2012 Şubat Anneleri

Kızlar 2 saattir karın agrısı cekiyorum cok kotu.

1 saat once minoset ictim gecmedi. Wc ye cıktım gene gecmedi

Napıcam ben yaaaaaaaaa

ıkeanın besigini alcam ama yataklar 10 cm onu gördümm.. ince geldi bi anda gözüme iyi o zaman bende 10 cm alayım

Haklısın, ben de yıkayayım ama Ocakta hep evde olucaz ya canımız sıkılır o zaman yıkar ütüler yerleştiririz

ayy ona da heyecanlandımmm

benim nerdeyse 1 ayı geckin geliyor cnmmm

Kızlar 2 saattir karın agrısı cekiyorum cok kotu.

1 saat once minoset ictim gecmedi. Wc ye cıktım gene gecmedi

Napıcam ben yaaaaaaaaa

İshal olucakmış gibi bir karın ağrısı mı?

ıkeanın besigini alcam ama yataklar 10 cm onu gördümm.. ince geldi bi anda gözüme iyi o zaman bende 10 cm alayım

ayy ona da heyecanlandımmm

benim nerdeyse 1 ayı geckin geliyor cnmmm

Bendeki de ikeanın beşiği, 20 cm. çok yüksek oldu.10 iyi geldi.

Adet zamanlarında ağrıyabilirmiş, bebek hareketlerini hissediyorsan endişenlenme derim ben.
Karın ağrın duramıcak gibi şiddetli değilse gitme.Ama normalden farklı ise git.

geçen gün benimde ağrıoudu doktor su gelmesi yada kanama olması durumundan hariç korkulcak ve yapılcak bişey yok diyip gnderdi sonrada geçti dinlendim...rahim kasları gerilio büyüyoo bundan oluo sanırsam:26:

Adet zamanlarında ağrıyabilirmiş, bebek hareketlerini hissediyorsan endişenlenme derim ben.
Karın ağrın duramıcak gibi şiddetli değilse gitme.Ama normalden farklı ise git.

Adet zamanım degil ki. 1 saattir hareket etmiyordu oglum korkmustum..

Ohh suan guzel tepikliyor valla icim rahatladı, agrım da hafifledi valla.

Son düzenleme:
benimde ağrım wardı geçen gün korktum acile gittim doktor kanama ve su gelmesi haricinde korkulcak bişey yok diyip gnderdi ewe geldim dinlendim geçti..rahim büyüyor ve kasılıyor galiba bundan olsa gerek :26:

geçen gün benimde ağrıoudu doktor su gelmesi yada kanama olması durumundan hariç korkulcak ve yapılcak bişey yok diyip gnderdi sonrada geçti dinlendim...rahim kasları gerilio büyüyoo bundan oluo sanırsam:26:

Yok aslında bebekten bir korkum yoktu benim. Karnım agrıyordu kasıklarım falan degil.

Midemde de yanma vardı cok canım yanıyordu. Suan azaldı cok sukur.

Aslında sey de olabilir. Karnıma agrı girmeden once soguk sut ictim. Sut ictigim zaman benim karnım daha cok agrır ondan da olabilir belki.

belkide...ya ne kadar hassas olduk yaa bende öleyim en ufak bi ağrıda ayağa kaldırıoum ewi bişey mi oldu neden acaba diee..allahımm hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

İyi bari canım sevindim :) Mide yanması bende de oluyor sık sık.

Benim de oluyor ara ara, yediklerim sanki bogazımda kalmıs gibi geliyor sanki her an agzımdan geri cıkıcakmıs gibi hissediyorum.

Azelya'm hic okkalı bir tekme yedin mi oglundan? Ben hic oyle bir tepkiyle karsılasmadım daha.

Daha cok dalgalanma gibi oluyor benim karnım kalkıp iniyor. 1 kere de toplandıgını gordum karnımda o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…