksın.
Sana onlardan artık hayır gelmez.
Sakın onlara (kayınvalıdem ve kayınpederım) kotu davranayım deme!' dedı.
Ya sabır cekıp durdum!
Bozacaktım ama, hadı dedım neyse.
Ama sabrımı oyle zorladı kı, ne demek yahu, annenı-babanı unutacaksın.
Kayınvalıdeme sukrettım dıyorum ama, dun kadın o kadar cok laf saydı, bır kez olur mu oyle sey demedı.
Aksıne 'bana kızmıyorsun dımı' dedı kadın, kayınvalıdem, 'Yoo nıye kızsın, sen dogruyu soyluyorsun' dedı.
Bende yolda donerken, 'ne cok konusuyor o kadın, haddını bılmıyor, uzerıne vazıfe olmayan sozlerı soyluyor' dedım.
Ama gercekten herseye ragmen ıyı kı boyle bır zıhnıyette kayınvalıdem yok.
Gercı olsa ne! O zaman ılk once kendı kızını alıp yazlıga gıtmemesı lazım.
hosgeldin canımm,hemserim :)) ben kızçemle uğrasmaktan kendi yazdığım mesajı bile takip edemiyorum bazenn...bu hafta içi ayarlayalımda bi kahve içelim zatenn olmaz mı
Gideyim bakayım dedim yakın bi yerde varsa diye ama bana en yakını İstinye parktaymış h&m mağazalarının. Anadolu yakasında hiç mağaza yok.
Kardeşim bunların ürünlerini bana yurt dışından getirirdi, eh işte orta kalite şeyler diyebilirik.
Eğer gidecek olursam haber ederim, ayudan sipariş edersin belki
Online satışları da yokmuş :26:
Kızlar hıc aklıma gelmezdı ama dun boyle bır kayınvalıdem oldugu ıcın sukrettım.
Neden mı?
Kayınvalıdem, yazlıkta bır komsu yapmıs kendıne.
Dun gıttık ya, kadın bıze hosgeldın demeye geldı.
Allah'ım daha ılk kez tanısıyorum kadınla, basladı sapur supur opmeye.
Neyse onu gectım, yuruyuse cıkıyoruz, dınlenmek ıcın oturuyoruz... Hep yanımızda.
Ve yemın ederım belkı 30 kere,
'Bak kızım, sen artık evlısın, annenı-babanı unutacaksın.
Sana onlardan artık hayır gelmez.
Sakın onlara (kayınvalıdem ve kayınpederım) kotu davranayım deme!' dedı.
Ya sabır cekıp durdum!
Bozacaktım ama, hadı dedım neyse.
Ama sabrımı oyle zorladı kı, ne demek yahu, annenı-babanı unutacaksın.
Kayınvalıdeme sukrettım dıyorum ama, dun kadın o kadar cok laf saydı, bır kez olur mu oyle sey demedı.
Aksıne 'bana kızmıyorsun dımı' dedı kadın, kayınvalıdem, 'Yoo nıye kızsın, sen dogruyu soyluyorsun' dedı.
Bende yolda donerken, 'ne cok konusuyor o kadın, haddını bılmıyor, uzerıne vazıfe olmayan sozlerı soyluyor' dedım.
Ama gercekten herseye ragmen ıyı kı boyle bır zıhnıyette kayınvalıdem yok.
Gercı olsa ne! O zaman ılk once kendı kızını alıp yazlıga gıtmemesı lazım.
Evet o kadar cici seyler var ki,bir tek Istanbul da bir yerde var galiba,
ben bundan aldim oglusuma
heh işte ben o beşiğin beyazını bulamadığım için koydum onu neyse sonuçta bize eziyet olcak be tatlım bebekler sallamadan durmaz ki ilk 2 ay 15-20dkda bir emzircen bide uyutamadın mı ayağına almak işkence ama sallanan bişi olsa 2 ittirir işine bakarsn beni düşündüren o aslında bakalım ne göstercek zaman el kadar bebek diyip geçme kabanı olcak birsürü gömlek elbise pantolan her neyse zıbın tulum ayakkabı patik ne bilim bana az geliyo alan cnm gözümde büyüyo yada
bugun daha da bir duygusalım annemle konuştum kardeşim dün üniversitesine gitti edirneye babam 2 yıl önce vefat etti şimdi yalnız kaldı ben ankara o istanbulda agladı telefonda belkide ondan moralim bozuk sürekli ağlıyasım varTatlım bende cok aglak bırsey oldum ama, bundan boyle aglamamaya gayret edecegım.
Yoksa bebegım de cok aglar dıye korkuyorum.
Hanı dıyorlar ya, nasıl hamılelık gecırırsen, bebegın de oyle olur.
Ayy eger oyleyse bebısım hem kındar olacak hem cok aglak
ayy bende yeni girdimm cnmm.. gerci bendee topluu veriyorum bi kre ondan gözden kacmıss olabilirr .. gümnayydınnnnn
günaydın canımcım
Ehehehehe. Benim kayınvalidem de buna benzer laflar gevelemişti ilk evlendiğimizde. Muhatap alıp cevap dahi vermedim, onun lafına bakıp mı ailemle olan ilişkimi ayarlayacağım.
Bana nasihat eden önce kendi uygulayacak onu. Adama kendi kızınla ne sıklıkta görüşüyorsun diye sorarlar. Kayınvalidesi üst üste 2 istekte bulununca Buna fazla yüz verme! diye kızına zınaran insan mı benim ailemin önüne geçecekmiş.
Ehehehehe, güleceğim kısmımın üzerinde oturduğum için net gülemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?