- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #24.341
Canım azelyam benimmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin kuzum benim
NAsılsın canım
Afiyet bal şeker olsun dadlu gacuuuuuuuuu

Sen nasılsın? Bahsetmemişsin bakıcı işi ne oldu? Kadın hala devam mı ediyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım azelyam benimmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin kuzum benim
NAsılsın canım
Afiyet bal şeker olsun dadlu gacuuuuuuuuu
2 bardak çay içtim krakerle beraber babam almış ye die ısrar etti o kadar başkada bişi yemedim yanı dokunacak neyse geçer heralde geçmesse biraz yürürüz akşam kocişle sen bebeğin adına karar verdin mi?
ayyy allah tan benden sonra sayfa cok gitmemişşş bi cırpıda okudummkızlar simdi bişi sorcamm.. ben hafta içinn kızceme don alırkenn herseye elim gitti
bu tulumu alayım bu takımı alayımm aaaaa durr suu elbiseye bakayımm.. annemde gez azcık deyip engel oldu
simdii diycegim o kii ucuzuna denk gelirsem durmam alırımm tshirt falan ama diyorum ki söylee 5_6 aya kadar kıyafet alayımm.. en önemlisi de ilk 3 ay.. acaba hangi boylarda almakk lazım.. kac kg dogacagını da bilmiyoruzz.. mesela baska topiclerdee bebegin 0_3 kıyafetleri hiç giyemedigini söylüyor bazı anneler 1_2 tane yeter diyorlar.. markadan markaya da farkederr kalıplar.. siz kac beden alıyorsunuzz???
bişey olmaz veririz emzirirsek inş çok kolay olur kilo vermemiz:89:..ama şunu unutmayın kızlar sütüm olcak diye sakın çok yemeyin..su içmek bile süt yapıyormuş..olmayacak kişinin zaten olmuyor...
ayyy allah tan benden sonra sayfa cok gitmemişşş bi cırpıda okudummkızlar simdi bişi sorcamm.. ben hafta içinn kızceme don alırkenn herseye elim gitti
bu tulumu alayım bu takımı alayımm aaaaa durr suu elbiseye bakayımm.. annemde gez azcık deyip engel oldu
simdii diycegim o kii ucuzuna denk gelirsem durmam alırımm tshirt falan ama diyorum ki söylee 5_6 aya kadar kıyafet alayımm.. en önemlisi de ilk 3 ay.. acaba hangi boylarda almakk lazım.. kac kg dogacagını da bilmiyoruzz.. mesela baska topiclerdee bebegin 0_3 kıyafetleri hiç giyemedigini söylüyor bazı anneler 1_2 tane yeter diyorlar.. markadan markaya da farkederr kalıplar.. siz kac beden alıyorsunuzz???
merhaba kızlar,
artık hiç yazamıyorummahvetti bu çocuklar beni. yalnız oğlum pek seviyor öğrencileri. bazen hani sınıfta bir uğultu olur, herkes bir ağızdan konuşur ya, miniğim sert sert tekmeler atıyor. ben susun diye bağırınca ürküyor herhalde, duruyor, kıyamam ben ona
![]()
keyifler nasıl, kilolardan konuşulmuş, ben de neredeyse 60ım. yani 5buçuk 6 kilo arası aldım ama doktor birşey demedi, yine yırttımzaten yarım kilosu aşkımın. e biraz da oydu şuydu buydu dersek ben de 3 kilo almışımdır. kendimi avutayım hehe
![]()
hımmm anladım cnm olsun araştır çok güsel erkek isimleri varyok anacım bulamadık şimdilik demir diyoruz ama bakalım inş bulacağız güzel bi isim..
güzelim bende senin gibiyim almıcam diyorum aklım gidiyor..ben 0-3 aylık yaklaşık 10 kadar tulum aldım, kusucak değiştirmem gerekecek, kadife tulum felan da aldım, penyede aldım.onun haricinde 7 takımda alt üst var..
şimdi 3-6 ay alıyorum, onları da baharlık alıyorum ki 6. Ay yaza denk geliyor.
Artık almıcam, bakayım cüssesine göre alırım artık doğduktan sonra.dediğin gibi bebek iri ise 0-3leri pek giyemiyor.
Merhaba canım, maşallah miniğin de konuşmalara katılıyor demek öğrencilerle :)))
Ben yeni kilomu merak ediyorum perşembe öğrenicem artık, belki azar işitirim :26:
siddetlee kınıyorumm cnmm ve konfücyus kaynanamdann bir inci aktarıyorummm.. sem simdii bebekk dogunca bol boll helva yiceksin her gün.. bendenizzz hemenn meraklı neden ki oo??? süt olsun diye yoksa sütün olmaz.. ya anne diyorum en cok sütü dereotu ve su yapıyormuss diyorumm.. olur mu en cok helva yaparr. ay yokk doktor sitelerinden birinde okudumm ibrahim saracoglu da söyledii zaten tombullastımm bide helva yiyipp sisememm bosuna içim yancakk diyorum.. o da dereotu da ye ama accık helva yemeden olmazz diyoo
ayyy halaa günaha giriyorummm biri beni durdurrsun cnmmm
sözün kısasıı sütün ana maddesi zatenn su oldugundan en cok sütü su yaparmıs cnmm... dere otunu da ibrahim saracoglu mucize diye anlattıı acayipp süt yapıyomussss
![]()
kızlar 18 haftayı geçtik geçen hafta hareketlerini hissediyordum hemde fazlasıyla şimdi hissedemiyorum ben gibi olanlar var mı çok stres yaptım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hımmm anladım cnm olsun araştır çok güsel erkek isimleri var
hım ben 0-3 aylık 10tane zıbın 10 tane tulum alayım diyorum kusar filan değiştirmeye 60-64cm olanlar iyidir hemencik büyüyolar çünkü yaz gelcek sonra kısa kollu alırız bide kızlar mevlut felan yapmıycağınız mı bebeğe konu komşu hısım akrabada bi ton şey getiriyo fazla abartmayın bence dimi ben öle düşünüyorum
evet çok yaramaz. kimbilir ne çok uğraştıracak bizi, ama yine kimbilir ne tatlıdır o yao tombik bacakları yerim ben.
biz de cumartesi kontroldeydik azelyacım. 493 gr çıktı bnm oğlum biliyormusun teyzesihe bir de doktor amcasına parmağıyla ayıp hareketler yaptı
![]()
hımmm anladım cnm olsun araştır çok güsel erkek isimleri var
hım ben 0-3 aylık 10tane zıbın 10 tane tulum alayım diyorum kusar filan değiştirmeye 60-64cm olanlar iyidir hemencik büyüyolar çünkü yaz gelcek sonra kısa kollu alırız bide kızlar mevlut felan yapmıycağınız mı bebeğe konu komşu hısım akrabada bi ton şey getiriyo fazla abartmayın bence dimi ben öle düşünüyorum
kızlar 18 haftayı geçtik geçen hafta hareketlerini hissediyordum hemde fazlasıyla şimdi hissedemiyorum ben gibi olanlar var mı çok stres yaptım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
cnm erken anlamışın maşallah merak etme her zaman hareket etmesini anlayamazsın..
:18:Selam kızlar,ben haftaya 5.ayıma gireceğim ,ama hala kızıma bir isim bulamadım.Erkek olsaydı eşim,kız olunca ben koyacaktım ve kız cıktı şükür.Bana modern ve kısa ,anlamı güzel olan isimler önerebilir miziniz lütfenn...:18::18::18: