2012 Şubat Anneleri

İstanbul avrupa yakasında cnm. Sürekli gittiğim hastane en erken 7 ekime verebiliriz diyor ama ben en son yaptırabileceğim gün 4 ekim ((
Birde fiyatlar çok pahalı ya (

hastanenin adı ne bir dene istersen benim hastaneyi çok kalabalık bir yer değil verebilirler acil olduğunu söyle 142tl fiyatı avrasya hospital zeytinburnunda randevu almayı dene derim

İstanbul avrupa yakasında cnm. Sürekli gittiğim hastane en erken 7 ekime verebiliriz diyor ama ben en son yaptırabileceğim gün 4 ekim ((

Ultramed Tanı Merkezi (İstanbul) Ultramed Tanı Merkezi

İncirli Cad. No: 87 Daire: 1 İncirli Bakırköy, İstanbul,
34144, Bakırköy, İstanbul, Türkiye
(212)5832311

Istersen burayi bir ara belki bos saatleri vardir,ama biraz pahali ben 25 ekimde gidecem ultramede detayliya...

banada doktor bakırköyde bir yer söyledi
ama ben hiç aramadım bile tek 170 falan ikiz 300 dür herhalde dedi
ama çok güzel ve çok iyi bir yer dedi
istersen tel nosuna bakarım fiyattan da emin değilim

inşallah senın olmaz canım ama benım tamda tarif ettiğin gıbı başladı çok kaşınıyodu sütyendenmı oluyo falan ddıyodum kendı kendıme 1 aya kalmadı çatladı.göğüslerım 85 ten 90 oldu bu yuzdenmı acaba dıycem ama çok hızlı kılo alıp verdığım zamanlarda oldu hiç çatlamamıştı.henuz göbeğimde bişey yok sipariş verdiğim kremı beklıyorum yoğun bişekılde kullanıcam.nette de öyle söylüyo vüct yapısıyla ılgılıymış ama yınede mudahale etmek ıstıyoruz işte :) bız hanımlar

selam arkadaşlar nasılsınız ?ya bir sorum olacak benim dudaklarım çok kuruyor ve artık kanamaya başladı ne kadar nemlendiricide kullansam fayda etmedi sizde de varmı bu sorun?

bana verdiği yerde burası galiba
ama hala aramadım 22 haftalık mı olunması gerekiyor
sana kaç para dediler canım

canim bana 200 tl dediler 40 dakika suruyormus,ic organlarindan kan akisina damarlarina kadar herseye bakiyorlarmis ayrica bebegin resimlerini ve cdsini de veriyorlarmis (4 boyutlu),bende gittigimde 23 haftanin icinde olacam :))

hastanenin adı ne bir dene istersen benim hastaneyi çok kalabalık bir yer değil verebilirler acil olduğunu söyle 142tl fiyatı avrasya hospital zeytinburnunda randevu almayı dene derim

Orayı da aradım cnm ama en yakın 11 ekim dedi.

Bende öyle yaptım işte bekledim 22. haftamı şimdi yer bulamıyorum sende benim gibi olma randevunu al şimdiden.

canim bana 200 tl dediler 40 dakika suruyormus,ic organlarindan kan akisina damarlarina kadar herseye bakiyorlarmis ayrica bebegin resimlerini ve cdsini de veriyorlarmis (4 boyutlu),bende gittigimde 23 haftanin icinde olacam :))

Orayı da aradım cnm ama en yakın 11 ekim dedi.

kızçeler takıntılı olmayın canlarım öyle bir kaide yok 22 haftalık olcak diye 20 ile 24.haftalar arası en verimli sonuç alınabiliyo telaş yapmayın ben 20+4 te gitmiş olacağım arkadaşım 21+5te gitcek illa bu gün gel yada bidaha olmaz die bişi yok iyice araştırın dediğimi saplantılı olmayın kızlarrr

selam arkadaşlar nasılsınız ?ya bir sorum olacak benim dudaklarım çok kuruyor ve artık kanamaya başladı ne kadar nemlendiricide kullansam fayda etmedi sizde de varmı bu sorun?

canım bendede olmuştu bı ara uykuda uyandığımda çatlıyo kanıyodu hemen.aloeveralı bı stık kullandım yoğun olarak düzeldi çok şukur.

Bana doktorum en son 4 ekime kadar yaptırabilirsin dedi cnm.

Bana doktorum en son 4 ekime kadar yaptırabilirsin dedi cnm.

Nette okuduğum bazı sitelerde 20-24 diyor.
Benim doktorum 23. haftaya kadar dedi.
Ben pek de keskin çizgilerle şu gün son bu gün son gibi ayrılacağını düşünmüyorum ama tabi Doktorunun dediğine riayet etmek her zaman için en makul olanı.
Eğer dilersen sana birkaç hastane ismi söyleyebilirim Anadolu yakasını düşünürüm dersen.
Buraları aramıştım ben,fiyatları hatırlamıyorum ama,hepsi yapıyorlardı ayrıntılı usg.

evet bende en çok uykuda kanıyor nıvea nın stıclerinden var ondanda kullanıyorum yatarkende bepanten sürüyorum

evet evet bende onu söylemeyı unuttum dıyodum kendı kendıme bepanten de kullandım.göz kenarlarına göz altına falan çok ıyı gelıyo hücre yenıleyıcı özelliği varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…