- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.781
İsmide çok güzelmiş :)) Ya benimde canım barbie çekiyor( Demet Samsundan ya, kızı doğunca ona gideyim bari onun kızının barbieleri ile oynıyım
Oyun halıları güzel oluyor, hele pufiş pufiş olanları...Aslında ev tipi ana kucaklarıda 130 tl. felan, ana kucağı yerine oyun halısı almak daha mı mantıklı? Ben ikisinden birini alıcam ama kararsızımBelki 170tl.dan daha uyguna olanlar vardır, netten bi araştırmak lazım, bulursam eklerim canım burayada.
tabi gelirsin kız sen, ben, liva, kuzey oynarıs artıkbu arada geçen hafta alışwerişte oyuncakçıya girdim öle barbie bebeklere felan bakıoumm eşime dioum ee işten gelince livayla bebek oynarsınız bende yemek hazırlarım dioumm..o an aklıma gelincede hep gülüoum recep ivediğin filminde wardıyaa şarkı söyleyen bebeğe wuruo felan saçlarını örüoo,kafasını koparıo felan eşime söylüoum gülmekten yerlere yatıo bende öle olurum herhalde diee..walla eşim oynucak artık mecbur napalım zaten çocuklarla uğraşmayı çok sewio allahtan kendi kızı olunca hele hiç durmazz :90::90:
aayy nerde buluşuousunuz kızzz siz batıkenttemi oturuoudunuzztamamdır canım.ben 1.30 da oralarda olurum oraya geldiğinizde haberleşiriz telle.hadin öptüm kızlar siziii bende su zilloşumu giydireyim..
tabi gelirsin kız sen, ben, liva, kuzey oynarıs artıkbu arada geçen hafta alışwerişte oyuncakçıya girdim öle barbie bebeklere felan bakıoumm eşime dioum ee işten gelince livayla bebek oynarsınız bende yemek hazırlarım dioumm..o an aklıma gelincede hep gülüoum recep ivediğin filminde wardıyaa şarkı söyleyen bebeğe wuruo felan saçlarını örüoo,kafasını koparıo felan eşime söylüoum gülmekten yerlere yatıo bende öle olurum herhalde diee..walla eşim oynucak artık mecbur napalım zaten çocuklarla uğraşmayı çok sewio allahtan kendi kızı olunca hele hiç durmazz :90::90:
ha bu arada doğum çantasına koyulcakları yazmışsınızz..anneme söledim sabahtan beri gülme krizine girdi..senin doğum çantası nene gerek dioo..ewim doğurcağım hastaneyle komşu...başıma çıkarıyorum tüm hastane karşımda kadın doğum katıda benim ewle aynı hizada nerdeyse ara sıra gözetlioum kim doğum yapmış felan diee..annem dio sen bi doğurda biz eve gider alır alır geliris..olmadı teleferik çekeris dioo:90::90::90::90:
Malesef işyerleri böyle gülüm
Acımasız....
Ama bebeğin şansına inşalah güzel şeyler olur..
Bebek şanstır
Bebk berekettir eve...
Yüreğini ferah tut bak herşey güzel olur..
Artık Liva babacığına olmayan çaylar içirir minnak fincanlarından, olmayan kekleri yedirir
Bende evde arabaları çarpıştırır, askercilik oynarımYok bende oyun işini eşime yüklerim, şahsen hiç sevmem erkek oyuncaklarıyla oynamayı, bende onları izlerim uzaktan :)) Zaten ne kadar gereksiz döküntü var eşim doldurcak eve, ama onların o anki neşesi de paha biçilemez heralde Reklam sözü gibi oldu :))
kız bunlar ne kadar tatlı oyuncaklaarrr..hepside çok güseell...güzel günlerde kullansınn bebişinnn
sahi kimim ben?
:)))
ayşe burda durup aynı senin yaptığın gibi tartışmayı kavga eşiğine indirgemeyeceğim. kendime ve burda olan diğer kızlara olan saygım buna izin vermez. tarzım değil zaten. kaldı ki; yaşını başını almışların harcı değildir böylesine komik davranmak. böylesine ne diyeceğimi dahi bilemediğim lafları hiç tanımadığım birine kurmak. hele hele "aiyyyyyy ama ilk önce o benim saçımı çekti" tarzında en son ilkokul çağında falan demişimdir ki bu baya güldürdü beni.
sonuç; yazılanların eşiği, ve iki tarafın da tarzı bu mesajından sonra iyice ortada bence.
son olarak da ( cevap olarak yazdıklarına bundan sonra 3 maymuna bağlanacağımı bildireyim de sonradan cevap veremıyor diye düşünme) bi de en son anaokulunda sınıfın en popüler kızını seven ali'ye aşık olduğumda ali'nin o kızla dans etmek istemesi sonucunda "ben de zaten seninle dans etmek istemiyorum pis pis gıcık şey" tarzında bi cümle kurmuştum.
"Ha bu arada ben seni de yazdıklarını da hiç ciddiye almadım şimdiye dek"
ahahahahah. bana anaokulundaki bebeyi hatırlattın sağolasın...
şimdi kalkıp umarım bunca lafın peşine bir de ; bak ali de seni seçmemiş işte eheheh ahahah yazmazsın...
ben yemege kaçtım kızlar....
aysebahar-adengokce yapmayın yahu, genç bir kız için yapmayınTemam şaka şaka, vallahi olmasın gerginlik topicte, hep gülelim olma mı :26:
canım benim sen de ben gibi ewham yapıousun..2 gün önce çok akıntım war sancım war diyip milleti ayağa kaldırdım baktım hiçbişey yok.bende de ritim bozukluğu war çarpıntım oluo...baktım ki çewremde hamilelere hiç kimse ben gibi deil.sonra kendi kendime düşündüm 4 ayım daaha war nasıl geçer hergün böle diee..Allah herşeyin en iisini bilir..Allahıma sığınıyorum hep rabbim dioum sen bebeğimi koru sen herşeyin en iisini bilirsin dioumm.benim ewhamımla bebeğimide sıkıntıya sokuoum hemm.şimdi takmıoum kafama başka şeylerle ilgilenioumm.bebek kıyafetlerine bakıoumm,gelecek güsel günleri düşünüoumm..sende takma kafana bu kadar..Allahın izniyle yarısı bitti az bi kısmı kaldı bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günn..kurma kafanda herşey olacağına warır.sen ferah tut kalbini..üzme bebişini deekızlar benim bi sorunum var
bilemiyorum benim gibi misiniz ama
ilk bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım belkide ondandır
şuan 21 haftalık hamileyim
ama bugüne gelene kadar deliler gibi testleri nası çıkcak diye kafayı yedim
testleri geçtik sürekli bi hareket ediyomu takıntısı
hadi onuda geçiyorum gebelik zehirlenmesi olursam noolcak
sürekli tansiyonumu ölçüyorum
özellikle gecelerim çok zor geçiyor
yatağa girer girmez uykunun yerini çarpıntı alıyor
hergün her saat doğumu düşünüyorum
kafayı yiycem
arkadaşlarım bildiğim kadarıyla benim gibi panik değillerdi
forumları okuyorum
sonra kafamda kötü olan kısımları kurup duruyorum
zaten ritim bozukluğum var
off naapıcam ben yaaa
noolur yardım edin
kızlar benim bi sorunum var
kafayı yiycem
forumları okuyorum
off naapıcam ben yaaa
noolur yardım edin
kızlar benim bi sorunum var
kafayı yiycem
forumları okuyorum
off naapıcam ben yaaa
noolur yardım edin
slm kızlar ben geldimmmmmmmm... napıyosunuz bakim... hakikaten doğuma düğüne gider gibi gidenlere bi anlam veremiyorum oje sürmek en büyük yanlışkardan biri allah korusun doğum sırasında masada kalmakta var ben kaç gündür eşime diyorum ölürsem falan bebeğe sen bak annenle diye..sen büyüt falan diye. bana kızıyo ama olası bişey bu..sonuçta herşeyi düşünmek lazım..kızlar dün işten izinliydim çok gezdim tozdum yaa..ayaklarım ağrıdı..kendime yeni ciciler aldım yeni ayakkabı ve şal falan..artık kapalı biri olarak şal kullanmaya karar verdim hem karnımıda örtüyo iyi oluyo rahat...oğlumada deterjan ve şampuanlarını aldım indirimdeydi nıvea..dalin granül matik aldım otomatik makineler için..inşallah bi dahaki maaşımada cicilerini alıcam..tekmeleride bayağı sıklaştı...
Canım bende dun kendıme panco aldım.
Hıc yakısmaz sanmıstım ama, cok begendım.
Dene ıstersen sende.
Cıcılerını ıyı gunlerde kullan bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?