2012 Şubat Anneleri

sanırım okul bahçesine yada cami bahçesine gömerim.. ama bahçeyi nerden bulacağız her yer taş şimdi istbulda tabi..:44:

Ben de iyi bir okulun çatısına atsam diyorum :)) Aslında futbol sahasına gömesim var çaktırma
ya arkadaşlar bende onu duymuştum ama uyuşturma işi korkutuyor benide allah ım sen yardım et bizlere

O felç olan epidural sezeryan olabilir canım, epidural normalde sezeryandaki gibi komple uyuşturmuyorlar, bacaklarını hareket ettirebiliyorsun...Kimbilir hangi hastanede yaptırdı, hergün yüzlerce kişi yaptırıyor bi de onu düşün..
Normal doğumda ölende var ona bakılırsa.Aman boşverelim bunları ya Allah büyük, ne yazıldıysa o olur, Allah'ım sağ salim doğumlar yazsın hepimize..

Hoşçakal canım öptüm bende
demetcim sen nereye atacan göbekbağını :))

muhabbet göbekbagına kadar ulasmıssss ben her ne kadar inanmasamda böle seylere en yakın üniversitenin bahcesine atarım heralde.. ama yurtdısına cıkan ilk kişiyi kurban secipp yael inn bahcesine de attırabilirimm büyük düsünelim o olmasada yakınları olur belki

günayyyydddınnnn kızlaarrrrrr

bugünn babaannesii kızceme bebeik arabası alcakk.. o nedenle gün boyu evde olmayacagım.. ısrarla bekleyelim daha erken arabaya dedim ama panik kadın işte.. cebine parayı koydumuu o an alıncakk :97::97::97: ay böylee konusuyorum konusuyorumm cocugunn kalbinde cıkan odaga halaa aglıyoo onu görüncede üzülüyorum.. annne bişi yokmus bak diyorum dr a gittigimiz günn gecicekmişş ay ben düsünmüyorum bile. hem aglıyoo hem cocugumm,yavrumm daha ne yasadı da kalbi kireclenmişş diye agıtlanıyo anne kalbi kireclenmemişş minnacık bi nokta diyorumm emmmee kime diyorummm.. neysee arabayı siyah alayım diyorum mothercare deki siyahtı cok sık duruyodu..(ay bu arada cocugumm yavrumm deyincedee tilt oluyorum bebegime:S, elimden gelse kimseye elletmicem)

Son düzenleme:
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9

bu haftaları takip ettiğimiz vakit bebeğimizin kaç aylık olduğunu söyleyebilirmişiz. benim anlamadığım ben bugün 21+2 olmam gerekirken (sat'a göre) 2 gün önce doktorum bebeğin ölçümlerini 23 haftalık diye söyledi.

ben şimdi 23 haftalık gebeysem yani 6 ayıma girdim he mi? anammm eee benim doğum gelmiş.... hiç bişeyim hazır değil...

bu arada günaydınlar...

öncelikle geçmiş olsun cnm konuyu çopk takip edemedim ama sanırım çok ciddi bişey deill sen rahat ol
büyükler hep böyle evhamlı oluyolar bizler daha çok araştırıp bilgi aldığımız için rahat oluoz ama onlar en kötüsünü düşünüp üzüolar kendilerini boşuna
ee bide ilk torunsa......... :)

ay ben bu ayy sistemini hiç anlamadım zaten cnm.. ay ikinci ay 3 hafta ,ücüncü ay 2 hafta kagan kocatepe de normal 4 lük sistemden alıyo

16_20=5
20_24=6 ay gibi. ayı bıraktım ben artık hafta hesabı daha kolaymıss. ama her soran kac aylık diyoo:101::101::101::101:

yokk balımm ilk degil 6. torun ama bitecik oglunun ilk cocugu esim evin en kücügü ve tek erkek oldugundann torun da en kücük ve en kıymetli oluyoo.. ve bu tabikii iyii bişi degill

yaaaa şu hafta olayından hiç ama hiç anlamıyom ben ya
aralıklar arasında hep 3 hafta oynuyo nasıl oluyo bu:26::26::26::26:

yokk balımm ilk degil 6. torun ama bitecik oglunun ilk cocugu esim evin en kücügü ve tek erkek oldugundann torun da en kücük ve en kıymetli oluyoo.. ve bu tabikii iyii bişi degill

hımmmmm eyvah ayvahhhh

bizimde iki aileninde ilki olacak bakalım bizi neler beklio

ama bebeişim erkek olsaydı kayınvalidemin neler yapacağını düşünemiomm
o zaman deli olurdum herhalde

hımmmmm eyvah ayvahhhh

bizimde iki aileninde ilki olacak bakalım bizi neler beklio

ama bebeişim erkek olsaydı kayınvalidemin neler yapacağını düşünemiomm
o zaman deli olurdum herhalde

seninki daha zor benimkide baska kücük olmadıgı için zor ayy bizim bebege ilk basta erkek demişlerdi. sonra kız olunca alısmak zor oldu. dr dan cıkıyoruzz kız dedi diyoruzz olllssunnn olsunnnn kız olsun benimm 5 kızım var hiç üzülme daha güzel dedi durdu kesinlesene kadar sözde beni avutuyo ama benimm kıza üzülmedigimii anlayamadı bi türlüü daha cokk yordu benii herkes babaannesi torununa düskün olsun isterr.. bende ay ellemeye korksa eline almasa sevgi sözcükleri söylemesee (yavrumm cocumm gözümün nuru vs) ben hiç sevmemm öyle seylerii ... ay arada karnımıı oksayıppp muhabbet ediyo ciddi ciddi babannsei kurbann olsunn cocugunaa diye baslayaraktan daha o kadar sinir geldi üstüme.. ay bu hamilelikkk evrimm gecirttirdi bana baska bi insan oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…