2012 Şubat Anneleri

ayrıntılı usg deidkleri ssk hastanelerinde var tatlım ama sadece iç organlara bakıyolar 2düzey ultrason die geçiyo doğrudur ama biizm özelde yaptırdığımız hemde bebeği 4 boyutlu gösteriyo bize ondan o kadar pahalı bebiş anladın eğer ben özelde yaptırmasaydım 22.haftada haseki araştırma hastanesinde randevıum vardı beleş ama ben bebeğimide merak ediyorum 2 parti ultrasona yatmıyım die direk tek hamlede 4 boyut yaptırmak istedim

BANA BAKIRKÖYDE BİR YER VAR ÇOK GÜZEL DEDİLER
TEK 170 FALAN SANA 300 E ÇEKER DEDİLER

haaa anladım bi taşla iki kuş vurayım istiyorsunuz.

ay organları sağlam olsun da sağlığı yerınde olsun da yeter ki. iyi olduğunu bileyim yeter.

canım kendi canın kanından olunca öyle olmuyor

bendee kendimi öyle teskin ediyrumm.. heralde benim olunca farklı olcak diyorum:97::97: içimdeyken kıyamıyorum yanımdayken dibimden ayırmam muhtemelen ama işte daha önce hiç yasamadıgımdan öyle geliyor heralde

Son düzenleme:

çok demişler be güselim aklında olsun çok vermek istemiyosan bir kereliğine avrasya hospitalı onerebilirim ama erkek bir doktor bakıyomuş 4 boyutluya 142tl cd içinde tamer sözen die bir adam

evett cünküü 4 boyutluyu da detaylı usg yide radyoloji uzmanları yapıyor. 3 hastanede bayan radyoloji uzmanı yok burdaa.. ilgincc bayanlarr bu bransı ck secmiyor heraldee

bu bebek tasmaları (cici adı da bebek güvenlik kayışı) hakkındaki fikirlerinizi alayım kızlar.

Google Images

konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil.

Ay ne sinir oldum o tasmaya!
Köpek gibi takmışlar çocuğa...
Hayır sen ne işe yarıyorsun o zaman diye sorarlar adama!?
Ben asla böyle birşey almam
Alana da mani olmam...

Sen almayı mı düşündün Gökçe?
Yoksa öylesine mi?:44::44::44:

CAnım günaydın
İnan çok basit bişey bu şeker yüklemesi
Gördüğün kadın pek bi nazlıymış diyeyeim!!

...........................
Mesaj iki kere gitmiş...:))))

Son düzenleme:
haaa anladım bi taşla iki kuş vurayım istiyorsunuz.

ay organları sağlam olsun da sağlığı yerınde olsun da yeter ki. iyi olduğunu bileyim yeter.

ben artık rüyamda oğlumu o akdar çok görüyorum ki yüüznü merak ediyorum kime benziyo canlı canlı hissetmek istiyorum cnm aynen öle bir taşla 2 kuş vurcam tabiki en başta sağlık ama bebeğimi çok merak ediyorum

Ben de Zeynep Kamilde yaptırıcam.Devletin Eğitim Araştırma hastanesi ve evet 2. düzey usg olarak geçiyor.
Gerçi bebeği şu kahverengi ekranda görmeye ve cd almaya çok merakım var ama doktor ne derse onu yapıyorum.Gel gel.Git git.
Zeynep Kamile gideceksin dedi, ben de tamam patron dedim.
Şimdi öğrendim 2.düzeyle 4 boyutlu arasındaki farkı bak.Leader'ın 40 yıl kölesi olucam şimdi.
Saol sahip :)))))
Sağlığını öğreneyim de sonra da girerim eğer merak edersem 4 boyuta diye düşünüyorum ben de...

Canım senin bebeğin zenci olacak ona şüphem yok...
Ama senin avatara baka baka benim oğlan da zenci doğarsa
Bi zahmet görüşelim kuzum

Bunu ilk gördüğümde benim de nutkum tutulmuştu.
Allah affetsin ne diyim!

hani bazen isyan etmek geçiyor içimden. bunlarla aynı dünyada nefes almak bile daraltıyoır içimi.

Bu arada Uçurtma Avcı’m da geldi az önce kargodan.
Bin Muhteşem Güneş’ten bi gıdım bırakmıştım, diğer kitap gelmeden bitmesin diye…
Khaled Hosseini’nin üslubunu Amin Maalouf’a benzettim, o yüzden de pek sevdim.
Ama eğer son bölümde de bozulmazsa psikolojim bozulmadı :)

Bi de kitap firması bi tane Türk kahvesi yollamış kitabın yanında, hazırlardan.
İçsem mi ki ya?
Hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç içmedim ne kahve ne nescafe…Napıyım sizce?

günaydın kızlar ...
umarım herkes iyidir. ben çok fena grip oldum günlerdir çok hastayım ilaçta alamıyorum iş yerinde sürünüyorum... cumaya kadar dişimi sıkmam lazım, haftaya yıllık iznimden 1 haftam kalmıştı onu aldım, anacığımın yanına gidicem memlekete... insan hasta olunca annesi burnunda tütüyor :) ayrıntılı usg'ye giren varmı aranızda çok merak ediyorum

doktoruma sordum tetenoz aşısını ne zaman yaptırayım diye. bence yaptırmana gerek yok, son derece hijyenik aletlerle sezeryan olucaksın, eskiden doğumlar evde olurdu tetenoz şarttı ama şuanda çok gerekli değil dedi. sizce ne yapmalıyım? sizin doktorlarınız ne dedi?

ya cnm ben bir ara kafayı yedim 100 tane hastane aradım
doktorlara bağlandım detaylı bilgi istedim ve kararımı verdim çünkü bu tür ultrasonlara hamilelik boyunca
çok girmemek gerekiyormuş bu yüzden dediğim gibi ikisinide aradan çıkarayım bir daha rutin kontrollere giderim die düşündüm malum maliyet düşünmek zorundayım sonra 2 hastane arasında kaldım medical parkta 4 boyutlu 180tl bide benim hastane kaldı oda 142tl fiyat verince ve bana daha yakın olunca orayı seçtim
Canım senin bebeğin zenci olacak ona şüphem yok...
Ama senin avatara baka baka benim oğlan da zenci doğarsa
Bi zahmet görüşelim kuzum

yaaa varya çok tatlısın ağzından baş damlıyo zenci olmasada olur ama esmer kara yiğit bir deli kanlı olsun gözlerde boncuk boncuk baksa annesine ne iyi olur zenci bebeklere ayrı bir ilgim var genç kızken zenciye kaçacam diyip duruyodum bebek yapıp boşıycam sonra herifi diyodum çok tatlılar kıvır kıvır gür saçlar koca dudaklar boğum boğum etler aman allahım ne var benimde olsa allaha o kadar dua ediyorum ki yavrum sağlıklı olsunda en başta

korkma kız seninki öyle kara olmaz bizim sülale biraz karmaşık biliyon mu baba tarafı mısır kökenliyiz biz arap anne tarafımda trakya sarışın renkli göz ben ondan arada kalmışım esmer koca dudak yeşil göz eşimde beyaz sayılmaz hani esmer kara yiğit uzun boylu bir oğlan kenan imirzalıoğlu gibi vayy anam kurban olurum heriifime aşka geldim oğlumda güsel olur inşallah

Valla benimki yapılsın dedi...
İkiliden sonra 3lüye gerek yok diyor kiminin doktoru, bana hem 2li hem 3lü yaptırdı.
Ne varsa yaptırıyor bana, hiç bişeye buna da gerek olmaz demedi valla.

Baharım, ben kızımın dedesi yazmıstım.
Babam dıye gıyabında konusmayalı cok zaman oldu.
Kayınpederım yada esımın babası derım.
Cunku babam gıbı hıssetmıyorum onu.

Haaa sahı unuttum, bız subat annesıydık dimi
Hay Allah ım sana dıyorum da, acaba ben kalkabılır mıyım o aralar yerımden :26:

O kucuk, katlanmıs duran battanıye canım.
Aldım ıkısını de melegıme.

evett tattlımm bendee cokk severimmm.. toprakkk tonları ve gül kurusu beyazla birlesincee cok huzurr veriyor banadaaa

Sımdıkı odamız lıla krem agırlıklı oldu ama.
Halımız oyleydı, bende bi' sutun var odanın tam ortasında, hıc sevmıyorum onu.
Duvar kagıdı yaptım lila cızgılerden olusan.
Bırde lıla kutu.

Ama ınsallah buyuk evım olursa, orada gonlumce doseyecegım bebegımın odasını.
Pastel renkler tercıhımdır benım, ama tabıı o zaman kuzumda fıkrını belırtecektır.

Dun aksam kı arkadası ıyı bırı.
En azından vukuatlı degıl.
Esım, akıllım, arkadaslarının yanlıslarını da anlatır bana.
Bende onlarla gorusmesını yasaklıyorum sonra, olan ona oluyor.
Ama korkuyorum, arkadaslarına uyar dıye.

Dun aksam kı, bekar, anne-baba yok, kendıne sohbet edecek bırını arıyor sureklı.
Esımle de cok ıyı anlasıyorlar.
Ama ıste cekemıyorum bazen, gercı esım epey bır toparladı kendını.

Ne benım aılem, ne de esımın aılesı sımdılık bırsey almadı.
Belkı kayınvalıdem de senın kayınvalıden gıbı, ılk atagı aılemden beklıyordur.
Ama ben zaten kımseye umıtlenmıyorum.
Esıme de dıyorum, 'dıleyen ıstedıgını alsın ama kımseden ummayalım'.
Hem ben cekınıyorum, esımın aılesı alır da, sonradan basıma vurur dıye.

Heyyyyt kızım yıne basladı tepık atmaya

Anaaaam kızım bugun 20. haftasına gırdı.
Hamdolsun, yolu gercek manada yarıladık.

Son düzenleme:

Bir ara ben de birkaç hastaneden fiyat aldım, doktorumun bana verdiği tarihi kafamca geç bulup.
Ondan önce bir de kendim gireyim, kendi insiyatifimle dedim.
Medical Park Göztepeden almıştım ben de fiyat.
Medicana, Hospitalium ve bir hastane daha hatırlayamadım. Ama sonra doktorumun dediğini tutmaya karar verdim.
Benim yerime hazır nereye gideceğime karar vermiş, yokuşa sürmeyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…