- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.801
canım benim sen de ben gibi ewham yapıousun..2 gün önce çok akıntım war sancım war diyip milleti ayağa kaldırdım baktım hiçbişey yok.bende de ritim bozukluğu war çarpıntım oluo...baktım ki çewremde hamilelere hiç kimse ben gibi deil.sonra kendi kendime düşündüm 4 ayım daaha war nasıl geçer hergün böle diee..Allah herşeyin en iisini bilir..Allahıma sığınıyorum hep rabbim dioum sen bebeğimi koru sen herşeyin en iisini bilirsin dioumm.benim ewhamımla bebeğimide sıkıntıya sokuoum hemm.şimdi takmıoum kafama başka şeylerle ilgilenioumm.bebek kıyafetlerine bakıoumm,gelecek güsel günleri düşünüoumm..sende takma kafana bu kadar..Allahın izniyle yarısı bitti az bi kısmı kaldı bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günn..kurma kafanda herşey olacağına warır.sen ferah tut kalbini..üzme bebişini dee
Sey pardon limango demeyın bana!
Salak kafam, olculer de yazıyormus meger
Off esım gorunce kesın laf edecek, kesın.
Haklıda ama!
:)) canım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu. ben de aldırmak zorunda kaldım. ve inan şu dediklerinin hepsini zaman zaman ben de yaşıyorum.
ilk başlarda; bi saat midem bulanmasa, kesin öldü diyordum. sonra bulantılarım geçti tekmelerını bekledım. tekmelarını geç hissettim kendimi yedim. şimdi tekme atmasa bunalıma giriyorum. ama ne zaman detaylıya girip çok sağlıklı bi yavrumun olduğunu öğrendim rahatladım azıcık.
hala bile kontrolümüğn olduğu günler erkenden uyanıyorum, uyuyamıyorum, stres yapıyorum.
ilkini kaybettiğin için oluyor bunlar hep. Maşallah yarılamışsın yolu Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma.
Bende ıkı gundur ruyamda hanı su konusmadıgım (daha dogrusu o benımle konusmadı) cocukluk arkadasım var ya, onu goruyorum.
Bugun bana bır mesaj gondermıs.
Once okuyamadım, sonra okudum.
Boyle barıscıl bır mesaj ama aynı zamanda sıtemlı.
Ama ben ona bırsey demedım kı
O, fıkrını kabul etmedıgım ıcın kızdı bana, kapattı telefonu.
Ve hamıle oldugum halde bır daha hıc aramadı.
Dıgerını de kafalı herhalde.
Oda aramıyor.
Bır kez aradı, onda da laf soktu.
Benımde sınırlerım bozuldu.
Aman ruya ıste dıyıp geceyım mı bılemedım.
Aramam gerektıgıne mı ısaret acaba?
güle güle kullan canım benim var pançom zatii...ecrinn doğumu düşünerek mi yattın acaba inş kolayca doğururuz hepimiz bende bazen düşünüyorum ama en iyisi hiç düşünmemek..
ben hep b yüzden bişey almaya korkuyorum internetten canım yaa umduğum gibi çıkmaz diye..
zaten panik atak tedavisi görüyodum hamileliğin 2. ayına kadar antidepresan kullanıyodum doktorum bırak dedi bıraktım.
ama buda eski şikayetlerimi geri getiriyo
dayanmaya çalışıyorum ama bide kış geliyo şimdi
nefret ediyorum kapalı havalardan
sonrada üzülüyorum bebişimin hakkı yok diyorum onu rahatsız etmeme
Aaaaaaaa
Cildiriciğiiiiiiiiimmmmmm.
Bana sakın bır daha unnado demeyın, sakın kızlar!
Yav bır havlu aldım, yalan olmasın 17 TL ydı galıba.
Bırde battanıye 93 TL
Sımdı geldıler.
Bende heyecanla actım.
Battanıye dusundugumden dha basıt!
Havlu, zannettım kı vucud ıcın.
Meger el kadar bıseymıs!
Unnado demeyın sakın bır daha banaaaaaaaa
Sey pardon limango demeyın bana!
Salak kafam, olculer de yazıyormus meger
Off esım gorunce kesın laf edecek, kesın.
Haklıda ama!
Ben ılk kez bu kıs gıyınıcem.
Cok heyecan yaptım
Sorma canım, moralım bozuldu.
Dunde benettondan aldıgım baska bır pancom geldı, markafonıde cıkmıstı.
Kocaman bısey!
Aslında model guzel ama bana cok buyuk oldu.
Ama bu havlu kadar uzulmemıstım.
Hata bende, olculere bakmadım kı!
93 TL ye aldıgım da battanıye degıl, pike gıbı bırsey.
Ablam gorse, kızar bana.
Ben yapardım sana, ustune de oyuncak dıkerdım, olurdu der.
Uff ınsallah esım kızmaz bana.
Ben Elıf Naz dan not yazıp, oyle gostereyım esıme en ıyısı.
Bı de cok begenmıs, memnun kalmıs gıbı yapayım.
bilmiyorum benim yaptığım bencillikmidir
ama inanın tek olmadığımı görünce içim rahatlıyor
keşke hepimiz rahat geçirsek gamsız olsak
inşallah hepimizin sağlıklı bebikleri olsun
dahada üzüldüğüm bi konu yıllarca tedavi görüpte çocuğa hasret kalan kadınlarımız var
o kadar iyi anlıyorumki onları
ben çocukları hiç sevmezdim biliyomusunuz
şimdi görseniz halimi
ota boka ağlıyorum :)
kızlar neler olmuş böyle yapmayın lütfen
burda hepimiz aynı amaç için varız
hehe bende aynı taktiği kullanıoumm eşimee liva istedi,liva yaptıı diee:90::90:
Heyecanla beklediğin paketin içinden seni hayal kırıklığına uğratıcak şeyler çıkmasının hayal kırıklığını iyi bilirim, netten çoğu alışverişimde başıma gelmiştir
ahahahhaha trendyol'dan 2 adet elbıse sipariş etmiştim. daha iki gün önce elime geçtiler. ikisi de aynı renk ve korkunç. penye bildiğin. mail attım yarın da geri gönderecem bakalım ne olacak :)))
ahahahhaha trendyol'dan 2 adet elbıse sipariş etmiştim. daha iki gün önce elime geçtiler. ikisi de aynı renk ve korkunç. penye bildiğin. mail attım yarın da geri gönderecem bakalım ne olacak :)))
azelyam hemşerim nasıl gidiyo hamilelik tekmeliyo mu? oğluşun....bende başladım pıt pıtları duymaya..düm eşime sarıldım bi baktım pıtt sanki bende burdayım anne diyo..çok güzel bi duygu ya..allahım olmayanlarada nasib etsin..özlemi çok zor yaa...
valla canım iyi arkadaş hamileyken yanında olan arayıp sorandır en ufak şeylerden dargınlık çıkaran sana küsen zaten dostun değildir..için rahat etsin diye istersen ara ama canını sıkanlardan şu dönem uzak kalmak en iyisi..çünkü bebeğimiz onlardan önemli..kimsenin kimsenin sinirini bozmaya hakkı yok değilmi...boşverr...
Güzelmiş canım, ama nette daha güzelleri var hepsine bak derim..Bence iyi bi alet :)) Yani koyuyorsun bebeyi oyalanıyor içinde, oyuncakları da at içine..Hemen almasanda bebek 4 aylık olunca felanda alabilirsin, ya da 3 aylık.Çok çok gerekli değil, ama beğendim hoşuma gitti.Bi de sallansa tam süper olacakmış
Başvursun inşallah olur ecza mümessilliği.Benim eniştemde zamanında yaptı ecza mümessilliği çok memnundu..Şimdi emeklisi de güzel.
bazen bende nette birşeyler beğeniyorum ama eşim görerek dokunarak içimiz rahat alalım diyor haklı da .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?