- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.861
adet sancısı gibi ağrım oldu bide akıntım wardı sarımtrakk...yok doktoruma çok güwenioum özele gdiioum zaten ama korkuoum iştee
kızlar şimdi doktordan geldimm... vajinal muayene yaptı bi sorun yok dedi bebeğime baktı o da ii dedi..idrar testimde bi problem çıkmadı .ama ağrıları göz önünde bulundurarak erken doğum tehditi olarak kabul etcez dedi iğne yazdı haftada 1 gün vurulcam sonra fitil felan yazdı ilaç yazdı...çok kötüyüm kızlaaar geldiğimden beri ağlıoum çok korkuoumm yatıp istirahat etcen dedi kalkmıcan ayağa dedii..nolur dua edin bizee çok üzülüoumm çookk
hı kanama falan yok yani.. tatlım hiç korkma lütfenn bebeginde de bişi cıkmamıs sanırım.. ben kanama ertesi (devlet acilde moralimi bozdukları gecenin ertesi) kendi dr uma gittim.. hiç yorum yapmadan muayene etti.. ben bi panikk ya böylee agrıı kramp vs vs diye sayıklıyorum.. bebekk cok iyi dedi.. cıkısa uzaklıgı iyi dedi. suyu iyi kese iyi. böyle seyler olabilir ve artık 15 haftadan sonra kanamalarr %90 düsük vb seylerle sonuclanmaz dedi. içini ferah tut dedi. ama agrımm diyorum her seferinde. rahim büyüyor, bebek dönüyor (kafası asagı geldiginde cok agrı yapıyor bana da) vb hep mantıklı ve rahatlatıcı bi acıklaması oluyor. akıntım var benimde bazen koyu sarı bazen direk su gibi oluyor.. ama hepp cok normal cnmm uzaklık iyi kese iyi suyu iyi bebek iyi yorumlarıyla geri dönüyorumm.. kendini yormaa en önemlisi o .. agır iş yok (kiii artık ögrendim agır işin tanımı hamilelikte biraz degişikk en ufak bişi bel agrısı yapabiliyor) , cok yürüyüss yok yarım saatlik periyotlar olmalı olabildiginde dinlen tatlım. içini ferah tut senin moralin bebegide etkiler
geçmiş olsun canım.bak aslında bi problem cıkmamıs.sadece bir ihtimali es geçmek istememiş canım tedbir almıs iste ne güzel.sen niye bide üzüyosun kendini şimdi.helede gözüne bakan minnak baska bebiş falan da yoksa kaldır ayakları havaya bi güzel dinlen bi kaç gün bişeyciğin kalmaz.
ayşebaharım bununla geçmiş olsun Allahtan gözüne gelmemiş daha beterinden krusun çocuk işte adı üstünde
Canım biliyorum görsen yazarsın ...
Bebeklerim iyi..
Hepsi..
Az önce kız oğlanın kaşını tornavidayla yardı..
Bu kadar gecikmeli cevap geldi yoksa hemen yazrdım biliyorsun..
Allahtan gözüne gelmemiş..
Kaşını resmen ikiye bölmüş yandan..
Yakışıklı oğluma nazar değdi..
Allah onu korusun
nazom tşkr ederim sende en kısa zamanda sende cinsiyetini belirlede alışverişe başla şekerim oğlumun keman kursu vardı onu dolpine bıraktık eşimle ordan optimuma gittik chicoda indirim var ordan aldım bebişime kc de degildim bi hırka begendim bedeni yoktu yarın kc ye bakacam canımcımaysebaharcımm geçmiş olsun minik yaralanmanız için allah esirgemiş.kardeş kavgalarının en güzel yanıda sanırsam önce birbirine zarar verip sonra onu incittim diye oturup ağlamak olsa gerek. ben kardeşimle kavga ettiğimizde önce illa zarar verirdim sonra ağlardım bi yeri acıdı diye.şimdi gelin olcak be kuzum...taa nerelere gittim bakk.benim kardeşiminde alnında makas izi var ben yapmısım gel buruya sana saç kesicem diye
laylammm ohh ciciklermi aldınız sizzz.amann ne sevimlidir onlarr.ya biz senle bizim kc alısverişmerkezinde karsılasıyomuyuzdur acaba?lcw dedin ya bende ordaydım 2 saat önce.güle güle kullansın annesiiii
kızlar şimdi doktordan geldimm... vajinal muayene yaptı bi sorun yok dedi bebeğime baktı o da ii dedi..idrar testimde bi problem çıkmadı .ama ağrıları göz önünde bulundurarak erken doğum tehditi olarak kabul etcez dedi iğne yazdı haftada 1 gün vurulcam sonra fitil felan yazdı ilaç yazdı...çok kötüyüm kızlaaar geldiğimden beri ağlıoum çok korkuoumm yatıp istirahat etcen dedi kalkmıcan ayağa dedii..nolur dua edin bizee çok üzülüoumm çookk
ayyy canımcım aynen benim hayal ettiğim gibi bak duygulandım şimdi Allahım hepimize göstersin o günleri bende GELSİN ŞUBAT DİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUMMM:86::86::86:
Hımm bılmıyordum.Canım 15 gün önce 19.99 du bir etek
Hatta Konyalı tansell almıştı ya etek bluz
Çokta güzeldi..
Cuma süper indirimler oluyor
Cumaları takip et....
slm kızlar bende oğlumun pıt pıtlarını duydum bugün çok güzel bişeymiş..inş dahada duyarım yaa
Gozun aydın canım, harıka bır duygu degıl mı?
Dur annesı daha nıce zaman duyacaksın, ınsallah.
valla çok garip bi duygu insan hep devam etsin istiyo gerçektende doğruymuş yani bu his...ayy bi an önce doğsun istiyorum yaaa ama tırsıyorumda...:18:
kızlarr bişi söyleyinn bana yahu.. kızımın adını defne koymaya kararr verdim kesinn hatta etraf benimsedi bile konusurken defne diye konusuyoruz kızımdan.. ama esimm illa basına annemin adını koyalım diyo:95::95::95::95: yaa ben ezelden ayten ismini sevmem biliyosunn koymucammm diyorum.. bana seslenmiyo ama annesiyle her gün konusuyoo her seferindede cocugun ikinci adı ayten olcak diyo.. bugün annesi karın istemiyo olmucak öyle bişi demiş. yaa bana erkek isminde anneli ogullu babanın ismininn yanına isim ekleyelim dedim diye iki isim cok zor olurr cocuga bilmem ne demediniz mi dedim.. gülüyo o zaman.. kadının aklına sokuyosunn hiç istemediyse bile simdiye kadar hiç yoktan gelin benim adımı istemedi koymadı olcak diyorum hiçç.. yegenine diyo ananene söle dayım kızın adını ayten defne koyuyomus:84::84::84::84: dn gece dedim kii cok istiyosan nüfusa yazdırr madem ayten defne amaa bir kişinin agzından duyarsamm sürünürsün nüfus idarelerinde degiştirmek için dedim. tamam kimse demez diyoo.. bugün kaklkmıss ama aksam böle dedin anlastık dedi. yaa söylenmedikten sonra ne anlamı var diyorum koymanın olsun ben mutlu olcam ban babam öldü anneme bişi olursa cok üzülcem basının etini yerim o zaman diyo.. ismini koyunca 10 yıl fazla mı yasıcak annen dedim. hayır mutlu olcak diyo. ay cıldırcamm resmen. bak 5 kızı koymadı 3 kız var birinde yok diyo. al tamam işte dedim.. o torunlarını sevmiyo mu annen askım ben istiyorum cok diiyo cıkıyo işin içinden.. allah ım niye erkek olmadı sanki bu cocuk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kızlarr bişi söyleyinn bana yahu.. kızımın adını defne koymaya kararr verdim kesinn hatta etraf benimsedi bile konusurken defne diye konusuyoruz kızımdan.. ama esimm illa basına annemin adını koyalım diyo:95::95::95::95: yaa ben ezelden ayten ismini sevmem biliyosunn koymucammm diyorum.. bana seslenmiyo ama annesiyle her gün konusuyoo her seferindede cocugun ikinci adı ayten olcak diyo.. bugün annesi karın istemiyo olmucak öyle bişi demiş. yaa bana erkek isminde anneli ogullu babanın ismininn yanına isim ekleyelim dedim diye iki isim cok zor olurr cocuga bilmem ne demediniz mi dedim.. gülüyo o zaman.. kadının aklına sokuyosunn hiç istemediyse bile simdiye kadar hiç yoktan gelin benim adımı istemedi koymadı olcak diyorum hiçç.. yegenine diyo ananene söle dayım kızın adını ayten defne koyuyomus:84::84::84::84: dn gece dedim kii cok istiyosan nüfusa yazdırr madem ayten defne amaa bir kişinin agzından duyarsamm sürünürsün nüfus idarelerinde degiştirmek için dedim. tamam kimse demez diyoo.. bugün kaklkmıss ama aksam böle dedin anlastık dedi. yaa söylenmedikten sonra ne anlamı var diyorum koymanın olsun ben mutlu olcam ban babam öldü anneme bişi olursa cok üzülcem basının etini yerim o zaman diyo.. ismini koyunca 10 yıl fazla mı yasıcak annen dedim. hayır mutlu olcak diyo. ay cıldırcamm resmen. bak 5 kızı koymadı 3 kız var birinde yok diyo. al tamam işte dedim.. o torunlarını sevmiyo mu annen askım ben istiyorum cok diiyo cıkıyo işin içinden.. allah ım niye erkek olmadı sanki bu cocuk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
canım tövbe de ama eşinde ne gıcıkmış yaşayan kadının adını çocuğa vermekte neymiş .. bence ne yap ne et vazgeçir gerekirse iki isim düşün böyle olcak de..yaşayan bi kadının adını niye koyayımde o zaman benim annemin adı olsun de sende yalandanyada gıcık olduğu bir bayanın teyzen yiğenin gibi bakalım o zaman ne yapacak..valla ben olsam asla taviz vermem..kaynanamla aram iyi ama sonuçta ne gerek var aileye bi ayten yeter dimi..çok saçma düşüncesi darılma ama ... bu kadar anneye düşkünde görmedim benim oğlum şayet anne senin adın olsun dese kızarım ben ne gerek var hem iki isim uğursuzluk getirirmiş falan de aklına gir yalandan..
ayy ecrinn çok sinir oldum eşine heee:84::84::84:
aynı sıkıntı bizde de var maalesef ,artık insanlar isim konusunda gençleri biraz rahat bıraksalar keşke.allahtan şimdi iki isim şansı var,eskiden sadece büyüklerin isimleri konurmuş ya, daha kötü.ben bide neden sadece erkek tarafından birinin isminin konulduğunu anlamıyorum.çözüm bulabilirsen,bende faydalanmak isterim ...
ben oğlumun adını demir ali düşünüyorum kızlar nasıl sizce..şuan içime sindi söyleyince sanki :44:
aynı sıkıntı bizde de var maalesef ,artık insanlar isim konusunda gençleri biraz rahat bıraksalar keşke.allahtan şimdi iki isim şansı var,eskiden sadece büyüklerin isimleri konurmuş ya, daha kötü.ben bide neden sadece erkek tarafından birinin isminin konulduğunu anlamıyorum.çözüm bulabilirsen,bende faydalanmak isterim ...
ben oğlumun adını demir ali düşünüyorum kızlar nasıl sizce..şuan içime sindi söyleyince sanki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?