- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.981
evet maşaallahşaka maka 6. aya girdin 3 ay kaldı aayy çok heyecanlıı kız benden önce doğurcan sen gelirim doğurunca ana kliniğe seni görmeyee
Benim de oluyor ara ara, yediklerim sanki bogazımda kalmıs gibi geliyor sanki her an agzımdan geri cıkıcakmıs gibi hissediyorum.
Azelya'm hic okkalı bir tekme yedin mi oglundan? Ben hic oyle bir tepkiyle karsılasmadım daha.
Daha cok dalgalanma gibi oluyor benim karnım kalkıp iniyor. 1 kere de toplandıgını gordum karnımda o kadar.
belkide...ya ne kadar hassas olduk yaa bende öleyim en ufak bi ağrıda ayağa kaldırıoum ewi bişey mi oldu neden acaba diee..allahımm hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Normalde benimde seninkisi gibi, karnım kalkıp iniyor, seyirmeler oluyor, çok nazik dokunuyorKibaroğlan diyom ben :)) Öyle okkalı diyebilceğim 1 tane oldu, yani diğerlerinden farklıydı "ay" dedim oturduğum yerde, ama o an muhteşem yüzyılın savaş sahnesini izliyordum, sanırım çok heyecan yaptım yavrumda gaza geldi
Amin canım amin..
Ahahahah =) Bence de kibaroglan bunlar cok nazik dokunuslar sergiliyorlar annelerine
Demekki daha tam olarak guclenmediler tekmelemek icin. Ayyy Ayaklarını yerim onların bennnn
Ben de endişeleniyordum tatlım ya gelişemedi ondan sert vuramıyor diye..Sonradan öğrendim ki o sert vuruşlar zaten 7.aydan sonra oluyormuş, hani diyorlar ya "tekmelerden gece uykumdan uyanıyorum" diye, işte daha onlara varmış..Çok nankörüz kız, önceden bi hissetsek diyorduk, şimdi sert vursun istiyoz
Annelerine kıyamıyor keratalar
Ben de endişeleniyordum tatlım ya gelişemedi ondan sert vuramıyor diye..Sonradan öğrendim ki o sert vuruşlar zaten 7.aydan sonra oluyormuş, hani diyorlar ya "tekmelerden gece uykumdan uyanıyorum" diye, işte daha onlara varmış..Çok nankörüz kız, önceden bi hissetsek diyorduk, şimdi sert vursun istiyoz
Annelerine kıyamıyor keratalar
slm kızlar ben geldim..ben daha hiç anlamıyorum tekmelerini falan..kesin kıpırdıyo ama bana gaz gibi geliyo..uyuyamadım bu arada hala işteyim .. kızlar bişey sorcam bez almaya başladınız mı daha erkenmi yoksa? bide bezleri 2 5 kg mı alacağız? yoksa 3 6 kg mı? 2 5 almayı düşünüyorum ama 3.5 4 kg doğarsada sıkarmı acaba ? el kadar şey..:44:
Canım selam, ben şimdilik 4 paket bez aldım.
2 tanesi prima premium care yenidoğanmış..
Diğer ikisi de bi büyük boyu.1 paket mutlaka yenidoğan al eğer 5 kilo bebük doğurmıcaksan :)
doğumda yanınızda kim olacak kızlar
evet maşaallahşaka maka 6. aya girdin 3 ay kaldı aayy çok heyecanlıı kız benden önce doğurcan sen gelirim doğurunca ana kliniğe seni görmeyee
SELAMMMM KIZLAR
hamile ol mak çok güzel bi duygu ondan şüphem yok ama doğumdan çok korkuyorum nasıl doğum yapacağınıza karar verdinizmi? ben hem korkuyorum hemde normal doğum düşünüyorum hani şu epiduren diyorlar ondan işte sizlerin düşüncelerini alayım
Bütün sülale gelir
Evet ben karar verdim, kısmetse bir sorun çıkmazsa inşallah epidural normal istiyorum bende..Bunda korkulcak birşey yok canım, zaten sancı hissin kesiliyor, korkutucu olan sancı kısmıydı..Geriye birtek doktor ıkın diyince var gücünle ıkınmak kalıyor..Onu da hemen bebeğimizi görmek için yaparız korkma canım, Allah yardımcı olacak hepimize, yeter ki doğum esnasında açılmayı, görüntüsünü felan düşünme, sadece bebeğini düşün, dua et bol bol, bi de doğuma 15 gün kala felan hurma yemeye başla..
Ohh ben de 3 doğum yapmış gibi anlatıyom he:d
SELAMMMM KIZLAR
hamile ol mak çok güzel bi duygu ondan şüphem yok ama doğumdan çok korkuyorum nasıl doğum yapacağınıza karar verdinizmi? ben hem korkuyorum hemde normal doğum düşünüyorum hani şu epiduren diyorlar ondan işte sizlerin düşüncelerini alayım
çok güzel yazmışsın canım valla ya ama benim korkumdan en kötüsünün aklıma geliyor olması.ben istanbulda yaşıyorum gerçi hastanem çok güzel ama bu ayki kontrolümde dr sorucam epiduren varmı diye nemelazım yoktur falan :) benim ilk çocuğum olacaklar inşallah ama maşallah sen baya rahatsın canım allah hepimize yardım etsin inşallah
bende çok korkuyorum ama napalım hep karnımızda kalacak değiller yaa üstelik çok büyük merak var bende acaba kime benziyor diye..normal istiyorum ben epiduraldende sezeryandanda tırsıyorum epidural belki iyi bişey ama sonuçta sırtından beline omur iliğe iğneyle giriyorlar ve sancını kesiyorlar ama yinede ıkınırken acıyor diyenler var he bide sancı duyulmadığı için ne olup bittiğini anlamayanlar var herkes bişey diyo ama ben asıl ondan bir kadının felç kaldığını öğrenince korktum.sancılı olsun napayım sonuçta büyüklerimizde bizi böyle doğurmuş..epiduralle doğum yapacaksanız size onun iğnesini vuracak kişinin o işin uzmanı doktoru olmasına dikkat edin..allah korusun..inş bi avazda kurtuluruz.
Peki kızlar bebişin göbek bağını nereye atacaksınız
Amin canım inşallah :)) Sen bana bakma, yumurta kapıya dayanınca başlarım ben Yusuf yusuf olmayaYa diyorum sokaktaki hayvancağızlar hiçbir müdahale olmadan becerebiliyorlar, Allah yardım eder beceririm diyorum, benim korkumda sezeryan, inşallah bi sorun çıkmazda sezeryan olmaz diye dua ediyorum.
Evet bu konuda haklısın, epidurali yapıcak kişinin sağlam bir anestezi uzmanı olması lazım..
Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?