- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.681
[ı]ohhh ne guzel.
Eger annene cektıysen ki, tahmınım oyledır.
Kılo olmazsın sen, dogumdan sonra hemen eskı halıne donersın, ınsallah.[/ı]
[ı]daha ıyı olduguna sevındım ınan.
Ne yazık kı her zaman umursamaz davranmak mumkun olmuyor.
Hem ben senın gıbı basarılı da degılım.
ıs yerınde bır durum olursa mutlaka esımle paylasırım.
Paylasmasam da esım anlar bırseyım oldugunu.
Tebrık ederım senı bu konuda.
ınsallah anlamıstır gercekten hatasını.
Ve bır daha tekrarı olmaz.[/ı]
Günaydın dadlu kızlar..
Bakayım kimler var..
srgmn,leader,mannak,oyelken,elefera+,
Bi de ben gelmişim...
Nasılsınız kızlar..
Geçmişi okudunuz geldiniz bir çırpıda tabiii
Sırayı bana devrettiniz..
Dün akşam yemekten sonra yanlışlıkla 2. kattayım bu arada
Aşağıya balkondan tlfumu düşürdüm..
Parçalandı...
Bir bölümü 1. kat balkona düştü..
Diğerleri aşağıya
Eşim onu son doğumumda hediye almıştı..
Çokta pahalı bir telefondu...
Ay bir sinirim boşaldı...
Sormayın dün akşam isyanları oynadım yani..
günaydın sanada günaydınn
sağol güselim ne yapıyo benim cinsiyeti net belli olmayan (kızçeler)ikizlerim dünür olcam sana bilesin alacam kızlarının birini inşallah rabbim versinde
günaydın kızlar.
günayyydınnnn hamişşşşleerrrr vee onlarınnnnn fambıkkk bebükleriiiiiiiiii
ben ve bebeğim sağlıklı bir şekilde doğum evresini geçirelimde illede kg almak istemem tabiki korkum acaba bebek alıyomudur yada doğumda ben halsiz düşmeyeyim bakalım dananın kuyruğu doktorda kopar bu aralar inşallah cnm saten çok tosun hissediyorum kenimi 15kg filan aldığımı düşünemiyorumBildiğin gülazer gibi yuvarlanırım sonram
bblau,elefera,leader,ecrinnn,adengokce,aysebahar+,kasapyeliz,srgmn,
günaydın kızlarrrr. Dün gece bir sürü rüya gördüm allah hayırlara cıkarsın.sabahın köründe de kalktım kimsecikler yokken geçmişi okudum yeni sayfalar eklenmedenDemek bayramda istanbulda bulusma planları yaptınızz.ohh bizde kıskanalım burda sizii Bulusursanız resimde ekleyin bakalım yan yana bir sürü hamiş güzel bayan ohh ne güsel valla
Günaydın cicim,dün yoktun?
oooo gökcecim hoşgeldiniz nerelerdesiniz dün yoktunuz???
günaydın kızlarrrr. dün gece bir sürü rüya gördüm allah hayırlara cıkarsın.sabahın köründe de kalktım kimsecikler yokken geçmişi okudum yeni sayfalar eklenmedendemek bayramda istanbulda bulusma planları yaptınızz.ohh bizde kıskanalım burda sizii bulusursanız resimde ekleyin bakalım yan yana bir sürü hamiş güzel bayan ohh ne güsel valla
hoşbulduk a canlar. dün bebişimle buluşma günümüzdü. ultrasona girdim. çok şükür kocaman olmuş yavrum. kesin erkek dedi doktor bu sefer. p.tesi için detaylı ultrasona gün verdi.
hazır izinliyken şu sağlık ocağı işini halledeyim dedim. kayıt oldum. idrar verdim, aşımı oldum. (bu arada aşıyı oldum 5 saat tık yoktu sonra bişey oldu koluma inme indi sandım valla. o nasıl ağrı öyle be) idrarımda biraz kan çıktı. kum döküyor olabilirsin dedi hemşire hanımcığım. tartıldım ve bingo 60 kilo olmuşum. şoka girdim ağlamaklı oldum kadın sakin ol ayakkabıların üstün başın var dedi. dedim kandırma beni bağyannnn... kandırma fil oldum işte. obez oldum ben diye yırtındım.
velhasıl akşam oldu; eşimin işten ayrıldığını öğrendim. bu da tuzu biberi oldu. ehehehe.
günaydın canım ben olsam benimde sinirlerim bozulurdu ama takmamaya çalış
cana geleceğine mala gelsin
umarım iyilerdir canım cumartesiyi iple çekiyorum
günaydın canım
günaydın canım
aman ne olcak hayatında 1 kere gülazer olsan
hayır olsun güselim anlatmak istersen dinleriz buluşuruz inşallah tosun göbekli bir sürü güsel hatun ne iyi olur ekleriz tabi eklemezmiyiz fotoları sende gel aramıza
yaaa öyle mi geçmiş olsun o acıyı çektin yani benim eltimde öyle 8 saat sancı çekti yazık sonra sezeryana aldılar ya sanırım buluşursak hepimizin kocişi bırakır yani canlar heriflerimiz haklı bişi olcağından değil ama devir kötü akılları kalır yani onlarda beklesinler bizi işleri ne dimi
Ama sen bayramca gelcem dıyosun ):
Ben bayramda aılemın yanına gıdıyorum ):
Baska zaman gelmıycen mı?
Oooo sen asmıssın.
Ben kullanıcı adımı soylersem kesın evde kavga cıkar.
Dusunsene annesını her gun cekıstırıyorum.
Adama odun dıyorum ofkelenınce.
Okursa benı topa tutar
Allah tan bugune kadar merak edıp sormadı da.
Sen kac kılo aldın kı canım.
Hem onemlı olan kılo alman degılkı.
Belkı sen hep bebege verıyorsun, ben ıse kendıme alıyorumdur.
selamm kızlarrrr... ancak dönebildimm. sabah dr kontrolümüz vardıı.. bebgin kalbindeki odak içinn benim kızımdada vardı kendi kendine gecicek dedi. gecmezse dedikk hiçbişi olmaz,normalde bi özür belirtisidirr ama testlerimizde bebek de cok iyi o nedenle önemsiz dedi. rahatladık.. boyu 25 cm agırlıgı 420 gr olmuss tombiş kızımıncok iyi dedi dr. yüzünü zumladıı.. agzını acıyor kapatıyorr gözlerini oynatıyorr en son resmen bize döndüü makineye bakıyo gibiydii.. dr halasına bakıyo didi elleri ayakları kıpır kıpırdıı.. ellerini yüzüne kapattı actıı döndü yattı etti dünya kadar sirinlik gördük yani sonra diger halamıza gittikk kuzenininn bize ayrılmıs kıyafetlerinden sectikk.. yüklü miktar cicimiz oldu.. yavas yavass cıkardıkca cekerizz resimlerini artık:97::97::97::97::97:
akşam bazen foruma bakıoum geçmişi okuoum eşimde geçen gün arkamdan gizli gizli okuoumuşş gülüp duruo siz kadınlar ne acayipsiniz ya dio biz erkeklerin böle bişey yaptığını düşünsem kimse tek yazı yazmaz buraya diee kahkayı patlattı..geçende doktoruma kilosunu felan sordum bebeğimin eşimde dio hocam söleyin foruma yazması lazım karımın die dalga geçioobenimde midem dolunca almıo resmen kızım sinyal werio yerim daralıo mide baskısından diye yani 1 lokma daha yersem çıkarma hissi gelioo rahatına çok düşkün benim tonfişimm:131:
bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm
Kizlarrrr bugun h&m magazasina gittim okadar guzel bebis elbiseleri varkiiiiiiiiiiiiiii,hepsi bir ayri guzelll,ama daha cinsiyeti kesin olarak ogrenemedigimden alamadim hepinize tavsiye ederim gidin bakin cok tatli seyler varrrrrrrrr,ama bitirmeyin daha ben alacam,yarin baska bir dra daha gideyim belki uygun pozisyonda yakalarsak ogrenirim cinsiyetini..
Kizlar birde bugun bebisim hic hissettirmedi kendini,cok endiselendim iyidir dimi?
Kızlar selam herkese:)
Bende Şubat ayında anne olucam Allah izin verirse,19.haftaya girdik..oğlumuz olucak inşallah ,ismini emir
düşünüyoruz,istanbulda hangi hastaneleri öneriyorsunuz?ben herseye rağmen sanırım amerikan hastanesinde dogurucam,bebek yogun bakımı çok iyi olduğu söyleniyor ve sigortam geçiyor diye..bu hastanede dogum düşünen ve fiyatları konusund fikri olan var mı???
Olleyy... Guzel bir gundu bugun, doktora gittik, bir de koltuklarimiz geldi cok sukur, uzuun zamandir bekliyorduk, masko modoko' nun gozunu seveyim haftasina getirirler bizim orda burda aylardir bekliyoruz. Nese koltuk cok rahat tam hamilelere gore izne cikip ayaklarimi uzatip meyvelerimi yiyecegim gunleri iple cekiyorum, ayak uzatma kismini genis aldik ki bebek dogunca da orda uyutabilelim diye, hem sese de alissin hafif radyo da acarim ben ona. Boylece eski koltuk bebek odasina gidiyor onu da emzirme koltugu yaparim artik yalniz renginde bi degisiklik lazim, odasi belli olsun da ... Yavas yavas yoluna giriyor evin durumu...
Bebegim de iyiymis, benim kan sayimimda dusme var ama normalmis demir hapi alicam, o da kabizlik yapiyor uff napalim...
Besik resimlerini gordum, bebishroom 'dakileri, Istanbul'a gidince ugramam lazim bakalim yurtdisina gonderiyorlar mi, oda takimlari harika, paylasim icin tesekkurler
Ha bu arada doktor seyahat etme nadir de olsa enfeksiyon kapma riskin olur dedi, haydaa... ben dogumdan once gelicektim Turkiye'ye bi kere daha...
Ya bizim Ingiltere'den foruma katilan arkadaslar vardi, noldu onlara?
Su anda kimler var yurtdisindan, seyahat etmeyi ucaga binmeyi dusunuyor musunuz?
canım bende aş erme olmuyor...
mesela bu hamileliğimde ve ilkinde 1, yada 2 kere istifar etmişimdir....
ikiside aynı belkide bu da kız hayırlısıyla....
benim hamileliğim çok rahat allahıma çok şükür....
ben iki kızıma da hamileyken ilk 3 ay hastanede yatıyordum.sürekli kusmaktan ve hiç bişey yiyemiyordum.bunda ise 1 kere kustum o da kendi aptallığımdan(bilmediğim bi yerden tavuk döner yemiştim).bu sefer değişik bi hamilelik olunca farklı bi cinsiyet bekliyordum ama bu bebeğim de kız olacak.......
ayy kızlarr düsünüyorumm içinden cıkamıyorum. simdi benimm salon haric 2 odam var. biri 10 biri 11 m2. birinde yatagımız, tv , komodinimiz ve klimamız var. digerinde elbise dolabımız, üclü yatak olan bi koltugumuz ve camasırlık vs seylerimiz var.. salonumuz büyük ve klimayla ısınıyoruz. kısın ayda yaklasık 300 tl elektrik faturası ödüyoruz.. aslında bebek odası yapamıycaz bu sartlarda. esim yatagı diger odaya dolabın yanına sıgdırrız dedi ama sıkış tepiş olcak. bende bugün düsünürken acaba haketten yatagı yan odaya mı alsak dedimm.. koltugu bu odaya alır besigi ve onun komidnini de bu odaya koyarız. misafir gelmedikce bebekle beraber bu odada otururuz. tv ve klima da var nasılsa. hem fatura da düser:44::44: yanlıs mı düsünüyorum acaba degmez mi o kadar sıkıstırmaya?? ay siz olsanız napardınız???
günaydınn güzel arkadaşlarımmm...
dünyadaki en mutlu insan olmak ne kadar basitmiş, sabaha bebeğimin tekmeleriyle uyanmakkk ne kadar paha biçilmezmiş
anne olmak için 2 yıl beklediğimden dolayıı kendimee çok kzıgınımmm... bu mutluluğuu yaşamak için neden bu kadar geç kalmışımki ben
Benim minikim 126 günlük olduu bugün :))
ınsallah bebegın alıyordur canım.
Ama ben sımdı sunu anlamıyorum.
Dıyelım kı bebegın alıyor.
E sonucta bebegın senın karnında.
Tartıya cıktıgında hala 200 gr mı almıs gıbı gorunuyorsun.
Yoksa senın kılon ayrı mı hesaplanıyor?
Anlatabıldım mı ne sormak ıstedıgımı?
Gunaydın canım.
Dun ıyı olmadıgını yazmıssın.
Bugun ıyı mısın?
Canın sag olsun senın.
Bır tane daha hedıye eder esın, uzme kendını bunun ıcın.
:
günaydın güsel ve kıdemli annecim olsun canın sağolsun sonuçta isteyerek atmadın ya üzülme ben kaç defa camdan aşağıda çarşafla yemek masası örtüsüyle kaç telefon helak ettim üzülme eşin yine alır
canımm benimm ...
sıkma canını allah bebeklerine sana eşine sağlık versin...
sadakan olsun yeterki cana bişi gelmesin, bu doğumda daha güzelini alır
Eneee aynı gün giricez desen ya ayrıntılıya, hadi bakamlım hayırlı haberlerle gelelim inşallah.
Aşıyı da aynı gün olucam kısmetse, inme inmese bari :)))))
günaydın egenin güsel insanı hoşgelmişin neşen yerinde dimi kızçeni gördün dün seni gidi seni gözün aydın tekrardan insaşşal o ufak sağlık probleminide atlatır tez zamanda fıstıkım
günaydın kızlarrrr. dün gece bir sürü rüya gördüm allah hayırlara cıkarsın.sabahın köründe de kalktım kimsecikler yokken geçmişi okudum yeni sayfalar eklenmedendemek bayramda istanbulda bulusma planları yaptınızz.ohh bizde kıskanalım burda sizii bulusursanız resimde ekleyin bakalım yan yana bir sürü hamiş güzel bayan ohh ne güsel valla
Gerçekten öyle ama esmerim...mavişim..
benim adamda diyor emin misin kadınlarla konuştuğuna?
Kaç erkek kadın kılığında siiznle dalga geçiyordur diyor..
Bende zaten öyle 2 dakika girip çıkanlar devamlı olmadan yazmayacağım dedim...
valla bana akşam indi inmeler. gözlerim seyirtti valla. gülme krizlerine girdim. eşim de şoka girdi.
inşallah güzel haberler alırız. beni stres bastı bile.
oyy güsel şey yirim oğluşunun totosunu tetenoz mu oldun çok mu acıyo hımm çok su için kızlar ben 16 bardak içiyorum ortalama kimi az kimi biraz fazla iş yerimde önğmde bardak gidip gelip dolduruyorum benimde idrarımda iltihap çıktı tek çaresi bol su hem bebeğe faydalı hem bize üzülme sen daha 60sın ben saten öküzcüktüm şimdi öküz olcam.eşin niye çıkmış işten başka bir iş bulmuştur belki benim eşimde takmış kafaya kendi işimi kurcam ayrılcam işten diyip duruyo dedim gözünü seviyim bu dönemde değil azıcık bekle doğurayım işe başlıyım sonra napcaksan yap arabayı satcam bişiler yapcam diyip duruyo canım sıkkın 2-3gündür kıyamıyorumda mücadele etmye çalışyıo maddi açıdan ama şimdi zamanı değil ya kendi işinde ne kadar kazanacağı belli değil onu tanıyana kadar çevre edinene kadar biraz zorlancak şimdi paraya ihtiyacımız varken bence dur biraz dedimhoşbulduk a canlar. Dün bebişimle buluşma günümüzdü. Ultrasona girdim. çok şükür kocaman olmuş yavrum. Kesin erkek dedi doktor bu sefer. P.tesi için detaylı ultrasona gün verdi.
Hazır izinliyken şu sağlık ocağı işini halledeyim dedim. Kayıt oldum. Idrar verdim, aşımı oldum. (bu arada aşıyı oldum 5 saat tık yoktu sonra bişey oldu koluma inme indi sandım valla. O nasıl ağrı öyle be) idrarımda biraz kan çıktı. Kum döküyor olabilirsin dedi hemşire hanımcığım. Tartıldım ve bingo 60 kilo olmuşum. şoka girdim ağlamaklı oldum kadın sakin ol ayakkabıların üstün başın var dedi. Dedim kandırma beni bağyannnn... Kandırma fil oldum işte. Obez oldum ben diye yırtındım.
Velhasıl akşam oldu; eşimin işten ayrıldığını öğrendim. Bu da tuzu biberi oldu. Ehehehe.
ben bizzat biliyorum buraya üye olmuş bir erkek.
Eşimin kocası, yeni bebekleri oldu, bir takım sorunlar yaşadılar hamilelikten başlayarak,onları öğrenmek için üye olmuş öyle dedi :)
günaydın canım ben olsam benimde sinirlerim bozulurdu ama takmamaya çalış
cana geleceğine mala gelsin
olsan
bayramda istanbul zor bizim için kimseciğimizde yok ordarüyamda bir kızım olmus.kucağıma alıyorum kimseye benzetemiyormusum allah allah bu benim miki derken bi hemşire geliyoo ayy bi karısıklık oldu sizinki erkekmiş al bu senin çocuğun diyoo.öle korkmusum ki sabah hatırladıklarım bunlardı.hayrın karsı gelsin bakalım.sanırım bi yerlerim acıkta kaldı :)
Ben bizzat biliyorum buraya üye olmuş bir erkek.
Eşimin kocası, yeni bebekleri oldu, bir takım sorunlar yaşadılar hamilelikten başlayarak,onları öğrenmek için üye olmuş öyle dedi :)
ya kalıbımı basarım burda bir erkek olsa en fazla 30dk takılabilir sıkılır çünkü 2.si bir soru sorsa anlaşılır mutlaka ele verir kendini bir kadın gibi düşünemez o yüzden merak etmeyin yani öyle bir tehlikede saç baş yolarız
oyy güsel şey yirim oğluşunun totosunu tetenoz mu oldun çok mu acıyo hımm çok su için kızlar ben 16 bardak içiyorum ortalama kimi az kimi biraz fazla iş yerimde önğmde bardak gidip gelip dolduruyorum benimde idrarımda iltihap çıktı tek çaresi bol su hem bebeğe faydalı hem bize üzülme sen daha 60sın ben saten öküzcüktüm şimdi öküz olcam.eşin niye çıkmış işten başka bir iş bulmuştur belki benim eşimde takmış kafaya kendi işimi kurcam ayrılcam işten diyip duruyo dedim gözünü seviyim bu dönemde değil azıcık bekle doğurayım işe başlıyım sonra napcaksan yap arabayı satcam bişiler yapcam diyip duruyo canım sıkkın 2-3gündür kıyamıyorumda mücadele etmye çalışyıo maddi açıdan ama şimdi zamanı değil ya kendi işinde ne kadar kazanacağı belli değil onu tanıyana kadar çevre edinene kadar biraz zorlancak şimdi paraya ihtiyacımız varken bence dur biraz dedim
ya kalıbımı basarım burda bir erkek olsa en fazla 30dk takılabilir sıkılır çünkü 2.si bir soru sorsa anlaşılır mutlaka ele verir kendini bir kadın gibi düşünemez o yüzden merak etmeyin yani öyle bir tehlikede saç baş yolarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?