2012 Şubat Anneleri

Artık Liva babacığına olmayan çaylar içirir minnak fincanlarından, olmayan kekleri yedirir
Bende evde arabaları çarpıştırır, askercilik oynarım Yok bende oyun işini eşime yüklerim, şahsen hiç sevmem erkek oyuncaklarıyla oynamayı, bende onları izlerim uzaktan :)) Zaten ne kadar gereksiz döküntü var eşim doldurcak eve, ama onların o anki neşesi de paha biçilemez heralde Reklam sözü gibi oldu :))

ha bu arada doğum çantasına koyulcakları yazmışsınızz..anneme söledim sabahtan beri gülme krizine girdi..senin doğum çantası nene gerek dioo..ewim doğurcağım hastaneyle komşu...başıma çıkarıyorum tüm hastane karşımda kadın doğum katıda benim ewle aynı hizada nerdeyse ara sıra gözetlioum kim doğum yapmış felan diee..annem dio sen bi doğurda biz eve gider alır alır geliris..olmadı teleferik çekeris dioo:90::90::90::90:

Ohh süpermiş :))) Ben çiftlikten meydana gidicem çanta şart :))

Malesef işyerleri böyle gülüm
Acımasız....
Ama bebeğin şansına inşalah güzel şeyler olur..
Bebek şanstır
Bebk berekettir eve...
Yüreğini ferah tut bak herşey güzel olur..

evet kurumsal olamayınca maalesef böyle şeyler yaşanıyor
umarım bebekle birlikte herşey çok daha güzel olur

benim eşimde öle oyuncak delisi..arkadaşının oğluna haftada en az 2 kez gidiouz onlara her gidişten oyuncak alıoo..kızı doğunca hiç çıkmaz oyuncak tükkanlarından artık bide bizim babamız ünlü bir kırtasiye firmasının satış şefi..ewde oyun hamurları,sulu boyalar ne kadar malzeme warsa dolu, onun ziyaretleri de hep kırtasiyeler...ne kadar oyuncak warsa toplar artık

kız bunlar ne kadar tatlı oyuncaklaarrr..hepside çok güseell...güzel günlerde kullansınn bebişinnn

Ayhh tesekkur ederım tatlım.
Bır kac oyuncagımız daha var.
Aslında ablamın cocuklarına getırdıklerım fecıydı.
Dalmacyalı kopek, sapkalı ayılar, kuklalar, palyaco, kaplumbaga.
Aklına degısık ne gelırse vardı.
Of offf gerı verse keske bana

Dur ben aksam butun oyuncakları cıkarayım da fotolarını cekıp, eklıyım.

IQ seviyem kocaman bir kadının ilkokul 1. sınıf tarzı cevaplarına karşı dumur vaziyette şeker!
Hep derim eğitim şart diye kızım!
Eğitim Şart!!!!

P.S. Benim msjlarımla senin msjlarını kıyaslamıyorum..Sen hangi mantıkla kıyasladın?Tırt yani
Birde bence önceki itirafın zaten 3 maymuna bağlamanı zorunlu kılar.. Hadi eyvallah!

aysebahar-adengokce yapmayın yahu, genç bir kız için yapmayın Temam şaka şaka, vallahi olmasın gerginlik topicte, hep gülelim olma mı :26:

yok yahu ben gergin falan değilim. kendi açımdan gergin olmam için de bi neden bi sebep göremiyorum açıkcası:))

görmüyorum azo..
duymuyorum...
bilmiyorum...

kızlar benim bi sorunum var
bilemiyorum benim gibi misiniz ama
ilk bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım belkide ondandır

şuan 21 haftalık hamileyim
ama bugüne gelene kadar deliler gibi testleri nası çıkcak diye kafayı yedim
testleri geçtik sürekli bi hareket ediyomu takıntısı
hadi onuda geçiyorum gebelik zehirlenmesi olursam noolcak
sürekli tansiyonumu ölçüyorum
özellikle gecelerim çok zor geçiyor
yatağa girer girmez uykunun yerini çarpıntı alıyor

hergün her saat doğumu düşünüyorum
kafayı yiycem
arkadaşlarım bildiğim kadarıyla benim gibi panik değillerdi

forumları okuyorum
sonra kafamda kötü olan kısımları kurup duruyorum
zaten ritim bozukluğum var
off naapıcam ben yaaa
noolur yardım edin

Aaaaaaaa
Cildiriciğiiiiiiiiimmmmmm.

Bana sakın bır daha unnado demeyın, sakın kızlar!

Yav bır havlu aldım, yalan olmasın 17 TL ydı galıba.
Bırde battanıye 93 TL

Sımdı geldıler.
Bende heyecanla actım.
Battanıye dusundugumden dha basıt!
Havlu, zannettım kı vucud ıcın.
Meger el kadar bıseymıs!

Unnado demeyın sakın bır daha banaaaaaaaa

slm kızlar ben geldimmmmmmmm... napıyosunuz bakim... hakikaten doğuma düğüne gider gibi gidenlere bi anlam veremiyorum oje sürmek en büyük yanlışkardan biri allah korusun doğum sırasında masada kalmakta var ben kaç gündür eşime diyorum ölürsem falan bebeğe sen bak annenle diye..sen büyüt falan diye. bana kızıyo ama olası bişey bu..sonuçta herşeyi düşünmek lazım..kızlar dün işten izinliydim çok gezdim tozdum yaa..ayaklarım ağrıdı..kendime yeni ciciler aldım yeni ayakkabı ve şal falan..artık kapalı biri olarak şal kullanmaya karar verdim hem karnımıda örtüyo iyi oluyo rahat...oğlumada deterjan ve şampuanlarını aldım indirimdeydi nıvea..dalin granül matik aldım otomatik makineler için..inşallah bi dahaki maaşımada cicilerini alıcam..tekmeleride bayağı sıklaştı...

selammm kızlarrr diycektimm kiii ipler gerilmişş yine galiba gecmişe bakamadım henüzz sorunu bilmiyorum ama ay bi ara cok gergindi bu topic o günlere dönmesin ne olur neysee günayydınnnn diyimm heppicinizeeee

kızlarr dün gece rüyamda 2 defa dogum masasına yattım birinde hemsire teyzemdi. dr u bekledik bekldik dr u gelmedi o da diger kadınlarla beni baska bi yere gönderdi.. sonra bi erkek dr geldi ben yatarkenn.. göbegime falan baticon gibi bişi döktü hemsire.. bu uyusturcak mı dedim. hayır dedi. heryerim kıpkırmızı baticon oldu dr beyy uyusturmadan nasıl dogurucam ben canım yanarsa dedim. zaten cok kısa sürücek sancın yok mu dedi.. yok dedim 6 aylık bebek sancı mı yapar.. o zaman sezeryan dedi. anladım sezeryan daaa ya uyutun bari dedimm. hiç 6 aylık cocugu niye dogurmaya calıstıgımı sormadım ama ay cokkkk korkkktummmmmmm uyandımm gece yarısı ben bu cocugunn eksiklerini tamamlıyım dedim.. daha sonra resmen karnımınn kenarından bi kol tuttum. içerde ama tuttum yani hissediyorum.. bi panikk esimi uyandırdımm ayy bu ne diye cıgıraraktann. esimde bana kemik dedi. sabah gercekten uyanıp sacmaldıgımı sanıyodum ki esim öle bişi hatırlamadıgını söledi:97::97: demek o da rüyaymısss.. ayy ne sinir bozucu bişi

canım benim sen de ben gibi ewham yapıousun..2 gün önce çok akıntım war sancım war diyip milleti ayağa kaldırdım baktım hiçbişey yok.bende de ritim bozukluğu war çarpıntım oluo...baktım ki çewremde hamilelere hiç kimse ben gibi deil.sonra kendi kendime düşündüm 4 ayım daaha war nasıl geçer hergün böle diee..Allah herşeyin en iisini bilir..Allahıma sığınıyorum hep rabbim dioum sen bebeğimi koru sen herşeyin en iisini bilirsin dioumm.benim ewhamımla bebeğimide sıkıntıya sokuoum hemm.şimdi takmıoum kafama başka şeylerle ilgilenioumm.bebek kıyafetlerine bakıoumm,gelecek güsel günleri düşünüoumm..sende takma kafana bu kadar..Allahın izniyle yarısı bitti az bi kısmı kaldı bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günn..kurma kafanda herşey olacağına warır.sen ferah tut kalbini..üzme bebişini dee

Sey pardon limango demeyın bana!

Salak kafam, olculer de yazıyormus meger

Off esım gorunce kesın laf edecek, kesın.

Haklıda ama!

Panik atak sanki tariflemelerin.
Bende de sürekli testler iyi çıkacakmı kaygısı var evet.
Benimki anksiyetik bir vaka, kaygı bozukluğu.
Ama buna ritim bozukluğu, çarpıntı gibi fiziksel şikayetler eşlik ederse,sanırım o zaman panik atak lehine düşünülüyor.
En kısa zamanda mutlaka uzman yardımı almanı öneririm.
Doğuma kadar yol almış olursun...
Bu arada forumlardaki kötü yorumları, üzücü örnekleri okuma.
Ben öyle yapıyorum.
Eğer iradene hakim olamayıp sürekli herşeye kötü tarafından bakıyorsan,bu kaygılarını tetikleyecek yayınlardan,ortamlardan,insanlardan uzak durmakla başla işe.

:)) canım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu. ben de aldırmak zorunda kaldım. ve inan şu dediklerinin hepsini zaman zaman ben de yaşıyorum.

ilk başlarda; bi saat midem bulanmasa, kesin öldü diyordum. sonra bulantılarım geçti tekmelerını bekledım. tekmelarını geç hissettim kendimi yedim. şimdi tekme atmasa bunalıma giriyorum. ama ne zaman detaylıya girip çok sağlıklı bi yavrumun olduğunu öğrendim rahatladım azıcık.

hala bile kontrolümüğn olduğu günler erkenden uyanıyorum, uyuyamıyorum, stres yapıyorum.

ilkini kaybettiğin için oluyor bunlar hep. Maşallah yarılamışsın yolu Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma.

Son düzenleme:

Canım bende dun kendıme panco aldım.
Hıc yakısmaz sanmıstım ama, cok begendım.
Dene ıstersen sende.

Cıcılerını ıyı gunlerde kullan bu arada.

Canım bende dun kendıme panco aldım.
Hıc yakısmaz sanmıstım ama, cok begendım.
Dene ıstersen sende.

Cıcılerını ıyı gunlerde kullan bu arada.

güle güle kullan canım benim var pançom zatii...ecrinn doğumu düşünerek mi yattın acaba inş kolayca doğururuz hepimiz bende bazen düşünüyorum ama en iyisi hiç düşünmemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…