- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.241
yok gökcecim çok şükür kimse kimse aldatmadı bugün ayşebaharla konuşuyodukda cinsellikle ilgili konu konuyu açtı uzaklaştırma bak eşini erek milletinin sağı solu belli olmaz dedi bende düşüncelerimi paylaştm tabi benim eşime olan FAZLA GÜVENİM yorumlara neden oldu hepsi bu birazda ben burdan sanki eşime gösteriş yapıyormuşum gibi bir terim sarfedildi bunun üzerine uzun uzudıya konuştuk anladık ki buraya içten hissedilen şeyleri fazla paylaşmamak gerekiyo çünkü tadı kaçıp başka noktalara gidebiliyo o yüzden kapadık tatlı tatlı konumuzu sen napıyosun onu anlat
Olur tabiki teşekkür ederim.
buluşunca karar verecem tombalak olup olmadıgına:)) havalar bozmadan haftaya birgün mutlaka buluşalım
Canım sen cumartesi günleri girmiyorum pc ye
Ama o gün randevun var
O gün gir de yaz
yok gökcecim çok şükür kimse kimse aldatmadı bugün ayşebaharla konuşuyodukda cinsellikle ilgili konu konuyu açtı uzaklaştırma bak eşini erek milletinin sağı solu belli olmaz dedi bende düşüncelerimi paylaştm tabi benim eşime olan FAZLA GÜVENİM yorumlara neden oldu hepsi bu birazda ben burdan sanki eşime gösteriş yapıyormuşum gibi bir terim sarfedildi bunun üzerine uzun uzudıya konuştuk anladık ki buraya içten hissedilen şeyleri fazla paylaşmamak gerekiyo çünkü tadı kaçıp başka noktalara gidebiliyo o yüzden kapadık tatlı tatlı konumuzu sen napıyosun onu anlat
Canim bence erkenden al randevunu ultramed cok yogun oluyor cunku,doktor sana bir tarih araligi vermistir otarihler arasinda sana en uygun zamanagore ayarla,hemde senin iki taneyani daha uzun surecek bir 60 dakikadan az degildir,ara istersen simdi bir sor ..
tamam mutlaka bulusalım haftayasen bilgiye mi gidiyosun? bugun bi ara aklımdan gecti benim randevum haftaya persembeye bi kaçamak mı yapsam henüz bilgi hastanesinde beni tanıyan yok nasılsa dedim ama. sonraa geri dedim kurtlanmaa otur oturduğun yerde az sabırlı ol diye telkin verdim kendime doktorun kim orda.bende sen ordayken yarın aradan sıvışsammm biz kk dan arkidşiz hocam benim bebemede bakın desem bende yenimahalledeki linaya şükran hanıma gidiyorum.bi kaç seferde eryaman da asg tıp varya ordaki süleyman beye gittim.
heeeee anladım. dün öğleden beri net gidip geliyor bı sıkıntı var da iş yerinde takip edemedim biri birini aldatmış sandım.
valla yalan değil benim de eşime FAZLA FAZLA GÜVENİM var bu konuda. ha güldüğünüz şeyi başınıza getirmeden canınızı almayacağım yazanan bi kitaba sahibiz ama ben böyle konulara da gülmem. geçen adese'nin konuusnda oldugu gibi yorum da yapmam.
ne diyim şekerim. belki kızlar senin kendine fazla güvendiğin sonucunu çıkartmışlardır sen "eşime fazla güveniyorum" deyince. ki alakası yok bu biraz yetişme ile ilgili. ha bi de adamın içinde Allah korkusu, peygamber sevgisi, kuran bilgisi, kadınına olan sevgisi varsa bence de aldatmaz gibi geliyor bana da.
ben yarın gidecem 1 ay önce aldım randevumu 20. haftamızı doldurmak gerekiyormuş benim yarın doluyor 50 tl verdim
ya gökçecim olmaz die bi kaide yok tabikide ama ben sonuna kadar güveniyorum ve son cümleninde altını çiziyorum benimde yorumumda yazdığım bu gerçekten allah korkusu peygamber sevgisi kuran bilgisi ve İRADESİ olan bırak aldatmayı başka bir kadına dahi bakamaz bakmaz onun günahından korkar.bİDE Gökcecim şimdi bişi söyliycem ayıp olcak hepimizde aynı şey var yani bedenen farklı bişi yaşamacak sonuçta ruhende zaten hiçbir erkek eğer karısına aşık olurak evlendiyse ömür boyuda başka kimseye aşık olamz ÇÜNKÜ AŞK İNSAN ÖMRÜNDE 1 KERE OLUR...
canım cumartesi dr çıkışı iş yerinden arkadaşıma gidicem ama vakit bulursam girerim mutlaka
aşkolsun o kadar laftan bunu mu anladın
eşine gösteriş yapıldığını mı hem bunun içten hissedilen hislerle alakası yok
herkes te bir paylaşmayacağım lafı dolanıyor çok saçma
yani eleştiriye açık değiliz demekki
ben fikrimi söyledim senin eşin şöyle demedim
genelleme yaptım erkek milletini
benim eşimdede allah korkusu var dedim ama bir anlık şeytana da uyabilir
neden %100 güveneyim dedim
senin anladıklarına bak
bana ekim sonu kasım başı gibi al dedi ama
kendi doktorum hiç detaylıdan bahsetmedi başka dr dedi
kendi dr da sorsam mı a caba
kızlar bu arada tanı merkezini aradım
20-29 haftaya kadar yapılabiliyor dedi
geç kaldık diye üzülenlere duyrulur
nerde 50 tl yapılııyor canım?
sakalımız yok ki sözümüz geçsin en az 30tane hastane aradım 10yakın doktorla bizzat görüştüm dedikleri şey kan dolaşımıyla alakalı 20-24.hafta arasında bebeğin kan dolaşımı sağlık tespit etmekte en verimli haftalar 29.haftaya kadarda bacımın dediği gibi anne karnında bebeğin görüntüsü doğuma en yakın zaman olduğu için bu haftalar arasıo kontrole gidebilirsiniz ben bişi söylüyorsam araştırmadan söylemem benim melek annelerim
bana kalırsada bekle heyecanlı oluyor doktorum selçuk aslan benim doktor yapmıyor ama detaylıyı ultrason uzmanı yapıyor bende gittim asg ye o adamı hiç begenmedim antipatik birde ultrasonu eski cinsiyetini meraktan gimiştim göremedim dedi gıcık
Merhaba kızlar benimde yarın kontrol var, heycanlıyız. şeker yükeşmesi yaptıranlar oldumu, ilk tetanozu ben vuruldum, doktora yarın beni buşmuşken ilk şeker yüklmeside bana yapılırsa şaşırmıyacağım
Konular derin mevzu aldatma olayları tartışılmış. Bende dua edeyim, allah eşlerimizin ve bizlerin yolunu şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın. Ömür boyu herkesi yuvasında mesut bahtiyar evlatlarıyla sağlıklı sıhatli yaşatsın.
mantık olarak bu dediklerin çok doğru
ben sana katılıyorum
ama karısını aldatan erkeklerin de karısı belki onlardan şüphelenmiyordur
anlatabildim mi demek istediğimi sana
yani temkinli davranmak en güzeli diye düşünüyorum
cnm heh işte ağzımız açık havaya bakmıyoz heralde daha kapıdan çıkarkenden itibaren eve girene kadar kocamın nerde olduğunu bilirim öyle arkadaşlarıyla (bekar) asla görüşmez.ortak arkadaşlarımız var gelirler giderler hayatımız ortak ki zaten bilmediğimiz memlekette bilmediğimiz insanlar içindeyiz birbirimizden başka kimsemiz yok sabah evinden çıkar akşam evine gelir kocam arada tel değiştiririz hatlarla beraber yani bir insan birini aldatıyosa kaşından gözünden üstünden başından tavrından ses tonundan belli olur bir şekilde açık verir erkekler biz kadınlar kadar şeytan değil malesef kızlar biz herkesi ayakta uyutur 50 tane yalanla iş götürebiliriz belki ama erkekler bir yerden açık verir. Bu üniversitelere bile araştırma konusu olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?