- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.221
ben yarın gidecem 1 ay önce aldım randevumu 20. haftamızı doldurmak gerekiyormuş benim yarın doluyor 50 tl verdim
evet bende en çok uykuda kanıyor nıvea nın stıclerinden var ondanda kullanıyorum yatarkende bepanten sürüyorum
Nette okuduğum bazı sitelerde 20-24 diyor.
Benim doktorum 23. haftaya kadar dedi.
Ben pek de keskin çizgilerle şu gün son bu gün son gibi ayrılacağını düşünmüyorum ama tabi Doktorunun dediğine riayet etmek her zaman için en makul olanı.
Eğer dilersen sana birkaç hastane ismi söyleyebilirim Anadolu yakasını düşünürüm dersen.
Buraları aramıştım ben,fiyatları hatırlamıyorum ama,hepsi yapıyorlardı ayrıntılı usg.
Nereye gideceksin cnm. Fiyatı çok uygun...
Bana doktorum en son 4 ekime kadar yaptırabilirsin dedi cnm.
selam arkadaşlar nasılsınız ?ya bir sorum olacak benim dudaklarım çok kuruyor ve artık kanamaya başladı ne kadar nemlendiricide kullansam fayda etmedi sizde de varmı bu sorun?
nazom nasılsın canım bizim kahvelerde yalan oldu zaman ayırıpta gidemedik
ben ankara da oturuyorum doktorum özel bilgi hastanesinde siz istanbuldamı oturuyorsunuz?
canim bana 200 tl dediler 40 dakika suruyormus,ic organlarindan kan akisina damarlarina kadar herseye bakiyorlarmis ayrica bebegin resimlerini ve cdsini de veriyorlarmis (4 boyutlu),bende gittigimde 23 haftanin icinde olacam :))
Bende öyle yaptım işte bekledim 22. haftamı şimdi yer bulamıyorum sende benim gibi olma randevunu al şimdiden.
ben yarın gidecem 1 ay önce aldım randevumu 20. haftamızı doldurmak gerekiyormuş benim yarın doluyor 50 tl verdim
Ders bitti yapı paydos! demek isterdim...
Malesef devam çalışmaya...
4 hafta sonra bende ilk alışverişimi yapacağım tepikoğluma!
Hastane çıkışı alayım diyorum..
Battaniye de hoş olur..
Kartopu annesi olacağız ya...
Karın içinde bir kar oğlan
peki sen bilirsin o zaman doktorun dediyse doğrudur diycek bişi yok
Gebelikte kinci Dzey Ultrasonografi Dopler Doppler Ultrason Nedir ayrntl ultrasonografi resimleri renkli ultrason
birde kendin oku istersen
kalp kalbe karsı mı derler güzelim be.bende senin mesajı işaretlemiştim cevap yazayım diye..ee hadi yarın gidelim öğleden sonra uygunsan eğer.benim kız öğlenci ondan dedim öğlen gidelim diye.kısss birbimizi nasıl tanıcaz yakama karanfil takamm mı
kalp kalbe karsı mı derler güzelim be.bende senin mesajı işaretlemiştim cevap yazayım diye..ee hadi yarın gidelim öğleden sonra uygunsan eğer.benim kız öğlenci ondan dedim öğlen gidelim diye.kısss birbimizi nasıl tanıcaz yakama karanfil takamm mı
Ders bitti yapı paydos! demek isterdim...
Malesef devam çalışmaya...
4 hafta sonra bende ilk alışverişimi yapacağım tepikoğluma!
Hastane çıkışı alayım diyorum..
Battaniye de hoş olur..
Kartopu annesi olacağız ya...
Karın içinde bir kar oğlan
anam ne güzel bana kaç dicekler acaba
ne kadar önceden arayıp randevu almak gerekiyor
tamam canım ama illa biryer bulunur ya
50 mi çok ucuz
ayy bende almak istiyorum yaaa
bence gerek yok Nazom...
Koca göbeklerinizidn birbirinizi zaten tanırsınız
nolmuş nolmuş kim kimi aldatmış????
bence gerek yok Nazom...
Koca göbeklerinizidn birbirinizi zaten tanırsınız
benim de oglum öglenci ama yarın doktora gidecem detaylı ultrasonum var birde okula ugrucam haftaya gidelimben gül sen karanfil tak olmazmıı
Canim bence erkenden al randevunu ultramed cok yogun oluyor cunku,doktor sana bir tarih araligi vermistir otarihler arasinda sana en uygun zamanagore ayarla,hemde senin iki taneanam ne güzel bana kaç dicekler acaba
ne kadar önceden arayıp randevu almak gerekiyor
anamm doğru söyledin canım yaa koca göbişlerimiz varkenn çiçeğe böceğe ne gerek
tamam canımmm ben karanfil takam gerci aysebaharımın dediğide doğru bende koca göbek hemencek tanınırım zatiiibak parktaki en tombolak kimse ahanda o benimm haftaya persembe hariç hangi gün uygun olursak bulusalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?