2012 Şubat Anneleri

tatlım hamile olduğunu mutlaka söyle ben geçen söylemeden voltaren aldım eve geldim prospektüsü bir okudum hamileler kullanamaz diyor. hastaneye gidemesende eczacıya sor al... geçmiş olsun

Yok soyliycem zaten o aklımda krem de olsa korkuyorum kullanmaya birsey olur diye..

Birazdan saglıkocagına iner sorarım doktora da bakalım ne diycek.. Sagol cnaım ilgin icin (:

Hoşbulduk ecrinnnim sen nasılsın?
Senin bu heyeacanlı haline bayılıyorum kız...
O yaşlarda kilo alıp verdiysen ya da ansızın geliştiysen ondan çatlamış olbilirsin canım

benim sırtım çok ağrıdığında voltaren almaya gondermıştım eşimi eczacı bunu hangı doktor yazdıysa eşinizin hamıle oldugunu bılmıyor mu dıye sormuştu. ben kullanamadım :(

Canım hatırlıyorum böyle dediğini ona rağmen benim doktorumverdi bu kremi..
Zararı yok dedi

CAnım voltaren emilgel mi seninki de

ansızınn geliştimm galibaaa:9::9::9::9: iyiyimm balımm..sende tatilleri yapıpp gelmişin oh ne güzel..bnde cocugunn bacagı dısarı cıkcak ama sadece ben gördügüm içinn kendimi deli gibi hissetmeye bbasladımm. :9::9::9::9::9:

ayyyyy benimde kaynanamı anlatasımm geldi amaaa:27::27::27: gercii benimki iyii yani allahh var bizim konusmalarımızz komikk oluyor sadece. cok inat sagolsun.. dün aksam oturuyoruzz bebegin oynamasından konusuyoruzz görümcemle. döndüü ecrinn nsıl oynuyorr.. bak simdii kızz cocukk hep sagda oynar , erkekk cocukk seyirirr.. saggdan sola soldan saga kayıpp gidermişş yanii:53::53: anne bence cocugunn içerde öyle kaycakk bi yeri kalmadı dedimm.. cünkü daha önced erkek cocuk 40 günde seyirirr senin kocan benim karınımda 40 günlüktüü kaydı gitti böle diyodu:53:(buna beni annenm de inanıyo maalesef) olur mu daha kücük o kayarrseyirirr diyo. anne diyorumm keseside onunn hacmi kadarr keseninn neresi kaycak didimm.. o zaman da bozuluyo.. her gördügünde de söyle diyorr konusuyor musun onunlaa.. ?? bendee hamilelikten beri kayınvalidemdenn göründüklerindenn nerdeysee yüzüne bakmadan hı deyip gecicem o moddayım. müzik dinletiyorum diyorum.. bakk bunu doktorlar söylüyorr sevin konusunn cocuk nefretle büyümesinn antabiliyor muyum diyo.. ama her yan yana gelişimizdee..:84::84::84: hı orda bana laf ta sokuyorr olabilirr ben etrafa birazz soguk davranırımm kimseyle öpüşmem meselaa o da bayılırr öpsün sarılsınn:27::27::27: kadın ne desee gözüme batıyorr benimde yahuu niye böyle olduk anlamadımm psikologluk vakayım ben yahu:59:

canım kaç sene önce hamile kalmışlar belki öyle hatırlıyor olabilirler kayıyormuş gii boşver he hı de geç takma kafana..:9:

Hoş geldin canım.Evet rahimin tepe noktası göbek deliğinin birkaç milim üzerine yükseldi bugünlerde.
O tarif ettiğin yerlerde ben de hareket hissediyorum ve bebek hareketi onlar.

ohhhh ohhhh:32: :32: :32: :32:

süpeer o zamannnn

Son düzenleme:
bende bebe yağı kullanıyorum ama ara sıra...takmayın fazla kafaya çatlağı..bende hiç sevmiyorum baldırlarımda var kilo alıp vermekten bide karnımdada olursa yandım..:18: inş olmaz annemde olmamıştı..

ayyyyy benimde kaynanamı anlatasımm geldi amaaa:27::27::27: gercii benimki iyii yani allahh var bizim konusmalarımızz komikk oluyor sadece. cok inat sagolsun.. dün aksam oturuyoruzz bebegin oynamasından konusuyoruzz görümcemle. döndüü ecrinn nsıl oynuyorr.. bak simdii kızz cocukk hep sagda oynar , erkekk cocukk seyirirr.. saggdan sola soldan saga kayıpp gidermişş yanii:53::53: anne bence cocugunn içerde öyle kaycakk bi yeri kalmadı dedimm.. cünkü daha önced erkek cocuk 40 günde seyirirr senin kocan benim karınımda 40 günlüktüü kaydı gitti böle diyodu:53:(buna beni annenm de inanıyo maalesef) olur mu daha kücük o kayarrseyirirr diyo. anne diyorumm keseside onunn hacmi kadarr keseninn neresi kaycak didimm.. o zaman da bozuluyo.. her gördügünde de söyle diyorr konusuyor musun onunlaa.. ?? bendee hamilelikten beri kayınvalidemdenn göründüklerindenn nerdeysee yüzüne bakmadan hı deyip gecicem o moddayım. müzik dinletiyorum diyorum.. bakk bunu doktorlar söylüyorr sevin konusunn cocuk nefretle büyümesinn antabiliyor muyum diyo.. ama her yan yana gelişimizdee..:84::84::84: hı orda bana laf ta sokuyorr olabilirr ben etrafa birazz soguk davranırımm kimseyle öpüşmem meselaa o da bayılırr öpsün sarılsınn:27::27::27: kadın ne desee gözüme batıyorr benimde yahuu niye böyle olduk anlamadımm psikologluk vakayım ben yahu:59:

benim kayınvalidem var ama hiç bir sorunumuz yok..
Siz böyle anlatırken sadece okuyorum yazılanları..
bebğin kayması ne demek onu anlamadım bi de ecrinnim...
hangi müziği dinletiyorsun kızına kız:40:

Yok soyliycem zaten o aklımda krem de olsa korkuyorum kullanmaya birsey olur diye..

Birazdan saglıkocagına iner sorarım doktora da bakalım ne diycek.. Sagol cnaım ilgin icin (:

Canım merhaba..
Eşinle en son ne yaptın?
KOnuştun mu korkuttun mu?:69:

amannn ya herşeyi onlar bilio zatennn
ben bebişin haraketlerini yeni hissetmeye başladımya
görümcemle konuşuyoz hissediyomusun dedi artık bende evet dedim bizimki hemen atladıı 'aaaaa zaten hissetmesi lazım' geç bile oldu demek istedi
ama neyseki görümcem doktorda hemen müdahale etti anlattı ilk bebek olduğu için bu kadar geç hissetmemin normal olduğunu:53::53:

Bende sunun beyazını aldım.
Gercı benımkının yatak basında bıraz oyma da var.
Ama sıtede onu bulamadım.

Eki Görüntüle 263184

Sallanmaması, cekmecesının olmaması dezevantaj gıbı gorulebılır.
Ben onun ıcınde zugurt tesellısı yaptım kendıme.

Gercı sallanmamasını cok onemsemedım gercekten.
Esım de sallanan besıklerın pek dayanıklı olmadıgını soyledı.

Cekmeceler ıcın ıse, sık kutular yapacagım, yatagın altına koyacagım.
Ee dolabı da var, yeter el kadar bebege o kadar dolap.

canım cok gzl secım gule gule kullan bende bu tarz bırsey alıcam ozellıkle sallanmasın vede cekmece olmasın ıstıyorum
cunku kımse bebegını orda sallamıyor ayrıca sabıt olanlar daha dayanıklıymıs
cekmece konusu ıse buyuyen yataktan vazgecme sebebım cunku cekmece olunca yatak derın olmuyor ve 1 yasına gelınce falan cocuk dusuyor
bence en guvenılır bu modeller bende beyaz alıcam senın gıbı

ay kızlar çok sinir oldum..doğum fiyatları diye bir topik var 3 4 5 6 7 8 bin tl lerden bahsediliyor yani eski parayla milyar yazık günah o paraları verene kadar bebeğin bir ihtiyacı karşılanır çok zengin olanlar için tamam makul belki ama bizim gibi kirada geçinenler için hiç anlam veremedim ne pahalıymış avrupa yakası istbul..kimse doğurmasın daha iyi..ben anadolu yakası pendik bölgede doğum yapıcam ne uygunmş meğer hastanem hemde daha 1 yıllık..

Canım merhaba..
Eşinle en son ne yaptın?
KOnuştun mu korkuttun mu?:69:

Esimle c.tesi gunu aksam eve geldiginde hic konusmadık, telefonda surekli kavga ettik.

Ama pazar gunu de hicbisey olmamıs gibi uyandık zaman gecirdik.. Bugun de eskisinden daha sıcak davranıyordu bana telefonda..

Cozmus degilim bu adam ne yapmaya calısıyor.. Bakalım bizi ne kadar idare edicek bu durum :26:

canım cok gzl secım gule gule kullan bende bu tarz bırsey alıcam ozellıkle sallanmasın vede cekmece olmasın ıstıyorum
cunku kımse bebegını orda sallamıyor ayrıca sabıt olanlar daha dayanıklıymıs
cekmece konusu ıse buyuyen yataktan vazgecme sebebım cunku cekmece olunca yatak derın olmuyor ve 1 yasına gelınce falan cocuk dusuyor
bence en guvenılır bu modeller bende beyaz alıcam senın gıbı

bende özellikle çekmeceli aradım:9: ve buldum alıcam inş..çünkü çamaşırları hep yanımda olsun istiyorum..dolap alamicam çünkü..yanımda olcak zaten..bigün hep beraber yataklarını ekleyelim kızlar yaa

ansızınn geliştimm galibaaa:9::9::9::9: iyiyimm balımm..sende tatilleri yapıpp gelmişin oh ne güzel..bnde cocugunn bacagı dısarı cıkcak ama sadece ben gördügüm içinn kendimi deli gibi hissetmeye bbasladımm. :9::9::9::9::9:

canım sana öyle gelmiştir..
kaç kilo aldın öyle hemen göremezsin bacağını kıssss:62::62:

Esimle c.tesi gunu aksam eve geldiginde hic konusmadık, telefonda surekli kavga ettik.

Ama pazar gunu de hicbisey olmamıs gibi uyandık zaman gecirdik.. Bugun de eskisinden daha sıcak davranıyordu bana telefonda..

Cozmus degilim bu adam ne yapmaya calısıyor.. Bakalım bizi ne kadar idare edicek bu durum :26:

Canım ya ne olacak sizin bu haliniz?
Umarım bir yola koyarsınız...

günaydınnn
size 2 sorum olacak
1. sepet beşik istiyorum süslü fırfırlı fln ama eşim park yatak alalım diyor ilerde de kullanırmış (bu arada beşik ve park yatak yatak odası için düşünüyoruz) ama kararsız kaldık sizce hangisi daha iyi olur?

2. arzum un yoğurt yapma ve hava temizleme makinaları hakkında bilgisi olan varmı? kızlar cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkrler

ben 1 ci soruna cevap veriyim, kesinlikle park yatak diyorum bebek 3,5 yaşına kadar yatabiliyor yegenime ilk alındı 1,5 yasında hala kullanıyor hemde emniyetli kolay kolay cıkamıyor ıcınden bende kesinlikle park yatak almayı dusunuyorum seyehat çinde çok iyi katla al götür yanında

Ben de hic bilmiyorum ne olucak halimiz diye..

Ama esimin ailesi yanımızda oldugu surece biz hic anlasamıycaz sanırım..

CAnım ailesinin yanından ayrıl ve kendi evine çık..
Hoş bekarken yapabilirdin bunu
Şimdi bir de oğlan geliyor
Ama sen yine de akıllı ol ve bunu kullan..
Yer yetmiyor
Ayrı eve çıkalım
Görümcende zaten bizle kalıyor
Evde özelimiz kalmadı gibi başla yavaştan yavaştan kocanı işle canım..

Ben de hic bilmiyorum ne olucak halimiz diye..

Ama esimin ailesi yanımızda oldugu surece biz hic anlasamıycaz sanırım..

dünyamm canım benim...
arkadaşım seni haksız çıkarmak için değil sakın yanlış anlama ama bişi sölemek istiyorum hatırlarsan topiğin başlarında söylemiştik sana ailesiyle yaşamak zor diye sen kolay ve güzel olduğunu idda ediyodun..işte biz bunları kastetmiştikk...
sen çok akıllı bir kızsın bende senin ablan sayılırm çok seviyorum seni...
ama lütfen eşinle yüz göz olma canım , eğer bu sorunları bir an önce çözmesseniz yüz göz olursunuz ve önüne geçemezsiniz....
inşallah en kısa zamanda ayrı kayınvalidenlerden eve çıkarsınız eşinlee...

bakarsın bir gün ayrı bi eve çıkarsınız,hayat bu bellimi olur!belki ozaman herşey daha iyi olur canım..
bebeğin doğunca herşey daha iyi olucak inşallah..

Ayrı eve cıkacagımızı zannetmiyorum.. Olsa olsa esimin annesi babası vefat ederse biz basbasa kalırız herhalde..

Zaten kayınpederim 70 kaynanam 55 yasındalar..

ben 1 ci soruna cevap veriyim, kesinlikle park yatak diyorum bebek 3,5 yaşına kadar yatabiliyor yegenime ilk alındı 1,5 yasında hala kullanıyor hemde emniyetli kolay kolay cıkamıyor ıcınden bende kesinlikle park yatak almayı dusunuyorum seyehat çinde çok iyi katla al götür yanında

bende ilk birkaç için sepet beşik almayı düşünüyordum,sonrasında park yatak ama sanırım vaz geçicem ,park yatak alıcam bende!

CAnım ailesinin yanından ayrıl ve kendi evine çık..
Hoş bekarken yapabilirdin bunu
Şimdi bir de oğlan geliyor
Ama sen yine de akıllı ol ve bunu kullan..
Yer yetmiyor
Ayrı eve çıkalım
Görümcende zaten bizle kalıyor
Evde özelimiz kalmadı gibi başla yavaştan yavaştan kocanı işle canım..

evet bende aynı fikirdeyim şimdi bide bebek olcak hep karışacaklar sana sende bişey diyemiceksin kendi kendini yiceksin bişey desen yüzler düşecek..işin zor ama ne yap ne et ayrı eve ikna et..

Back
X