- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.681
oyelken niye hesaplanmıyo yaa :44: yok anam almim ben dinlenmek istiyorum ...sonra doğururum işte falan ..tam yılbaşına denk geliyo sanki ama doktoruma sorayım o zaman ben..
bence onlarda da kısa bir yol yoktur hesaplamak için
zamanı gelince söylerler
yada takvimi önüne al hafta hafta say
kılıfına uydurmaya çalışıyoruz
geçmiş olsun canım sıcak şeyler iç
dikkat et grip olma salgın var yine
teşekkür ederim efendim ama doğru hesabımız birebir
muhohohotyyy ders iktisat hocalarınız hayatim ve leader hoşgeldiniz bu hamilelikte ay hesabı tatlım
boğazına en iyi gelebilcek şey pastil felan değil hikaye ya süt ısıt sıcağa yakın içine bir yemek kaşığı bal kat iç eğer sıcak süt hoşuna gitmiyosada ıhlamur yap yine bardağın boyutuna göre şeker yerine bal koy ohhh mis boğazlarında bişicik kalmasss
Oyelken, bennebileyim;
Teşekkürler kızlar, şimdi iyiyim.
Kazadan hemen sonra muayene oldum, hamdolsun sorun çıkmadı.
Doktorumu da aradım, şehir dışındaymış, ama bebek suda darbelerden öyle kolayına etkilenmez dedi.
Ağrım kanamam da olmadı.
Buarada kazanın şokunu atlatamadan sağlık ocağından aradılar.
Daha yeni işe gelmiştim ki, geri çağırdılar, evin oraya :)
Sınırlı sayıda tetanos aşımız kaldı, gel pazartesiyi bekleme diye.
Gittim oldum geri geldim.
Henüz kolum düşmedi bakalım
Gozun aydın canım.
Rabbım hayırlı etsın ınsallah.
Kızzzzz hemşire al bi ortak özellik daha, sultanseverlik
Buarada kazanın şokunu atlatamadan sağlık ocağından aradılar.
Daha yeni işe gelmiştim ki, geri çağırdılar, evin oraya :)
Sınırlı sayıda tetanos aşımız kaldı, gel pazartesiyi bekleme diye.
Gittim oldum geri geldim.
Henüz kolum düşmedi bakalım
sagolasın canım sanada geçmiş olsun salgın varmış bu aralar hamile bayanlar vardı onlarda grip olmuşlar doktora gelmişlerdi
kızlar ben bu siteden hesapladım bakalım bide doktoruma sorcam tutucakmı? haftaların bitiş tarihi yazıyo burda
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bir haftanın daha sonuna geldik sayın hamişler. yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.
iyi haftasonları, iyi akşamüstleri, iyi dinlenceler....
eve gidip; kendimi alüminyum folyolara sarıp ajdar anığın nane nane şarkısında oynamak istiyorum. muasır medeniyetler seviyesine de böylelikle ulaşır belkim...
evet bence ulaşabiliriz.
öptüm çıtır kızları ve melekleri....
bir haftanın daha sonuna geldik sayın hamişler. yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.
eve gidip; kendimi alüminyum folyolara sarıp ajdar anığın nane nane şarkısında oynamak istiyorum. muasır medeniyetler seviyesine de böylelikle ulaşır belkim...
evet bence ulaşabiliriz.
yeahhhh evet tam da öyle. birincilik telini sen kazandın... alkışşşşşş yıldızlı beş pekiyi aferim... imza.
teşekkür ederim efendim ama doğru hesabımız birebir
muhohohotyyy ders iktisat hocalarınız hayatim ve leader hoşgeldiniz bu hamilelikte ay hesabı tatlım
boğazına en iyi gelebilcek şey pastil felan değil hikaye ya süt ısıt sıcağa yakın içine bir yemek kaşığı bal kat iç eğer sıcak süt hoşuna gitmiyosada ıhlamur yap yine bardağın boyutuna göre şeker yerine bal koy ohhh mis boğazlarında bişicik kalmasss
leaeder'la paylaşmak istiyorum
bu arada iktisat dersi de
eve gidip; kendimi alüminyum folyolara sarıp ajdar anığın nane nane şarkısında oynamak istiyorum. muasır medeniyetler seviyesine de böylelikle ulaşırız belkim beynim...
evet bence ulaşabiliriz kendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?