2012 Şubat Anneleri

Bunu öğrendiğim iyi oldu, oje sürerdim ben yoksa

Amınnnn ınsallah.
Bence senın oglun var

ınsallah ıkımzıde guzel haberlerle donerız Nazom.

İnşallah gülüm...
Aslında benim evde bir oda dolu oyuncak
Ama gördüğümü alasım var işte canım..

:) alakasız bi zaman diliminde dalga geçmek maksadıyla yazılmış bi yazı olarak algıladım ben. açıkcası orda,

" Ben de ilk hamileliğimde öğrenmiştim zaten canım..
Bende onu hatırlayıp güldüm..
Aynı yollardan geçiyoruz"

diye de yazılmamıştı. eeee burdan bakınca aklından geçenleri de algılayacak kadar zeki değilim maalesef ki tamamen iyi niyetle yazdığını çözemedim. bak sen; taa oralardan bakıp benim senden, yazdıklarından rahatsız olduğumu algılamışsın. ne diyim o da senin dahiliğin... :))

"Eğer mesajlarımdan rahatsız oluyorsan o senin problemin
Okumazsın olur biter.
Yahut cevap vermezsin.."

ha ayşe; bir de kendini bu kadar ciddiye alma be şekerim.

.[/QUOTE]

Sana ne ya sana ne ya!
Sana mı yazılmış o mesaj!
Kendine gel!

Alakasız zaman dilimi falan.. Sana mı soracağım bunun zamanı bu zaman mı diye?
Sen kimsin ki?
Evet zeki olmadığın belli oluyor..
Kendin de itiraf etmişsin zaten
Yazdıklarından bunu algılamam zor olmuyor canım..

Bak canım!
Kendimi hep önemsemiş
Hep ciddiye almışımdır...
Kendimi sevdiğimin ve değer verdiğimin göstergesi
Özsaygımdır kendime...
Seni alakadar etmez şekerim!

Ha bu arada ben seni de yazdıklarını da hiç ciddiye almadım şimdiye dek!

Canım...
Sağol teşekkür ederim...
Neden sıkıntılı hayatım?
İşten mi ayrılacaksınız yoksa?

acıktımm...

yemekler de güzel bugün... ben bi yiyip geliyim. benim yavru açlıktan kendini bi oaraya bi buraya vuruyor...

Sonra da senın oglanla onun kız asık olsun

Bak Azelyam boyle bırseydı dun baktıgım.

ınternette daha ucuzmus gercekten.
Yarı yarıya neredeyse

Nasıl, sence cok gereklı mı, ıyı mı, alayım mı?

Canım...
Sağol teşekkür ederim...
Neden sıkıntılı hayatım?
İşten mi ayrılacaksınız yoksa?

iş gelmiyo bazen cumartesileri gelmeyin diyo patron
yada bayram arifesi yada bayramdan kalan son cuma mesela haftasonuna bağlayan gelmeyin diyo
sonra iş geldi mi o gelmeyin dediklerini topluyo herkesin
mesela benim eşimin 28 saat borcu varmış
cumartesi pazar çalıştırıyo bedavaya borcunu ödetiyo
iş yoksa gidin boş oturun napıyım yani diyorum anlamsız bişey
kaç milyarlık iş yapıyolar köpek gibi
bi dönem iş gelmesin kaç kişi çıkartsak acaba diye konuşuyo
şimdi de öyle bi dönemde
gidip adamı halledesim var

Allah yardım etsin ne diyim azelyacım hayırlısı olsun dediğin gibi nasipten öteye bişi olmuyor malesef bekliycez ve görcez ecza mümessilliğine başvurayım diyo alt komşumuz aynı zamanda babamın kuzeni olur ecza mümessili onunla konuşmuş akşam bakalım haber bekliyo belki kredidende kurtuluruz o iş olursa çünkü araba filan veriyolar bizde arabayı satar kredimizi kapatırız.Eşimin çekincesi şu aslında 2 üniversite okuyo biri açık öğretim biri ise normal ama uzaktan 4 ders verecek sınava girip istediği zaman izin alabilecek mi sorun yaptıkları zaman sonuç kötü oluyo malesef:44:

ben yemeğe gidiyorum çok yazışmayın heeee

Afiyet olsunnnn

TABİİ efendimmm

e ablamın ojeleri de ondan sildiler işte morarma için

Temam boşa sürmüş olmıyım :))

acıktımm...

yemekler de güzel bugün... ben bi yiyip geliyim. benim yavru açlıktan kendini bi oaraya bi buraya vuruyor...

Afiyet olsun şeker

aysebahar-adengokce yapmayın yahu, genç bir kız için yapmayın Temam şaka şaka, vallahi olmasın gerginlik topicte, hep gülelim olma mı :26:

leaderr canım sesin cıkmıyor hiç.sen dün hastaydın dimii nasıl oldun? toplayabildin mi azıcık daha
laylammm napıyozz bacımmm.buluşcaz mıı? bak bu 10 dk mesaj atma işi ne gıcık bee.

anam bakamadım mesajlara telefon trafiği neyseki ayarlamaları bitirdim veee BULUŞUYORUZ oğlanın evde olması bütün planlarımı altüst ettiyaa:84::84:

canım bence onlar cok güzel,cicik ama biz kullandık daha doğrusu kullanamadık bebeği oraya yatırman için biraz büyümesi gerekiyor en az 4 ay sonra dönmeye basladıkları için o halının içinde durmuyorlarki.ben kızımı asla o halısının üstünde oynatamazdım.büyüyünce onu barbileriyle piknik halısı yaptı zilloş.onun yerine ona böle kocaman bir çarsaf aldıstım rengarenk çizgi film kahramanları olan annem cift kat yapıp elyaflamıstı.onları yakalıcam diye dönüp duruyodu o kocaman nevresimin üstünde.yoksa o halılar cok cicik ama emin olun bebikler üstünde durmuyor tek hamle yetiyor onlara

Güzelmiş canım, ama nette daha güzelleri var hepsine bak derim..Bence iyi bi alet :)) Yani koyuyorsun bebeyi oyalanıyor içinde, oyuncakları da at içine..Hemen almasanda bebek 4 aylık olunca felanda alabilirsin, ya da 3 aylık.Çok çok gerekli değil, ama beğendim hoşuma gitti.Bi de sallansa tam süper olacakmış

Başvursun inşallah olur ecza mümessilliği.Benim eniştemde zamanında yaptı ecza mümessilliği çok memnundu..Şimdi emeklisi de güzel.

anam bakamadım mesajlara telefon trafiği neyseki ayarlamaları bitirdim veee BULUŞUYORUZ oğlanın evde olması bütün planlarımı altüst ettiyaa:84::84:

tamamdır canım.ben 1.30 da oralarda olurum oraya geldiğinizde haberleşiriz telle.hadin öptüm kızlar siziii bende su zilloşumu giydireyim..

Canım evin her yanı oyuncak bende
her oda halı kaplı
Ben gerek görmedim
Ama ilk ve tek bebek düşünüyorsan bence al...
Yeri belli olur en azından

Malesef işyerleri böyle gülüm
Acımasız....
Ama bebeğin şansına inşalah güzel şeyler olur..
Bebek şanstır
Bebk berekettir eve...
Yüreğini ferah tut bak herşey güzel olur..

Yaşayan bilir demişler, o zaman cayalım biz oyun halısından

Sana ne ya sana ne ya!
Sana mı yazılmış o mesaj!
Kendine gel!

Alakasız zaman dilimi falan.. Sana mı soracağım bunun zamanı bu zaman mı diye?
Sen kimsin ki?
Yazdıklarından bunu algılamam zor olmuyor canım..

Bak canım!
Kendimi hep önemsemiş
Hep ciddiye almışımdır...
Kendimi sevdiğimin ve değer verdiğimin göstergesi
Özsaygımdır kendime...
Seni alakadar etmez şekerim!

Ha bu arada ben seni de yazdıklarını da hiç ciddiye almadım şimdiye dek!

:)))

"Sen kimsin ki?
Yazdıklarından bunu algılamam zor olmuyor canım.."

sahi kimim ben?
:)))
ayşe burda durup aynı senin yaptığın gibi tartışmayı kavga eşiğine indirgemeyeceğim. kendime ve burda olan diğer kızlara olan saygım buna izin vermez. tarzım değil zaten. kaldı ki; yaşını başını almışların harcı değildir böylesine komik davranmak. böylesine ne diyeceğimi dahi bilemediğim lafları hiç tanımadığım birine kurmak. hele hele "aiyyyyyy ama ilk önce o benim saçımı çekti" tarzında en son ilkokul çağında falan demişimdir ki bu baya güldürdü beni.

sonuç; yazılanların eşiği, ve iki tarafın da tarzı bu mesajından sonra iyice ortada bence.

son olarak da ( cevap olarak yazdıklarına bundan sonra 3 maymuna bağlanacağımı bildireyim de sonradan cevap veremıyor diye düşünme) bi de en son anaokulunda sınıfın en popüler kızını seven ali'ye aşık olduğumda ali'nin o kızla dans etmek istemesi sonucunda "ben de zaten seninle dans etmek istemiyorum pis pis gıcık şey" tarzında bi cümle kurmuştum.

"Ha bu arada ben seni de yazdıklarını da hiç ciddiye almadım şimdiye dek"
ahahahahah. bana anaokulundaki bebeyi hatırlattın sağolasın...

şimdi kalkıp umarım bunca lafın peşine bir de ; bak ali de seni seçmemiş işte eheheh ahahah yazmazsın...

ben yemege kaçtım kızlar....

Ah ıste bu tecrubelı hatunlar da olmasa.
Evın ıcı ıvız zıvırla dolar vallam.
Nazom sagol bebem, vazgecım o zaman ben.
Senınkı gıbı bırsey yaptırım ıyısımı.

Bebegım onu ornek olarak koymustum ama vazgectım zati.
Baksana Nazom memnun kalmamıs.

Canım evin her yanı oyuncak bende
her oda halı kaplı
Ben gerek görmedim
Ama ilk ve tek bebek düşünüyorsan bence al...
Yeri belli olur en azından

Yok yavri, tek cocuk ıstemıyorum ben.
En az 3, Rabbım ızın verırse.
Dun esıme dıyorum kı, en az 3, ama 4 de olabılır.
Baktı bana soyle, gobusume, bacaklarıma... Sen bence bunu bi dogur da dıyor pismis pismis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…