2012 Şubat Anneleri

sıkma canını canım ya servistekilerde salak değil anlarlar hamişsin sen bırak takma bile onlarıııı umarım biran önce geçer...

Başın sağolsun canım, nur içinde yatsın.Benim babam da düğünümü bile göremedi Karnım biraz büyüsün mezarına gidip torununu göstericem ama..

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım, nur içinde yatsın.Benim babam da düğünümü bile göremedi Karnım biraz büyüsün mezarına gidip torununu göstericem ama..

canım benimmm, ben biliyorum onlar hep bizimle.
ve torunlarıda onların yanından geliyor, bizden önce onlar görüyor onları .

ben de çok endişeleniyorum bazen hep böyle iştahsız ve öğürerek mi gezicem diye. ama moralini bozunca insan daha kötü oluyor bunu tespit ettim. bir de zorla da olsa sık sık az az yemek lazım bir iki lokma mideyi boş bırakmıyacaksın. doktorda aynısı söyledi. yalnız ne iyi geliyorsa midene onu ye dedi az az. sakın mideni bulandıran şeylerden uzak dur dedi. İşte öğle yemeğinden sonra ben 1 adet kepekli peynirli sandeviç ve 1 adet yeşil elma yedim. Yaklaşık 6 öğün yemeğe çalışıyorum. İyi geliyor. Tavsiye ederim. Bi de kusarsan kus yani ne olacak zaten o kadr midesi bulanınca insan kusayım da kurtulayım diyor. kendini strese sokma.

hüzün bize yaramaz kızlar, kusura bakmayın öyle bir an çıkıverdi ağzımdan olanlar.

dalıp gitmeyin şimdi bakımmm... hmmmm

bu arada daha akıcı bir mesaj sistemi olsa ne güzel olurmuş. çok yeni üyeyim pek beceremiyorumda açıkçası :)

sıkma canını canım ya servistekilerde salak değil anlarlar hamişsin sen bırak takma bile onlarıııı umarım biran önce geçer...

zaten sürekli wc koşuyorum bıktılar gören gülüyor anlayışlılar bişey istermisin geleymmi diyolar kolonyolar getiriyolar ama utanıyorum yine de ben bile kendimden tiksiniyorum bazen ayrıca bugün pantolonumun azcık sıktıgını hissettm göbegm cıkmaya başladı 1.5 kilo verdim ama göbeğim cıkmış annesi kurban olsun ya büyüdü mü ne benim incecik belim vardı 34 beden giyinirdm :) dim mi yani artık giyemicem galiba

kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.

kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm

canım evet geç döllenme olabilir, ben 5 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi görmüştük.
7+2 de gittik bebekleri o zaman gördük canım.
stres yapma bence bekle. senin şu an ne kadar oldu?
birde vajinal ultrasonmu- karından mı baktı?

Korkma canım benim, ben 6 haftalıktı en son gittiğimde ve kesesi 17mm olmuştu ve bebeği göremedik 10 gün sonra gel dedi, yarın gidicem kısmetse.Görememeniz normal şimdi moralini bozmaya gerek yok canım.

canım benm 5+5 ken keseyi gördük
8mm dedi 2 gün önce ve karından baktı bana hiç zorlanmadan pat die gözükdü

senn kaç haftalık canm

yazmışsın karından diye görmemişim canım, bu saatlerde bölee saflaşıyorum :)

vajinal ultrasondan belki görürdü ama vardır dr bir bildiği onuda pek önermiyorlar.

hiç stres yapmadan haftayı bekle, nettende çok araştırma yapma okuma bence.

çünkü insanın kafası karışıyor, morali bozuluyor. kendimden biliyorum.

uzat ayaklarını dinlen.

bir hafta sonra görüceksin meleğini inşallah.

benimkide 7+2 de birisi 10.2 mm diğeri de 10.4 mm olarak çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…