2012 Şubat Anneleri

kızlar diğer doktor radyoloji uzmanıymış 260 a düşürdüler
iyi mi sizce radyoloji uzmanı olması
diğer prof. 400 den hiç düşmüyor

valla cnm doktor doktordur benim gözümde ama mutlaka ben o kadar veririm diyosan git derim ama şahsen ben kendim vermem o kadar parayı Hemide ayrıntılıya

Ben radyoloji uzmanına gittim, 13ünde yine radyoloji uzmanına gidicem.
Radyoloji uzmanıda gayet güzel inceliyor canım.

valla cnm doktor doktordur benim gözümde ama mutlaka ben o kadar veririm diyosan git derim ama şahsen ben kendim vermem o kadar parayı Hemide ayrıntılıya

15 ekime randevu aldım 260 a indirdi hemde
diğeri prof.diye cazip geliyor ama 150 lira da az değil ki
50 fln olsa prof.seçeyim ama 150 lira yaniii
ayy ne zor iş miş

Aynen aynen benim kızım da uzun bacaklı
Ceylan kızım benim
Bak adengökçenin oğluşuna kertmesem kızı sana verirdim, boyu boyuna bulmuşkene
neyse şansımıza küselim önümüzdeki kızlara bakacaz artık kaybeden senin kız olacak nerden bulacak böyle erkeği bak birde çerkez kırması senin kız gibi adengökçenin oğluyla mutluluklar dileriz bizde yapacak bişey yok

elefera saçmalama ne plates seti bi doğuralım önce alemsin yaa kız zaten çoğu doğumla gidiyo inş normal olurda karnımızdan beklemek zorunda kalmayız şimdi bebeğini düşün boşver yavvvvvvv

Hamilelik platesı var ya, hanı Ebru Sallı da yaptı.
Oradan aklıma geldı :26:

Zaten ben de normal dogum yapmazsam kımse yapmaz.
Saka bı yana, her sabah minimum 20 dk. yuruyorum. (işe gelırken ama gayet tempolu)
En az 100 basamak merdıven ınıp-cıkıyorum.
Hele bır yokus tırmanıyorum! Her sabah sonuna geldıgımde 'bugunde basardım' dedıgım.

Ben bu sartlar altında kesın yolda dogururum

Ayyy kızım tepık attı annesıne.

teşekkür ederiz teyzesii sizlerinkinide ben merak ediyorum paylaşmıyorsunuz hiçç

Cnm ben daha hiç bişey almadım. Paylaşamam yani :)) Etrafımda çok bebeğini kaybeden var. Bende ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu 2,5 aylıkken. Ne olur ne olmaz diye bekliyorum şimdilik.

kızlar diğer doktor radyoloji uzmanıymış 260 a düşürdüler
iyi mi sizce radyoloji uzmanı olması
diğer prof. 400 den hiç düşmüyor

Ben gebeliğimin başında dış gebelik şüphesiyle doplere sevkedilmiştim kadın doğumcu tarafından.
Radyolog baktı.
Gebe olduğum halde usg raporunda -ki halen duruyor bu rapor dosyamda-, ...düzensiz konturlu düşük basınçlı kistik alan/bozulmuş GS izlenmektedir yazıyor.
Bozulmuş GS dediği bozulmuş gestasyonel sac, yani bozulmuş kese. Düşük yapıyorsun, kese bozulmuş, muhtemelen kürtaj olacaksın, doktorun izlesin demişti bana.
Oysa gördüğü ne kistik alan, ne bozulmuş keseymiş. Gördüğü bir kanama odağıymış, ve müdahale edilmediği için neredeyse 6 kat büyümüştü.
Eğer detaylı usg yapılacaksa ya kadın doğumcu ya perinatolog tarafından yapılmasını daha faydalı buluyorum ben.
Gerçi o zaman benim kadın doğumcum da anlayamadı bu kanama odağını,ama meğerse sürekli gebe takibi istemeyen bir doktormuş, o yüzden değiştirdim doktorumu ilk haftalarımda...

kızlar nasılsınız?
cumartesi havuzlu han ve kürkcü han a gittim ama gittiğime pişman oldum hiç düzgün birsey yok fiyatlarda dısarıyla aynı ucuz fln değil. dısarda lısweriş merkezinde pierre cardin baston araba sordum 200 ama taksit flnda yapıyorlar havuzlu handa aynısı 200 ve nakit taksit 220 fln bence gidilecek en son yer.alısweriş merkezlerinden hiç farkı yok fiyat olarak aynı

ayyyy evet bak benim kız da çerkez kırması. pek de ortak özellikleri varmış ama tüh :44:

Evvelki hafta pazar günü gittim ben de ama, kapalıydı.
Tekrar bi cumartesi gideyim diyodum ama,gitmiyim o zaman...
Birkaç kişiden daha duydum dışarıdan farkı yok diye.

Cnm ben daha hiç bişey almadım. Paylaşamam yani :)) Etrafımda çok bebeğini kaybeden var. Bende ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu 2,5 aylıkken. Ne olur ne olmaz diye bekliyorum şimdilik.

çok geçmiş olsun güselim allah gecinden versin Allaha emanetiz boşver cnm sende para biriktiri sonra alırsın hepsini toplu

Evvelki hafta pazar günü gittim ben de ama, kapalıydı.
Tekrar bi cumartesi gideyim diyodum ama,gitmiyim o zaman...
Birkaç kişiden daha duydum dışarıdan farkı yok diye.

yok canım hiçbir fark yok ordan tasıdıgına da değmez. birde kalabalık sıcak havasız işte nasıl biryer tahmin et.
mevlüt için bebek şekeri seçenekleri iyi onlara bakabilirsin.

Leader, kuzum ne kadar tatlı cıcıler almıssın oyle.
Hele denızcı tulumuna bıttım.
Kızımı vereyım mı senın ogluna

Nurum, masallah ogluna.
Ne kadar belırgın, Rabbım nazarlardan korusun.
ınsallah persembe gunu gıttıgımızde bana da boyle bır foto.sunu verırler yavrumun.

Layla, senın tıckerın dogru mu?
Bebegın 7 haftalık mı?

çok geçmiş olsun güselim allah gecinden versin Allaha emanetiz boşver cnm sende para biriktiri sonra alırsın hepsini toplu

Aynen öyle yapıyorum . Çıkıp alışverişe ne gerekiyorsa o zaman alırım inşallah oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…