- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.961
Almış biri olaraktan haliyle bana erken gelmiyor, vallahi almasaydım da maddi olarak hepsi üst üste gelince çok sıkışırdım.
Yataklar 10 cm. değil, 8 de var 20de var, ama 20 alma derim.Biz ilk 20 cm aldık beşiğe koyduk çok yüksek kaldı yatak, gittik 10 cm. aldık viskon hafif sert.Zaten sert olması gerekiyormuş kemik gelişimi için.
Haklısın, ben de yıkayayım ama Ocakta hep evde olucaz ya canımız sıkılır o zaman yıkar ütüler yerleştiririz
kıalar iyi aksamlar herkeze....bisey sorcam göüğsünden süt glen varmı benim göğüs uçlarım çok sızlıyodu ve pıtır pıtr uçları kabardı neoluyo diye bakarken bi baktım sıvı geliyor heralde süttür demi ama daha erken degilmi ki daha hareketini bile hissedemedim ama...... fikri olan varmı
Bir iki arkadaşta daha olmuştu, süt sanırım.
O kabarık uçlar bende de var ama ellemiyorum, sakıncalı sen de elleme bundan sonra.
Kızlar 2 saattir karın agrısı cekiyorum cok kotu.
1 saat once minoset ictim gecmedi. Wc ye cıktım gene gecmedi
Napıcam ben yaaaaaaaaa
ıkeanın besigini alcam ama yataklar 10 cm onu gördümm.. ince geldi bi anda gözümeiyi o zaman bende 10 cm alayım
ayy ona da heyecanlandımmm
benim nerdeyse 1 ayı geckin geliyor cnmmm
İshal olucakmış gibi bir karın ağrısı mı?
Ay bilmiyorum ki ama ishal de degilim cıktım tuvalete
Geçmiş olsun canım, ben yorulunca karnım ağrıyor, yordun mu kendini?
Hayır bisey de yapmadım, acaba acile gitsem mi esimi arasam da?
Adet zamanlarında ağrıyabilirmiş, bebek hareketlerini hissediyorsan endişenlenme derim ben.
Karın ağrın duramıcak gibi şiddetli değilse gitme.Ama normalden farklı ise git.
Adet zamanlarında ağrıyabilirmiş, bebek hareketlerini hissediyorsan endişenlenme derim ben.
Karın ağrın duramıcak gibi şiddetli değilse gitme.Ama normalden farklı ise git.
geçen gün benimde ağrıoudu doktor su gelmesi yada kanama olması durumundan hariç korkulcak ve yapılcak bişey yok diyip gnderdi sonrada geçti dinlendim...rahim kasları gerilio büyüyoo bundan oluo sanırsam:26:
Yok aslında bebekten bir korkum yoktu benim. Karnım agrıyordu kasıklarım falan degil.
Midemde de yanma vardı cok canım yanıyordu. Suan azaldı cok sukur.
Adet zamanım degil ki. 1 saattir hareket etmiyordu oglum korkmustum..
Ohh suan guzel tepikliyor valla icim rahatladı, agrım da hafifledi valla.
bebek yukarı doğru çıkıyor ya bu ayda belki ondan baskı yaptı sana midene felan
Aslında sey de olabilir. Karnıma agrı girmeden once soguk sut ictim. Sut ictigim zaman benim karnım daha cok agrır ondan da olabilir belki.
Tickerımdaki bebişim biraz daha büyümüş maşallahı varİnşallah yarın kendi bebişimi de böyle kocaman görürüm
İyi bari canım sevindim :) Mide yanması bende de oluyor sık sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?