2012 Şubat Anneleri

herkese mrblar kızlarr bugün çokk mutluyum çünkü doğumm günüm..bebğimde yanımda benle...geçmişi okuyamadımm çokk yamışsınız maşallah sizlerle bişey paylaşmak istiyorumm ben geçen günlerde profle görüştüm tam bir muayene oldum tetanoz aşısını ayrıntılı konuştuk vurulma dedi kaçbildiğin kadar kaç çünkü sebebi henüzz bilinmeyen bir çok hastalığa dVETİYE ÇIKARTILIYOR gelecekte kaldırlacak dedi.vurulanlar lütfeennn paniğe kapılmasın ama vurulmayanlara tavsiye etmiyorum eğerrr evde doğumm yapmayacaksanızzz.ben vurulmayacağım sizlerede fikir olsun diye yazdımm.sağlıklı günler sizlere ve bebişlerinize

azelya

aç gidiyoz pek su da mı içmiyoruz acaba?
of gece 12'de mi yesem acaba bu akşam

Su içtim valla canım ben, dayanamam susuzluğa

Gözünaydın canım Maşallah fidan boyluna

Doğumgünün kutlu olsun canım..
Bunu diyen hangi profesörmüş gülerim Vurulma canım sen tabiki kendi tercihin, ama paylaştığın bana mantık dışı geldi, böyle bir bilgi olsa sadece konuştuğun profesör değil, tüm doktorların haberi olur.En başta sağlık bakanlığının..

iyiki doğdun cnmmm walla ben tetanoz olmadım ama olcam galiba doktorum yaptır dedi..ben güveniyorum doktorumaa da ..benim korkum alerji yapması bende bünyem çok hassas ilaçlar konusundaa

tşk ederimm cnm tetanoz aşısı hakknıda 10 kadın doğumcudan 5 i vurul 5 ivurulma diyor zaten kesin vurulacaksın diye birşey yok tercihi sana bırakıyorlar tetanoz aşısının neye karşı koruduğunu düşünürsek evde doğum yapılmayacaksa steril şartlarda no problme öyle olsa her ameliyata girene yapmaları gerekirdi ben sadece benim gibi aklında soru işAreti olanlara fikir vermek istiyorum vurulnsada çok birşey olacağını zannetmiyorum senlerdir uygulanıyor sonuçta ama benim zaten çok rikli bir gebeliğim olduğu ve hergün iğne vurulduğum için bunu çok iyi araştırdım huylananlar vurulmayadabilirmişşş diyorumm ok herkesin tabik ikendi tercihi

iyiki doğdun cnmmm walla ben tetanoz olmadım ama olcam galiba doktorum yaptır dedi..ben güveniyorum doktorumaa da ..benim korkum alerji yapması bende bünyem çok hassas ilaçlar konusundaa

benim kadın doğumcumda vurul demişti ama arkadaşım 2 doğum yaptı ve baya bilinen bir doktora gidiyor vurulmadı ona hayret ediyrodum şimdi profda böyle söyleyince dememkki vurulmaydabiliyormuş normalde bir zararı yokmuşş fakat hamilelikte bebeği bilinmeyen birtakım sebeplerle etkiliyebiliyomuşş belki ihtimal çok düşük ama olsun

Hoşgeldin canım...
Ben seni biliyorum ocak annelerinden...
Bende arada okuyorum orayı...

Canım arkadaşlar bilerek öyle yazdı..
Şubat topiği çok tatlı...

Doğum günün kutlu olsun umut33..
Eşimin de doğumgünü bugün...
Az sonra bizde dışarı çıkacağız...

Güzel süprizlerim var ona...
Şimdi yemeğe çıkacağız...

Tetanoz aşısı ben 7 ayda vurduracağım..
ama benim bu aşı 6. kez olacak o sebeple

iş yerimde herkes erkek ben sevemiyorum eve gidincede direk etek filan giyerim uzandığım zaman mıncıklıyorum oğlumu

Canım masa altında okşa sende..
Benim karnımı ulu orta her önüne gelen okşuyor bu aralar vallla
bayan öğretmen arkadaşlar tabi kızlar...
Yanlış anlamaya meyil vermeyeyeim:78::78::78::78:

İyi de ama önce diyorsun ki "İLERİDE BİRÇOK HASTALIĞIN OLUŞUMUNA SEBEP OLUYORMUŞ"
Sonra da diyorsun ki "VURULANLAR PANİKLEMESİN"
Sence mümkün mü? Burada birşey paylaşırken 2 kere, olmadı 3 kere düşünmek lazım..Herkesi kendi doktoru yönlendiriyor zaten doğru bir şekilde.
Ben evet hastanede yapıcam doğumu, ama ne kadar güvenirsem güveneyim insanlık hali, dünya hali, bi aksilik olur steril ortam tabirine ters düşücek bir olay olur...Hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta...
Yani insanlar telaşlandıktan sonra pek tercih hakkı kalmıyor.

utanıyım ben evimde doya doya severim oğlumu demi kaçmıyoz yaa

utanıyım ben evimde doya doya severim oğlumu demi kaçmıyoz yaa

Nereye kaçacak
Kaçmış kaçacağı yere zaten.....

Sevmek istiyorum demişsin ya
Ondan diyorum..
Özlediysen masaaltı kaçamağı yap:82::82::82::82:

azeyam ...
canım muhabbet etmek ister seninle ama
son makyaj rötüşlerimi de yapıp çıkmam lazım
hepinizi öpüyorum kızlar
malum bugün bekletmeyeyim padişahımı

Oyyy canımmm, sen eğlenmene bak, mutlu yıllar enişteye

muhohoohhhoyt alemsin cnm ya eşine seninle ve 4 bebeğiyle beraber mutlu yıllar cnm siz eylenmenize bakın

umut33canım seninde doğum günün kutlu olsun nice mulu senelere ailenle sağlıklı mutlu girmen dileğiyle:119:

canımm ohh gözün aydın.herseyin yolunda olmasına cok sevindimohh cinsiyetinizde kesinleşmiş hade bakimm kim tutar benim hemserimi bu güzel haberlerin darısıda bana olsun insallah.

azelyammm noldu bebişimm ordasın mııkıss saklanmasana sonra arıyoruz bulamıyoruz seni hayatta hiçbişeyin garantisi yoktur.sağlık bakanlığı tarafından yapılan bir asınında zararı olsun sanmam.bazı doktorlarda bir zamanlar baska asılar için milleti sıraya dizmişti.rutine indirilmiş bi asıdan zarar gelmez bencee.

ben bi kaçgündür peygamberimizin nasihtlarinin yazılı olduğu çok güzel dini bir kitap okuyorum ve şuan olduğum bölümde bakın ne yazıyor kızlar çok etkilendim;

peygamberimiz şöyle demiş..;sizden birinizin yaradılışı evvela anne karnında 40 günde başlar.. sonra ikinci 40 günlük süre içinde kan pıhtısı görünümünde olan döllenmiş hücre haline döner..sonrada bir o kadar zaman içinde bir o kadat et parçası yani cenin olur..daha sonra ona bir melek gönderilir(burası çok önemli yazının ); anne rahmindeki canlının RIZKINI,ECELİNİ,AMELİNİ,CENNET EHLİ BİRİ Mİ YOKSA CEHENNEM EHLİ BİRİ Mİ?, olacağını yazmakla emrolunur..

yani bizim evladlarımızın bütün herşeyini bir melek yazmakla emrolunmuş meğer..çok güzel dimi..inş cennet ehlinden olur evladımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…