2012 Şubat Anneleri

ben ve bebeğim sağlıklı bir şekilde doğum evresini geçirelimde illede kg almak istemem tabiki korkum acaba bebek alıyomudur yada doğumda ben halsiz düşmeyeyim bakalım dananın kuyruğu doktorda kopar bu aralar inşallah cnm saten çok tosun hissediyorum kenimi 15kg filan aldığımı düşünemiyorum Bildiğin gülazer gibi yuvarlanırım sonram

günaydın canım ben olsam benimde sinirlerim bozulurdu ama takmamaya çalış
cana geleceğine mala gelsin

günaydın sanada günaydınn

sağol güselim ne yapıyo benim cinsiyeti net belli olmayan (kızçeler)ikizlerim dünür olcam sana bilesin alacam kızlarının birini inşallah rabbim versinde

umarım iyilerdir canım cumartesiyi iple çekiyorum

günaydın kızlar.

günaydın canım

günayyydınnnn hamişşşşleerrrr vee onlarınnnnn fambıkkk bebükleriiiiiiiiii

günaydın canım

aman ne olcak hayatında 1 kere gülazer olsan

hayır olsun güselim anlatmak istersen dinleriz buluşuruz inşallah tosun göbekli bir sürü güsel hatun ne iyi olur ekleriz tabi eklemezmiyiz fotoları sende gel aramıza

Günaydın cicim,dün yoktun?

oooo gökcecim hoşgeldiniz nerelerdesiniz dün yoktunuz???

hoşbulduk a canlar. dün bebişimle buluşma günümüzdü. ultrasona girdim. çok şükür kocaman olmuş yavrum. kesin erkek dedi doktor bu sefer. p.tesi için detaylı ultrasona gün verdi.

hazır izinliyken şu sağlık ocağı işini halledeyim dedim. kayıt oldum. idrar verdim, aşımı oldum. (bu arada aşıyı oldum 5 saat tık yoktu sonra bişey oldu koluma inme indi sandım valla. o nasıl ağrı öyle be) idrarımda biraz kan çıktı. kum döküyor olabilirsin dedi hemşire hanımcığım. tartıldım ve bingo 60 kilo olmuşum. şoka girdim ağlamaklı oldum kadın sakin ol ayakkabıların üstün başın var dedi. dedim kandırma beni bağyannnn... kandırma fil oldum işte. obez oldum ben diye yırtındım.

velhasıl akşam oldu; eşimin işten ayrıldığını öğrendim. bu da tuzu biberi oldu. ehehehe.

keşke hepimiz bir araya gelebilsek ama imkansız gibi görünüyor şu anda:)
hepiniz valla çok yakın arkadaşımsınızz sanki hepinizi çok seviom

Eneee aynı gün giricez desen ya ayrıntılıya, hadi bakamlım hayırlı haberlerle gelelim inşallah.
Aşıyı da aynı gün olucam kısmetse, inme inmese bari :)))))

valla cnm sen ne şanslısın az kalmış bebeklerini görmeye benim zamanım geçmiyo tam 2 hafta var 12ekim çarşamba saat3 de görcem bebeğimi çok ösledim en son 9 eylülde görmüştüm
ya aslında olabilir tabi neden olmasın gülazerlik ama bünyem fena kg alıyo ama veremiyo herifim yanımda çıta gibi kalır sonra feci bide gidip bıcak altına yatmıyım

hayır olsun güselim anlatmak istersen dinleriz buluşuruz inşallah tosun göbekli bir sürü güsel hatun ne iyi olur ekleriz tabi eklemezmiyiz fotoları sende gel aramıza

bayramda istanbul zor bizim için kimseciğimizde yok orda rüyamda bir kızım olmus.kucağıma alıyorum kimseye benzetemiyormusum allah allah bu benim miki derken bi hemşire geliyoo ayy bi karısıklık oldu sizinki erkekmiş al bu senin çocuğun diyoo.öle korkmusum ki sabah hatırladıklarım bunlardı.hayrın karsı gelsin bakalım.sanırım bi yerlerim acıkta kaldı :)

Gerçekten öyle ama esmerim...mavişim..
benim adamda diyor emin misin kadınlarla konuştuğuna?
Kaç erkek kadın kılığında siiznle dalga geçiyordur diyor..
Bende zaten öyle 2 dakika girip çıkanlar devamlı olmadan yazmayacağım dedim...

Evet canım bayram tatilinde geleceğim eleferam ben ya...
Ama sonra da gelirim sen üzülme..
İnan seninle yüz yüze tanışmak isterim bilesin bunu...

Bu arada dün babana gidecektin
Anjio olmuştu..
Nasıl baban?
Durumu daha iyi mi?
Kızınla konuştu mu?

Hayırlı olsun ecrinnnim..
Kızının sağlığı da iyiymiş bak ne çok sevindim gülüm..
Ne olur dert etme bak..
Ay ağzını nasıl açıp kapatıyordu kız...
Buldum ben senin kıza isim..
Ona balık kız diyeceğim ya da denizkızı

Benim adam da senin adam gibi
bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm

Hayırlı olsun canım

Canım bana senin bebek kız gibi geliyor

Hoşgeldin

Hayırlı olsun canım bebeğini görmüşsün

CAnım belli olmuyor
Farklı hamişlikler yaşayıp aynı cinsiyette bebği olan çok
Hayırlısı olsun...

Hayırlı olsun adesem..

Canım resim eklersen daha ii yardımcı olabilirim

Canımsın ya...
Olsun hamişsin şimdi keyfini çıkar

Benim minikim 126 günlük olduu bugün :))

Kız nerdesin sen ya
Yazmıyorsun..

Öyle gülüm..
sağol canımın içi

Haklısın bebeğim de ne bileyim
Başka sevmiştim o telefonumu

canımm benimm ...
sıkma canını allah bebeklerine sana eşine sağlık versin...
sadakan olsun yeterki cana bişi gelmesin, bu doğumda daha güzelini alır

Amin gülüm...
Alsın bakalım

Eneee aynı gün giricez desen ya ayrıntılıya, hadi bakamlım hayırlı haberlerle gelelim inşallah.
Aşıyı da aynı gün olucam kısmetse, inme inmese bari :)))))

valla bana akşam indi inmeler. gözlerim seyirtti valla. gülme krizlerine girdim. eşim de şoka girdi.

inşallah güzel haberler alırız. beni stres bastı bile.

günaydın egenin güsel insanı hoşgelmişin neşen yerinde dimi kızçeni gördün dün seni gidi seni gözün aydın tekrardan insaşşal o ufak sağlık probleminide atlatır tez zamanda fıstıkım

öyle hakettennn.. dombull dosbaammm benle bir uyanıpp benle birr uyuyoo. pek mutlu oluyorumm iyiymiş onuda ögrendimm sırtım yere gelmez artık valla keseydi kalp atısıydı, büyümesiydi cinsiyetiydii heppicigini atlattıkk..simdi ay güzel bi kız mı olcak tipsiz mi olcakk dogsada sevsekk asamasındayımm daha cok var yahuu

günaydınn balımm

Ben bizzat biliyorum buraya üye olmuş bir erkek.
Arkadaşımın kocası, yeni bebekleri oldu, bir takım sorunlar yaşadılar hamilelikten başlayarak,onları öğrenmek için üye olmuş öyle dedi :)

Son düzenleme:
valla bana akşam indi inmeler. gözlerim seyirtti valla. gülme krizlerine girdim. eşim de şoka girdi.

inşallah güzel haberler alırız. beni stres bastı bile.

Sorma beni de bastı....
Yeni hamile kalan bi arkadaşım var, benim doktora gidiyo, ctesi de ona refakat edicem, belki ben de muayene olurum arada,ayrıntılıdan önce......

oyy güsel şey yirim oğluşunun totosunu tetenoz mu oldun çok mu acıyo hımm çok su için kızlar ben 16 bardak içiyorum ortalama kimi az kimi biraz fazla iş yerimde önğmde bardak gidip gelip dolduruyorum benimde idrarımda iltihap çıktı tek çaresi bol su hem bebeğe faydalı hem bize üzülme sen daha 60sın ben saten öküzcüktüm şimdi öküz olcam.eşin niye çıkmış işten başka bir iş bulmuştur belki benim eşimde takmış kafaya kendi işimi kurcam ayrılcam işten diyip duruyo dedim gözünü seviyim bu dönemde değil azıcık bekle doğurayım işe başlıyım sonra napcaksan yap arabayı satcam bişiler yapcam diyip duruyo canım sıkkın 2-3gündür kıyamıyorumda mücadele etmye çalışyıo maddi açıdan ama şimdi zamanı değil ya kendi işinde ne kadar kazanacağı belli değil onu tanıyana kadar çevre edinene kadar biraz zorlancak şimdi paraya ihtiyacımız varken bence dur biraz dedim

ben bizzat biliyorum buraya üye olmuş bir erkek.
Eşimin kocası, yeni bebekleri oldu, bir takım sorunlar yaşadılar hamilelikten başlayarak,onları öğrenmek için üye olmuş öyle dedi :)

ya kalıbımı basarım burda bir erkek olsa en fazla 30dk takılabilir sıkılır çünkü 2.si bir soru sorsa anlaşılır mutlaka ele verir kendini bir kadın gibi düşünemez o yüzden merak etmeyin yani öyle bir tehlikede saç baş yolarız

CAnım Allah hayırlara çıkarsın bebeğim..
Bende çok düşündüğüm zamanlarda cinsiyet üzerine rüyalar gördüm..

Canım ya inşallah buluşabiliriz de resim eklemesek kızlar yaaa
Benim adam biraz kıskanç taaaaaaaaaaaaa

günaydın canım ben olsam benimde sinirlerim bozulurdu ama takmamaya çalış
cana geleceğine mala gelsin
olsan

bende öylededim sonra sakinleştim...

Allah hayırlara çıkarsın nazom rüyanı..

Buarada nedense içimden hiç kız ismi bulmak gelmiyo benim.
İçimde nedense kız dedik ama yanılmışız diyecekler gibi bi his var, hadi hayırlısı bakalım.
İyice de alışmıştım, kıza göre alışveriş de etti annemler, sağlam şok olur öyle bişi olursa bize

Ben bizzat biliyorum buraya üye olmuş bir erkek.
Eşimin kocası, yeni bebekleri oldu, bir takım sorunlar yaşadılar hamilelikten başlayarak,onları öğrenmek için üye olmuş öyle dedi :)

Ahanda daha bir tırtım şimdi bblaum...
Kimbilir belki bizde konuştuk desenize...

Canım ya bazı erkekler kadın gbidir
Ve sıkılmazlar
O vakit sohbetinle kalırsın mazallah

Senin adam da benim adam gibi sıkılgan sanırım..
hiç yapamaz pc başında oturmaz

sağolasın... tetenoz oldum evet. aşı acımadı ya 5-6 saat sonra acımaya başladı. :))

günde en az 2 litre suyum var benim de. bazen diyorum acaba su mu yarıyor bana diye (ehehehehe su içsem yarıyor şekerim kadınları) yok başka bi iş bulmadan çıktı. bulur ama akşamına 3-5 yerden teklif geldi de değerlendirecek bakalım. açsın kız ne istıyorsun adamdan.

benim eşim de her an bi araba galerisi açabilir. açsın valla adamın en büyük zevki arabalar işi de biliyor bi de kendi işi oldu mu daha ne isterim.

Oturup muhabbet etmez de araştırır filan belki,yada başka amaçlarla girebilir, olamaz değil.....
Valla ben bir erkeğin ağzından “aaaa Kadınlar klübü müüüü evet ben de üyeyim :)” diye duydum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…