- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.301
yine muhabbetin en sonuna yetiştimkaç gündür toplantısıydı, zümresiydi, yok program değişikliğiydi derken hep bu saatlerde geliyorum eve nasılsınız kızlar? ayşebahar, bblau, pikepolat, Dünyam80 ve diğerleri. sanki çoooook uzun zaman oldu görüşmeyeli
napalım yazıyoruz arada işte...bende iş yerimde yazıyorum işlerim durgunken..of off oğluma daha alışverişe çıkamadım kendi kendimi yiyorum sabırsızlıktan daha maaşımada var:84:
Bende bacaklarımdan gecmez sandım, ama Allah tan oldu.
Bır tane daha var, onu da yapıcam.
Aslında etek yapmak ıstıyorum.
Cok ozledım etek gıyınmeyı.
Ama aksam baktım, eteklerım gecmıyor kalcamdan yukarı.
Gecenlere de kıyamadım acıkcası.
Dogumdan sonra ekmek nedır unutacagız canım.
bol bol ılık su ıcecegız.
Valla bende dogum ıznım bıtene kadar epey toplamak ıstıyorum kendımı.
Insallah basarırım - basarırız.
Bende cıkayım, bıraz calısayım.
Gorusuruz fıstıklar.
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Ben oldukca zor bır gece gecırdım dun.
Dıyebılırım kı hayatımda bu kadar korku yasamamıstım.
Dun aksam eve gıdınce bi' dus alayım dedım, boynumun sol tarafında mınnacık bır et parcası gıbı bırsey geldı elıme.
Dus yaptım, o kada rher yerı lıfledım, boynumu bıle!
Tabıı et parcası ya cıkmaması normal, ama yenı cıkmıs olması da ılgınc geldı bana.
Neyse, oturdum tv.nın karsısına, aldım bır tabak meyva usul usul yıyorum.
Keyfım de yerınde hani, kızım arada pıt pıt yapıyor dıye.
Bırden elım yıne boynuma gıttı, 'ah bu et parcasına bi bakayım aynada' dedım.
Gıttım, baktım, mınnacık bırsey.
Elledımbaktım ele gelıyor, hafıf cevırdım, koptu, 'oh, bu cırkın goruntuden kurtuldum' dememle elıme bakmam ve canlı bırsey oldugunu gormem bır oldu.
Tabıı bocek oldugunu gordugum gıbı bastım cıglıkları ama esım evde yok!
Nasıl zıplıyorum, bagırıyorum korkudan.
Ben hayatta bır bocege dokunamam, kaldı kı bu benım derıme yapısmıs, cekınce ancak geldı.
Tabıı aklıma ılk gelen 'kene' oldu.
Esımı aradım, oda guya arkadası ıle takılacaktı bıraz.
Aglaya aglaya anlattım, 'sakin ol' dıyor ama ne mumkun.
Neyse 10 dk.ya geldı, hemen apar topar hastaneye gıttık, o gelene kadar ben ınternetten kene fotograflarına baktım cunku.
Doktor gorur gormez 'bu kene' dedı. He ben et parcası dıye lavaboya attım ya, esım de hastaneye gıderken aldı onu oradan.
Test yaptılar hemen. Sonucu 2 saat sonra alırsınız dedı.
Bu arada esımın arkadasları hemen geldı hastaneye. Ya kızıyorum bu kumama ama adam panık yapmıs, bız hastanedeyken defalarca aradı.
Sonunda dayanadı, geldı.
Keneyı koparman ıyı olmamıs dedıler, ıyıce urktum tabıı.
Esıme 'kesın ben olucem' dıyıp durdum.
Neyse vakıt dolunca tahlıl sonuclarını almaya gttık ama benım yuregım pırpır...
Hamdolsun temız cıktı, yalnız 4 gun sonra tekrar tahlıl yapılacak.
Kısacası dun gercekten olecegımı dusundum ve bebegım ıcın cok uzuldum.
Aklıma ılk gelen keske bebegım az daha buyuk olsaydı 'belkı ben olmeden once onu alırlar, yasar' oldu.
Rabbım kımseye yasatmasın bu korkuyu, hele benım gıbı bocekten fecı sekılde korkanlara hıc yasatmasın.
Gunaydın hanımlarDaha dogrusu Tunaydın
Ay dun gece 1-2 gibi uyuduk anca 11 de kalkabildim
İlk defa oglum gece uyutmadı beni valla pıtpıt rahat bırakmadı beni
Sizler nasılsınız ne var ne yok, gecmisi okuyamadım.
He, bu arada gorumcem sonunda evine dondu! Artık rahat bir nefes alabilirim..
slm kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür ciddi bişey yok sadece kanım çok az düşük birde şekerim .. kaç gündürde tahin helvası tutdurmuş gidiyordum ondanmış sanırım.. çok şükür inş hep böyle giderde bi sorun olmaz..
cnm benim senin bebeğin fikir senin ama şunu hatırlatayım öldükten sonra hepimiz ismimizle çağırılacağız mahşer gününde adlarımızın anlamıda çok önemli biliyomusun yani bir ismin anlamı sayesinde belki kurtulacağız hadisi şeriflerde çok okurum o yüzden bence kuranda geçmesinede dikkat et derim demirin bi anlamı yok karizma bir isim sadece bencede güzel anlamlı bişi koysun hemde karizma olsun daha ii olmaz mı?
Kızlar bu arada dün kızkardeşime ekteki yatağı aldık İkea’dan.
Kurulunca o kadar güzel oldu ki keşke ben de kendime zamanında bazalı yatak alacağıma bundan alsaymışım demedim değil valla :)
Gerçi şu an bile yatak odası infilak etmek üzere eşyadan, baza da olmazsa napardım o da ayrı mesele ama çok hoş duruyo valla :)
Eki Görüntüle 265322 Eki Görüntüle 265321
kadınlar klübünü sürekli takip ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum..yazdıklarınızı zevkle ve heyecanla okuyorum..ben de hamileliğimde 5.ayımı doldurdum..inşallah tahmini doğum 22 şubatta benimde..benim 3. çocuğum ama çok heyecanlıyım.. Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Kızlar mandalina cıktı, yiyen var mı aranızda?
Ben p.tesi gunu pazarda gordum dayanamadım aldım
Çok güzel anlaşma valla, ama salata da yap salatasız yemem :))))
Ayyy canım çekti heeee :))))
amin canım Allah hepimizi güldürsün...
ben de öprerim
selammm kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmcokk sirin bi araba aldık kızceme aynı bu kalpli ifadenin renginde hem cok pratikk hem cok portatiff. bebeconfort ve 800 den 720 ye bıraktılar.. acayip içime sindi.. biberon pantolon vs bakcak zaman kalmadı. ama mothercare de enfes bi hastane cıkısı yapılabilcek takım begendim. kesinlikle o olmalı. boyda anlasamadık. 50 cm mi 56 cm mi yenidogan olur acaba diye:44::44::44: bende erteledim accık daha:97::97:
okulda bir elmayı yiyecek vakti zor buluyorum, hatta 2-3 gündür demir ilacını unutuyorum akşam içiyorumnasıl yoğun bir dönem anlamadım. tuvalete zor gidiyorum ya, hamileyim ben, yeteeeeeeer diye bağırıcam artık.
ben de detaylı alışveriş yapmadım daha canım. bir ara Ankaraya gidebilirsek herşeyini alıp gelicem inşallah. kayınvalidemler ve annemler para gönderecekmiş bekleyin sakın almayın dedilerben herşeyini kendi emeğimle almak istiyordum ama eşim de reddersek ayıp olur kırılırlar dedi. heveslerini kırmadım ben de. para gelsin hemen çufçuflarız
Canım büyük geçmiş olsun, çok kötü bir olay atlatmışsın, bende Allah'ın gücüne gitmesin hiç hazetmem böcekten felan, şimdi okudum ya kaşınmaya başlarımNe iyi arkadaşı varmış eşinin, bari bundan sonra ses etme görüşsünler
Çok şükür hadi gözünaydın :)
Gözünaydın
Şu olay bana mantıksız geliyor, tamam ismimizle çağrılacağız ama, ben günahımı işleyeyim, ismim dolayısı ile yanmaktan yırtayımYani isim sayesinde kurtulmak abes geldi bana...
Canım yaaaa bayıldımmmmmTam benim tarzım, bu yatak, pembe küçük çiçekli perdeler, beyaz bir vazo yerde, romantik bir hava, düşündükçe içim açıldı güle güle kullansın harika bence
Allah tamamına erdirsin inşallah
Ben de aldım ama çok ekşi çıktı, yedikten sonra hep midemi yaktı
Ayy benim de canım çekti hayret
Güle güle kullanın tatlım, bebek arabası tasasından kurtuldun darısı başımıza inşallah :)
paramı göndercekler eksiklerini al diye ..öyle anneyi babayı öpte başına koy ne şanslısın allah bozmasın.. bizimkiler daha cinsiyetini öğrenmeden yalandan dargınlık çıkardılar bişey almayalım diye.. ne insanlar var işte.ben de artık bişey almak istiyorum...:84:
ecrinn sadece bi bebek arabasına 720 tl mi verdin eşin ne iş yapıyor canım..çok merak ettim bayağı müccen var demek bebek için..biz sadece yatağına ve kıyafetlerine lazım şeylerine bin tl anca verebileceğiz arabayıda seneye alıcam inş..ikimiz çalıştığımız halde bi türlü denkleştiremiyoruz valla..daha hastane parası benim eksiklerim var off offf
slm kızlarr ayyy çok yoruldukk yaa..kızıma cicişler aldıkk.hastane çıkışı aldım,bakım çantasımızı aldık ilk biberonumuzu aldık minik patikler aldık hepsi çok şirinnn...eklerim ilerleyen saatlerde walla ne kadar pahalı ya herşey bi hastane çıkışına 100 lira werdik ya annem aldırmıoudu bi türlü ben alıoum diee burdaaama bis gizlice aldııkkk
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Bunlarda tostişimin diğer resimleri
Eki Görüntüle 265602 Eki Görüntüle 265603
cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnnSelam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Eki Görüntüle 265594
saol cnmm benimm.. bu durumda söyle deniyormuss daha güzelleri sizin olsunnben cok gec yasta ögrendim bu cümleyii evett sankii büyük bi yük kalkkmıs gibi hissettim
babaannesi hediye aldı cnmmamaa araba koltugu içindee arabanınn 3 yasa kadar olan kısmı cıkıpp araba koltugu takılıyorr cok da hafiff esim de krize girdi sorma ama en hesaplı ve mantıklı olan buyduu.. araba 400 aslında araba koltugu aparatıyla 800 oldu. iki masraf bi turda cıkmıs oldu babannemiz saolsun ben calıssam simdiye hersey alınmıstı. esim müteahhit cnm benim. ama suan biz de kemer sıkma modundayız.. ev kirası olmadıgından yırtıyoruz. yatagını falan da benim babamlar alıcakk.. bi kısım kıyafet halasından geldi , hatta 2 uyku seti 3_4 nevresim de geldi.. bizde işte 500 gibi bi bütce ayırdık kalan kıyafeti biberondu onlar için.. hamile kalana kadar hiç calısasım yoktu okul bitsin diyodum.. simdii ay keske işten cıkmasaydım diyorum.. insan cocugu icinn en iyisini istiyor daha dogmadan
pipiye bak pipiye...çok güzel canım maşallah bayağı belli oğluşun..yoo boyuda gayet iyi kısa değil.. inş sağ sağlim doğar canım çok sevindim..
cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm
Eki Görüntüle 265605
ayyyy res,mde gözleri acık gibi duruyoo seninkininnde...uzar kkızz cok da uzamasın az bebekligini yasa.. esimin bi arkadası varr diger bebeklerden kücükmüşş dogdugnda.. anesi ve babası standartt ama adamm 1.90 ve dev gbi yanii erkegin ne olcagı belli olmaz ama kız anneyi oglan babayı gecer derler masallahh ogluna kuzummmm bizim bu sefer pek resmimiz yok net o nedenle ekleyemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?