2012 Şubat Anneleri

10 kilomu çok almışın inş emzirirsinde vermen kolay olur ki dahada alacağız hepimiz...:18:​

Oyyyy yaşasınnnnn Ama senin gönlündeki olsun daha çok isterim ben :)) Amin sağolasın tatlımmm[/QUOTE]

inşallah canımm.hayırlısı bakalım.allahım bizede böle pipili mumurtalı resim ekletsin insallah demetmania arkadasım senin kızcende ne güzel öle masallahhh hepsinee.ya hem ne iyi doktormus öle tek seferde 3 farklı cihazda bebişi görebiliyomussun.ben doktorumu mu bulamadım acaba yaa.hayır yolun yarısına da geldik.daha 4 boyutlu falan görmedik.

Valla mis ki ne mis :))))
Ayyyyyy Dünyam koş kız, balığım geldi çok fena

Kosarım ayıp ettin, bizde de pismeyi bekleyen balıklar var esim ve kaynanamı bekliyorlar yenmek icin

Canım benimki de ters duruyormus kafası yukarıda ayakları asagıda. Ama kk da bir sayfada gordum 37. haftaya kadar donuyorlarmıs panik yapmamıza gerek yok yani (=

10 kilo mu Ben sevinmeliyim o zaman 6 kilo aldım cok diye uzuluyordum

10 kilomu çok almışın inş emzirirsinde vermen kolay olur ki dahada alacağız hepimiz...:18:​

Ayy sorma kendimi intaaar etcem ya :84:

Sevin tabi, nasıl utandım doktorun önünde yaramazlık yapan çocuklar gibi :78:

daha döner o annesi su anda demekki öle rahat.inşallah dönerde istediğin gibi normal doğumla alırsın kucağına canımm.verirsin kilolarıda ben 30 kiloyla bitirmiştim.ve vermiştim deee

daha döner o annesi su anda demekki öle rahat.inşallah dönerde istediğin gibi normal doğumla alırsın kucağına canımm.verirsin kilolarıda ben 30 kiloyla bitirmiştim.ve vermiştim deee

Ne kadar zamanda verdin :18: Ya ben doyma hissimi kaybettim, doymuyorum anasını satim puu bana valla ya :78:
Aman zaten o dönsün inşallahda başka ne kilo ne başka birşey gözümde değil...O dönerse zaten çabuk veririm kiloyu mekik felan, dön anneeeemmm, dön yavrummmm

Kız azoş naptın anam sen :))))
Az yavaş hele :))))
Bu arada benim de sezercik olma olasılığım var,plasentadan dolayı.Bi de karnım felaket kaşınıyo yaaaaaa....

inş döner daha erken zaten oğlundaha çok pozisyon değiştirir merak etmee ayy tuğçe çok güldürdün beni yaa hani tülay die bi eşi olan adam warya karısı terketmişş bağırıoo tüülaaaay nolur dööön sensiz yapamıoumm nolurrr geeell..haykırışın ona benzedi wallaa

yaklasık 1 yıl içinde doğumdan sonra gitmişlerdi canım.zaten doğumdan sonra eve bi geldim 13 kilosu doğumla gitmişti benim.sonra şişler indi.bebek emzir ahanda emekledi,işte yürüyo dur peşinde gezeyim derken senesine verirsin hepiciğini.bu ara benimde kontrolüm gidiyo ara ara ne bulsam yiyesim geliyoo.hayır zaten seviyorum yemek yemeyi ben.bende careyi marul yapraklarında buldum kuzum.çiğnemekten sıkılıyosun tadda almıyosun sonra yeme isteğin neyimde kalmıyoo öle inek gibi iştee

Bu arada benim de sezercik olma olasılığım var,plasentadan dolayı.Bi de karnım felaket kaşınıyo yaaaaaa....

Ayyy utanıyorum abartmışım dimiii :78: 2012 Şubat annelerinde yılın obez ana ödülünü ben kucaklıcam emin oldum
Kaşıntı dedin de doktorum bana kaşıntın var mı çok önemli bizim için dedi, yok dedim.İyi o zaman dedi.Ama sanırım benimkini karaciğerden sebep sordu..Senin karnın kaşınıyor, sanırım çatlama sinyalleri, inşallah çatlamaz :18:

30 kilomu aman çok fazla almışın iyi verebilmişin yaa 30 kilo çok.. top olurum ben 30 kilo alırsam daha 4 kiloda şiş gibiyim...

bebeklerin görüntüleri çok güzel azelya ve demetmania bayıldım

benim_olan hiç üzülme. gerçekten kısmetiyle geliyordur o. bizimkiler alacak ama almasalar da sorun yoktu. hatta ben başından beri hep kendim almak, kendim yapmak istiyordum. açıkçası alır getirirler, beğenmeme fırsat bırakmazlar diye korkuyordum. ama sağolsunlar anlayışlı davrandılar. memleketler uzak olunca da beraber alma seçeneği kalktı ortadan. benim annem de kayınvalidem de kendi kayınvalidelerinden çok çekmişler. belki onun etkisi vardır bu tavırlarında. olumlu etkilenmişler olumsuzluklardan. bunlar bize örnek işte. biz daha farklı ebeveynler olacağız inşallah. gördüğümüz artıları eksileri tartıp kendimizi onu göre yetiştireceğiz. üzülme, Rabbim sana ve eşine sağlık ve ömür versin. herşeyin üstesinden gelirsiniz.

inş benim oğlumda babasına benzer yeşil gözlü olur inş eşime benzemesin sana diyorum ama aslında çok istiyorum ona benzesin..hayırlısı

bende eşimi kızdırıoum senin gibi angelina jolie gibi etli dudakları olsun erkekler öpmek istesin diyee bir bağırmaya başlıoo aşkıııııımmmmm diee kız güzeli benim adam anası bidaha doğursaymış arkası kesin kız olurmuş walla benzesin kzıım onaa

...........valla doğru aynı onun gibi tütütü tülayyy dön nolurrrrr tülayyyyyyyy

sakın kaşımaaa tatlımm.kaşıcaksanda parmak uçlarınla hafif hafif dokun.kasırsak kaçık çorap gibi önünü açarmışız ve koyu renkli olmalarına sebep olurmusuz kızlarr...

Ayyy yeminle yazacaktım sonuna "Tülaaaaaaaaaayyyyyy sensiz yapamıyom Tülaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy" yazacaktım caydım :)))
Benim de içimden bi ses döner diyor.İnşallah döner canım sağol. Allahım döner döner dedikçe de gözümün önüne döner geliyor

1 yıl bana çok uzun Doğumdan 5 ay sonra düğün var kuzenin...O zamana şişliklerim iner dimi, ben de doğumla 13-15 kilo versem keşke Marul süper fikirmiş, bende inek style takılayım artık :82:

Krem kullanıyor musun catlaklar icin?

Benim de goguslerim felaket kasınıyordu doktorun verdigi kremi kullandıktan sonra gecti diyebilirim. Ama catlaklarım duruyor

ALLAH uzun ömürler versin oluşuna Azelyacım sağsağlim dogurmayı nasip etsin ayrıca sonuçlarınında iyi çıkmasına sevindim:92::92::92::92::92:

Canım sağol, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…