2012 Şubat Anneleri

kızlar işe gelirken malum geç geliyorum geç çıkıyorum işten..lcw ya uğradım hiç güzel hamile badisi yoktu oolanlar kısa kolluydu üzerine bi daha hırka giymek istemedim kırmızı falan kalmıştı hiç sevmem kırmızı eşarbımda hiç yok zaten..sinir oldum yaa..neden hamileleri düşünmüyorlar...kücücük bi reyona iki parça şey koymuşlar çoğu yazlık açıklara göre..kışlık hiçbişey yok..

bende bady almıştım lcw den kısa kollu baby is loading yazanlar ama karnım yazın çıkmadığı için giyememiştim uhte kaldı walla içimdekışlık ürünler gelmedi sanırımm

Bir kaç hafta sonra bir daha bak canm..
Yada reyon görevlilerine sorsaydın kışlıklar ne zaman gelecek diye..
Sonuçta açık bayanlarda kışın uzun kollu giyiyor..
Benimde uzun kollu gömleklere ihtiyacım var bir kaç hafta sonra bende bakmayı düşünüyorum..
İki hafta önce baktığımda yoktu..
Pijamalarım dahi olmuyor artık..
Bugün bir tane beğendim burdaki mağazalardan onunda büyük bedeni kalmamış..

bende bady almıştım lcw den kısa kollu baby is loading yazanlar ama karnım yazın çıkmadığı için giyememiştim uhte kaldı walla içimdekışlık ürünler gelmedi sanırımm

O badylerden bende ablama hediye almıştım gidince isticem versin azcıkta ben giyeyim
Üzerine hırka giyerek giyebilirsin cnm..
Gerçi Samsun soğuktur, burda giyilir bir süre daha hırkayla..

Samsun ne alaka çözemedim..Azelya ile karıştırdım sanırım seni bacım..

Son düzenleme:
Sen neden eve gıdıp, dınlenmedın.
Dızım agrıyor demıssın, erken cıksaydın hıc degılse.
Hala agrıyor mu?

Valla huyum kurusun eleferacım yatmayı beceremiyo benim bünyem…
Pazartesi de izin alıcam, bi de bugünü almıyım dedim…

sultan ayrı bi olay tek geçerim.

o kolu akşam görecem ben. eheheh benimki daha yeni geçti. böyle sinsi bi ağrısı var şekerim.

Bakalım henüz tık yok, akşama yavaştan düşcem ben demeye başlar belki :)))))

şansa bak
bugün senin için güzel bir gün değil maalesef

Yada gerçekten şanslı bi gün :)

yok cnm bende samsundayımmm zaten

bende yarın kot pantolon bakacağım
aslında benimde badiye ve hırkaya ihtiyacım var

kızlarr uzun kollular gelmiş lcw net sitesine baktım şimdi eşim geçen hafta bana 2 farklı t-shirt almış biri bu öteki burda yok bebe yaka lacivert üzerine çilek ve kirazlar var çok güsel bi taneside bu

güle güle giy canım
bunların ikiz olanını görmüştüm nette
ama varmıdır lcw de bilmiyorum

Güzel günlerde giy inşallah cnm..
Valla ben üzerime giymeden elimle dokunmadan bişe alamıyorum..
İllaki denicem
O nedenle internetten alış veriş yapmak bana göre değil..
Geçen elektronik bir eşya siparişi verdik ve tam anlamıyla burnumuzdan geldi bir daha mı tövbe..
Şimdilik idare ediyorum bakalım..
Havalar tam anlamıyla soğumadı daha burda..
İki üç gömlek ve hırkaya ihtiyacım var zaten..

selam kızlar yukarda baktığım tişört çok güzel bende hala kıyafet sıkıntısı çekenlerdenim allah tan evdeyimde pek çeşit gerekmiyor ama yürüyüşlerde inanın eşimin uzun kollularını giymeye başladım

bunun kısa kollusu var bende
cnm benimkide kısa kol gıcık suratlar geç çıkarmışlar uzunları bide rengi daha somon gibi
bende mağazayada gitsem asla denemem bişi alırken bedenimi biliyorum soyunup giyinmekten nefret ederim olmassa gider değiştirirm üşenmem ama soyunup giyinmeyi sevmem
güselmiş beğendim paylaşım için saol:21:
neler neler var daha gidip görün kızlar fiyatlarda süper

yaa ben çok erken başladım hamile kıyafeti giyinmeye ama iykide giyinmişim bebeğim yayla gibi rahat ediyo lastikli kotlarla içerde tepiniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…