- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.521
kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee
sorma canım, canım babam benim. daha nişanlı bile değildim. senin bebeğini görmeden ölmücem derdi o zaman hasta da değildi. kızardım hep ona, görceksin tabi genceciksin diye. ama kısmet olmadı. inşallah hisseder.
ben evlendim bir ay sonra, babamın mesanesinde tümör olduğunu öğrendik,ameliyat oldu. tertemiz artık demişti dr.lar.
ardından benim böbreğimde tümör olduğunu öğrendik yerleşimi ve görüntüsüne göre kötü huylu, kansersin dediler, acil ameliyat oldum.
babacım hasta yatağında hep dua etmiş, allahım ben yaşadım gördüm, sen kızımı iyi et ona sağlık ver o yolun başında demiş hep.
sonrasında benim patoloji raporlarım iyi huylu çıktı ve babamı 5 ay sonra kaybettim. annemle babam ayrı oldukları için, doymamştım hiç.
hastalığıyla hepimiz yeniden bir araya gelmiştik.
kayınpederiminde beyninde tümör olduğunu öğrendik bunların hepsi 1 ay içinde oldu.
onuda geçtiğimiz temmuz ayında kaybettik, bir ben kaldım.
şimdi inşallah bebeklerimizi hissederler.
malüm olur. öyle çok özledim ki her ikisinide.
O yüzden bu süreçten sonra bu bebişler bütün ailemizi sevinçten göz yaşına boğdu. İnşallah görmek de nasip olur yüzlerini.
Kalbimdede sıkıntı vardı benim, dr hamilelik sıkıntılı olur demişti ama çok şükür onuda atlattım.
Allahım yüzümüze güldü çok şükür.
Başın sağolsun canım, nur içinde yatsın.Benim babam da düğünümü bile göremediKarnım biraz büyüsün mezarına gidip torununu göstericem ama..
kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee
Başın sağolsun canım, nur içinde yatsın.Benim babam da düğünümü bile göremediKarnım biraz büyüsün mezarına gidip torununu göstericem ama..
bende merak ettim şimdi geçenlerde yine biri böyle bir rüya görmüş babasının cenazesine giderken babası ona erkek çocuk veriyo ve bir rüzgar çıkıyo
oğlu olmuş adınıda rüzgar koymuş...
bu arada başın sağ olsun canım ne güzel baban seni yalnız bırakmamış yerinde bile sana haber yollanış ruyanla:)
sorma canım, canım babam benim. daha nişanlı bile değildim. senin bebeğini görmeden ölmücem derdi o zaman hasta da değildi. kızardım hep ona, görceksin tabi genceciksin diye. ama kısmet olmadı. inşallah hisseder.
ben evlendim bir ay sonra, babamın mesanesinde tümör olduğunu öğrendik,ameliyat oldu. tertemiz artık demişti dr.lar.
ardından benim böbreğimde tümör olduğunu öğrendik yerleşimi ve görüntüsüne göre kötü huylu, kansersin dediler, acil ameliyat oldum.
babacım hasta yatağında hep dua etmiş, allahım ben yaşadım gördüm, sen kızımı iyi et ona sağlık ver o yolun başında demiş hep.
sonrasında benim patoloji raporlarım iyi huylu çıktı ve babamı 5 ay sonra kaybettim. annemle babam ayrı oldukları için, doymamştım hiç.
hastalığıyla hepimiz yeniden bir araya gelmiştik.
kayınpederiminde beyninde tümör olduğunu öğrendik bunların hepsi 1 ay içinde oldu.
onuda geçtiğimiz temmuz ayında kaybettik, bir ben kaldım.
şimdi inşallah bebeklerimizi hissederler.
malüm olur. öyle çok özledim ki her ikisinide.
O yüzden bu süreçten sonra bu bebişler bütün ailemizi sevinçten göz yaşına boğdu. İnşallah görmek de nasip olur yüzlerini.
Kalbimdede sıkıntı vardı benim, dr hamilelik sıkıntılı olur demişti ama çok şükür onuda atlattım.
Allahım yüzümüze güldü çok şükür.
ayyy canım yaaaa allahım sabır versin sana ve ailelerinize...
benide ağlattın zaten dokunsan ağlayacak modundaydım
emin ol canım ben çok inanıyorum ve sende inan onların sizi gördüğüne ve mutllu olduğunuzu
hem kendini böyle düşünerek dahada mutlu olduğunu görceksin...
sana ççook geçmiş olsun çook zor dönem ve hastalık geçirmişsin..bunların mukafatı sana 2 tane bebiş geliyoo
ayyy canım yaaaa allahım sabır versin sana ve ailelerinize...
benide ağlattın zaten dokunsan ağlayacak modundaydım
emin ol canım ben çok inanıyorum ve sende inan onların sizi gördüğüne ve mutllu olduğunuzu
hem kendini böyle düşünerek dahada mutlu olduğunu görceksin...
sana ççook geçmiş olsun çook zor dönem ve hastalık geçirmişsin..bunların mukafatı sana 2 tane bebiş geliyoo
evet bitanem ay sorma bende çok duygusalım.
eşim diyorkı evde domates bitse ağlıcaksın aşkım :))
sıkma canını canım ya servistekilerde salak değil anlarlar hamişsin sen bırak takma bile onlarıııı umarım biran önce geçer...
evet bitanem ay sorma bende çok duygusalım.
eşim diyorkı evde domates bitse ağlıcaksın aşkım :))
süper demiş eşin
ben de aynı öyleyim
gerçi ben hep sulu gözüm herşeye ağlarım da :95::95:
süper demiş eşin
ben de aynı öyleyim
gerçi ben hep sulu gözüm herşeye ağlarım da :95::95:
çokda abartmamaya çalışıyorum ama nabim. insan yinede tutamıo kendini.
kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.
kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm
kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.
kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm
benim bildiğim 7 haftalıkken kalp atışı duyuluyo biliyom..:44::44::44:
yazmışsın karından diye görmemişim canım, bu saatlerde bölee saflaşıyorum :)
vajinal ultrasondan belki görürdü ama vardır dr bir bildiği onuda pek önermiyorlar.
hiç stres yapmadan haftayı bekle, nettende çok araştırma yapma okuma bence.
çünkü insanın kafası karışıyor, morali bozuluyor. kendimden biliyorum.
uzat ayaklarını dinlen.
bir hafta sonra görüceksin meleğini inşallah.
benimkide 7+2 de birisi 10.2 mm diğeri de 10.4 mm olarak çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?