Bizim de ilk zamanlar bilmem kim sizin düğününüze geldi şeklinde imalar yaptılar ama aldırmadım hiç.
Benim annem bana hediye getiren, takı takanların hepsini kendi iade ediyor günleri geldiğinde.
O zaman o da edecek. Benim vazifem değil o. Hiç umurumda değil.
Ben eğer ilk zamanlarki safsalak halime bi son vermesem çok kazıklanırdım da, şimdi benden çok çekiniyolar.
O yüzden öyle kolay değil artık evime izinsiz gelmek, bana sormadan izinsiz bir şeyimi almak
Bana sorun çıkarmak, iş çevirmek.
Zaten artık altın filan yok,ev alırken hepsi bitti gitti de, olsa da onlara günahımı emanet etmem.
Eski çamlar bardak oldu.
Kaynım ve kayınvalidem çok zarara uğrattılar bizi benim safsalak zamanlarımda.
Kaynım borç istedi, 1 ay sonra ödemek üzere.
1,5 yılda parça bölük ödedi bir kısmını.%20sini de hiç ödemedi. Lafını bile etmiyor artık. Üstelik altın şeklinde almıştı, zararımız her geçen gün artıyor.
Ödeme gücü olmadığından da değil. Kendine bir seferde 3-4 tane ayakkabı alır mesela, asla nike,adidas,converse harici giymez.
Daha bu ay yeni bir iphone4 almış, 3 kurluk İngilizce kursuna yazılmış ki, ikisine vereceği para bana olan borcunu karşılıyor.
Ben doğuma gireceğim sonuçta borcunu ödese doğumum bana masraf olmazdı.
Kayınvalidem hiç sormadan alıp alıp kullanmış altınlardan sonra. Bir gün 15 kadar altın getirdi, bu ne dedim, sizden ALMIŞTIM YA o borcum dedi.
Biz eşimle şok olduk, nasıl almıştım ya! Eşimin de bilmediğini anladım zaten sonra birkaç olayı bir araya getirip, bariz izinsiz alıp kullanmış yani.
O vakitler bana poz yapardı benim altınlarımla, birinin düğünü oldu mu siz takmayın takı ben sizin yerinize de takayım filan diye.
Benim yerime benim altınımla takıyor

Bana benim malımla hava atıyor

Kayınpederime evlilik öncesi eşim 20 kadar cumhuriyet ata vermişti, güya borç olarak aldı, ama hala ses yok 4 sene oldu.
Zaten beklemiyorum da ödemesini.
Arada taktıkları 300-500 kazıkları hiç saymıyorum, onlar çıtır çerez :)