2012 Şubat Anneleri

6 ekimde kaç haftalık olacak bebişin çokta geç kaldınız ya bu cinsiyet konusunda neyse haftayada olmazsa selçuk beye git iyi hoş bir adam yutdışında çalışmış ödül almış araştırmacı doktor bende tavsiye üzerine gittim tavsiye edende doktordu o yüzden ısrarla selçuk bey olacak dedim birde medikanada çalışıyor çünkü dogumla ilgili konuşuyorduk bi sorun olursa medikanada yaptırırım dogumu dedi.

canım işte 17 haftalıkken 2 farklı doktor 2 ayrı tespit elde ettik.ondan sonrada bi daha gitmedim benim sıpa açsaydı yada azıcık popişi oynatsaydı anası bu kadar merakta kalmayacaktı.sonrada bi daha gitmedim 6 ekimde 21+3 günlük olucaz yok zaten kesinleştiremezsek beni ancak eyüp ekici paklar

bende merak ettim neyin olacak acaba klasik olacak ama önce saglıklı sonra küçük bi erkegin olur inşallah

EVET NAZOMENİN BANA KALIRSADA ERKEKİ OLCAK MİNİMİNNACIK

bende merak ettim neyin olacak acaba klasik olacak ama önce saglıklı sonra küçük bi erkegin olur inşallah

öperimm siziii.mucukssss.allah söyletiyodur insallah.şimdi pinokyoluk yapıcam kızlar hastaneyi arayıp 6 ekimde işim cıkmıs olabilir dicem daha önce gelsem olmaz mı dicem.şansıma bakalımm bi deneyim yeniden.

Yap canım mevlüd...
Benimde içimde kaldı -aslında...
Allah sana senin oğlana nasip etsin kuzum...

Şimdi emiyor o sütkokulu kızım biliyor musun Nazom?
Tepikoğlan uykuya daldı...

Eve geldim bende....
İlaçlarım vardı onları yazdırdım şimdi rahatım..
Kan ilacım kalmamıştı..

4 hafta sonra alacağım bende kesinleşmiş olur herşey...
Haftasonu alırım adamı çocukları...

ayşebaharım bende yok öyle koca göbek daha henüz farkedilmiyomuşum eşim öyle diyor :44::44::44:

sende ben gibisin desene laylam...
eklemiştin ama resim hatırladım..
boyun kilon kaç cnm şimdi,
?

Canım ben aslında birbirinizi yanlış anladığınızı düşünüyorum..
Oyelken kötü amaçla değil..
İçi dışı bir onun...
düşündüğünü pat deyiverdi o anda...

Anlaştığınıza sevindim ama...
Sayfaları okudukça gülümsedim hep...
Anlaşmanıza....

Kız kaç kilo aldın sen nazom?

Canım muhakkak gir ne olur..
Ben merak ederim bak..

Bu güzel duaya..
Yürektin kocaman bir amin demek istiyorum.....

Cümleten selam olsun güzel hamisler, insallah hersey yolundadır... Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun her zaman...

Ben bu hafta oturma izni icin kosturdum, cok yoruldumdum ; en cok stresten... ondan cok giremedim... Umarım haftaya daha az isim olur, daha cok vaktim olur.. cok sükür baska bir yaramazlık yok Rabbim hepimizi korusun insallah...

Son düzenleme:

neresinde tam olarak ?? arkadaşın buyur gel öğleden sonra görüşelim

canım ben alibeyköyde oturuyorum
gaziosmanpaşa ya gidicem hastaneye
ordan bayrampaşa ya gitçem arkadaşıma (tabi evini bulabilirsem)
bütün iş yerindeki kızlar gelcek ev oturması yapçaz
oyüzden cumartesi çok zor canım
ama yine de çok teşekkür ederim

Kızlar mandalina cıktı, yiyen var mı aranızda?

Ben p.tesi gunu pazarda gordum dayanamadım aldım

Hafta sonu gördüm ben de yemyeşildi kabukları kesin ekşidir dedim ama canım çekti aldım.
Az aldım ama bi de kötü çıkarsa diye. O da güzelmiş, tatlıymış. Keşke daha fazla alsaymışım.....
sonra geri dönüp tekrar gitmeye de üşendim :))))

Canımsın.....
Çok tatlısın inan..

cumartesi bekleyeceğim...

Mandalina yemedim..
ama canım çekti şimdi...

pikepolat hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…