2012 Şubat Anneleri

cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm
Eki Görüntüle 265605

simdiye kadarrr gördügüm en ilginc resim bu sanki böle hindistan cevizine falan bebegi oturtupp cekim yaparlar ya öle olmuss.. etrafıı karartmıslarr yaa.. cok tatlıı yaa

Canım üzülme ya sen böyle dedikçe bende çok üzülüyorum inan...
Bebek bereketi ile gelir derler, Allah inşallah tüm kirada olanlara da sana da bir ev nasip etsin inşallah (bana da bana da )
Daha evlendiğimin ilk senesiydi..TV taksitini ödemeye mağazaya girmiştim, oradaki kız "ee bebek yok mu "diye sormuştu.Bende daha düşünmediğimi önce taksitlerimin bitmesi gerektiğini söylemiştim."ohooo, sen böyle herşey bitsin diye beklersen çok beklersin bak bebek bereketiyle gelir, ben doğurdum hem ev kredisi ödedim, hem çocuk büyüttüm" demişti..O an bende de bi umut oluşmuştu, yani hiçbirşey belli olmaz, şimdi bebekten sonra az az birikim yaparsın inşallah, tokiler var artık 10bin peşinatla kira öder gibi ev sahibi oluyorsun..

ahh kıyamammm sana balımm bennn bak bende duygulandımm üzülme ne olurr.. oglunn ikinize de ugurr getirirr insallahhh

BLAU,BLAU ordamısın..
hani sen geçenlerde demiştin ya benimde geç döllenme diye,hep sorucam unutuyorum doktorun sat ını 1 hafta falan ileri aldımı??

Almadı canım. 2li taramaya kadar emin olamadı geç döllenme olduğundan,ben ne kadar söylesem de.Hep SAT'a göre takip etti, bir önceki kontrolle bir sonraki kontrol arasında olması kadar büyümüş mü ona baktı...
Daha sonra da bebeğin boyuna göre takip etmeye başladı yani gerçek gebelik yaşına göre ama SAT'ı düzeltmedi.

Canım güle güle kullan...Jokerden aldınız dimi? Bebeconfortu ben de çok beğenmiştim. Lola mı aldınız elea mı? eleadır ama onun vardı pembesi :)

Canım yaaaa bayıldımmmmm Tam benim tarzım, bu yatak, pembe küçük çiçekli perdeler, beyaz bir vazo yerde, romantik bir hava, düşündükçe içim açıldı güle güle kullansın harika bence

Sen de seviyosun o zaman İskandinav tarzını ben gibi :)) Benim de cok içimi açıyo bu mobilyalar :)))

cnm benimm azelya aşağıda da yazmış bebek bereketi ile gelir üzülmee.ben ewlendiğimde de hiç bişeyim tam deildi allah yardım edioo bi şekilde herşey olurr bakma daha erken bişey almak için daha bizimki hewes..bende kiracıyım...oğlun şanslı bir bebek olur inş önemli olan sağlıklı olmasıı,sağlığı yerinde olsunda herşey olur zamanlaa

tabiki canım en önemliside sağlık ben sadece aileden yana ne kadar şanssız olduğum için üzülüyorum..üstelikte kendi aileme..insan ilk torunu için bişeyler almak ister bi hevesi olur yalan yere saçma sapan şeylerden kavga çıkarıp sırf görüşmemek için beni üzdüler. sizde böyle yazınca çok üzülüyorum işte..şuan zaten evladımın sağlığından başkasım yalan..onlarıda hiç affetmicem allaha havale ettim..napim..inş canım inş herşeyi olur yavrumun..siz bana bakmayın ...

evett bende iinanırımm.. kayınpederim 6 cocuk yapmıss sıfırr paraylaa.. simdi o cocukların hepsine 1 ev parası bıraktı giderken rahmetlii..cok innırmıs her cocugun uguruyla geldigine.. ilk cocuklarında hiç paraları yokmus ev kirasıı var ve kurulu bi işte yokmus... inanırmısınızz doguma 1 hafta kala falan meyhane gibi bi yere gitmiş. basını elininn üstüne koymus düsünürkenn yanına bi adamm oturmus.. ne oldu ne düsünüyosun böyle demiş.. kayınpederimm yok ölesine falan demiş.. adam üsteleyince anlatmıss. hanım hamile ev yok para yok dogum yapcak falann. adam demiş ki ben sana lazım olan parayı veririmm ama işte mesela 2 hafta sonra geri getirceksinn.. zamanları atıyorumm cok hatırlamadıgımdan.. önce istememişş kayınpederim ama sonra mecburiyett tamam demiş. para bugününn 2_3 milyarı gibi galiba anladıgım kadarıyla.. dogumu yapmıs kayınvalidem ve kayınpederim o parayı bi sekilde denklestiripp oraya gitmişş. ama adam gelmemiş. oranınn sahibine anlatmıs ya o gn oturduk ya işte su boyda söle böle bi adam diye. adam ben ogün senin yanında kimseyi görmedim kardes demiş kayınpederim devam eden günlerdede gitmiş gelmiş ama adamdan hiç haber cıkmamıs.. o para da işine yatırım olmuss.. zaten akabinde o para katlanmıs büyümüşş kayınpederimde cok calıskan bi adamm bu günlere gelmişş.. tüylerim diken diken oldu yineee..

evett tatlımm jokerr. lola almadıkk cok benziyolardıı daha portatif diye mila aldık

bblau o kadar güldüm ki allah da seni güldürsün.
dünyam sanki evimizin küçük kızı gibi oldu değil mi?
ikinizi de öperim.....

Ehehe kucuk kızınızım ben sizin sevin beni, opun beni

Çok güzel anlaşma valla, ama salata da yap salatasız yemem :))))
Ayyy canım çekti heeee :))))

Aaaaaa ayıp ettin bblau'm salatasız olur mu? Hem de yesillikle yaparım o salatayı misss gibiiii

Aman da aman masallah kocaman olmus annesi oglusun. İnsallah hayırlı sonuclar alırsın canım tahliller icin.

Beni de esimden gizli gittigim doktor ekimin basında cagırdı seker yuklemesi icin ama gidemiycem.. Esim goturmiycek..

Renkli usg ye de giremedim zaten. İcimde kaldı bunlar hep.. Offf offf

cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm
Eki Görüntüle 265605

Masallah canım kızına nasıl da belli yuzu yaa.. Kime benziyor cıkarabildiniz mi bari

sırlar dünyası gibi hızır yetişmiş resmen.. ben inanırım böyle şeylere..inş canım fazla bişey değil eşim hayal ettiği işi kursun eminim bizde çok iyi durumlara gelicez ama şimdi hem altın borcumuz olması hem altının artması hemde bebeğin gelecek olması masrafları v.s hepsi aynı zamana denk geldi..çünkü ben 3 ay sonra izine çıkıcam bi dahada çalışmicam çocuğuma bakıcam eşim tek başına yapamaz o zamana kadar en azından altın borcumuzu verelim diyorum ki rahat edelim..ordan kıs burdan kıs çok zor oluyor..allahım kimseye yaşatmasın bu durumu..ama hiç pişman değilim bebeğime çünkü çok istedim artık 5 sene olmuştu evleneli ve insanlar olmuyor herhalde diyorlardı..inş onunla herşey değişir hepimiz için.. çok şükür daha zor günleride yaşadım inş allah yardım eder hepimize..

azelyamm amanın yiğidin malı meydanda gerek derlerr.allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğu.dur sen az dur su persembeye gelelim kızım olacaksa ben kuzeyi damat sectiydim zaten :)))

Azelyam, demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallah subhanallah hadi gözünüz aydın :))))

Tatlımmmm Teşekkür ederim sağol.

Ay hızır yetişmiş gerçekten, çok garip oldum sen anlatınca, Allah büyük boşa dememişler, ama kayınpederinde ne iyi adammış, her kula nasip olmaz bunu yaşamak, Allah nur içinde yatırsın.

Sağol bebeğim amin inşallah..
Ya ama şeker yüklemesine götürsün, bak bu sağlıkla ilgili ne olur ne olmaz...

azelyamm amanın yiğidin malı meydanda gerek derlerr.allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğu.dur sen az dur su persembeye gelelim kızım olacaksa ben kuzeyi damat sectiydim zaten :)))

Oyyyy yaşasınnnnn Ama senin gönlündeki olsun daha çok isterim ben :)) Amin sağolasın tatlımmm

evett tatlımm jokerr. lola almadıkk cok benziyolardıı daha portatif diye mila aldık

evet milaya da bakmıştım canım, bir sonraki gidişimde, onu da beğenmiştim...
oturma kısımları şaseden ayrıldığı için çok hoşuma gitti benim...

Aaaaaa ayıp ettin bblau'm salatasız olur mu? Hem de yesillikle yaparım o salatayı misss gibiiii

Valla mis ki ne mis :))))
Ayyyyyy Dünyam koş kız, balığım geldi çok fena

Kızlar bu arada bebeğim ters duruyormuş, böyle devam ederse sezeryan olur, ama endişe etme her an dönebilir daha zamanı var dedi...Baklaım inşallah döner..
Kiloma gelince 59 Tam tamına hamileliğimin başından beri 10 kilo almışım, çüş yani bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…