2012 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar..

benim bi sorum olacak..bel ağrınız oluyormu??
nasıl bi ağrı,biraz tanımlarmısınız?
çok korkuyorum:44:
benim bel ağrısı şey gibi ya nasıl desem,hani çok ayakta falan kalırız,yada iş yaparız yoruluruz da belimiz ağırır ya,onun gibi deği işte!!!!!!
regl ağrısı gibi!regl olmaya yakın ağırı ya,onun gibi bi ağrıya benziyo!çok tedirgin oluyorum!.((((

olustuktan sonra yapıcak bişi yok cnmm.. dermatolog da öyle dedi bana amaaa vichy kullanan biriyle konusmustumm.. gözle görülürr sekilde azaldı dedi. biraz pahalı ama:44::44: zayıflama topiginde de extra gel i yazmıstı bi arkadass nerdeyse hepsini gecirmişş.. lierac kadar onunn fiyatı da.. bebükten sonra sansımı denicemm bende:69::69::69:

bende vıchy kullanıyorumm daha şimdiden ama hala var çatlaklarım 3 kilo aldım ama maalesef cildim çok hassas karnımda oluştu çatlaklar
çok sinirim bozuluyo ama napıyım eelimden geleni yapıyorum olmaması için hala oluyorsa demekki hakkaten yapacak bişey yokk
ama Allahtan beyaz tenliyim kırmızılıkları geçince çok fazla belli olmuyo

bende vıchy kullanıyorumm daha şimdiden ama hala var çatlaklarım 3 kilo aldım ama maalesef cildim çok hassas karnımda oluştu çatlaklar
çok sinirim bozuluyo ama napıyım eelimden geleni yapıyorum olmaması için hala oluyorsa demekki hakkaten yapacak bişey yokk
ama Allahtan beyaz tenliyim kırmızılıkları geçince çok fazla belli olmuyo

cnmmm hamilelikte oranlı kilo bile alsann yatkınlıgın varsa catlıyormussunn.. tamamenn bu dönemde salgılanan hormonlarla ilgiliymişş.. bizim kilomuzla alakası yokkmuss yanii

günaydın arkadaşlar çatlaklar için ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa önüne geçilemiyo kremler sadece biraz rahatlatıyor.hele birde annenizde kardeşinizde varsa sizde olması normal.

kızlar yaa bir şey sorucam gebelik öncesi polikist sorunu olup hamile kalan varmı? benim ileri derecede polikist sorunum vardı erken doğuma sebep oluyor diye duydum? doktora gidince yavrusumu görüyorum dünyayı unutuyorum hiç birşey sormadan ağzım kulaklarımda geri geliyorum

bende yoktu ,ve adetlerim hep düzenlidir..fakat nasıl oldu anlamadım,hamile kaldığım ay ,geç döllenme olmuş!öyle hiç gecikmez adetlerim,en fazla 1-2 gün oynar!ama ben 28 günde deği 30-32 günde 1 adet olurum,bellki o uüzden dojtorum 1 hafta geç döllenmiş dedi!adetim 1 hafta geçtiğinde
doktora gittim kan tahliliyle hamilelik kesinleşti ama kese olması gerekenden küçüktü!4.2 mm di!daha büyük olması gerekiyormuş.5 haftalık bir kese olması gerekirken 4 haftalık bir kese göründü!
seninde geç döllenme mi oldu canım????
adetlerin düzenlimiydi????

benn her bi taraftaa hiisedi haftamyorumm.. hattaa kızlarr babayı cok severr bak benim 5 kızım varr hepsi babacıı babasınıı sevcekk diyenn kaynanama inatttt kocişee bakk burdann diyorumm öbürr taraftann vuruyorr bakk burasıı diyorumm digerr tarafa geciyor:60::60::60::60::60::60::60::60: adamm hiç yakalayamadıı:1::1::1: döpüpp uzunn uzunnn bakıyooo hadi kızımm baba da görsün diyorumm durdu heralde deyip arkasını dönerr dönmezz pıtlıyooo:60::60::60::60::60::60: benimm kızımm anneci olcakk basbasaa oynasıyoruzz hep:69::69::69::69::69:

ayyy maşallahhhhh yaaa :):)

benim daha çok küçük olduğu için sanırım dışarıdan pek hissedilmiyo haraketler ama babası sevince bi kaç kez tepki verdi :)
ama benim kızımda anneci olun yaaa en çok beni sevsinn :)
(çok bencilim yavv)

benim eşimde diyo kızım bana düşkün olacak diye ama bakaım nasıl olacakkk

günaydın arkadaşlar çatlaklar için ne kullanırsanız kullanın çatlayacaksa önüne geçilemiyo kremler sadece biraz rahatlatıyor.hele birde annenizde kardeşinizde varsa sizde olması normal.

ben de henüz çatlak oluşmadı canım!
annemde göbeğinde var ama 3 doğum yapmış,kilosuda var ona bağlıyorum!bendede olurmu acaba?
çatlak yok diye doktorumada krem falan sormadım.

cnmmm hamilelikte oranlı kilo bile alsann yatkınlıgın varsa catlıyormussunn.. tamamenn bu dönemde salgılanan hormonlarla ilgiliymişş.. bizim kilomuzla alakası yokkmuss yanii

çok doğruu hakkaten ama ben şimdiden böyleyim 9 ay sonunda nasıl olacağımı düşünemiyorum bilee

hamile kalmadan öncede bi kaç ufak çatlağım vardı göbeğimde ama kilo alıp vermekten olduğunu sanmıyorum
benim oldum olası yemek yedikten sonra aşırııııı şişkinlik problemim vardı kesin o ani şişip inmelerden dolayı çatlamıştır karnım

ben de henüz çatlak oluşmadı canım!
annemde göbeğinde var ama 3 doğum yapmış,kilosuda var ona bağlıyorum!bendede olurmu acaba?
çatlak yok diye doktorumada krem falan sormadım.

annemde vardı.bendede oldu kız kardeşimdede oldu.hadi benim biraz kilom vardı ama kardeşim zayıftı kilo ile alakalı değil.

merhaba kizlar. ben cagla kimileriniz hatirlar gebeligimizin ilk haftalarinda girmistim bebis gorunmemisti 10gun beklemek lazim denmisti coksukur bebis gorundu 5gun gec dollenme seklinde hesaplandi 28 subat mdt. kizim olucak yine bir kizim daha var bu ikinci :) kizim 2bucuk yasinda. tekrar tanitayim kisaca kendimi viyanada yasiyorum 3bucuk yillik evliyim. 26yasindayim.. bu zamana kdr pek giremedim Turkiyede tatildeydim sonra kizim hastalandi ustune ben hastalandim anca toparlanabildik. bundan sonra bolbol girmeye calisirim..

Hoşgeldin canım...
allah herkesin meleğini korusun....sağlıklıca cümlemize kucağımıza alıp büyütmeyi
nasip etsin rabbim....

kızlar benimde 2. bebeğim bir kızım var çok şükür...22 aylık...:nazar:
şimdide 16+2 günlük hamileyim ..

som adet tarihim 5 haziran...muh.doğum tarihim 11 mart ama
ben sezeryan ile doğum yaptığım için 38 yada en geç 39 da doğuma girerim rabbimin izniyle...

listeye benide eklermisiniz....

bu perşembe 3 lü tarama testlerimi yaptırıcam ve kısmetse yavrumun cinsiyetini öğreneceğim...
çok heyecanlıyım çok mutluyum sanki ilk kez anne oluyorum çok muhteşem bir duygu rabbim her isteyen kadına nasip
etsin inşallah....:71:

Canım Allah bağışlasın yavruşlarını
Daha önceden kiloyla ilgili soru sormuştun takma bence kafana
Herkes ortalama bişeyler alıyor işte

Gunaydın canlarım,

Yogun bır hafta sonundan sonra hepınıze merhaba.

Dun kızımı temız havada bol bol gezdırdım ve de tamamen organık urunler yedık.
Oda masallah yol boyunca bıle tepındı durdu.
Ya aslında hala onun olduguna ınanamıyorum.
Ama kac gundur sureklı karnımda bırsey oynuyor, odur herhalde dıye mutlu oluyorum.

Sızler nasılsınız bakalım?
Guzel gectı mı hafta sonunuz?

Canım hoşgeldin...
bayılıyorum ben sana kız..
Biz de eşimle bir kaplıca yaptık geldik valla
Çok ihtiyacım vardı..
Güzel de geldi..
Sırtım ağrıyordu
gevşedim lokum gibi

günaydınnn
size 2 sorum olacak
1. sepet beşik istiyorum süslü fırfırlı fln ama eşim park yatak alalım diyor ilerde de kullanırmış (bu arada beşik ve park yatak yatak odası için düşünüyoruz) ama kararsız kaldık sizce hangisi daha iyi olur?

2. arzum un yoğurt yapma ve hava temizleme makinaları hakkında bilgisi olan varmı? kızlar cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkrler

Canım bence park beşik al...Diğeri ancak 6 ay kullanılır
Arzumun yoğurt yapmaları güzel..Ama Tefalde çıkarmış onu da alabilirsin

günaydınnn hanımlarrr,güzel anneler.kızlar ben bu hafta sonu bacak ağrılarıyla gecirdim.diz kapağımın altından sonra baldır kısımlarım özellikle yattığımda sanki bacaklarımı nereye koyucam bilemedim.kramp değildi sürekli bir ağrı.bi tavsiyesi olan varmı yada aynı durumda olan:44:

Canım oğluşunun:62::62:cinsiyeti belli oldu mu?
Böyle sormuştum doktoruma henüz 7 haftalık hamişken?

Ilk catlagim olustuuuu,karnimd akirmizi bir cizgi varrrr:53::53::53:Ne yapacagim ben yaaaaaaa:58:

Canım olacağı varsa oluyor
Kaçış yok

yani adet öyleymiş benim annemde yerine getiriyor sadece cnm bu arada beşik konusu şu çok düz çekmecesiz sallanmayan standart bir beşik işte ikeadakı o düşündürüyor cnm bak beğendiğim mobilyalarbir tanesinin internet sitesi yokmuş onu kayamadım

Eki Görüntüle 263169
Eki Görüntüle 263170
Eki Görüntüle 263171
bunlar ikea renk olarak beyaz yeşil kapaklı düşünüyorum eğer ki alırsam resimlerden bişi belli olmuyo gerçi ama...

Çok güzeller ben çok beğendim canım

benimde bu gece rüyamda catlak cıkmıstı.. kücüklü büyüklü tam 5 tanee:18::18::18::18: o kadarr korktum ki anlatamammm.. keser gibi keserr gibii masajj yapıpp catlamasını engellemeye calıscaksın cnmm.. baska yapıcak bişi yok benn bacaklarımda olusanlara öle yapıyorum dr öle söylemişti

hepppinizeeeee günayydınn kızlaarrrr bu arada:3::3::3::3::3::3:

Günaydınnnnnn
günaydın güzel anneler..
nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz inşallah dinlenmişsinizdir..

biz hafta sonu eşimle bebek görmeye gittik, kuzenim doğum yaptı.

ayaz bebek..nasıl güzel bir şey anlatamam ya, eşim kucağına aldı gözlerini ayıramıyor..

su gibi insan bakmaya doyamıyor, saatlerce hiç bıkmadan bakabilir insan..
eşimle doyamadık bakmaya..

bizim bebeğimizde gelsin artık dedik evimize gelince..
bizim evimizde de bebek kokusu olsun dedik..

allah hepimize o günleri göstersin, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Allah analı bablı büyütsün canım
Şubata az kaldı kavuşacaksın o bebek kokusuna

Bende sunun beyazını aldım.
Gercı benımkının yatak basında bıraz oyma da var.
Ama sıtede onu bulamadım.

Eki Görüntüle 263184

Sallanmaması, cekmecesının olmaması dezevantaj gıbı gorulebılır.
Ben onun ıcınde zugurt tesellısı yaptım kendıme.

Gercı sallanmamasını cok onemsemedım gercekten.
Esım de sallanan besıklerın pek dayanıklı olmadıgını soyledı.

Cekmeceler ıcın ıse, sık kutular yapacagım, yatagın altına koyacagım.
Ee dolabı da var, yeter el kadar bebege o kadar dolap.

Güle güle kullansın bebeğin canım

yaaaaa kızlar buraya geliyorum selam veriyorum günaydın diyorum kimse bi hoşgeldin demiyor çok alındım genelde selam veren herkeze cavap veriyorum ben :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Günaydın laylacım

:79::79::79::79::79::79:
herkese mrb.....

Merhaba
Evet o kadar cici seyler var ki,bir tek Istanbul da bir yerde var galiba,
ben bundan aldim oglusuma :55:
Ben buna bayıldım...
Güle güle giydir kuzuna

Doktordan geldik arkadaşlar bebişimizi gördük çok şükür iyi..
Dün hafif yine kanamam oldu doktor yine fitil verdi..:S
Tetanoz aşısınıda sordum dedi sen bilirsin istersen yaptır..
Hamilelik için bir faydası olmaz dedi bebeğe felan..
Bebebiğim bu günde 20+1 çıktı :S
15 gün sonra yine gel dedi fakülteye ayrıntlı USG ye göndercekmiş..
Birde coraspirin yazdı her gün mutlaka iç dedi..

Sizlerde iyisinizdir umarım..

Canım geçmiş olsun..
Seni bu gece rüyamda gördüm..
Canını sıkacak küçük bir olay yaşayacaksın..
Umarım tersine çıkar rüyam...

merhaba kızlarrrrr
br haftadır çok takip edemiyorum sizi
kızım ve eşimle birlikte güzel bi tatil yaptık denize girdik orman havası aldık yağmur havası aldık gezdik bi güzell
sanırım meleğime iyi geldi annesi mutlu olunca oynamaya başladı artık çok mutluyummmmm keşke hep oynasada hissetsem onu

kızlar bebişin haraketlerini göbek deliğinizin alt tarafında hissediyorsuuz dimi???
bazen göbek deliğinin üst tarafında haraket hissediyorum onlar gazdır dimi???? o kadar büyümemiştir herhalde kızım

Büyüyüro annesi o kocaman oldu bile.....
kızlar yaa bir şey sorucam gebelik öncesi polikist sorunu olup hamile kalan varmı? benim ileri derecede polikist sorunum vardı erken doğuma sebep oluyor diye duydum? doktora gidince yavrusumu görüyorum dünyayı unutuyorum hiç birşey sormadan ağzım kulaklarımda geri geliyorum

Canım ben yaşıyorum...
Hala yaşıyorum....
Yılda bir kez adet olurum ben..
Umurumda da değildir..

O yüzden 4 çocuk annesi oldum- olacağım:65::65::65:

günaydın arkadaşlar..

benim bel ağrısı şey gibi ya nasıl desem,hani çok ayakta falan kalırız,yada iş yaparız yoruluruz da belimiz ağırır ya,onun gibi deği işte!!!!!!
regl ağrısı gibi!regl olmaya yakın ağırı ya,onun gibi bi ağrıya benziyo!çok tedirgin oluyorum!.((((

canım benim bel ağrılarım oluyor
voltaren krem verdi doktorum kullanıyorum

[/QUOTE]

hıııı,iyi ozaman canım ya evde voltaren krem var,akşam sürdüreyim bari!sağol..

ayyy maşallahhhhh yaaa :):)

benim daha çok küçük olduğu için sanırım dışarıdan pek hissedilmiyo haraketler ama babası sevince bi kaç kez tepki verdi :)
ama benim kızımda anneci olun yaaa en çok beni sevsinn :)
(çok bencilim yavv)

benim eşimde diyo kızım bana düşkün olacak diye ama bakaım nasıl olacakkk

olabilirr.. elini koyunca hissedemedi esimde kuzeni de.. ama bakıca göbekten cok net görünüyoo:44::44: bide benimkii 2_3 hafta daha büyük seninkindenn. ben o zaman cok hafiff hissediyodum:69::69: benimm kızımm babasını iplemiyo simdilikk.. babasının evde oldugu saatlerde hepp uyanık ama ona pıtlamıyo:60::60::60: bide uzanarakk oturunca daha cok hareket ediyo.. illa gelip bu koltuga yayılmam lazım:44: kızlarr ister istemezz annesine düskünn olurr ergenlik haricc.. öncee annesine benzemek şster hep onutaklit eder, sonra ergenlikte annesine gıcık olurr herseyi ben biliyorum derr , akabindee hepp annesinden farklı oldugunu düsünsedee bi gün bakarr o ne yaptıysa o da onu yapıyorr.. anneden kacıss yokk sevinebilirsin o acıdann.. :60::60::60::60: zaten her anında durum ne olursa olsun sana ihtiyac duyacak:69::69::69::69:

tşkr ederim canımcım ilk zamanlar tabiki zor olur alışır heralde annem çalışıyor o yüzden sadece senelik izinlerinde geliyor bu senede doguma anca gelir:((
Calısması daha ıyı, en azından yalnız kalmayacak cok fazla.

anne olmak kolay değil işte... krem sürmüyormusun?
Kızma ama, su soze cok kızıyorum ben.
'Anne olmak kolay degıl'
Hele bu sozu kırk bıin kere kayınvalıdemden duyunca, ıyıce gıcık oldum bu cumleye.

Saol cnm çok şükür evet gördüm bebişimi..
Valla cnm herşey normal diyor doktor bende birşeyden şüpheleniyorum ama doktora soramadım bilmiyorum :S
Yaptırmayı düşünüyorum aşıyıda..
Neyden suphelenıyorsun?

Bizim de ilk zamanlar bilmem kim sizin düğününüze geldi şeklinde imalar yaptılar ama aldırmadım hiç.
Benim annem bana hediye getiren, takı takanların hepsini kendi iade ediyor günleri geldiğinde.
O zaman o da edecek. Benim vazifem değil o. Hiç umurumda değil.
Ben eğer ilk zamanlarki safsalak halime bi son vermesem çok kazıklanırdım da, şimdi benden çok çekiniyolar.
O yüzden öyle kolay değil artık evime izinsiz gelmek, bana sormadan izinsiz bir şeyimi almak…
Bana sorun çıkarmak, iş çevirmek.
Zaten artık altın filan yok,ev alırken hepsi bitti gitti de, olsa da onlara günahımı emanet etmem.
Eski çamlar bardak oldu.
Kaynım ve kayınvalidem çok zarara uğrattılar bizi benim safsalak zamanlarımda.
Kaynım borç istedi, 1 ay sonra ödemek üzere.
1,5 yılda parça bölük ödedi bir kısmını.%20sini de hiç ödemedi. Lafını bile etmiyor artık. Üstelik altın şeklinde almıştı, zararımız her geçen gün artıyor.
Ödeme gücü olmadığından da değil. Kendine bir seferde 3-4 tane ayakkabı alır mesela, asla nike,adidas,converse harici giymez.
Daha bu ay yeni bir iphone4 almış, 3 kurluk İngilizce kursuna yazılmış ki, ikisine vereceği para bana olan borcunu karşılıyor.
Ben doğuma gireceğim sonuçta borcunu ödese doğumum bana masraf olmazdı.
Kayınvalidem hiç sormadan alıp alıp kullanmış altınlardan sonra. Bir gün 15 kadar altın getirdi, bu ne dedim, sizden ALMIŞTIM YA o borcum dedi.
Biz eşimle şok olduk, nasıl almıştım ya! Eşimin de bilmediğini anladım zaten sonra birkaç olayı bir araya getirip, bariz izinsiz alıp kullanmış yani.
O vakitler bana poz yapardı benim altınlarımla, birinin düğünü oldu mu siz takmayın takı ben sizin yerinize de takayım filan diye.
Benim yerime benim altınımla takıyor :9: Bana benim malımla hava atıyor :27:
Kayınpederime evlilik öncesi eşim 20 kadar cumhuriyet ata vermişti, güya borç olarak aldı, ama hala ses yok 4 sene oldu.
Zaten beklemiyorum da ödemesini.
Arada taktıkları 300-500 kazıkları hiç saymıyorum, onlar çıtır çerez :)

Ben kayınvalıdemın boyle yaptıgını bılmıyordum ınan.
Bır gun dugune gıtmesı soz konusu oldu, 'gıdecek mısın?' dedım.
'Bakalım X (esım) altın verırse gıdecegım' dedı.
Gıttı, demek kı altını vermıs esım.
Sonra yıne bır dugunde baktım esımı aramıs, 'X kısının dugunune gıdecegım su kadar para gonder' dıyor.
Boyle ıste canım, bızımkıler tam anlamı ıle somurmek ıcın var.
Dun yola cıktık mesela, esım odedı hep.
Babası sonuncu da, bır kere parayı soyle bır uzattı esıme, esım almadı, hemen gerı koydu.
Yazlıktan calınan esyaların bır kısmını aldı, camasır makınesı yoktu orada onu aldı.
Alıyor da alıyor yanı.
Ve kımse 'yok alma oglum, sızın dunya kadar borcunuz var bırde bebegınız olacak' demıyor.
Ee elefera da calısıyor nasılsa!
Dun o salak komsu kadın dıyor kı;
'bebegını verırsın kayınvalıdene, getırır buraya, sen orada calısırsın, borcunuzu odersın'
Hayır, ılk kez karsılastıgım kadın benım borcum olup-olmadıgını nerden bılıyor! Ona ne!
Kayınvalıdem de ardından, 'ee mecbur calısacak, borc var' dıyor.
Calısıp, borcu oderken ıyı guzel, ama eve sahıplenmek olunca soz konusu o ev ogullarının evı!

Anlayacagın senınkılerle benımkıler bırbırlerını aratmayacak duzeydeler.
Belkı senın tek farkın, esın fark etmıstır bırseylerı ve oyle elıme gectı aıleme yapayım demıyordur.
Yada yapıyor mu, bılmıyorum.

günaydın arkadaşlar..

Oluyor canım benım.
Tam da regl olacakmısım gıbı agrır.
Ve genelde regl gunlerımde.
Bende perıyodık oldugunu dusunerek kendımı kasmıyorum acıkcası.
Senın de belkı oyledır.

olabilirr.. elini koyunca hissedemedi esimde kuzeni de.. ama bakıca göbekten cok net görünüyoo:44::44: bide benimkii 2_3 hafta daha büyük seninkindenn. ben o zaman cok hafiff hissediyodum:69::69: benimm kızımm babasını iplemiyo simdilikk.. babasının evde oldugu saatlerde hepp uyanık ama ona pıtlamıyo:60::60::60: bide uzanarakk oturunca daha cok hareket ediyo.. illa gelip bu koltuga yayılmam lazım:44: kızlarr ister istemezz annesine düskünn olurr ergenlik haricc.. öncee annesine benzemek şster hep onutaklit eder, sonra ergenlikte annesine gıcık olurr herseyi ben biliyorum derr , akabindee hepp annesinden farklı oldugunu düsünsedee bi gün bakarr o ne yaptıysa o da onu yapıyorr.. anneden kacıss yokk sevinebilirsin o acıdann.. :60::60::60::60: zaten her anında durum ne olursa olsun sana ihtiyac duyacak:69::69::69::69:

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

amannnnnnnnnn şöyle düşündümde beni nelerr belkiyo nelerrrrrrrrrrrrr eyvah eyvahhhhh
gözüm korktu sanki birazzz
ama olsun yaaa oldum olası kızım olsun istemiştim Rabbim gönlüme göre verdi çok şükürrr
herşeyine razıyım ben meleğiminnnn

Son düzenleme:
Ben yemek yemeye gıdeyım, donunce bıraz calısayım.
Sonra size döneceğum...

Ayy dun yol boyunca ha usak haaa... dınleyınce benımde sıve kaydı sanırsam :60:

çok doğruu hakkaten ama ben şimdiden böyleyim 9 ay sonunda nasıl olacağımı düşünemiyorum bilee

hamile kalmadan öncede bi kaç ufak çatlağım vardı göbeğimde ama kilo alıp vermekten olduğunu sanmıyorum
benim oldum olası yemek yedikten sonra aşırııııı şişkinlik problemim vardı kesin o ani şişip inmelerden dolayı çatlamıştır karnım

bende 14_15 yaslarındaykenn catladımm amaa neden bilmiyorum haketten.. :44::44:

aysebaharcımmmmm gelmişşşş hossgeldinnnnnn:3::3::3::3::3::3::3:

[

Oluyor canım benım.
Tam da regl olacakmısım gıbı agrır.
Ve genelde regl gunlerımde.
Bende perıyodık oldugunu dusunerek kendımı kasmıyorum acıkcası.
Senın de belkı oyledır.
[/QUOTE]

nezaman ağırdığına hiç dikkat etmedim canım yaa,belki benimde öyledir..

31 orta yaş mı :41:
Nayır, nolamaz ya :63:

ahahahahahhaah pota bakkk...

hıııı,iyi ozaman canım ya evde voltaren krem var,akşam sürdüreyim bari!sağol..[/QUOTE]

benim sırtım çok ağrıdığında voltaren almaya gondermıştım eşimi eczacı bunu hangı doktor yazdıysa eşinizin hamıle oldugunu bılmıyor mu dıye sormuştu. ben kullanamadım :(

Ben kayınvalıdemın boyle yaptıgını bılmıyordum ınan.
Bır gun dugune gıtmesı soz konusu oldu, 'gıdecek mısın?' dedım.
'Bakalım X (esım) altın verırse gıdecegım' dedı.
Gıttı, demek kı altını vermıs esım.
Sonra yıne bır dugunde baktım esımı aramıs, 'X kısının dugunune gıdecegım su kadar para gonder' dıyor.
Boyle ıste canım, bızımkıler tam anlamı ıle somurmek ıcın var.
Dun yola cıktık mesela, esım odedı hep.
Babası sonuncu da, bır kere parayı soyle bır uzattı esıme, esım almadı, hemen gerı koydu.
Yazlıktan calınan esyaların bır kısmını aldı, camasır makınesı yoktu orada onu aldı.
Alıyor da alıyor yanı.
Ve kımse 'yok alma oglum, sızın dunya kadar borcunuz var bırde bebegınız olacak' demıyor.
Ee elefera da calısıyor nasılsa!
Dun o salak komsu kadın dıyor kı;
'bebegını verırsın kayınvalıdene, getırır buraya, sen orada calısırsın, borcunuzu odersın'
Hayır, ılk kez karsılastıgım kadın benım borcum olup-olmadıgını nerden bılıyor! Ona ne!
Kayınvalıdem de ardından, 'ee mecbur calısacak, borc var' dıyor.
Calısıp, borcu oderken ıyı guzel, ama eve sahıplenmek olunca soz konusu o ev ogullarının evı!

Anlayacagın senınkılerle benımkıler bırbırlerını aratmayacak duzeydeler.
Belkı senın tek farkın, esın fark etmıstır bırseylerı ve oyle elıme gectı aıleme yapayım demıyordur.
Yada yapıyor mu, bılmıyorum.

elefera kaynana çok gıcığım ben. bı seninkıne bı de bblua'nınkıne.

Back
X