- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.341
Kızlar bu arada bebeğim ters duruyormuş, böyle devam ederse sezeryan olur, ama endişe etme her an dönebilir daha zamanı var dedi...Baklaım inşallah döner..
Kiloma gelince 59Tam tamına hamileliğimin başından beri 10 kilo almışım, çüş yani bana
Valla mis ki ne mis :))))
Ayyyyyy Dünyam koş kız, balığım geldi çok fena
Kızlar bu arada bebeğim ters duruyormuş, böyle devam ederse sezeryan olur, ama endişe etme her an dönebilir daha zamanı var dedi...Baklaım inşallah döner..
Kiloma gelince 59Tam tamına hamileliğimin başından beri 10 kilo almışım, çüş yani bana
10 kilomuçok almışın inş emzirirsinde vermen kolay olur ki dahada alacağız hepimiz...:18:
Kosarım ayıp ettin, bizde de pismeyi bekleyen balıklar var esim ve kaynanamı bekliyorlar yenmek icin
Canım benimki de ters duruyormus kafası yukarıda ayakları asagıda. Ama kk da bir sayfada gordum 37. haftaya kadar donuyorlarmıs panik yapmamıza gerek yok yani (=
10 kilo muBen sevinmeliyim o zaman 6 kilo aldım cok diye uzuluyordum
daha döner o annesi su anda demekki öle rahat.inşallah dönerde istediğin gibi normal doğumla alırsın kucağına canımm.verirsin kilolarıda ben 30 kiloyla bitirmiştim.ve vermiştim deee
Ne kadar zamanda verdin :18: Ya ben doyma hissimi kaybettim, doymuyorum anasını satim puu bana valla ya :78:
Aman zaten o dönsün inşallahda başka ne kilo ne başka birşey gözümde değil...O dönerse zaten çabuk veririm kiloyu mekik felan, dön anneeeemmm, dön yavrummmm
Ne kadar zamanda verdin :18: Ya ben doyma hissimi kaybettim, doymuyorum anasını satim puu bana valla ya :78:
Aman zaten o dönsün inşallahda başka ne kilo ne başka birşey gözümde değil...O dönerse zaten çabuk veririm kiloyu mekik felan, dön anneeeemmm, dön yavrummmm
Kız azoş naptın anam sen :))))
Az yavaş hele :))))
Bu arada benim de sezercik olma olasılığım var,plasentadan dolayı.Bi de karnım felaket kaşınıyo yaaaaaa....
daha döner o annesi su anda demekki öle rahat.inşallah dönerde istediğin gibi normal doğumla alırsın kucağına canımm.verirsin kilolarıda ben 30 kiloyla bitirmiştim.ve vermiştim deee
inş benim oğlumda babasına benzer yeşil gözlü olur inşeşime benzemesin sana diyorum ama aslında çok istiyorum ona benzesin..hayırlısı
inş döner daha erken zaten oğlundaha çok pozisyon değiştirir merak etmeeayy tuğçe çok güldürdün beni yaa hani tülay die bi eşi olan adam warya karısı terketmişş bağırıoo tüülaaaay nolur dööön sensiz yapamıoumm nolurrr geeell..haykırışın ona benzedi wallaa
Bu arada benim de sezercik olma olasılığım var,plasentadan dolayı.Bi de karnım felaket kaşınıyo yaaaaaa....
inş döner daha erken zaten oğlundaha çok pozisyon değiştirir merak etmeeayy tuğçe çok güldürdün beni yaa hani tülay die bi eşi olan adam warya karısı terketmişş bağırıoo tüülaaaay nolur dööön sensiz yapamıoumm nolurrr geeell..haykırışın ona benzedi wallaa
yaklasık 1 yıl içinde doğumdan sonra gitmişlerdi canım.zaten doğumdan sonra eve bi geldim 13 kilosu doğumla gitmişti benim.sonra şişler indi.bebek emzir ahanda emekledi,işte yürüyo dur peşinde gezeyim derken senesine verirsin hepiciğini.bu ara benimde kontrolüm gidiyo ara ara ne bulsam yiyesim geliyoo.hayır zaten seviyorum yemek yemeyi ben.bende careyi marul yapraklarında buldum kuzum.çiğnemekten sıkılıyosun tadda almıyosun sonra yeme isteğin neyimde kalmıyoo öle inek gibi iştee
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Bunlarda tostişimin diğer resimleri
Eki Görüntüle 265602 Eki Görüntüle 265603
bebeklerin görüntüleri çok güzel azelya ve demetmaniabayıldım
benim_olan hiç üzülme. gerçekten kısmetiyle geliyordur o. bizimkiler alacak ama almasalar da sorun yoktu. hatta ben başından beri hep kendim almak, kendim yapmak istiyordum. açıkçası alır getirirler, beğenmeme fırsat bırakmazlar diye korkuyordum. ama sağolsunlar anlayışlı davrandılar. memleketler uzak olunca da beraber alma seçeneği kalktı ortadan. benim annem de kayınvalidem de kendi kayınvalidelerinden çok çekmişler. belki onun etkisi vardır bu tavırlarında. olumlu etkilenmişler olumsuzluklardan. bunlar bize örnek işte. biz daha farklı ebeveynler olacağız inşallah. gördüğümüz artıları eksileri tartıp kendimizi onu göre yetiştireceğiz. üzülme, Rabbim sana ve eşine sağlık ve ömür versin. herşeyin üstesinden gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?