- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.721
cnm benimkide kısa kol gıcık suratlar geç çıkarmışlar uzunları bide rengi daha somon gibi
benimkinin de biraz daha gülkurusu gibi diyim
hımm işte aynı hatta şimdi üstümde siyah yerleri kadife gibi çok güsel ama ben uzun kollu istiyorum
evet kadife gibi karnımı sevemiyom onu giyince huylanıyom
azelya
aç gidiyoz pek su da mı içmiyoruz acaba?
of gece 12'de mi yesem acaba bu akşam
ben geldim arkadaşlar sonuçlarım iyi çok şükür bir erkegim daha olacak doktor evde 3 erkekle uğraşmak zor olacak dedi kibar yüzlü uzun bacaklı erkekim ama güzel resimler vermedi hoşlanmadı rahatsız edildiya:))eli hep yüzündeydi kuşumun 300 gr olmuş bacaklarımız vucuda göre uzun dedi doktor anne baba uzun bacaklı ondan sanırsam ilk oğlum babaya çok benziyor buda bana benzeyecekmiş22 şubat dogum tarihimiz
herkese mrblar kızlarr bugün çokk mutluyum çünkü doğumm günüm..bebğimde yanımda benle...geçmişi okuyamadımm çokk yamışsınız maşallah sizlerle bişey paylaşmak istiyorumm ben geçen günlerde profle görüştüm tam bir muayene oldum tetanoz aşısını ayrıntılı konuştuk vurulma dedi kaçbildiğin kadar kaç çünkü sebebi henüzz bilinmeyen bir çok hastalığa dVETİYE ÇIKARTILIYOR gelecekte kaldırlacak dedi.vurulanlar lütfeennn paniğe kapılmasın ama vurulmayanlara tavsiye etmiyorum eğerrr evde doğumm yapmayacaksanızzz.ben vurulmayacağım sizlerede fikir olsun diye yazdımm.sağlıklı günler sizlere ve bebişlerinize
herkese mrblar kızlarr bugün çokk mutluyum çünkü doğumm günüm..bebğimde yanımda benle...geçmişi okuyamadımm çokk yamışsınız maşallah sizlerle bişey paylaşmak istiyorumm ben geçen günlerde profle görüştüm tam bir muayene oldum tetanoz aşısını ayrıntılı konuştuk vurulma dedi kaçbildiğin kadar kaç çünkü sebebi henüzz bilinmeyen bir çok hastalığa dVETİYE ÇIKARTILIYOR gelecekte kaldırlacak dedi.vurulanlar lütfeennn paniğe kapılmasın ama vurulmayanlara tavsiye etmiyorum eğerrr evde doğumm yapmayacaksanızzz.ben vurulmayacağım sizlerede fikir olsun diye yazdımm.sağlıklı günler sizlere ve bebişlerinize
tşk ederimm cnm tetanoz aşısı hakknıda 10 kadın doğumcudan 5 i vurul 5 ivurulma diyor zaten kesin vurulacaksın diye birşey yok tercihi sana bırakıyorlar tetanoz aşısının neye karşı koruduğunu düşünürsek evde doğum yapılmayacaksa steril şartlarda no problme öyle olsa her ameliyata girene yapmaları gerekirdi ben sadece benim gibi aklında soru işAreti olanlara fikir vermek istiyorum vurulnsada çok birşey olacağını zannetmiyorum senlerdir uygulanıyor sonuçta ama benim zaten çok rikli bir gebeliğim olduğu ve hergün iğne vurulduğum için bunu çok iyi araştırdım huylananlar vurulmayadabilirmişşş diyorumm ok herkesin tabik ikendi tercihiDoğumgünün kutlu olsun canım..
Bunu diyen hangi profesörmüş gülerimVurulma canım sen tabiki kendi tercihin, ama paylaştığın bana mantık dışı geldi, böyle bir bilgi olsa sadece konuştuğun profesör değil, tüm doktorların haberi olur.En başta sağlık bakanlığının..
iyiki doğdun cnmmmwalla ben tetanoz olmadım ama olcam galiba doktorum yaptır dedi..ben güveniyorum doktorumaa da ..benim korkum alerji yapması bende bünyem çok hassas ilaçlar konusundaa
Arkadaşlar selam herkese, birşey sorcaktım
bblau Istanbul 31 ilk bebek Kız 23.nisan 01 subat Belli değil Belli değil
busraaa05 23 ilk bebek Erkek 23.nisan 01 subat
benim de SAT 23 Nisan ama beklenen dtarihi 28 Ocak kafam karıştı nasıl oluyor :44:
aranıza katılabilirim Ocak anneleri sanırım terkedildiburada daha çok paylaşım var galiba
iş yerimde herkes erkek ben sevemiyorum eve gidincede direk etek filan giyerim uzandığım zaman mıncıklıyorum oğlumu
tşk ederimm cnm tetanoz aşısı hakknıda 10 kadın doğumcudan 5 i vurul 5 ivurulma diyor zaten kesin vurulacaksın diye birşey yok tercihi sana bırakıyorlar tetanoz aşısının neye karşı koruduğunu düşünürsek evde doğum yapılmayacaksa steril şartlarda no problme öyle olsa her ameliyata girene yapmaları gerekirdi ben sadece benim gibi aklında soru işAreti olanlara fikir vermek istiyorum vurulnsada çok birşey olacağını zannetmiyorum senlerdir uygulanıyor sonuçta ama benim zaten çok rikli bir gebeliğim olduğu ve hergün iğne vurulduğum için bunu çok iyi araştırdım huylananlar vurulmayadabilirmişşş diyorumm ok herkesin tabik ikendi tercihi
Hoşgeldin canım...
Ben seni biliyorum ocak annelerinden...
Bende arada okuyorum orayı...
Canım arkadaşlar bilerek öyle yazdı..
Şubat topiği çok tatlı...
Doğum günün kutlu olsun umut33..
Eşimin de doğumgünü bugün...
Az sonra bizde dışarı çıkacağız...
Güzel süprizlerim var ona...
Şimdi yemeğe çıkacağız...
Tetanoz aşısı ben 7 ayda vurduracağım..
ama benim bu aşı 6. kez olacak o sebeple
Canım masa altında okşa sende..
Benim karnımı ulu orta her önüne gelen okşuyor bu aralar vallla
bayan öğretmen arkadaşlar tabi kızlar...
Yanlış anlamaya meyil vermeyeyeim:78::78::78::78:
utanıyım ben evimde doya doya severim oğlumu demi kaçmıyoz yaa
İyi de ama önce diyorsun ki "İLERİDE BİRÇOK HASTALIĞIN OLUŞUMUNA SEBEP OLUYORMUŞ"
Sonra da diyorsun ki "VURULANLAR PANİKLEMESİN"
Sence mümkün mü? Burada birşey paylaşırken 2 kere, olmadı 3 kere düşünmek lazım..Herkesi kendi doktoru yönlendiriyor zaten doğru bir şekilde.
Ben evet hastanede yapıcam doğumu, ama ne kadar güvenirsem güveneyim insanlık hali, dünya hali, bi aksilik olur steril ortam tabirine ters düşücek bir olay olur...Hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta...
Yani insanlar telaşlandıktan sonra pek tercih hakkı kalmıyor.
Nereye kaçacak
Kaçmış kaçacağı yere zaten.....
Sevmek istiyorum demişsin ya
Ondan diyorum..
Özlediysen masaaltı kaçamağı yap:82::82::82::82:
azeyam ...
canım muhabbet etmek ister seninle ama
son makyaj rötüşlerimi de yapıp çıkmam lazım
hepinizi öpüyorum kızlar
malum bugün bekletmeyeyim padişahımı
Nereye kaçacak
Kaçmış kaçacağı yere zaten.....
Sevmek istiyorum demişsin ya
Ondan diyorum..
Özlediysen masaaltı kaçamağı yap:82::82::82::82:
azeyam ...
canım muhabbet etmek ister seninle ama
son makyaj rötüşlerimi de yapıp çıkmam lazım
hepinizi öpüyorum kızlar
malum bugün bekletmeyeyim padişahımı
ben geldim arkadaşlar sonuçlarım iyi çok şükür bir erkegim daha olacak doktor evde 3 erkekle uğraşmak zor olacak dedi kibar yüzlü uzun bacaklı erkekim ama güzel resimler vermedi hoşlanmadı rahatsız edildiya:))eli hep yüzündeydi kuşumun 300 gr olmuş bacaklarımız vucuda göre uzun dedi doktor anne baba uzun bacaklı ondan sanırsam ilk oğlum babaya çok benziyor buda bana benzeyecekmiş22 şubat dogum tarihimiz
İyi de ama önce diyorsun ki "İLERİDE BİRÇOK HASTALIĞIN OLUŞUMUNA SEBEP OLUYORMUŞ"
Sonra da diyorsun ki "VURULANLAR PANİKLEMESİN"
Sence mümkün mü? Burada birşey paylaşırken 2 kere, olmadı 3 kere düşünmek lazım..Herkesi kendi doktoru yönlendiriyor zaten doğru bir şekilde.
Ben evet hastanede yapıcam doğumu, ama ne kadar güvenirsem güveneyim insanlık hali, dünya hali, bi aksilik olur steril ortam tabirine ters düşücek bir olay olur...Hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta...
Yani insanlar telaşlandıktan sonra pek tercih hakkı kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?