- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.701
daha önce paylaşmışlardı canım bu hikayeyi yine de çok sağol
kızlar işe gelirken malum geç geliyorum geç çıkıyorum işten..lcw ya uğradım hiç güzel hamile badisi yoktu oolanlar kısa kolluydu üzerine bi daha hırka giymek istemedim kırmızı falan kalmıştı hiç sevmem kırmızı eşarbımda hiç yok zaten..sinir oldum yaa..neden hamileleri düşünmüyorlar...kücücük bi reyona iki parça şey koymuşlar çoğu yazlık açıklara göre..kışlık hiçbişey yok..
fena oldum çok güsel çok güsel paylaşılmış bayıldım cnm sağolasın teşekkürler
bende bady almıştım lcw den kısa kollu baby is loading yazanlar ama karnım yazın çıkmadığı için giyememiştim uhte kaldı walla içimdekışlık ürünler gelmedi sanırımm
Sen neden eve gıdıp, dınlenmedın.
Dızım agrıyor demıssın, erken cıksaydın hıc degılse.
Hala agrıyor mu?
sultan ayrı bi olay tek geçerim.
o kolu akşam görecem ben. eheheh benimki daha yeni geçti. böyle sinsi bi ağrısı var şekerim.
şansa bak
bugün senin için güzel bir gün değil maalesef
O badylerden bende ablama hediye almıştım gidince isticem versin azcıkta ben giyeyim
Üzerine hırka giyerek giyebilirsin cnm..
Gerçi Samsun soğuktur, burda giyilir bir süre daha hırkayla..
Samsun ne alaka çözemedim..Azelya ile karıştırdım sanırım seni bacım..
kızlar işe gelirken malum geç geliyorum geç çıkıyorum işten..lcw ya uğradım hiç güzel hamile badisi yoktu oolanlar kısa kolluydu üzerine bi daha hırka giymek istemedim kırmızı falan kalmıştı hiç sevmem kırmızı eşarbımda hiç yok zaten..sinir oldum yaa..neden hamileleri düşünmüyorlar...kücücük bi reyona iki parça şey koymuşlar çoğu yazlık açıklara göre..kışlık hiçbişey yok..
Bir kaç hafta sonra bir daha bak canm..
Yada reyon görevlilerine sorsaydın kışlıklar ne zaman gelecek diye..
Sonuçta açık bayanlarda kışın uzun kollu giyiyor..
Benimde uzun kollu gömleklere ihtiyacım var bir kaç hafta sonra bende bakmayı düşünüyorum..
İki hafta önce baktığımda yoktu..
Pijamalarım dahi olmuyor artık..
Bugün bir tane beğendim burdaki mağazalardan onunda büyük bedeni kalmamış..
O badylerden bende ablama hediye almıştım gidince isticem versin azcıkta ben giyeyim
Üzerine hırka giyerek giyebilirsin cnm..
Gerçi Samsun soğuktur, burda giyilir bir süre daha hırkayla..
Samsun ne alaka çözemedim..Azelya ile karıştırdım sanırım seni bacım..
kızlarr uzun kollular gelmiş lcw net sitesine baktım şimdi eşim geçen hafta bana 2 farklı t-shirt almış biri bu öteki burda yok bebe yaka lacivert üzerine çilek ve kirazlar var çok güsel bi taneside bu
Eki Görüntüle 266009
kızlarr uzun kollular gelmiş lcw net sitesine baktım şimdi eşim geçen hafta bana 2 farklı t-shirt almış biri bu öteki burda yok bebe yaka lacivert üzerine çilek ve kirazlar var çok güsel bi taneside bu
Eki Görüntüle 266009
Eki Görüntüle 266009
Eki Görüntüle 266009
Güzel günlerde giy inşallah cnm..
Valla ben üzerime giymeden elimle dokunmadan bişe alamıyorum..
evdeyimde pek İllaki denicem
O nedenle internetten alış veriş yapmak bana göre değil..
Geçen elektronik bir eşya siparişi verdik ve tam anlamıyla burnumuzdan geldi bir daha mı tövbe..
Şimdilik idare ediyorum bakalım..
Havalar tam anlamıyla soğumadı daha burda..
İki üç gömlek ve hırkaya ihtiyacım var zaten..
cnm benimkide kısa kol gıcık suratlar geç çıkarmışlar uzunları bide rengi daha somon gibibunun kısa kollusu var bende
bende mağazayada gitsem asla denemem bişi alırken bedenimi biliyorum soyunup giyinmekten nefret ederim olmassa gider değiştirirm üşenmem ama soyunup giyinmeyi sevmemGüzel günlerde giy inşallah cnm..
Valla ben üzerime giymeden elimle dokunmadan bişe alamıyorum..
İllaki denicem
O nedenle internetten alış veriş yapmak bana göre değil..
Geçen elektronik bir eşya siparişi verdik ve tam anlamıyla burnumuzdan geldi bir daha mı tövbe..
Şimdilik idare ediyorum bakalım..
Havalar tam anlamıyla soğumadı daha burda..
İki üç gömlek ve hırkaya ihtiyacım var zaten..
neler neler var daha gidip görün kızlar fiyatlarda süpergüselmiş beğendim paylaşım için saol:21:
selam kızlar yukarda baktığım tişört çok güzel bende hala kıyafet sıkıntısı çekenlerdenim allah tan evdeyimde pek çeşit gerekmiyor ama yürüyüşlerde inanın eşimin uzun kollularını giymeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?