- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.761
kızlar bende saçlarımı düzleştirmiştim doğuma girmeden önce
ama sonra ne fön kaldı ne birşey darmadağındı saçlarım
teyzemin ve halamın kızına da tembih ettim allık sürün yanaklarım pembeleşsin diye
kızlar teşebbüste bulundu ama dövcektim nerdeyse onları
gidin be dedim benim gözüm makyaj mı görüyor
bu arada oje olmaz tırnaktan takip ediliyor doğum sırasında
mormarıp morarmadığı
canım benim ayrıntılı randevumda yarın 15.30 da insallah hayırlı haberlerle döneriz ikimizdee.cok heyecanlıyım ben bide su pipimiz mi yoksa kukumuz mu var tam gözükürsee cok mutlu olucam.dua edelim birbirimizeeee
Bunu öğrendiğim iyi oldu, oje sürerdim ben yoksa
Neysekı kızımın dedesının bır ayagı hala Fransa da
Kuzenlerımde var yurt dısında.
Sıparıs verecem onlara ben.
Turkıye den oyuncak almam gayri.
Hem bırde benım daha cooook oyuncagım var.
Esım de maket araba meraklısı.
Bır yıgın arabada onda var.
Yanı kızın ve oglanın oyuncakları hazır bızde
Evet cnaım, yarın saat 19:00 da.
Amın, ınsallah guzel gecer.
Niye üzerine alındın...
Kel alaka
ben de o'nu diyorum işte alakasız zaman diliminde alakasız bı konuda o mesaj kel alaka???
Canım ilk sayfada yazıyor
Topiğin ilk sayfasında yani adengökçenin dediği gibi geçmişi okumadım
Ama kime ne okurum da aynı zamanda kime ne ?
Ben de ilk hamileliğimde öğrenmiştim zaten canım..
Bende onu hatırlayıp güldüm..
Aynı yollardan geçiyoruz diye
hımmmm tamamen iyi niyet diyosun! peki :))
Canım canım falan sıkılmadı...
İlk sayfada yazıyor...
Bende garipsemedim ki..
Ayrıca geçmişi de okurum
Eğer mesajlarımdan rahatsız oluyorsan o senin problemin
Okumazsın olur biter.
Yahut cevap vermezsin..
Ama ben yazmaya devam edeceğim...
canım geçmiş olsun benim de eşimin işi sıkıntılı bugünlerde inşallah kötü bişey olmaz
aa ben eksik saymışım kavun, üzüm, limon, kıvırcık, maydanoz, reyhan, roka, salatalık da almıştım
ya benim alma hasztalığım var sanırım
size 5 kişi iyi canım
aa hem senin hem kızının mı ne güzel
çok seviyorum ayşe ismini
ehahahahah ablana selam. anlatmak istediğim buydu işte.
Bunu öğrendiğim iyi oldu, oje sürerdim ben yoksa
İsmide çok güzelmiş :)) Ya benimde canım barbie çekiyor( Demet Samsundan ya, kızı doğunca ona gideyim bari onun kızının barbieleri ile oynıyım
Oyun halıları güzel oluyor, hele pufiş pufiş olanları...Aslında ev tipi ana kucaklarıda 130 tl. felan, ana kucağı yerine oyun halısı almak daha mı mantıklı? Ben ikisinden birini alıcam ama kararsızımBelki 170tl.dan daha uyguna olanlar vardır, netten bi araştırmak lazım, bulursam eklerim canım burayada.
Canım...
Sağol teşekkür ederim...
Neden sıkıntılı hayatım?
İşten mi ayrılacaksınız yoksa?
İsmide çok güzelmiş :)) Ya benimde canım barbie çekiyor( Demet Samsundan ya, kızı doğunca ona gideyim bari onun kızının barbieleri ile oynıyım
Oyun halıları güzel oluyor, hele pufiş pufiş olanları...Aslında ev tipi ana kucaklarıda 130 tl. felan, ana kucağı yerine oyun halısı almak daha mı mantıklı? Ben ikisinden birini alıcam ama kararsızımBelki 170tl.dan daha uyguna olanlar vardır, netten bi araştırmak lazım, bulursam eklerim canım burayada.
Çok çok haklısın, endişelenmemek imkansız, ama Allah'ın büyüklüğüne inanıyorum rızkını bebişin elbetteki verecek, belki şimdiki işinden daha iyi bir iş bulacak, inşallah en hayırlısı olsun sizin için.
ben yemeğe gidiyorum çok yazışmayın heeee
TABİİ efendimmm
e ablamın ojeleri de ondan sildiler işte morarma için
acıktımm...
yemekler de güzel bugün... ben bi yiyip geliyim. benim yavru açlıktan kendini bi oaraya bi buraya vuruyor...
leaderr canım sesin cıkmıyor hiç.sen dün hastaydın dimii nasıl oldun? toplayabildin mi azıcık daha
laylammm napıyozz bacımmm.buluşcaz mıı? bak bu 10 dk mesaj atma işi ne gıcık bee.
Sonra da senın oglanla onun kız asık olsun
Bak Azelyam boyle bırseydı dun baktıgım.
Eki Görüntüle 268182
ınternette daha ucuzmus gercekten.
Yarı yarıya neredeyse
Nasıl, sence cok gereklı mı, ıyı mı, alayım mı?
Eki Görüntüle 268182
Yarı yarıya neredeyse
Allah yardım etsin ne diyim azelyacım hayırlısı olsun dediğin gibi nasipten öteye bişi olmuyor malesef bekliycez ve görcez ecza mümessilliğine başvurayım diyo alt komşumuz aynı zamanda babamın kuzeni olur ecza mümessili onunla konuşmuş akşam bakalım haber bekliyo belki kredidende kurtuluruz o iş olursa çünkü araba filan veriyolar bizde arabayı satar kredimizi kapatırız.Eşimin çekincesi şu aslında 2 üniversite okuyo biri açık öğretim biri ise normal ama uzaktan 4 ders verecek sınava girip istediği zaman izin alabilecek mi sorun yaptıkları zaman sonuç kötü oluyo malesef:44:
anam bakamadım mesajlara telefon trafiği neyseki ayarlamaları bitirdim veee BULUŞUYORUZ oğlanın evde olması bütün planlarımı altüst ettiyaa:84::84:
Eki Görüntüle 268182
Yarı yarıya neredeyse
iş gelmiyo bazen cumartesileri gelmeyin diyo patron
yada bayram arifesi yada bayramdan kalan son cuma mesela haftasonuna bağlayan gelmeyin diyo
sonra iş geldi mi o gelmeyin dediklerini topluyo herkesin
mesela benim eşimin 28 saat borcu varmış
cumartesi pazar çalıştırıyo bedavaya borcunu ödetiyo
iş yoksa gidin boş oturun napıyım yani diyorum anlamsız bişey
kaç milyarlık iş yapıyolar köpek gibi
bi dönem iş gelmesin kaç kişi çıkartsak acaba diye konuşuyo
şimdi de öyle bi dönemde
gidip adamı halledesim var
canım bence onlar cok güzel,cicik ama biz kullandık daha doğrusu kullanamadık bebeği oraya yatırman için biraz büyümesi gerekiyor en az 4 ay sonra dönmeye basladıkları için o halının içinde durmuyorlarki.ben kızımı asla o halısının üstünde oynatamazdım.büyüyünce onu barbileriyle piknik halısı yaptı zilloş.onun yerine ona böle kocaman bir çarsaf aldıstım rengarenk çizgi film kahramanları olan annem cift kat yapıp elyaflamıstı.onları yakalıcam diye dönüp duruyodu o kocaman nevresimin üstünde.yoksa o halılar cok cicik ama emin olun bebikler üstünde durmuyor tek hamle yetiyor onlara
tamamdır canım.ben 1.30 da oralarda olurum oraya geldiğinizde haberleşiriz telle.hadin öptüm kızlar siziii bende su zilloşumu giydireyim..
canım bence onlar cok güzel,cicik ama biz kullandık daha doğrusu kullanamadık bebeği oraya yatırman için biraz büyümesi gerekiyor en az 4 ay sonra dönmeye basladıkları için o halının içinde durmuyorlarki.ben kızımı asla o halısının üstünde oynatamazdım.büyüyünce onu barbileriyle piknik halısı yaptı zilloş.onun yerine ona böle kocaman bir çarsaf aldıstım rengarenk çizgi film kahramanları olan annem cift kat yapıp elyaflamıstı.onları yakalıcam diye dönüp duruyodu o kocaman nevresimin üstünde.yoksa o halılar cok cicik ama emin olun bebikler üstünde durmuyor tek hamle yetiyor onlara
Güzelmiş canım, ama nette daha güzelleri var hepsine bak derim..Bence iyi bi alet :)) Yani koyuyorsun bebeyi oyalanıyor içinde, oyuncakları da at içine..Hemen almasanda bebek 4 aylık olunca felanda alabilirsin, ya da 3 aylık.Çok çok gerekli değil, ama beğendim hoşuma gitti.Bi de sallansa tam süper olacakmış
Başvursun inşallah olur ecza mümessilliği.Benim eniştemde zamanında yaptı ecza mümessilliği çok memnundu..Şimdi emeklisi de güzel.
Canım evin her yanı oyuncak bende
her oda halı kaplı
Ben gerek görmedim
Ama ilk ve tek bebek düşünüyorsan bence al...
Yeri belli olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?