- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.361
Ayyy utanıyorum abartmışım dimiii :78: 2012 Şubat annelerinde yılın obez ana ödülünü ben kucaklıcam emin oldum
Kaşıntı dedin de doktorum bana kaşıntın var mı çok önemli bizim için dedi, yok dedim.İyi o zaman dedi.Ama sanırım benimkini karaciğerden sebep sordu..Senin karnın kaşınıyor, sanırım çatlama sinyalleri, inşallah çatlamaz :18:
bebeklerin görüntüleri çok güzel azelya ve demetmaniabayıldım
benim_olan hiç üzülme. gerçekten kısmetiyle geliyordur o. bizimkiler alacak ama almasalar da sorun yoktu. hatta ben başından beri hep kendim almak, kendim yapmak istiyordum. açıkçası alır getirirler, beğenmeme fırsat bırakmazlar diye korkuyordum. ama sağolsunlar anlayışlı davrandılar. memleketler uzak olunca da beraber alma seçeneği kalktı ortadan. benim annem de kayınvalidem de kendi kayınvalidelerinden çok çekmişler. belki onun etkisi vardır bu tavırlarında. olumlu etkilenmişler olumsuzluklardan. bunlar bize örnek işte. biz daha farklı ebeveynler olacağız inşallah. gördüğümüz artıları eksileri tartıp kendimizi onu göre yetiştireceğiz. üzülme, Rabbim sana ve eşine sağlık ve ömür versin. herşeyin üstesinden gelirsiniz.
Almadı canım. 2li taramaya kadar emin olamadı geç döllenme olduğundan,ben ne kadar söylesem de.Hep SAT'a göre takip etti, bir önceki kontrolle bir sonraki kontrol arasında olması kadar büyümüş mü ona baktı...
Daha sonra da bebeğin boyuna göre takip etmeye başladı yani gerçek gebelik yaşına göre ama SAT'ı düzeltmedi.
hıımm..benimki benim satı 1 hafta ileri aldı.taaaa ilk gittiğimizde.8 mayıstı ama 15 mayıs yazıyorum demişti(keseyi daha küçük gördüğü için)
ama ben arada doktorlara gittim ya,onlar hep 8 mayısa göre dediler bebeğin!doktorumda gçen hafta gittiğimde gerçek satı söyledi!zaten bilgisayarda da yeni satı düzeltmemişti,hep 8 mayıs çıkıyordu!ozaman ben şimdi 20+ lardamıyım,yani gerçek satıma göre!kafam çok karıştı şimdi!ayrıntılıya gidince iyice sormam lazım!
yaa bide bu sorum herkese:
sizler magnezyum ve kalsiyum kullanıyormusunuz?????
bugün öğrendim bunları bi arkadaştan!
ben kullanmıyorumda!
30 kilomu aman çok fazla almışıniyi verebilmişin yaa 30 kilo çok.. top olurum ben 30 kilo alırsam daha 4 kiloda şiş gibiyim...
ALLAH uzun ömürler versin oluşuna Azelyacım sağsağlim dogurmayı nasip etsin ayrıca sonuçlarınında iyi çıkmasına sevindim:92::92::92::92::92:
kızkardeşim merdivenlerden cıkarken benim için korkardı arkama asıp yuvarlanıcam diye1,74 boyum 68 kiloyla hamile kalmıstım.doğuma götürürlerken bi tartıldım 98.5 olmusumm deli gibi yiyordum o ne obezliktiii o ne rezillik cok sükür vermiştim ama 1 yıl içinde 70 e indim.sonra hep git gel basladı 65-70 arası
Senin en büyük kilo alma sebebin bulantının olmayışı oldu azoşum bence.Ama en azından zayıfsın zaten,Bişolmaz :)))
Kaşıntı karaciğerle alakalı sanırım ondan sormuştur.
Benim karnım çatlama emareleri gösteriyo sanırsam.Zaten çatlamaya müsaitim önceki kilo alışverişlerimde mevcut çatlaklar var zaten
hıımm..benimki benim satı 1 hafta ileri aldı.taaaa ilk gittiğimizde.8 mayıstı ama 15 mayıs yazıyorum demişti(keseyi daha küçük gördüğü için)
ama ben arada doktorlara gittim ya,onlar hep 8 mayısa göre dediler bebeğin!doktorumda gçen hafta gittiğimde gerçek satı söyledi!zaten bilgisayarda da yeni satı düzeltmemişti,hep 8 mayıs çıkıyordu!ozaman ben şimdi 20+ lardamıyım,yani gerçek satıma göre!kafam çok karıştı şimdi!ayrıntılıya gidince iyice sormam lazım!
ben kullanmıyorumda!
kızlar vücüt losyonu çatlaklar için oluşmadan işe yararmı? acaba..:44:
Almadı canım. 2li taramaya kadar emin olamadı geç döllenme olduğundan,ben ne kadar söylesem de.Hep SAT'a göre takip etti, bir önceki kontrolle bir sonraki kontrol arasında olması kadar büyümüş mü ona baktı...
Daha sonra da bebeğin boyuna göre takip etmeye başladı yani gerçek gebelik yaşına göre ama SAT'ı düzeltmedi.
ben kullanmıyorumda!
magnezyum alıyorum ara ara suya atmalı ...iyi aklıma getirdin içim şimdi tadı iğrenç ama kramplara falan iyi geliyo...
kızkardeşim merdivenlerden cıkarken benim için korkardı arkama asıp yuvarlanıcam diye1,74 boyum 68 kiloyla hamile kalmıstım.doğuma götürürlerken bi tartıldım 98.5 olmusumm deli gibi yiyordum o ne obezliktiii o ne rezillik cok sükür vermiştim ama 1 yıl içinde 70 e indim.sonra hep git gel basladı 65-70 arası
ben kullanmıyorumda!
Canım SAT'ı düzeltmese bile usg hafta hesaplamalarını kafa çapı,karın çapı,kaval kemiği uzunluğu vs.ye göre yaptığı için zaten bebeğin ortalamada gerçek haftasını bulup yazıyor canım. Usg'de çıkan gerçek bebek haftası...
Benim usg ortalamalarına göre 22+1 ama SAT'a göre bakarsan 23e girmek üzereyim....
Zaten SAT'a göre ocak annesi oluyorum :)))
Diğer soruya gelince ben kalsiyum&magnezyum için takviye kullanıyorum.Osteocare.
Buna rağmen bazen bacağıma ve karnıma kramplar giriyor.
Bir de balık yağı kapsülü alıyorum ben ama doktoruma sorup dozunu düşürmeyi planlıyorum.
kızlar vücüt losyonu çatlaklar için oluşmadan işe yararmı? acaba..:44:
Dimi ben de onu diyorum, bi de sanırım sigarayı bırakmakta iştahımı açtı ondan habire birşey tıkıyorum ağzıma..Bi de erkek diye mi anlamadım hep şerbetli tatlıları götürüyorum..
Ben daha çatlamadım, kaşıntımda yok göbekte ama her an herşey olabilir, artık hamilelikten tırsmaya başladım:d
Ben magnezyum kullanıyorum.
Ya ben daha birşey sürmeye başlamadım, Allah'a emanet gidiyom bakalım ecük bücük birşeye benzicem sonunda.
magnezyuma nezaman başladın canım!
yaa çok önemliymiş ben bugün öğrendim,erken doğum kasılmalarını falanda önlüyormuş.
canım bu arada sonuçların iyi çıkmış,bebeğinde iyi,herşeyin iyi maşallh..darısı bize!
beninkininde şeyi ultrasonda aynı seninki gibi görünüyor!:))))
kızzzzzzz nazom sakın o kadar kilo alma datlum boyunda varmış maşallahben seni farklı hayal ettim hayallerimi yıkma lütfen
çatlaklar için oluşmadan kullanmak daha etkili kızlar.bizzat tecrübeyle sabit.bende kullanıyorum magnezyumve kalsiyum hem krampları önlemede yardımcı hemde yüksek tansiyonu bastırmada.laylam,komsumm heyecan mı yaptın yarın için yoksamanam ben haftaya carsamba uyumamda vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?