- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.321
cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm
Eki Görüntüle 265605
ecrinn gözlerim doldu inanırmısın sizler ne kadar şanslısınız yaa vallahi..çoğunu zaten aileler almış..oto koltuğu zaten normaldede pahalı canım ..o zaman iyi yapmışın..bizde alacak kimse yok..kaynanamlar zaten köyde onlar bişeyden anlamazlar 70 80 yaşındalar..annemlerle zaten aram acık alsalarda asla kabul etmem bende eşimd..herşeyi bize kaldı o yüzden..ama eşinin işi iyi bide kiracı değilsen zaten rahatsın...biz doğuştan şanssızız inş oğlum şanslı olur.. valla çok duygulandım..kaynanı öp yerime valla..
ecrinn gözlerim doldu inanırmısın sizler ne kadar şanslısınız yaa vallahi..çoğunu zaten aileler almış..oto koltuğu zaten normaldede pahalı canım ..o zaman iyi yapmışın..bizde alacak kimse yok..kaynanamlar zaten köyde onlar bişeyden anlamazlar 70 80 yaşındalar..annemlerle zaten aram acık alsalarda asla kabul etmem bende eşimd..herşeyi bize kaldı o yüzden..ama eşinin işi iyi bide kiracı değilsen zaten rahatsın...biz doğuştan şanssızız inş oğlum şanslı olur.. valla çok duygulandım..kaynanı öp yerime valla..
BLAU,BLAU ordamısın..
hani sen geçenlerde demiştin ya benimde geç döllenme diye,hep sorucam unutuyorum doktorun sat ını 1 hafta falan ileri aldımı??
selammm kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmcokk sirin bi araba aldık kızceme aynı bu kalpli ifadenin renginde hem cok pratikk hem cok portatiff. bebeconfort ve 800 den 720 ye bıraktılar.. acayip içime sindi.. biberon pantolon vs bakcak zaman kalmadı. ama mothercare de enfes bi hastane cıkısı yapılabilcek takım begendim. kesinlikle o olmalı. boyda anlasamadık. 50 cm mi 56 cm mi yenidogan olur acaba diye:44::44::44: bende erteledim accık daha:97::97:
Canım yaaaa bayıldımmmmmTam benim tarzım, bu yatak, pembe küçük çiçekli perdeler, beyaz bir vazo yerde, romantik bir hava, düşündükçe içim açıldı güle güle kullansın harika bence
cnm benimm azelya aşağıda da yazmış bebek bereketi ile gelir üzülmee.ben ewlendiğimde de hiç bişeyim tam deildi allah yardım edioo bi şekilde herşey olurr bakma daha erken bişey almak için daha bizimki hewes..bende kiracıyım...oğlun şanslı bir bebek olur inş önemli olan sağlıklı olmasıı,sağlığı yerinde olsunda herşey olur zamanlaa
Azelyam, demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallah subhanallah hadi gözünüz aydın :))))
Canım üzülme ya sen böyle dedikçe bende çok üzülüyorum inan...
Bebek bereketi ile gelir derler, Allah inşallah tüm kirada olanlara da sana da bir ev nasip etsin inşallah (bana da bana da)
Daha evlendiğimin ilk senesiydi..TV taksitini ödemeye mağazaya girmiştim, oradaki kız "ee bebek yok mu "diye sormuştu.Bende daha düşünmediğimi önce taksitlerimin bitmesi gerektiğini söylemiştim."ohooo, sen böyle herşey bitsin diye beklersen çok beklersin bak bebek bereketiyle gelir, ben doğurdum hem ev kredisi ödedim, hem çocuk büyüttüm" demişti..O an bende de bi umut oluşmuştu, yani hiçbirşey belli olmaz, şimdi bebekten sonra az az birikim yaparsın inşallah, tokiler var artık 10bin peşinatla kira öder gibi ev sahibi oluyorsun..
Almadı canım. 2li taramaya kadar emin olamadı geç döllenme olduğundan,ben ne kadar söylesem de.Hep SAT'a göre takip etti, bir önceki kontrolle bir sonraki kontrol arasında olması kadar büyümüş mü ona baktı...
Daha sonra da bebeğin boyuna göre takip etmeye başladı yani gerçek gebelik yaşına göre ama SAT'ı düzeltmedi.
Canım güle güle kullan...Jokerden aldınız dimi? Bebeconfortu ben de çok beğenmiştim. Lola mı aldınız elea mı? eleadır ama onun vardı pembesi :)
Sen de seviyosun o zaman İskandinav tarzını ben gibi :)) Benim de cok içimi açıyo bu mobilyalar :)))
bblau o kadar güldüm ki allah da seni güldürsün.
dünyam sanki evimizin küçük kızı gibi oldu değil mi?
ikinizi de öperim.....
Çok güzel anlaşma valla, ama salata da yap salatasız yemem :))))
Ayyy canım çekti heeee :))))
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Bunlarda tostişimin diğer resimleri
Eki Görüntüle 265602 Eki Görüntüle 265603
cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm
Eki Görüntüle 265605
evett bende iinanırımm.. kayınpederim 6 cocuk yapmıss sıfırr paraylaa.. simdi o cocukların hepsine 1 ev parası bıraktı giderken rahmetlii..cok innırmıs her cocugun uguruyla geldigine.. ilk cocuklarında hiç paraları yokmus ev kirasıı var ve kurulu bi işte yokmus... inanırmısınızz doguma 1 hafta kala falan meyhane gibi bi yere gitmiş. basını elininn üstüne koymus düsünürkenn yanına bi adamm oturmus.. ne oldu ne düsünüyosun böyle demiş.. kayınpederimm yok ölesine falan demiş.. adam üsteleyince anlatmıss. hanım hamile ev yok para yok dogum yapcak falann. adam demiş ki ben sana lazım olan parayı veririmm ama işte mesela 2 hafta sonra geri getirceksinn.. zamanları atıyorumm cok hatırlamadıgımdan.. önce istememişş kayınpederim ama sonra mecburiyett tamam demiş. para bugününn 2_3 milyarı gibi galiba anladıgım kadarıyla.. dogumu yapmıs kayınvalidem ve kayınpederim o parayı bi sekilde denklestiripp oraya gitmişş. ama adam gelmemiş. oranınn sahibine anlatmıs ya o gn oturduk ya işte su boyda söle böle bi adam diye. adam ben ogün senin yanında kimseyi görmedim kardes demişkayınpederim devam eden günlerdede gitmiş gelmiş ama adamdan hiç haber cıkmamıs.. o para da işine yatırım olmuss.. zaten akabinde o para katlanmıs büyümüşş kayınpederimde cok calıskan bi adamm bu günlere gelmişş.. tüylerim diken diken oldu yineee..
ben babasına benzetiyorum ama daha net fotolar lazım tabi
ben babasına benzetiyorum ama daha net fotolar lazım tabi
Azelyam, demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallah subhanallah hadi gözünüz aydın :))))
evett bende iinanırımm.. kayınpederim 6 cocuk yapmıss sıfırr paraylaa.. simdi o cocukların hepsine 1 ev parası bıraktı giderken rahmetlii..cok innırmıs her cocugun uguruyla geldigine.. ilk cocuklarında hiç paraları yokmus ev kirasıı var ve kurulu bi işte yokmus... inanırmısınızz doguma 1 hafta kala falan meyhane gibi bi yere gitmiş. basını elininn üstüne koymus düsünürkenn yanına bi adamm oturmus.. ne oldu ne düsünüyosun böyle demiş.. kayınpederimm yok ölesine falan demiş.. adam üsteleyince anlatmıss. hanım hamile ev yok para yok dogum yapcak falann. adam demiş ki ben sana lazım olan parayı veririmm ama işte mesela 2 hafta sonra geri getirceksinn.. zamanları atıyorumm cok hatırlamadıgımdan.. önce istememişş kayınpederim ama sonra mecburiyett tamam demiş. para bugününn 2_3 milyarı gibi galiba anladıgım kadarıyla.. dogumu yapmıs kayınvalidem ve kayınpederim o parayı bi sekilde denklestiripp oraya gitmişş. ama adam gelmemiş. oranınn sahibine anlatmıs ya o gn oturduk ya işte su boyda söle böle bi adam diye. adam ben ogün senin yanında kimseyi görmedim kardes demişkayınpederim devam eden günlerdede gitmiş gelmiş ama adamdan hiç haber cıkmamıs.. o para da işine yatırım olmuss.. zaten akabinde o para katlanmıs büyümüşş kayınpederimde cok calıskan bi adamm bu günlere gelmişş.. tüylerim diken diken oldu yineee..
Aman da aman masallah kocaman olmus annesi oglusun. İnsallah hayırlı sonuclar alırsın canım tahliller icin.
Beni de esimden gizli gittigim doktor ekimin basında cagırdı seker yuklemesi icin ama gidemiycem.. Esim goturmiycek..
Renkli usg ye de giremedim zaten. İcimde kaldı bunlar hep.. Offf offf
Masallah canım kızına nasıl da belli yuzu yaa.. Kime benziyor cıkarabildiniz mi bari
azelyamm amanın yiğidin malı meydanda gerek derlerr.allahla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğu.dur sen az dur su persembeye gelelim kızım olacaksa ben kuzeyi damat sectiydim zaten :)))
evett tatlımm jokerr. lola almadıkk cok benziyolardıı daha portatif diye mila aldık
Aaaaaa ayıp ettin bblau'm salatasız olur mu? Hem de yesillikle yaparım o salatayı misss gibiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?