- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.741
ha bi de şeyi soracam bu detaylı için fıyat aldım falan yazıyoırsunuz ya yaşadığınız yerdeki ssk hastanesinde yok mudur bu sizlerin?
ben p.tesi ssk hastanesinde yaptıracam bunu. para da vermeden( beni mi kandırıyolar acaba?
şöyle söyliyim cnm ayrıntılı ultrason özellerde 100tlden aşağı değil bide sadece iç organlara bakıyolar ben araştırdım 4 boyutlu renkli ultrasondada ayrıntılıya bakabiliyolar hemde bebeğini renkli görüyosun hemide cd si oluyo fotografı oluyo miss 142tlye halletcem ben işte 2 parti vermek zorundada kalmam die düşündüm
Detaylı için yaklaşık 10 hastaneden fiat aldım. en sonunda yine bana yakın yerde karar kıldım,180 tl
aslında 95 tlyede buldum fakat herkes görüntü kalitesi iyi olan mutalaka pahalıdır mantığyla yaklaşıyor,bende 180 tlye kıyacağım bundan sonra ultrasonluk işimiz olmaz herh. bir tandığım orda çektirmişti bebekleri doğdu verilen ultrason görüntüsüyle birebir benziyormuş bebek
22+2 de çekilicem ben hayırlısı...
Hay maşallah balık kıza canım
Çok güzel yazmışsın
Sanki ordaymışım gibi geldi inan..
Belli oluyor mutluluğun yazı stilindn ecrinnnim..
Canım ben 18. haftamdaydım..
Yani tam olarak 17+1 di erkek dediğinde
Zannetmiyorum anma belli de olmaz gülüm..
Randevun ne vakit[/I]
cnmmmsınnnbi mutlu bi huzursuzz oluyorumm tecrübeli annemm yol göster bakim bana.. dün gece kıyafetleri ayırıyodum bebek kıyafetlerini badiler bi yana takımlar bi yana montlar bi yana falan. o kadarr mutluydumm bi anda sinirr geldi üstümee . öle üst üste koyupp kaldırdımm.. belim agrıdı galiba azck da yoruldum.. sonra bu kadar yorgunken bebek aglasa napardım dedimm cok gerildim cünkü.. sonrada üzüldüm yine:26::26: esime dedim kii dönüpp sence ben bebegi sever miyim. askım sen bebegini sevmeyen anne gördün mü dedi.. ne bileyimm ya sıkılırsam dedimm bak simdi cok uykum geldii meselaa bebek olsa aglıcak ona da sinirlenirsem dedim, istemezsem nolcak dedim.. valla cıkcasıı 4_5 yaslarından itibrenn okulda gecrcegi vakitleri saymazsann hayatınınn büyük bi kısmında sana yapıscak bi insan geliyo dedi. ama bogma beni gece saati dedim.. ablam kızını kalmaya bile bi yerde bırakmıyo öle düsün demek ki rahtsız olmuyolar dedi. ama digeride nerde kalmak istese bırakıyo didim. o ayrı cocuk meraklıı belki sende bırakırsın didi. cünkü yedi dogum yaptı arkadasım ikinci cocuga.. bana dedi ki sende bakamazsann kimse bakamazz cok ilgilisinn oyunlar oynuyosun vs dedi. iyi de dedimm ben senin cocuklarını 2 saat hadi en fazla 3_5 saat görüyorum e cok aglayıncada mesela annesinin kucagına veriveriyoruzz:44::44::44: ayyy ne biliyimm böle sacma sapan seyler üsünüyorum işte
canım kendi canın kanından olunca öyle olmuyor
ayrıntılı usg deidkleri ssk hastanelerinde var tatlım ama sadece iç organlara bakıyolar 2düzey ultrason die geçiyo doğrudur ama biizm özelde yaptırdığımız hemde bebeği 4 boyutlu gösteriyo bize ondan o kadar pahalı bebiş anladın eğer ben özelde yaptırmasaydım 22.haftada haseki araştırma hastanesinde randevıum vardı beleş ama ben bebeğimide merak ediyorum 2 parti ultrasona yatmıyım die direk tek hamlede 4 boyut yaptırmak istedim
BANA BAKIRKÖYDE BİR YER VAR ÇOK GÜZEL DEDİLER
TEK 170 FALAN SANA 300 E ÇEKER DEDİLER
çok demişler be güselim aklında olsun çok vermek istemiyosan bir kereliğine avrasya hospitalı onerebilirim ama erkek bir doktor bakıyomuş 4 boyutluya 142tl cd içinde tamer sözen die bir adam
çok demişler be güselim aklında olsun çok vermek istemiyosan bir kereliğine avrasya hospitalı onerebilirim ama erkek bir doktor bakıyomuş 4 boyutluya 142tl cd içinde tamer sözen die bir adam
bu bebek tasmaları (cici adı da bebek güvenlik kayışı) hakkındaki fikirlerinizi alayım kızlar.
Google Images
konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil.
günaydın , günaydın, günaydın
nasılsınız kızlar , keyifler yerinde umarım..
şeker yüklemesi konuşulmuş , benim de aklıma geldikçe kötü oluyorum..
hastanede görmüştüm bir tane hamiş içiriyordu ama her içtiğinde öğürüyordu resmen.
boşverelim onu güzel düşünelim güzel olsun dimi ama :)
benim kız 2 gündür tembelleşti ya kıpraşmıyor ama moralimi bozmıcam biliyorum iyi o içerde mutlu..
Hay maşallah balık kıza canım
Çok güzel yazmışsın
Sanki ordaymışım gibi geldi inan..
Belli oluyor mutluluğun yazı stilindn ecrinnnim..
Canım ben 18. haftamdaydım..
Yani tam olarak 17+1 di erkek dediğinde
Zannetmiyorum anma belli de olmaz gülüm..
Randevun ne vakit[/I]
cnmmmsınnnbi mutlu bi huzursuzz oluyorumm tecrübeli annemm yol göster bakim bana.. dün gece kıyafetleri ayırıyodum bebek kıyafetlerini badiler bi yana takımlar bi yana montlar bi yana falan. o kadarr mutluydumm bi anda sinirr geldi üstümee . öle üst üste koyupp kaldırdımm.. belim agrıdı galiba azck da yoruldum.. sonra bu kadar yorgunken bebek aglasa napardım dedimm cok gerildim cünkü.. sonrada üzüldüm yine:26::26: esime dedim kii dönüpp sence ben bebegi sever miyim. askım sen bebegini sevmeyen anne gördün mü dedi.. ne bileyimm ya sıkılırsam dedimm bak simdi cok uykum geldii meselaa bebek olsa aglıcak ona da sinirlenirsem dedim, istemezsem nolcak dedim.. valla cıkcasıı 4_5 yaslarından itibrenn okulda gecrcegi vakitleri saymazsann hayatınınn büyük bi kısmında sana yapıscak bi insan geliyo dedi. ama bogma beni gece saati dedim.. ablam kızını kalmaya bile bi yerde bırakmıyo öle düsün demek ki rahtsız olmuyolar dedi. ama digeride nerde kalmak istese bırakıyo didim. o ayrı cocuk meraklıı belki sende bırakırsın didi. cünkü yedi dogum yaptı arkadasım ikinci cocuga.. bana dedi ki sende bakamazsann kimse bakamazz cok ilgilisinn oyunlar oynuyosun vs dedi. iyi de dedimm ben senin cocuklarını 2 saat hadi en fazla 3_5 saat görüyorum e cok aglayıncada mesela annesinin kucagına veriveriyoruzz:44::44::44: ayyy ne biliyimm böle sacma sapan seyler üsünüyorum işte
Canım gülüm...
Doğum öncesi bu şekilde kaygılanman çok doğal bebeğin için...
Unutma ki çoğu kadın senin gibi kaygılanıyordur bu aralar
Kimi açık açık der senin gibi
Kimi kendini güçlü gösteriri ama gel gör içini....
Unutmaki hormonların alt üst olmuş durumda şu an..
Maximum seviyede duygular karışmış halde
Emin ol çok iyi bir anne olacaksın..
Bu kadar endişe duyman bile bunun göstergesi bebeğim..
Yüreğini ferah tut
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
haaa anladım bi taşla iki kuş vurayım istiyorsunuz.
ay organları sağlam olsun da sağlığı yerınde olsun da yeter ki. iyi olduğunu bileyim yeter.
ha bi de şeyi soracam bu detaylı için fıyat aldım falan yazıyoırsunuz ya yaşadığınız yerdeki ssk hastanesinde yok mudur bu sizlerin?
ben p.tesi ssk hastanesinde yaptıracam bunu. para da vermeden( beni mi kandırıyolar acaba?
ayrıntılı usg deidkleri ssk hastanelerinde var tatlım ama sadece iç organlara bakıyolar 2düzey ultrason die geçiyo doğrudur ama biizm özelde yaptırdığımız hemde bebeği 4 boyutlu gösteriyo bize ondan o kadar pahalı bebiş anladın eğer ben özelde yaptırmasaydım 22.haftada haseki araştırma hastanesinde randevıum vardı beleş ama ben bebeğimide merak ediyorum 2 parti ultrasona yatmıyım die direk tek hamlede 4 boyut yaptırmak istedim
ben artık rüyamda oğlumu o akdar çok görüyorum ki yüüznü merak ediyorum kime benziyo canlı canlı hissetmek istiyorum cnm aynen öle bir taşla 2 kuş vurcam tabiki en başta sağlık ama bebeğimi çok merak ediyorum
Bunu ilk gördüğümde benim de nutkum tutulmuştu.
Allah affetsin ne diyim!
Ay ne sinir oldum o tasmaya!
Köpek gibi takmışlar çocuğa...
Hayır sen ne işe yarıyorsun o zaman diye sorarlar adama!?
Ben asla böyle birşey almam
Alana da mani olmam...
Sen almayı mı düşündün Gökçe?
Yoksa öylesine mi?:44::44::44:
mesele de o zaten. sen bakamayacaksan, çocuğun güvenliğini bi tasmaya kadar indirgeyebileceksen nerde senin anneliğin nerde senin babalığın?
hayır bir de kullananlar çok memnun değil mi aklım almıyor? almayı düşünmedim fotolarına bakarken bile kriz geçiriyorum.
ya cnm ben bir ara kafayı yedim 100 tane hastane aradımBen de Zeynep Kamilde yaptırıcam.Devletin Eğitim Araştırma hastanesi ve evet 2. düzey usg olarak geçiyor.
Gerçi bebeği şu kahverengi ekranda görmeye ve cd almaya çok merakım var ama doktor ne derse onu yapıyorum.Gel gel.Git git.
Zeynep Kamile gideceksin dedi, ben de tamam patron dedim.
Şimdi öğrendim 2.düzeyle 4 boyutlu arasındaki farkı bak.Leader'ın 40 yıl kölesi olucam şimdi.
Saol sahip :)))))
Sağlığını öğreneyim de sonra da girerim eğer merak edersem 4 boyuta diye düşünüyorum ben de...
Canım senin bebeğin zenci olacak ona şüphem yok...
Ama senin avatara baka baka benim oğlan da zenci doğarsa
Bi zahmet görüşelim kuzum
doktoruma sordum tetenoz aşısını ne zaman yaptırayım diye. bence yaptırmana gerek yok, son derece hijyenik aletlerle sezeryan olucaksın, eskiden doğumlar evde olurdu tetenoz şarttı ama şuanda çok gerekli değil dedi. sizce ne yapmalıyım? sizin doktorlarınız ne dedi?
Canım kayınbaban olduğunu biliyorum
Babanlar şehirdışında ya kız?
Babam diyorsun diye baban yazdım..
Canım sömastr de gelemem
14 şubat şu an ki doğum tarihimiz..
Oğlum sevgilir günü bebeği olacak bakalım
Güzel canım
Banyo havlusu ve o küçük ne için
evett tattlımm bendee cokk severimmm.. toprakkk tonları ve gül kurusu beyazla birlesincee cok huzurr veriyor banadaaa
Ayyyyyy ben eşimin arkadaşlarının eşlerinden hazzetmem çoğunlukla :)
Kıl bir yapım mevcut :)
Dubleks filan hiç gelemem
Benim kayınvalide de çok hevesliydi ama annem alana kadar almadı bişey:)
Bayramda memleketten annemin aldıklarını doldurup getirince biz, hemen ertesi gün gitti aldı (faturasıyla birlikte verdi sağolsun aldıklarını)….
Kıyas değil amacım ama annemin aldığının ancak onda biri kadar, belki o kadar da yok aldığı da…
Şunu ben alıcam bunu ben alıcam diyo ama aslı çıkmaz,sanmam.
Beklemiyorum da…
Annem sağolsun, muayene ücretimi bile gönderiyo, hakkını ödeyemem…Allah razı olsun.
ya cnm ben bir ara kafayı yedim 100 tane hastane aradım
doktorlara bağlandım detaylı bilgi istedim ve kararımı verdim çünkü bu tür ultrasonlara hamilelik boyunca
çok girmemek gerekiyormuş bu yüzden dediğim gibi ikisinide aradan çıkarayım bir daha rutin kontrollere giderim die düşündüm malum maliyet düşünmek zorundayım sonra 2 hastane arasında kaldım medical parkta 4 boyutlu 180tl bide benim hastane kaldı oda 142tl fiyat verince ve bana daha yakın olunca orayı seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?