- 30 Kasım 2010
- 9.756
- 19.771
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.701
Buarada nedense içimden hiç kız ismi bulmak gelmiyo benim.
İçimde nedense kız dedik ama yanılmışız diyecekler gibi bi his var, hadi hayırlısı bakalım.
İyice de alışmıştım, kıza göre alışveriş de etti annemler, sağlam şok olur öyle bişi olursa bize
İçimde nedense kız dedik ama yanılmışız diyecekler gibi bi his var, hadi hayırlısı bakalım.
İyice de alışmıştım, kıza göre alışveriş de etti annemler, sağlam şok olur öyle bişi olursa bize
Hayırlı olsun ecrinnnim..
Kızının sağlığı da iyiymiş bak ne çok sevindim gülüm..
Ne olur dert etme bak..
Ay ağzını nasıl açıp kapatıyordu kız...
Buldum ben senin kıza isim..
Ona balık kız diyeceğim ya da denizkızı
hoşbulduk a canlar. dün bebişimle buluşma günümüzdü. ultrasona girdim. çok şükür kocaman olmuş yavrum. kesin erkek dedi doktor bu sefer. p.tesi için detaylı ultrasona gün verdi.
hazır izinliyken şu sağlık ocağı işini halledeyim dedim. kayıt oldum. idrar verdim, aşımı oldum. (bu arada aşıyı oldum 5 saat tık yoktu sonra bişey oldu koluma inme indi sandım valla. o nasıl ağrı öyle be) idrarımda biraz kan çıktı. kum döküyor olabilirsin dedi hemşire hanımcığım. tartıldım ve bingo 60 kilo olmuşum. şoka girdim ağlamaklı oldum kadın sakin ol ayakkabıların üstün başın var dedi. dedim kandırma beni bağyannnn... kandırma fil oldum işte. obez oldum ben diye yırtındım.
velhasıl akşam oldu; eşimin işten ayrıldığını öğrendim. bu da tuzu biberi oldu. ehehehe.
valla cnm sen ne şanslısın az kalmış bebeklerini görmeye benim zamanım geçmiyo tam 2 hafta var 12ekim çarşamba saat3 de görcem bebeğimi çok ösledim en son 9 eylülde görmüştüm
ya aslında olabilir tabi neden olmasın gülazerlik ama bünyem fena kg alıyo ama veremiyo herifim yanımda çıta gibi kalır sonra feci bide gidip bıcak altına yatmıyım
Oturup muhabbet etmez de araştırır filan belki,yada başka amaçlarla girebilir, olamaz değil.....
Valla ben bir erkeğin ağzından “aaaa Kadınlar klübü müüüü evet ben de üyeyim :)” diye duydum yani :)
gökçe.... koydum ki ben senin prensesin adını. :))
Noluyor ya
Erkek miymiş senin kız?
[ı]ahanda daha bir tırtım şimdi bblaum...
Kimbilir belki bizde konuştuk desenize...
[/ı]
canım ya bazı erkekler kadın gbidir
ve sıkılmazlar
O vakit sohbetinle kalırsın mazallah
Senin adam da benim adam gibi sıkılgan sanırım..
Hiç yapamaz pc başında oturmaz
CAnım Allah hayırlara çıkarsın bebeğim..
Bende çok düşündüğüm zamanlarda cinsiyet üzerine rüyalar gördüm..
Canım ya inşallah buluşabiliriz de resim eklemesek kızlar yaaa
Benim adam biraz kıskanç taaaaaaaaaaaaa
hayrın karşı gelsin canumm.su 6 ekim geleydi bende bi rahatlasaydım allahın izniyle.
canım hani kafa karıstırmak gibi olmasın amaa dün bi arkadasım vardı 24 haftalık olmus seker yüklemesi için gitmiş doktor prof.birde oğlu vardı kız demişti 3.ayından sonra canan hanım ya bu bir erkek tosun paşa gibi diyince soka girmiş kız.şaştım kaldım bende.yanee olabiler her an her sey olabilerryeterki sağlıklı olsunlarrr..
vay sapık dürzüler işleri güçleri yok demekkioturup muhabbet etmez de araştırır filan belki,yada başka amaçlarla girebilir, olamaz değil.....
Valla ben bir erkeğin ağzından “aaaa kadınlar klübü müüüü evet ben de üyeyim :)” diye duydum yani :)
bebeğinin iyi olmasına sevindim
eşin inş daha güzel bir iş bulur
ayy keşke ben 60 olsam kızzz
Anammmm ne ilginççççç
canım hani kafa karıstırmak gibi olmasın amaa dün bi arkadasım vardı 24 haftalık olmus seker yüklemesi için gitmiş doktor prof.birde oğlu vardı kız demişti 3.ayından sonra canan hanım ya bu bir erkek tosun paşa gibi diyince soka girmiş kız.şaştım kaldım bende.yanee olabiler her an her sey olabilerryeterki sağlıklı olsunlarrr..
Ben bizzat biliyorum buraya üye olmuş bir erkek.
Arkadaşımın kocası, yeni bebekleri oldu, bir takım sorunlar yaşadılar hamilelikten başlayarak,onları öğrenmek için üye olmuş öyle dedi :)
vay sapık dürzüler işleri güçleri yok demekki
yok ama arkadaşın eşi amniyon sıvısındaki azalmayı araştırmış,sapıklık etmemiş :)
bi de topuk kanını….
şu şeker yüklemesi işi beni daraltıyor ya.
zor bi olay mıdır bu? var mı aramızda yaptıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?