2012 Şubat Anneleri

napalım yazıyoruz arada işte...bende iş yerimde yazıyorum işlerim durgunken..of off oğluma daha alışverişe çıkamadım kendi kendimi yiyorum sabırsızlıktan daha maaşımada var:84:

napalım yazıyoruz arada işte...bende iş yerimde yazıyorum işlerim durgunken..of off oğluma daha alışverişe çıkamadım kendi kendimi yiyorum sabırsızlıktan daha maaşımada var:84:

okulda bir elmayı yiyecek vakti zor buluyorum, hatta 2-3 gündür demir ilacını unutuyorum akşam içiyorum nasıl yoğun bir dönem anlamadım. tuvalete zor gidiyorum ya, hamileyim ben, yeteeeeeeer diye bağırıcam artık.

ben de detaylı alışveriş yapmadım daha canım. bir ara Ankaraya gidebilirsek herşeyini alıp gelicem inşallah. kayınvalidemler ve annemler para gönderecekmiş bekleyin sakın almayın dediler ben herşeyini kendi emeğimle almak istiyordum ama eşim de reddersek ayıp olur kırılırlar dedi. heveslerini kırmadım ben de. para gelsin hemen çufçuflarız

selammm kızlarrrrrr ben geldimmmmmmm cokk sirin bi araba aldık kızceme aynı bu kalpli ifadenin renginde hem cok pratikk hem cok portatiff. bebeconfort ve 800 den 720 ye bıraktılar.. acayip içime sindi.. biberon pantolon vs bakcak zaman kalmadı. ama mothercare de enfes bi hastane cıkısı yapılabilcek takım begendim. kesinlikle o olmalı. boyda anlasamadık. 50 cm mi 56 cm mi yenidogan olur acaba diye:44::44::44: bende erteledim accık daha:97::97:

tattlım 60 _69 topigindeydim benn öyle güzel zayıflanıyor ki.. kepekli tam tahıllı falan ekmek de yiyebiliyosun, saglıklı olan hersey yeniyor.. ama bu ara herkess karatay diyeti yapıyorr .. paso yiyip bide zayıflıyomussun dogumdan sonra bende onu denicem:97::97::97: basarırız basarırızz bidee 2012 subat anneleri zayıflıyorr topigi acarız

Canım büyük geçmiş olsun, çok kötü bir olay atlatmışsın, bende Allah'ın gücüne gitmesin hiç hazetmem böcekten felan, şimdi okudum ya kaşınmaya başlarım Ne iyi arkadaşı varmış eşinin, bari bundan sonra ses etme görüşsünler

Çok şükür hadi gözünaydın :)

Gözünaydın

Şu olay bana mantıksız geliyor, tamam ismimizle çağrılacağız ama, ben günahımı işleyeyim, ismim dolayısı ile yanmaktan yırtayım Yani isim sayesinde kurtulmak abes geldi bana...

Canım yaaaa bayıldımmmmm Tam benim tarzım, bu yatak, pembe küçük çiçekli perdeler, beyaz bir vazo yerde, romantik bir hava, düşündükçe içim açıldı güle güle kullansın harika bence

Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar mandalina cıktı, yiyen var mı aranızda?

Ben p.tesi gunu pazarda gordum dayanamadım aldım

Ben de aldım ama çok ekşi çıktı, yedikten sonra hep midemi yaktı
Çok güzel anlaşma valla, ama salata da yap salatasız yemem :))))
Ayyy canım çekti heeee :))))
amin canım Allah hepimizi güldürsün...
ben de öprerim

Ayy benim de canım çekti hayret

Güle güle kullanın tatlım, bebek arabası tasasından kurtuldun darısı başımıza inşallah :)

paramı göndercekler eksiklerini al diye..öyle anneyi babayı öpte başına koy ne şanslısın allah bozmasın..bizimkiler daha cinsiyetini öğrenmeden yalandan dargınlık çıkardılar bişey almayalım diye.. ne insanlar var işte.ben de artık bişey almak istiyorum...:84:

ecrinn sadece bi bebek arabasına 720 tl mi verdin eşin ne iş yapıyor canım.. çok merak ettim bayağı müccen var demek bebek için..biz sadece yatağına ve kıyafetlerine lazım şeylerine bin tl anca verebileceğiz arabayıda seneye alıcam inş..ikimiz çalıştığımız halde bi türlü denkleştiremiyoruz valla..daha hastane parası benim eksiklerim var off offf

slm kızlarr ayyy çok yoruldukk yaa..kızıma cicişler aldıkk.hastane çıkışı aldım,bakım çantasımızı aldık ilk biberonumuzu aldık minik patikler aldık hepsi çok şirinnn...eklerim ilerleyen saatlerde walla ne kadar pahalı ya herşey bi hastane çıkışına 100 lira werdik ya annem aldırmıoudu bi türlü ben alıoum diee burdaa ama bis gizlice aldııkkk

saol cnmm benimm.. bu durumda söyle deniyormuss daha güzelleri sizin olsunn ben cok gec yasta ögrendim bu cümleyii evett sankii büyük bi yük kalkkmıs gibi hissettim

babaannesi hediye aldı cnmm amaa araba koltugu içindee arabanınn 3 yasa kadar olan kısmı cıkıpp araba koltugu takılıyorr cok da hafiff esim de krize girdi sorma ama en hesaplı ve mantıklı olan buyduu.. araba 400 aslında araba koltugu aparatıyla 800 oldu. iki masraf bi turda cıkmıs oldu babannemiz saolsun ben calıssam simdiye hersey alınmıstı. esim müteahhit cnm benim. ama suan biz de kemer sıkma modundayız.. ev kirası olmadıgından yırtıyoruz. yatagını falan da benim babamlar alıcakk.. bi kısım kıyafet halasından geldi , hatta 2 uyku seti 3_4 nevresim de geldi.. bizde işte 500 gibi bi bütce ayırdık kalan kıyafeti biberondu onlar için.. hamile kalana kadar hiç calısasım yoktu okul bitsin diyodum.. simdii ay keske işten cıkmasaydım diyorum.. insan cocugu icinn en iyisini istiyor daha dogmadan

Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldi Malum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorum Bu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmm Benim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kez Görmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik

Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledik Erkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum

Bunlarda tostişimin diğer resimleri

ayy sormaa üstü dallı güllü bi hastane cıkısına chicco 60 küsür dedi.. ay bişeye benzese bari kezban gibi dedimm ama mothercare deki cok güzeldii yumusacıktııı:97::97::97::97: keske alsaydım neyse ayın 15 inde mothercare de pırlanta gnler oluymuss.. artık 15 inden 15 ine gidipp onu takip edicem belki iner:97:

pipiye bak pipiye...çok güzel canım maşallah bayağı belli oğluşun..yoo boyuda gayet iyi kısa değil.. inş sağ sağlim doğar canım çok sevindim..

cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm[

Eklentiler

• $Fotoğraf0047.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:

ayyyy res,mde gözleri acık gibi duruyoo seninkininnde... uzar kkızz cok da uzamasın az bebekligini yasa.. esimin bi arkadası varr diger bebeklerden kücükmüşş dogdugnda.. anesi ve babası standartt ama adamm 1.90 ve dev gbi yanii erkegin ne olcagı belli olmaz ama kız anneyi oglan babayı gecer derler masallahh ogluna kuzummmm bizim bu sefer pek resmimiz yok net o nedenle ekleyemedim..

ecrinn gözlerim doldu inanırmısın sizler ne kadar şanslısınız yaa vallahi..çoğunu zaten aileler almış..oto koltuğu zaten normaldede pahalı canım ..o zaman iyi yapmışın.. bizde alacak kimse yok..kaynanamlar zaten köyde onlar bişeyden anlamazlar 70 80 yaşındalar..annemlerle zaten aram acık alsalarda asla kabul etmem bende eşimd..herşeyi bize kaldı o yüzden..ama eşinin işi iyi bide kiracı değilsen zaten rahatsın...biz doğuştan şanssızız inş oğlum şanslı olur..valla çok duygulandım..kaynanı öp yerime valla..

pipiye bak pipiye...çok güzel canım maşallah bayağı belli oğluşun..yoo boyuda gayet iyi kısa değil.. inş sağ sağlim doğar canım çok sevindim..

Ayy sağol teyzesi Sağ salim hepsi bi doğsun da canlı kanlı resimlerini paylaşalım inşallah..

cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm
Eki Görüntüle 265605

Sağol canım Ya resim beni şok etti, gerçekten ne tatlı bir yüzü var maşallah, ne kadar da net

Sağol canım benim Evet gözü açık gibi duruyor sanki kafasını çevirmişte bakıyor gibi, ama kapalı Renkliyi merak ediyorum şimdi, dudağı felan belli olmuştur iyice.

kızlar merhaba bende 2011 temmuz annesıyım elımde göğüs pompasından tutun bılumum emzırme,hamıle ürünü var,bebek urunlerı var çogu ya bır-iki kez kullanıldı yada etiketli, aklınıza gelen uygun bir ürün ararsanız ben buradayım ,ne de olsa aynı yollardan geçtik :) sevgiler

evet doktorumuz 3 tane ultrasona sokuo girdiğimizde cihazları çok iyi önce normale sonra renki dopplere sonrada 4 boyutluya giriouruz doktor amcamız çok sewio kzıımızı baya uğraşıo net fotolar werebilmek için aslında ekranda sarımtrak duruo ama siyah beyaz çıktı werioo saol teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…