2012 Şubat Anneleri

zaten panik atak tedavisi görüyodum hamileliğin 2. ayına kadar antidepresan kullanıyodum doktorum bırak dedi bıraktım.
ama buda eski şikayetlerimi geri getiriyo
dayanmaya çalışıyorum ama bide kış geliyo şimdi
nefret ediyorum kapalı havalardan

sonrada üzülüyorum bebişimin hakkı yok diyorum onu rahatsız etmeme

Bende ıkı gundur ruyamda hanı su konusmadıgım (daha dogrusu o benımle konusmadı) cocukluk arkadasım var ya, onu goruyorum.
Bugun bana bır mesaj gondermıs.
Once okuyamadım, sonra okudum.
Boyle barıscıl bır mesaj ama aynı zamanda sıtemlı.
Ama ben ona bırsey demedım kı
O, fıkrını kabul etmedıgım ıcın kızdı bana, kapattı telefonu.
Ve hamıle oldugum halde bır daha hıc aramadı.

Dıgerını de kafalı herhalde.
Oda aramıyor.
Bır kez aradı, onda da laf soktu.
Benımde sınırlerım bozuldu.

Aman ruya ıste dıyıp geceyım mı bılemedım.
Aramam gerektıgıne mı ısaret acaba?

bilmiyorum benim yaptığım bencillikmidir
ama inanın tek olmadığımı görünce içim rahatlıyor
keşke hepimiz rahat geçirsek gamsız olsak
inşallah hepimizin sağlıklı bebikleri olsun

dahada üzüldüğüm bi konu yıllarca tedavi görüpte çocuğa hasret kalan kadınlarımız var
o kadar iyi anlıyorumki onları
ben çocukları hiç sevmezdim biliyomusunuz
şimdi görseniz halimi
ota boka ağlıyorum :)

valla canım iyi arkadaş hamileyken yanında olan arayıp sorandır en ufak şeylerden dargınlık çıkaran sana küsen zaten dostun değildir..için rahat etsin diye istersen ara ama canını sıkanlardan şu dönem uzak kalmak en iyisi..çünkü bebeğimiz onlardan önemli..kimsenin kimsenin sinirini bozmaya hakkı yok değilmi...boşverr...

güle güle kullan canım benim var pançom zatii...ecrinn doğumu düşünerek mi yattın acaba inş kolayca doğururuz hepimiz bende bazen düşünüyorum ama en iyisi hiç düşünmemek..

Ben ılk kez bu kıs gıyınıcem.
Cok heyecan yaptım

ben hep b yüzden bişey almaya korkuyorum internetten canım yaa umduğum gibi çıkmaz diye..

Sorma canım, moralım bozuldu.
Dunde benettondan aldıgım baska bır pancom geldı, markafonıde cıkmıstı.
Kocaman bısey!
Aslında model guzel ama bana cok buyuk oldu.

Ama bu havlu kadar uzulmemıstım.
Hata bende, olculere bakmadım kı!
93 TL ye aldıgım da battanıye degıl, pike gıbı bırsey.
Ablam gorse, kızar bana.
Ben yapardım sana, ustune de oyuncak dıkerdım, olurdu der.
Uff ınsallah esım kızmaz bana.

Ben Elıf Naz dan not yazıp, oyle gostereyım esıme en ıyısı.
Bı de cok begenmıs, memnun kalmıs gıbı yapayım.

bende gebelikten önce anksiyite tedavisi için antidepresan kullanıoudumm ama bırakmıştım gebe olmadan öncee o kabuslar hamileliğimin ilk 3 ayında geri döndüü.ama başlamadım ilaca topladım kendimi allahtan hergün ağlıoudum çok kötüydüü.sen ferah tut içini başka şeylerle ilgilenmeye çalışş oyala kendini geçio inan bana..öle kötü şeylerde aklına getirmeee.topikğimiz çok güsell.herkes çok cana yakın burda vakit geçerebilirsin..ben ewdeyim çalışmıoum hamilelik dolayısıyla tüm günümü burda geçirioum nerdeyse çok ta ii geliyor gerçektenn:16:

Sey pardon limango demeyın bana!

Salak kafam, olculer de yazıyormus meger

Off esım gorunce kesın laf edecek, kesın.

Haklıda ama!

Heyecanla beklediğin paketin içinden seni hayal kırıklığına uğratıcak şeyler çıkmasının hayal kırıklığını iyi bilirim, netten çoğu alışverişimde başıma gelmiştir

hehe bende aynı taktiği kullanıoumm eşimee liva istedi,liva yaptıı diee:90::90
:

bencillik değil yaptığın yandaş aramak. anlıyorum seni... inşallah sağlıkla sıhhatle doğacak yavrularımız. korkma...

kızlar neler olmuş böyle yapmayın lütfen
burda hepimiz aynı amaç için varız

ee bence de:))) hepimiz aynı amaç için burdayız. ama yok illa biri çıkıp "hadi beni destekleyin, beni sevin, beni çok sevin, en çok beni sevin, sev beni sevsene kime diyorum ya ben ühüüüüüüü" diye düşünüp bir de kendini topiğin kraliçesi ilan etmeye çalışırsa böyle şeyler oluyor işte. kaçamıyorsun haliyle...

yapmayın derken bu lafı üzerime alınmıyorum. yazılanlar orda şekerim, kim ne yapmış nasıl seviyeyi aşağıya çekmeye zorlamış gözüküyor.

hadi diyelim ben yanlış anladım olası. eeee ya sonradan yazılanları napıcaz?

ironiden anlamayan nesle alışkın değiliz))

kızlar akşam papatyamı izleyen var mı aranızda starda... çok güzeldi..lütfünün kardeşinin ikizleri oldu necati bey isimlerini ezanla koydu eşime bi baktım ki akşam gözleri dolmuş bende duygulandım çok güzel bi andı yaao günleri görseydik inş..

Son düzenleme:
Heyecanla beklediğin paketin içinden seni hayal kırıklığına uğratıcak şeyler çıkmasının hayal kırıklığını iyi bilirim, netten çoğu alışverişimde başıma gelmiştir

ahahahhaha trendyol'dan 2 adet elbıse sipariş etmiştim. daha iki gün önce elime geçtiler. ikisi de aynı renk ve korkunç. penye bildiğin. mail attım yarın da geri gönderecem bakalım ne olacak :)))

azelyam hemşerim nasıl gidiyo hamilelik tekmeliyo mu? oğluşun....bende başladım pıt pıtları duymaya..düm eşime sarıldım bi baktım pıtt sanki bende burdayım anne diyo.. çok güzel bi duygu ya..allahım olmayanlarada nasib etsin..özlemi çok zor yaa...

ahahahhaha trendyol'dan 2 adet elbıse sipariş etmiştim. daha iki gün önce elime geçtiler. ikisi de aynı renk ve korkunç. penye bildiğin. mail attım yarın da geri gönderecem bakalım ne olacak :)))

bazen bende nette birşeyler beğeniyorum ama eşim görerek dokunarak içimiz rahat alalım diyor haklı da .....

Alışveriş yapması iyi oluyorda kutuları açmak pek bi kötü oluyor :))
Bi de trendyol hee güvenilir bilirdim orayı.

Canımmm Çok şükür herşey yolunda bir sıkıntım yok, tekmelemiyor sanki dokunuyor yahu, bi de dönüşlerini hissediyorum, kibar davranıyor anasına :))
Aminnnn inşallah olmayanlara da versin, şimdiden böyle duygusalız kucağımıza alınca halimizi düşünemiyorum :))) Sen de iyisin demi?

Bi de aklıma ne geldı bılıyor musun sabah.
Lıseden yenı mezun olmustuk.
Calısmadan oss ye gırdık.
Daha dogrusun ben calısmadım, o dershaneye gıttı.
Puanım ondan az yuksek geldı, ama sehır dısına gıdecek kadar degıl.
Bende madem acık ogretım de okul oncesı okuyayım dedım.
Cocuk gelısımı mezunuyum lıseden.
Onun puanı ona da yetmıyordu.
Geldı, gunlerce kafaladı benı.
Sımdı kafaladı dıyorum, o zamanlar akıl verıyor dıyordum.
ıste acık ogretımden mezun olsan ne olmasan ne, bence hıc okuma daha ıyı.
Hem bıtmez dort yıl, barı ıkı yıllık yazda, mezun olabılesın.
Bende salak gıbı 'haklısın!! dedım ve oyle de yaptım.
Ve ne oldu bılıyor musun, ertesı sene yıne dershaneye gıtmesıne ragmen yıne orgun kazanamadı.
Bu kez acık ogretımden okul oncesıne puanı yettı ve orayı yazdı, mezun oldu.
Bana soyledıklerını hatırlattıgımda ıse bana ne dedı bılıyor musun, 'dınlemeseydın benı, senı zorladım mı!'
Ve ben yıne darılmadım ona, yıne mezun olunca tebrık ettım.
Ogretmenler gununde aradım.
Ama ıste, bu sabah nedense aklıma bu geldı ve ıcım sogudu ona karsı.

Sımdı kızlar ufak bırseyden oturu bırbırlerıne laf sokuyor sabahtan berı.
Bence sanal ortamın vermıs oldugu rahatlık ve dezavantajdan oturu boyle suregeldı.
Rahatlık, 'nasıl olsa gormeyecegım, aman yorumlarını okumam olur bıter' dusuncesınden oturu.
Dezavantaj ıse, mımıkler ve ses tonu ne konustugumuzdan daha onemlıdır.
Ve ne yazık kı burada bunu hıssetmek-gormek gıbı sansımız yok.

He bırde, gecmıs yok, hatırı sayılacak gunler yok.
Bu nedenle kolay savuruluyor arkadaslıklar.
Ama ıste gercek hayatta, sırtından 10 kez de yaralasa senı dost bıldıgın, hala umıt edıp, ozluyorsun onu.

Neyse, cok gevezelık ettım.
Kusura bakmayın ve aman ha, nıyetımı kotu algılamayın.

yaaaa öylemi içimi rahatlattın cnm çok sağol hangi firmada idi peki bizimki şu anda galenos,sanpharma,istanbul koop,boğaziçine bir başvuracak nasip olursa süper olcak inşallah

bazen bende nette birşeyler beğeniyorum ama eşim görerek dokunarak içimiz rahat alalım diyor haklı da .....

yok benim eşim zaten anlamaz öyle işlerden de ama bundan sonra ben de öyle yapacam. ya elbiseler o kadar güzel gözüküyordu ki dedim ucuzken 2 adet alayım kışın kalın opak çoraplarla gıyerım hem rahat olur.

anam kutuyu açmamla şoka girmem bir oldu. birini ekru birini vizon istemiştim ikisi de bildiğin beyaz. penyesi o kadar ince ki içim fora. ve adi durmaları da cabası.

mailde ypamam gerekenlerı anlatmış müşteri hızmetlisi sagolsun. yarın gonderecem. ilk defa başıma böyle bi iş geldi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…