2012 Şubat Anneleri

Senin en büyük kilo alma sebebin bulantının olmayışı oldu azoşum bence.Ama en azından zayıfsın zaten,Bişolmaz :)))
Kaşıntı karaciğerle alakalı sanırım ondan sormuştur.
Benim karnım çatlama emareleri gösteriyo sanırsam.Zaten çatlamaya müsaitim önceki kilo alışverişlerimde mevcut çatlaklar var zaten

amin canım inş...allah yardımcımız olsun...borçlerımız bi bitse inş rahatızz..

30 kilomu aman çok fazla almışın iyi verebilmişin yaa 30 kilo çok.. top olurum ben 30 kilo alırsam daha 4 kiloda şiş gibiyim...

kızkardeşim merdivenlerden cıkarken benim için korkardı arkama asıp yuvarlanıcam diye 1,74 boyum 68 kiloyla hamile kalmıstım.doğuma götürürlerken bi tartıldım 98.5 olmusumm deli gibi yiyordum o ne obezliktiii o ne rezillik cok sükür vermiştim ama 1 yıl içinde 70 e indim.sonra hep git gel basladı 65-70 arası

valla çok almışın ya tebrik ederim seni azminle yenmişin...

Dimi ben de onu diyorum, bi de sanırım sigarayı bırakmakta iştahımı açtı ondan habire birşey tıkıyorum ağzıma..Bi de erkek diye mi anlamadım hep şerbetli tatlıları götürüyorum..
Ben daha çatlamadım, kaşıntımda yok göbekte ama her an herşey olabilir, artık hamilelikten tırsmaya başladım :d

Ben magnezyum kullanıyorum.

kızlar vücüt losyonu çatlaklar için oluşmadan işe yararmı? acaba..:44:

Ya ben daha birşey sürmeye başlamadım, Allah'a emanet gidiyom bakalım ecük bücük birşeye benzicem sonunda.

kızzzzzzz nazom sakın o kadar kilo alma datlum boyunda varmış maşallah ben seni farklı hayal ettim hayallerimi yıkma lütfen

ben bebe yağı sürüyorum bazı akşamlar..bazende losyon sürüp yatıyorum her zaman aklıma gelmiyo ama inş çatlak olmaz yaa iğrenç duruyo sonra göbek inince....

çatlaklar için oluşmadan kullanmak daha etkili kızlar.bizzat tecrübeyle sabit.bende kullanıyorum magnezyumve kalsiyum hem krampları önlemede yardımcı hemde yüksek tansiyonu bastırmada.laylam,komsumm heyecan mı yaptın yarın için yoksamanam ben haftaya carsamba uyumamda vallahii

magnezyuma nezaman başladın canım!
yaa çok önemliymiş ben bugün öğrendim,erken doğum kasılmalarını falanda önlüyormuş.
canım bu arada sonuçların iyi çıkmış,bebeğinde iyi,herşeyin iyi maşallh..darısı bize!
beninkininde şeyi ultrasonda aynı seninki gibi görünüyor!:))))

Şeyini sevsinler onun :))) Sağol canım, teşekkür ederim
Erken doğum kasılmalarını önlediğini ilk kez duydum ve sevindim.
Ben kullanmaya başlayalı 3 hafta anca oldu, önceden tek elevit içiyordum.

kızzzzzzz nazom sakın o kadar kilo alma datlum boyunda varmış maşallah ben seni farklı hayal ettim hayallerimi yıkma lütfen

canım benim demedim mi ben sana parktaki en tombalak hatunu bul ahanda o benim diyeyok daha o kadar olmadım korkma korkmanasıl hayal ettin kız benii.bende seni çıtı pıtı sarısın bi bayan olarak düşünüyorum

evetttt çok heyecanlıyım nazom bebişimi 1 aydır görmedim büyümüştür heralde cinsiyetimizde yarın kesinleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…