- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.261
haha demek antipatik buldun kızz.valla gıcık bi tipi var doğruu bide konusmuyo yaa bölee sen sormadan delirtiyo adamı.fakat cok dikkatli bi göz.ben en basta hamilelik testi için gitmiştim o ara hangi doktora gitsem diye aranırken bi kaç sefer daha giittim bazı doktorların gözünden kaçmıstı mesala benim tiroit problemim olduğunu farketti endokrine yönlendirmişti.bana da erkek demiştii hemde cok ciddi bi şekilde korkudan bişiyde soramadım eminmisiniz diesu 6 ekimden net bi sonuc öğrenemezsem senin doktoraa gidim bidee barii
leader sen ankaradamıydın ? istanbul da mı ?
6 ekimde kaç haftalık olacak bebişin çokta geç kaldınız ya bu cinsiyet konusunda neyse haftayada olmazsa selçuk beye git iyi hoş bir adam yutdışında çalışmış ödül almış araştırmacı doktor bende tavsiye üzerine gittim tavsiye edende doktordu o yüzden ısrarla selçuk bey olacak dedim birde medikanada çalışıyor çünkü dogumla ilgili konuşuyorduk bi sorun olursa medikanada yaptırırım dogumu dedi.
canım işte 17 haftalıkken 2 farklı doktor 2 ayrı tespit elde ettik.ondan sonrada bi daha gitmedim benim sıpa açsaydı yada azıcık popişi oynatsaydı anası bu kadar merakta kalmayacaktı.sonrada bi daha gitmedim 6 ekimde 21+3 günlük olucaz yok zaten kesinleştiremezsek beni ancak eyüp ekici paklar
EVET NAZOMENİN BANA KALIRSADA ERKEKİ OLCAK MİNİMİNNACIK
bende merak ettim neyin olacak acaba klasik olacak ama önce saglıklı sonra küçük bi erkegin olur inşallah
istanbuldayım cnm bayrampaşada
Kızlar Trendyolda Chicconun kampanyası var bugun.
karın içindeki kar oğlanın tepik ayaklarını yesin teyzesiii...bende kızımın kalanlaranıda güvendim azcık gerçi daha döküp saçmadık ortalığa neyimiz var neyimiz yok bilmiyorum ama.bi hastane cıkısıda ben cinsiyeti öğrendiğim gün gidip alayım diyorumsen daha tedariklisindir bebişler yenii hele 13 aylık vardı dimii kuzucuğun süt kokusu vardır daha onların üstünde.birde hep içimde kaldıydı cadı kayınvalidem bana, kızımda mevlüt yaptırmadı:89:en cicisinden o mevlüt takımlarından alıcam allah nasip ederse
ayşebaharım bende yok öyle koca göbek daha henüz farkedilmiyomuşum eşim öyle diyor :44::44::44:
yok gökcecim çok şükür kimse kimse aldatmadı bugün ayşebaharla konuşuyodukda cinsellikle ilgili konu konuyu açtı uzaklaştırma bak eşini erek milletinin sağı solu belli olmaz dedi bende düşüncelerimi paylaştm tabi benim eşime olan FAZLA GÜVENİM yorumlara neden oldu hepsi bu birazda ben burdan sanki eşime gösteriş yapıyormuşum gibi bir terim sarfedildi bunun üzerine uzun uzudıya konuştuk anladık ki buraya içten hissedilen şeyleri fazla paylaşmamak gerekiyo çünkü tadı kaçıp başka noktalara gidebiliyo o yüzden kapadık tatlı tatlı konumuzu sen napıyosun onu anlat
anamm doğru söyledin canım yaa koca göbişlerimiz varkenn çiçeğe böceğe ne gerek
tamam canımmm ben karanfil takam gerci aysebaharımın dediğide doğru bende koca göbek hemencek tanınırım zatiiibak parktaki en tombolak kimse ahanda o benimm haftaya persembe hariç hangi gün uygun olursak bulusalım.
canım cumartesi dr çıkışı iş yerinden arkadaşıma gidicem ama vakit bulursam girerim mutlaka
aşkolsun o kadar laftan bunu mu anladın
eşine gösteriş yapıldığını mı hem bunun içten hissedilen hislerle alakası yok
herkes te bir paylaşmayacağım lafı dolanıyor çok saçma
yani eleştiriye açık değiliz demekki
ben fikrimi söyledim senin eşin şöyle demedim
genelleme yaptım erkek milletini
benim eşimdede allah korkusu var dedim ama bir anlık şeytana da uyabilir
neden %100 güveneyim dedim
senin anladıklarına bak
bana ekim sonu kasım başı gibi al dedi ama
kendi doktorum hiç detaylıdan bahsetmedi başka dr dedi
kendi dr da sorsam mı a caba
Merhaba kızlar benimde yarın kontrol var, heycanlıyız. şeker yüklemesi yaptıranlar oldumu, ilk tetanozu ben vuruldum, doktor yarın beni bulmuşken ilk şeker yüklemeside bana yapılırsa şaşırmıyacağım
Konular derin mevzu aldatma olayları tartışılmış. Bende dua edeyim, allah eşlerimizin ve bizlerin yolunu şaşırtmasın, doğru yoldan ayırmasın. Ömür boyu herkesi yuvasında mesut bahtiyar evlatlarıyla sağlıklı sıhatli yaşatsın.
ayy doğru ya kafa işte yakınız bence cumartesi bayrampaşa ya gelcem arkadaşa
haber verdiğin için sağol canım
Yap canım mevlüd...
Benimde içimde kaldı -aslında...
Allah sana senin oğlana nasip etsin kuzum...
Canım ben aslında birbirinizi yanlış anladığınızı düşünüyorum..
Oyelken kötü amaçla değil..
İçi dışı bir onun...
düşündüğünü pat deyiverdi o anda...
Anlaştığınıza sevindim ama...
Sayfaları okudukça gülümsedim hep...
Anlaşmanıza....
Canım muhakkak gir ne olur..
Ben merak ederim bak..
anlaşamayacak birşey yok aslında
bazen yazıyla insanın anlatmaya çalıştıkları bir olmuyor
beni doğru tanımışsın canım
içim dışım aynıdır benim
seni sevmesemde sevmiyorum derim yani
mesela kaynanamı sevmiyorum
haha şaka bir yana cumartesi dr gidicem ya ordan ark gidicem
sonra girerim muhakkak akşam üstü
olmadı sana öm atarım
neresinde tam olarak ?? arkadaşın buyur gel öğleden sonra görüşelim
Kızlar mandalina cıktı, yiyen var mı aranızda?
Ben p.tesi gunu pazarda gordum dayanamadım aldım
Kızlar mandalina cıktı, yiyen var mı aranızda?
Ben p.tesi gunu pazarda gordum dayanamadım aldım
anlaşamayacak birşey yok aslında
bazen yazıyla insanın anlatmaya çalıştıkları bir olmuyor
beni doğru tanımışsın canım
içim dışım aynıdır benim
seni sevmesemde sevmiyorum derim yani
mesela kaynanamı sevmiyorum
haha şaka bir yana cumartesi dr gidicem ya ordan ark gidicem
sonra girerim muhakkak akşam üstü
olmadı sana öm atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?