2012 Şubat Anneleri

evet bende en çok uykuda kanıyor nıvea nın stıclerinden var ondanda kullanıyorum yatarkende bepanten sürüyorum

evet evet bende onu söylemeyı unuttum dıyodum kendı kendıme bepanten de kullandım.göz kenarlarına göz altına falan çok ıyı gelıyo hücre yenıleyıcı özelliği varmış.

Olur tabiki teşekkür ederim.

Ders bitti yapı paydos! demek isterdim...
Malesef devam çalışmaya...

4 hafta sonra bende ilk alışverişimi yapacağım tepikoğluma!
Hastane çıkışı alayım diyorum..
Battaniye de hoş olur..
Kartopu annesi olacağız ya...
Karın içinde bir kar oğlan

selam arkadaşlar nasılsınız ?ya bir sorum olacak benim dudaklarım çok kuruyor ve artık kanamaya başladı ne kadar nemlendiricide kullansam fayda etmedi sizde de varmı bu sorun?

nazom nasılsın canım bizim kahvelerde yalan oldu zaman ayırıpta gidemedik

kalp kalbe karsı mı derler güzelim be.bende senin mesajı işaretlemiştim cevap yazayım diye..ee hadi yarın gidelim öğleden sonra uygunsan eğer.benim kız öğlenci ondan dedim öğlen gidelim diye.kısss birbimizi nasıl tanıcaz yakama karanfil takamm mı

canim bana 200 tl dediler 40 dakika suruyormus,ic organlarindan kan akisina damarlarina kadar herseye bakiyorlarmis ayrica bebegin resimlerini ve cdsini de veriyorlarmis (4 boyutlu),bende gittigimde 23 haftanin icinde olacam :))

anam ne güzel bana kaç dicekler acaba
ne kadar önceden arayıp randevu almak gerekiyor

Bende öyle yaptım işte bekledim 22. haftamı şimdi yer bulamıyorum sende benim gibi olma randevunu al şimdiden.

tamam canım ama illa biryer bulunur ya

ben yarın gidecem 1 ay önce aldım randevumu 20. haftamızı doldurmak gerekiyormuş benim yarın doluyor 50 tl verdim

50 mi çok ucuz

ayy bende almak istiyorum yaaa

bence gerek yok Nazom...
Koca göbeklerinizidn birbirinizi zaten tanırsınız

benim de oglum öglenci ama yarın doktora gidecem detaylı ultrasonum var birde okula ugrucam haftaya gidelimben gül sen karanfil tak olmazmıı

karın içindeki kar oğlanın tepik ayaklarını yesin teyzesiii...bende kızımın kalanlaranıda güvendim azcık gerçi daha döküp saçmadık ortalığa neyimiz var neyimiz yok bilmiyorum ama.bi hastane cıkısıda ben cinsiyeti öğrendiğim gün gidip alayım diyorumsen daha tedariklisindir bebişler yenii hele 13 aylık vardı dimii kuzucuğun süt kokusu vardır daha onların üstünde.birde hep içimde kaldıydı cadı kayınvalidem bana, kızımda mevlüt yaptırmadı:89:en cicisinden o mevlüt takımlarından alıcam allah nasip ederse

tamam canım ama illa biryer bulunur ya

50 mi çok ucuz

ayy bende almak istiyorum yaaa

Canım sen cumartesi günleri girmiyorum pc ye
Ama o gün randevun var
O gün gir de yaz

nolmuş nolmuş kim kimi aldatmış????

yok gökcecim çok şükür kimse kimse aldatmadı bugün ayşebaharla konuşuyodukda cinsellikle ilgili konu konuyu açtı uzaklaştırma bak eşini erek milletinin sağı solu belli olmaz dedi bende düşüncelerimi paylaştm tabi benim eşime olan FAZLA GÜVENİM yorumlara neden oldu hepsi bu birazda ben burdan sanki eşime gösteriş yapıyormuşum gibi bir terim sarfedildi bunun üzerine uzun uzudıya konuştuk anladık ki buraya içten hissedilen şeyleri fazla paylaşmamak gerekiyo çünkü tadı kaçıp başka noktalara gidebiliyo o yüzden kapadık tatlı tatlı konumuzu sen napıyosun onu anlat

bence gerek yok Nazom...
Koca göbeklerinizidn birbirinizi zaten tanırsınız

anamm doğru söyledin canım yaa koca göbişlerimiz varkenn çiçeğe böceğe ne gerek

benim de oglum öglenci ama yarın doktora gidecem detaylı ultrasonum var birde okula ugrucam haftaya gidelimben gül sen karanfil tak olmazmıı

tamam canımmm ben karanfil takam gerci aysebaharımın dediğide doğru bende koca göbek hemencek tanınırım zatiiibak parktaki en tombolak kimse ahanda o benimmhaftaya persembe hariç hangi gün uygun olursak bulusalım.

Canim bence erkenden al randevunu ultramed cok yogun oluyor cunku,doktor sana bir tarih araligi vermistir otarihler arasinda sana en uygun zamanagore ayarla,hemde senin iki tane yani daha uzun surecek bir 60 dakikadan az degildir,ara istersen simdi bir sor ..

buluşunca karar verecem tombalak olup olmadıgına:)) havalar bozmadan haftaya birgün mutlaka buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…