- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.721
şu şeker yüklemesi işi beni daraltıyor ya.
zor bi olay mıdır bu? var mı aramızda yaptıran?
bu banyo havlusmu cnm güsel al bence kaç para imiş bizde bakalım[ı]kızlar sunlar nasıl, limango da gordum, begenırsenız hemen alıcam.[/ı]
Eki Görüntüle 264447 Eki Görüntüle 264446
Zor bi olay mıdır bu? Var mı aramızda yaptıran?
Az önceki mesaja eşimin kocası yazmışım o ne demekse
Arkadaşımın kocası olcak, pardon.
giriyorlarr kesin ama devam ediyorlar mı bilmiyorum.. bizim 60_69 kg topigine girdiydi bigünn.. aynenn söyle yazmıss.. selam kzıalrr bende zayıflamak istiyorum,istanbul da yasıyorum 17 yasındayım.. benim yasıtlarım ekleyebilir mi msn den bazı sorulrım olcak bekliyorumsonrad bi daha cıt cıkmadı cok tepki aldı diye olabilir.. ama forumlarda bizzat ben erkegimm esimle ilgili bişi sorcam diyeni de okudumm:97::97::97::97:
Bblaucum, ben aksamı zor ederım valla oyle zamanlarda.
Hatta cogu zaman ya maıl gonderırım yada telefon acarım.
Onunla konusunca sakınlesıverıyorum bırden, napimm
Dogum stresıne gırmek ıcın bence yolumuz daha cook uzun.
Bence o anı degıl de, dogumdan sonra bebegımızı kucagımıza alacagımız anı hayal etmek dok daha guzel.
Sey bide, isim demıssın ya, hanı cınsıyette yanıldıklarını soylerlerse...
Bende ondan korkuyorum.
Cok da alıstık kızımız olacagına.
Adı da bellı, Elıf Naz, esımın aılesı, benım aılem herkes Elif Naz dıye bahsedıyor bebegımden.
Kızlar sunlar nasıl, limango da gordum, begenırsenız hemen alıcam.
ayrıntılı usg fiyatı alan varmı
adengökcecimmm
gözünaydınnn tatlım detaylında tertemiz cıkar insallahhhmasallah bebşine umarım esinde en kısa zamanda daha güzel bi iş bulurr
o ney hiç duymadım şekeri yükleyip napcekler bize yahu
Yok korkma bebısım, ben ust komsuma sordum.
Sekerlı su ıcırıp, kan alıyorlarmıs.
Olcum yapıyorlarmıs.
Ona da seker yuklemesı denıyormus.
Ama adı ıtıbarı ıle pek sevımlı degıl, kabul.
ben kızımda yaptırmıstım zor olcak bi tarafı yok tatlım sabah ac karna gidiyosun glikoz içiriyorlar yaklasık 1 saat falan bekleyip kanına bakıyorlar.cıkan sonuca göre bi değer vardı ama tam hatırlamıyorum şimdi eğer ondan yüksekse kesin tespit için daha cok glikoz verip daha uzun süre bekletiyorlardı.
canım hiç zor değil
bir bardak şekerli limonlu su içiriyorlar
yarım saat sonra kan alıyorlar
ama o yarım saat o suyu kusmaman laızm
yoksa yeniden içip beklersin
bu banyo havlusmu cnm güsel al bence kaç para imiş bizde bakalım
o ney hiç duymadım şekeri yükleyip napcekler bize yahu
Önceden ben de öyleydim, eve gitmeyi beklemez telefonda anlatırdım.
Bu sanırım ne kadar dikkate aldığınla da alakalı yaşadıklarını.
Kafama takmayınca bahse değer de görmüyorum lanet olasıcaları 
Ben kendim de hiçbir aldığımı cinsiyetle alakalı almadım, ama annemle kayınvalideye söz geçiremedim :)
benn toprakk tonlarındakinii cok begendimmyatakk örtüsümü o yorgan mı pek anlamadım ama cok hoss
hadi gözün aydın canım
Saol canım valla bende anlamıyodum en son pzt günü acile gittim herkes hissediyo bende mi bişey var diye..Dr. ayrıntılı bi şekilde anlattı .Gaz gibi seyirir dedi.Zaten kasıkların üstünde olduğu için bebeğin olduğunu düşün dedi.Seyirip gidiyo ama dediğin gibi hemencecik büyüselerde artık devamlı hissetsek :)))Gözün aydın canım:) bana da doktor hissedersin demişti bu haftalarda ama nasıl bir his olduğunu bilmediğimden hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum böyle çok ufak nabız gibi sabahları hissediyorum biraz ama gaz mı kızım mı anlamıyorum:) belki de kilolu olduğum için anlamıyorumdur diye düşünüyorum sonuçta yağ tabakası ne kadar çoksa hissetmek o kadar zor olur herhalde...ben bir an önce içimde böyle kocamaaan olsun istiyorum haraket ettiğinde elini kolunu hissetmek istiyorum yaa:)))
sanrım medical parkı tercih edebilirsin ve bir yer daha var memorial orayı ara yine bir sor derim
ikiside iyi hastane memorial biraz daha iyi gibi cnm promosyon yapıyolar doğan bebeğin yanına bir tanede onlar hediye ediyo ondan o kadar pahalı
200 gr. mı!
Aaaaaaaaaaa...
Ben neredeyse gun basına 200 gr alıyorum
bende bende napıcaz böyle bilmiyorummm( ama onlar sağlıklı olsun da biz veririz inş...:)
Harıka bır duygu degıl mı?
Ben sımdı saatın 10 olmasını beklıyorum.
Kızım genelde o saatlerde annesıne gunaydın dıyor.
kesinlikle öyle :)) Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşşş.
Eşim onu son doğumumda hediye almıştı..
Çokta pahalı bir telefondu...
Ay bir sinirim boşaldı...
Sormayın dün akşam isyanları oynadım yani..[/B][/I][/COLOR]
günayyydınnnn hamişşşşleerrrr vee onlarınnnnn fambıkkk bebükleriiiiiiiiii
Araba galerisi açarsa ilk biz alırız bi tane :) biz de arıyoruz şöyle temiz bi arabaa :)sağolasın... tetenoz oldum evet. aşı acımadı ya 5-6 saat sonra acımaya başladı. :))
günde en az 2 litre suyum var benim de. bazen diyorum acaba su mu yarıyor bana diye (ehehehehe su içsem yarıyor şekerim kadınları) yok başka bi iş bulmadan çıktı. bulur ama akşamına 3-5 yerden teklif geldi de değerlendirecek bakalım. açsın kız ne istıyorsun adamdan.
benim eşim de her an bi araba galerisi açabilir. açsın valla adamın en büyük zevki arabalar işi de biliyor bi de kendi işi oldu mu daha ne isterim.
saoll balımmm tamm oldu vallaa balıkk kiminnn benimm kızyok rahatladımm iyice.. cünkü teskin edici konustu yani. kendii kızındada varmıss yok olmus anlattı uzun uzunn.. rahatladım iyice ayyyy cok güzeldiii.. dr iki büklüm yatıyo öle düsününn yüz üstü gibi dedi.. uyanık ama didimm.. sonra dr bi dürttü costu benim kızz.. içerde döne döne bi hal oldu kafasını ellerini ayaklarınıı inceledik yine hep birlikte.. kalbine baktı dr (benim dr un makinesi haketten iyiymişş) bak bu odada duruyo hala odak ama önemli degil gecicek dedi. sonra burnunu gösterdii down gibi bişi olsa bu burun kemigi olusmazdıı yatık olurdu falan dedi. vücudunun hiçbiyerinde bişi yok dedi. sükür dedim.. bakk keyfii cok yerinde dedi yüzünü büyüttü sadece.. bakk gözlerni hareket ettiriyoo kendi kendinee dedi. sonrada agzını acıp kapatmaya basladıı bak annesi görüyomusunn agzını didi.. ayyy didimm yerim ben onunn o agzınııı elleriylee yüzünü kapattııı öncee sonrada ikisinii birlestiripp yukarı dogru kaldırdıı.. görümcemm oyun havalarına gecti galibaa didi.. dr da balerin gibi de diyebilirizz su anda didi.. sonra düz yatıpp kafayı bize döndüü.. show bitti der gibi dr da anladı bak bize bakıyoo ama halasına bakıyo gibi daha cokk dedi. cok duygulandımm dısarıyı görse haketten bize bakıyo derdimm sonra makine kapandıı onunn içinn gayet bi mutluyum bugünn tatlım
Heeee benim de listemdeeeee
Şimdilik bilmiyorumki, son kontrol 16+6daydı işte. Sonra bi daha çağırmadı bizim doktur.
Pazartesi ayrıntılıya gircem de oğlan çıkarsa bi de diyorum,elim böğrümde kalmasın
aman konuştuğumuz muhabebt hep bebekler yok benim adam sever muhabbet sohbeti fakat böyle konularda değil elektronik ne bilim araba o bu yani onunda bir sitesi var hatta orda kurucu laptop elinde akşam 2 saat bakar öyle yazar arkadaşlarıyla ama kadın muhabbetine takılcak erkek sanmıyorum yani ama burda değişik topiklere girenler varmış duydum
CAnım Allah hayırlara çıkarsın bebeğim..
Bende çok düşündüğüm zamanlarda cinsiyet üzerine rüyalar gördüm..
Canım ya inşallah buluşabiliriz de resim eklemesek kızlar yaaa
Benim adam biraz kıskanç taaaaaaaaaaaaa
hayrın karşı gelsin canumm.su 6 ekim geleydi bende bi rahatlasaydım allahın izniyle.
canım hani kafa karıstırmak gibi olmasın amaa dün bi arkadasım vardı 24 haftalık olmus seker yüklemesi için gitmiş doktor prof.birde oğlu vardı kız demişti 3.ayından sonra canan hanım ya bu bir erkek tosun paşa gibi diyince soka girmiş kız.şaştım kaldım bende.yanee olabiler her an her sey olabilerryeterki sağlıklı olsunlarrr..
İnşalah canımBblaucum, ben aksamı zor ederım valla oyle zamanlarda.
Hatta cogu zaman ya maıl gonderırım yada telefon acarım.
Onunla konusunca sakınlesıverıyorum bırden, napimm
Dogum stresıne gırmek ıcın bence yolumuz daha cook uzun.
Bence o anı degıl de, dogumdan sonra bebegımızı kucagımıza alacagımız anı hayal etmek dok daha guzel.
Sey bide, isim demıssın ya, hanı cınsıyette yanıldıklarını soylerlerse...
Bende ondan korkuyorum.
Cok da alıstık kızımız olacagına.
Adı da bellı, Elıf Naz, esımın aılesı, benım aılem herkes Elif Naz dıye bahsedıyor bebegımden.
Ama bız bu rıskı dusunerek, kıyafet alıs-verısı yapmadık.
2 haftaya kadar yenıden gıdecegım kontrole, o zamanda kız derse doktor, ıste o zaman saldıracagım magazalara.
leaderım, elbette onemlı olan senın ve bebegının saglıgı.
Yoksa alınan kılolar azmettıkten sonra ılla verılır.
Sen hıc uzme kendını bu anlamda, emınım bebegın saglıklıdır.
Baharım, tesekkur ederım canım.
Benım babam degıl anjıyo olan, esımın babası.
Gayet ıyı, turp gıbı.
Ama degıl kızımla, benımle dahı konusmadı kı!
Ben alıstım zaten onun bu hallerıne.
Bende artık mumkun oldugunca konusmuyorum onunla.
Ne dıye (cok afedersınız) poposunu kaldırayım kı!
Ben yaklasık 3 yıllık evlıyım, evıme sayılı kez, oda ancak benım ısrarlı davetlerım uzerıne gelmıstır, yemek, kahvaltı v.s.ye.
Bırınde zaten, bır tas cobra dahı ıcmedı.
Dıgerlerınde ıse ben daha bılmem 'elıne saglık, kesenıze bereket' dedıgını.
Ama hafta sonu yazlıktaydık ya, kayınvalıdemın o sinir bozucu komsuna yemege gıttık.
Bır muhabbetli, bır guler yuzlu, yemekten sonra elıne saglık, kesenıze bereket demeler...
Neyse ya, bana nasıl davranırlarsa bende oyle olurum artık.
Insallah kısmet olur da tanısırız.
Zıra bende cok merak edıyorum senı.
Belkı somestrı de gelırsın he?
Canım kayınbaban olduğunu biliyorum
Babanlar şehirdışında ya kız?
Babam diyorsun diye baban yazdım..
Canım sömastr de gelemem
14 şubat şu an ki doğum tarihimiz..
Oğlum sevgilir günü bebeği olacak bakalım Kızlar sunlar nasıl, limango da gordum, begenırsenız hemen alıcam.
Güzel canım
Banyo havlusu ve o küçük ne için
Kolay canım
Aç gidiyorsun
Bir bardak şekeli su içiyorsun bekliyorsun tamam mı
Bu kadar ben de ne zamandır böyle bir konu açılsada kimliğimi acıklasam diye bekliyordum.acıklıyorum kızlarr pipim var mumurtalarım yokzaten şu topiklere girip kadınca muhabbet eden birileri varsa cok normal değildir aslında.
Ben de erkekim!!!!
Desem hanginiz inanır!!!
Kadir İnanır
Kesınlıkle bak canım.
Limango, kids, aloha da bu urunler.
Daha cok guzellerı de var.
Katlı olan, battaniye 93 TL
Digeri havlu, o da 17 TL
Küsürlü de, ben yuvarladım
Sekerın var mı dıye bakacaklar dadlum.
Sanırım haklısın.
Ben kafama cok takıyorum cunku onları dıkkate alıyorum.
ınsallah onemsemeyecegım gunler yakındır.
Benım annem ve ablam da saglamcı oldukları ıcın beklıyorlar.
Kayınvalıdemın de pek sesı cıkmadı.
Sadece emzırme yastıgı alırım dedı, bende gerek yok dedım ama alıcakmıs.
Emzırme yastıgı nedır kı, 15 TL ben ona alayım ısterse
Ecrınım, battanıye dıye gecıyor.
Ama sankı yatak ortusu gıbı dimi?
Olsun, sanırım begendınız, alayım madem.
Bu arada bende toprak tonlarını cok severım.
Masallar dıyarı gıbı gelıyor bana.
umarım kusmam. öffff bak darallar bastı bağa.
Heheheee...
Fark ettım, esının kocası vaar dimek
Benım bır kumam var da senı bılmem.
Adam da kabul edıyor, kuma oldugunu!
Daha dun aksam beraberdık.
Esımle beraber ortak arsa alıp, dubleks ev yapacaklarmıs 2 tane, tabıı surecı uzun bır plan bu.
Dedım, 'ıyı valla ya, ben sızı ayırmaya calısıyorum, sız ıyıce yapıstınız'
Hıııc adam duymadı bıle benı
Sanırım haklısın.
Ben kafama cok takıyorum cunku onları dıkkate alıyorum.
ınsallah onemsemeyecegım gunler yakındır.
Benım annem ve ablam da saglamcı oldukları ıcın beklıyorlar.
Kayınvalıdemın de pek sesı cıkmadı.
Sadece emzırme yastıgı alırım dedı, bende gerek yok dedım ama alıcakmıs.
Emzırme yastıgı nedır kı, 15 TL ben ona alayım ısterse
bu bebek tasmaları (cici adı da bebek güvenlik kayışı) hakkındaki fikirlerinizi alayım kızlar.
Google Images
konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil.
Hay maşallah balık kıza canım
Çok güzel yazmışsın
Sanki ordaymışım gibi geldi inan..
Belli oluyor mutluluğun yazı stilindn ecrinnnim..
Canım ben 18. haftamdaydım..
Yani tam olarak 17+1 di erkek dediğinde
Zannetmiyorum anma belli de olmaz gülüm..
Randevun ne vakit[/I]
İnşalah canım
Canım kayınbaban olduğunu biliyorum
Babanlar şehirdışında ya kız?
Babam diyorsun diye baban yazdım..
Canım sömastr de gelemem
14 şubat şu an ki doğum tarihimiz..
Oğlum sevgilir günü bebeği olacak bakalım
Güzel canım
Banyo havlusu ve o küçük ne için
Kolay canım
Aç gidiyorsun
Bir bardak şekeli su içiyorsun bekliyorsun tamam mı
Bu kadar
Ben de erkekim!!!!
Desem hanginiz inanır!!!
Kadir İnanır
cnmmmsınnnbi mutlu bi huzursuzz oluyorumm tecrübeli annemm yol göster bakim bana.. dün gece kıyafetleri ayırıyodum bebek kıyafetlerini badiler bi yana takımlar bi yana montlar bi yana falan. o kadarr mutluydumm bi anda sinirr geldi üstümee . öle üst üste koyupp kaldırdımm.. belim agrıdı galiba azck da yoruldum.. sonra bu kadar yorgunken bebek aglasa napardım dedimm cok gerildim cünkü.. sonrada üzüldüm yine:26::26: esime dedim kii dönüpp sence ben bebegi sever miyim. askım sen bebegini sevmeyen anne gördün mü dedi.. ne bileyimm ya sıkılırsam dedimm bak simdi cok uykum geldii meselaa bebek olsa aglıcak ona da sinirlenirsem dedim, istemezsem nolcak dedim.. valla cıkcasıı 4_5 yaslarından itibrenn okulda gecrcegi vakitleri saymazsann hayatınınn büyük bi kısmında sana yapıscak bi insan geliyo dedi. ama bogma beni gece saati dedim.. ablam kızını kalmaya bile bi yerde bırakmıyo öle düsün demek ki rahtsız olmuyolar dedi. ama digeride nerde kalmak istese bırakıyo didim. o ayrı cocuk meraklıı belki sende bırakırsın didi. cünkü yedi dogum yaptı arkadasım ikinci cocuga.. bana dedi ki sende bakamazsann kimse bakamazz cok ilgilisinn oyunlar oynuyosun vs dedi. iyi de dedimm ben senin cocuklarını 2 saat hadi en fazla 3_5 saat görüyorum e cok aglayıncada mesela annesinin kucagına veriveriyoruzz:44::44::44: ayyy ne biliyimm böle sacma sapan seyler üsünüyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?