- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.161
kızlar diğer doktor radyoloji uzmanıymış 260 a düşürdüler
iyi mi sizce radyoloji uzmanı olması
diğer prof. 400 den hiç düşmüyor
Çoook tatlı yerim ben onun zıbınlarını ya.
Ben radyoloji uzmanına gittim, 13ünde yine radyoloji uzmanına gidicem.
Radyoloji uzmanıda gayet güzel inceliyor canım.
valla cnm doktor doktordur benim gözümde ama mutlaka ben o kadar veririm diyosan git derim ama şahsen ben kendim vermem o kadar parayı Hemide ayrıntılıya
neyse şansımıza küselim önümüzdeki kızlara bakacaz artık kaybeden senin kız olacak nerden bulacak böyle erkeği bak birde çerkez kırması senin kız gibi adengökçenin oğluyla mutluluklar dileriz bizde yapacak bişey yokAynen aynen benim kızım da uzun bacaklı
Ceylan kızım benim
Bak adengökçenin oğluşuna kertmesem kızı sana verirdim, boyu boyuna bulmuşkene
15 ekime randevu aldım 260 a indirdi hemde
diğeri prof.diye cazip geliyor ama 150 lira da az değil ki
50 fln olsa prof.seçeyim ama 150 lira yaniii
ayy ne zor iş miş
elefera saçmalama ne plates seti bi doğuralım önce alemsin yaakız zaten çoğu doğumla gidiyo inş normal olurda karnımızdan beklemek zorunda kalmayız şimdi bebeğini düşün boşver yavvvvvvv
teşekkür ederiz teyzesii sizlerinkinide ben merak ediyorum paylaşmıyorsunuz hiçç
İyi yapmışsın..Benimde senden 2 gün önce randevum.
15 ekime randevu aldım 260 a indirdi hemde
diğeri prof.diye cazip geliyor ama 150 lira da az değil ki
50 fln olsa prof.seçeyim ama 150 lira yaniii
ayy ne zor iş miş
kızlar diğer doktor radyoloji uzmanıymış 260 a düşürdüler
iyi mi sizce radyoloji uzmanı olması
diğer prof. 400 den hiç düşmüyor
neyse şansımıza küselim önümüzdeki kızlara bakacaz artık kaybeden senin kız olacak nerden bulacak böyle erkeği bak birde çerkez kırması senin kız gibi adengökçenin oğluyla mutluluklar dileriz bizde yapacak bişey yok
inş.güzel haberler alırız canım
kızlar nasılsınız?
cumartesi havuzlu han ve kürkcü han a gittim ama gittiğime pişman oldum hiç düzgün birsey yok fiyatlarda dısarıyla aynı ucuz fln değil. dısarda lısweriş merkezinde pierre cardin baston araba sordum 200 ama taksit flnda yapıyorlar havuzlu handa aynısı 200 ve nakit taksit 220 fln bence gidilecek en son yer.alısweriş merkezlerinden hiç farkı yok fiyat olarak aynı
Cnm ben daha hiç bişey almadım. Paylaşamam yani :)) Etrafımda çok bebeğini kaybeden var. Bende ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu 2,5 aylıkken. Ne olur ne olmaz diye bekliyorum şimdilik.
Evvelki hafta pazar günü gittim ben de ama, kapalıydı.
Tekrar bi cumartesi gideyim diyodum ama,gitmiyim o zaman...
Birkaç kişiden daha duydum dışarıdan farkı yok diye.
çok geçmiş olsun güselim allah gecinden versin Allaha emanetiz boşver cnm sende para biriktiri sonra alırsın hepsini toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?