- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.201
İstanbul avrupa yakasında cnm. Sürekli gittiğim hastane en erken 7 ekime verebiliriz diyor ama ben en son yaptırabileceğim gün 4 ekim((
Birde fiyatlar çok pahalı ya(
İstanbul avrupa yakasında cnm. Sürekli gittiğim hastane en erken 7 ekime verebiliriz diyor ama ben en son yaptırabileceğim gün 4 ekim((
Benim de bu aralar karnım çok kaşınmaya başladı özellikle göğüs altından karnın başladığı kısım. Dün de nerdeyse patlayacak, derim yırtılacak gibi hissettim .
Herhalde bugün yarın çatlamam yakındır, o kadar da yağlanıyorum ediyorum ama Yavaş da kilo aldım halbuki.
Ama daha önceden bel kısmımda ufak tefek çatlaklar var, kilo alıp vermeden kaynaklı. Vücudum çatlamaya müsait demek benim.
Ultramed Tanı Merkezi (İstanbul) Ultramed Tanı Merkezi
İncirli Cad. No: 87 Daire: 1 İncirli Bakırköy, İstanbul,
34144, Bakırköy, İstanbul, Türkiye
(212)5832311
Istersen burayi bir ara belki bos saatleri vardir,ama biraz pahali ben 25 ekimde gidecem ultramede detayliya...
Canım,
Ne fiyat verdiler. Bende yaptıracağım. Bana da çok pahalı geldi. Aldığın fiyatları yazar mısın?
bana verdiği yerde burası galiba
ama hala aramadım 22 haftalık mı olunması gerekiyor
sana kaç para dediler canım
hastanenin adı ne bir dene istersen benim hastaneyi çok kalabalık bir yer değil verebilirler acil olduğunu söyle 142tl fiyatı avrasya hospital zeytinburnunda randevu almayı dene derim
neden canım
bende öyleyim valla ilk doğumdan
sağol güselim rabbim herkesi islah etsin ne diyim şeytan hepimizin sol tarafında her an kötü bir şeye yeltendirebilir
ama insanın içinde pislik olmasın o adam yada kadın herşeyi yapar.
amin cümlemizeee nasip etsin Rabbimcanım inşallah sonuna kadar öyle gider
sağol güselim rabbim herkesi islah etsin ne diyim şeytan hepimizin sol tarafında her an kötü bir şeye yeltendirebilir
ama insanın içinde pislik olmasın o adam yada kadın herşeyi yapar.
canımm vallahi bence bu işler dine imana bakmaz...
ben çok inançlı hemdee çok çok inançlı birininde eşini aldattığını biliyorum..hemde yuvasını , çoluğunu çocuğunu dağıttı adam...
o yüzden allah kocalarımızın karşısına şeytan kadın çıkarmasın...kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor yani...
valla cnm imamla paranın kimde olduğu bilinmez.malesef bizde görüyoruz çevremizde çarşaflı kadın ya geçen yemin ediyorum parkta ya herifin kucağına oturmuş ortalık yerde .... yapıyodu inanın ağzımız açık kaldı nasıl iman nasıl bir görüntü içinde pislik kalbe bakmak lazım anlayacağın cnm adam vardır 5 vakit namaz kılar tüm ibadetlerini yapar kapıdan çıkınca yemediği halt kalmaz adam vardır içkicinin kumarbazın önde gidenidir ama ailesiyle gecimine bakarsın bambaşkadır yani dediğim gibi insanın içinde kötülük pislik olmasın o insan ne zaman olursa o kötülüğü yapar...Allah kötülerle karşılaştırmasın
canim bana 200 tl dediler 40 dakika suruyormus,ic organlarindan kan akisina damarlarina kadar herseye bakiyorlarmis ayrica bebegin resimlerini ve cdsini de veriyorlarmis (4 boyutlu),bende gittigimde 23 haftanin icinde olacam :))
Orayı da aradım cnm ama en yakın 11 ekim dedi.
selam arkadaşlar nasılsınız ?ya bir sorum olacak benim dudaklarım çok kuruyor ve artık kanamaya başladı ne kadar nemlendiricide kullansam fayda etmedi sizde de varmı bu sorun?
canım bendede olmuştu bı ara uykuda uyandığımda çatlıyo kanıyodu hemen.aloeveralı bı stık kullandım yoğun olarak düzeldi çok şukur.
kızçeler takıntılı olmayın canlarım öyle bir kaide yok 22 haftalık olcak diye 20 ile 24.haftalar arası en verimli sonuç alınabiliyo telaş yapmayın ben 20+4 te gitmiş olacağım arkadaşım 21+5te gitcek illa bu gün gel yada bidaha olmaz die bişi yok iyice araştırın dediğimi saplantılı olmayın kızlarrr
Orayı da aradım cnm ama en yakın 11 ekim dedi.
Bana doktorum en son 4 ekime kadar yaptırabilirsin dedi cnm.
evet bende en çok uykuda kanıyor nıvea nın stıclerinden var ondanda kullanıyorum yatarkende bepanten sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?