- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.821
Alışveriş yapması iyi oluyorda kutuları açmak pek bi kötü oluyor :))
Bi de trendyol hee güvenilir bilirdim orayı.
aynen o kadar şey aldım ilk defa oldu böylesi.
CanımmmÇok şükür herşey yolunda bir sıkıntım yok, tekmelemiyor sanki dokunuyor yahu, bi de dönüşlerini hissediyorum, kibar davranıyor anasına :))
Aminnnn inşallah olmayanlara da versin, şimdiden böyle duygusalız kucağımıza alınca halimizi düşünemiyorum :))) Sen de iyisin demi?
Heyecanla beklediğin paketin içinden seni hayal kırıklığına uğratıcak şeyler çıkmasının hayal kırıklığını iyi bilirim, netten çoğu alışverişimde başıma gelmiştir
hehe bende aynı taktiği kullanıoumm eşimee liva istedi,liva yaptıı diee:90::90:
yaaaa öylemi içimi rahatlattın cnm çok sağol hangi firmada idi peki bizimki şu anda galenos,sanpharma,istanbul koop,boğaziçine bir başvuracak nasip olursa süper olcak inşallah
Azelyam ılk hayal kırıklıgımı yasadım.
Tamam benetton dan aldıgımda ıyı olmadı ama tahmın edıyordum buyuk olacagını.
O en azından buyuk, yıne de guzel.
Ama bu!
Cok uzuldum cok.
Yok ben soyle yapıyorum genelde.
'Babacıgım anneme kızma lutfenNapsin dayanamadı ve aldı'
'Babacıgım, bu mınık elbısemı gıyınıp, senınle parka gıdecegımız gunu beklıyorum'
'Babacıgım, suradakı elbıseyı alalım mı bana, cok begendım ben'
Boyle notlar yazıyorum yada mesaj gonderıyorum.
Her defasında ıse yarıyor.
Dunde not yazmıstım mesela elbısesının ustune, baktım agzı kulaklarına varmıs yıne.
Bi de aklıma ne geldı bılıyor musun sabah.
Lıseden yenı mezun olmustuk.
Calısmadan oss ye gırdık.
Daha dogrusun ben calısmadım, o dershaneye gıttı.
Puanım ondan az yuksek geldı, ama sehır dısına gıdecek kadar degıl.
Bende madem acık ogretım de okul oncesı okuyayım dedım.
Cocuk gelısımı mezunuyum lıseden.
Onun puanı ona da yetmıyordu.
Geldı, gunlerce kafaladı benı.
Sımdı kafaladı dıyorum, o zamanlar akıl verıyor dıyordum.
ıste acık ogretımden mezun olsan ne olmasan ne, bence hıc okuma daha ıyı.
Hem bıtmez dort yıl, barı ıkı yıllık yazda, mezun olabılesın.
Bende salak gıbı 'haklısın!! dedım ve oyle de yaptım.
Ve ne oldu bılıyor musun, ertesı sene yıne dershaneye gıtmesıne ragmen yıne orgun kazanamadı.
Bu kez acık ogretımden okul oncesıne puanı yettı ve orayı yazdı, mezun oldu.
Bana soyledıklerını hatırlattıgımda ıse bana ne dedı bılıyor musun, 'dınlemeseydın benı, senı zorladım mı!'
Ve ben yıne darılmadım ona, yıne mezun olunca tebrık ettım.
Ogretmenler gununde aradım.
Ama ıste, bu sabah nedense aklıma bu geldı ve ıcım sogudu ona karsı.
Sımdı kızlar ufak bırseyden oturu bırbırlerıne laf sokuyor sabahtan berı.
Bence sanal ortamın vermıs oldugu rahatlık ve dezavantajdan oturu boyle suregeldı.
Rahatlık, 'nasıl olsa gormeyecegım, aman yorumlarını okumam olur bıter' dusuncesınden oturu.
Dezavantaj ıse, mımıkler ve ses tonu ne konustugumuzdan daha onemlıdır.
Ve ne yazık kı burada bunu hıssetmek-gormek gıbı sansımız yok.
He bırde, gecmıs yok, hatırı sayılacak gunler yok.
Bu nedenle kolay savuruluyor arkadaslıklar.
Ama ıste gercek hayatta, sırtından 10 kez de yaralasa senı dost bıldıgın, hala umıt edıp, ozluyorsun onu.
Neyse, cok gevezelık ettım.
Kusura bakmayın ve aman ha, nıyetımı kotu algılamayın.
görerek almak en iyisi...yok benim eşim zaten anlamaz öyle işlerden de ama bundan sonra ben de öyle yapacam. ya elbiseler o kadar güzel gözüküyordu ki dedim ucuzken 2 adet alayım kışın kalın opak çoraplarla gıyerım hem rahat olur.
anam kutuyu açmamla şoka girmem bir oldu. birini ekru birini vizon istemiştim ikisi de bildiğin beyaz. penyesi o kadar ince ki içim fora. ve adi durmaları da cabası.
mailde ypamam gerekenlerı anlatmış müşteri hızmetlisi sagolsun. yarın gonderecem. ilk defa başıma böyle bi iş geldi ama :)
benimki de 4 gün öncesine kadar yumuşak davranıyordu anasına. bi başladı tam başladı. bildiğin muhammed ali benim uşak. bi oaraya bi buraya güm güm. bazen mideme geçiriyor, karaciğeri yokluyor. kelebek gibi uçup arı gibi sokuyor yavrusu...
vayyyy çakala bakk. küçük dahi seni. iyiymş bu yöntem. ahahahahah gün olur da eşim ne çok şey alıyorsun ya derse deneyecem bunu evet.
benimki de 4 gün öncesine kadar yumuşak davranıyordu anasına. bi başladı tam başladı. bildiğin muhammed ali benim uşak. bi oaraya bi buraya güm güm. bazen mideme geçiriyor, karaciğeri yokluyor. kelebek gibi uçup arı gibi sokuyor yavrusu...
Benimki de son birkaç gündür coşmuştu,sağdan soldan geçiriyordu gelişine...
Bugün biraz sessiz...Sabahtan 1-2 oynaştı ama, şimdi durgun.
Bozuluyorum ben de
Ben sanal ortamın verdiği rahatlıktan dolayı olduğunu düşünmüyorum eleferacım.
Bazen kişilerde, ben yaptım oldu. ben söyledim,oldu. düşüncesi vardır.
Cümleler hep Ben ile başlar.
Gerçek hayatta neyse,sanalda da odur.
Burdaki fark dediğin gibi geçmiş yok, o sebeple kimse kimsenin sokuşturduğu lafları yutmak zorunda hissetmiyor kendini.
Değil de zaten.
Her neyse
Bende öyle davransın istiyorum, canımı acıtsın, vi vursun feleğimi şaşırayım istiyorum
Maşallah Demir Aden'e adı gibi desene
Benimki de son birkaç gündür coşmuştu,sağdan soldan geçiriyordu gelişine...
Bugün biraz sessiz...Sabahtan 1-2 oynaştı ama, şimdi durgun.
Bozuluyorum ben de
merhaba kızlar...işten yeni geldim yemek yiyorum.ve bilin bakalım neler yaptım kendime.....tavuklu mantar ve karnıbahar .....ah dünyam alacağın olsun yorgun yorgun nelerle uğraştım neyime yetmiyodu tost:))))
merhaba kızlar...işten yeni geldim yemek yiyorum.ve bilin bakalım neler yaptım kendime.....tavuklu mantar ve karnıbahar .....ah dünyam alacağın olsun yorgun yorgun nelerle uğraştım neyime yetmiyodu tost:))))
Eniştem eczacıbaşında çalışmıştı canım Samsunda.
Ama İstanbuldaki şartlar daha iyidir bence.İnşallah en iyisi olur vallahi, zaten işsiz kalmaz donanımlı bir insan anladığım kadarıyla, içini ferah tut
Haklısın canım.
Ben sadece uzuldum boyle bır gergınlık yasanmasına.
Belkı dedım yumusatırım
Bozulma canım benım.
Bızım kızlar uslu olacak demek.
Benımkıde ıkı uc gundur pek sessız.
Arada hıssetmesem, korkucam.
Ama Rabbıme sukur, arada hareket edıyor.
Senınkıde hareketlıymıs, endıselenme.
O dogduktan sonraya saklıyor enerjısını.
durgunlukları da geçecek dün benim minik kız üç kez öyle bir vurdu kiiii...... ama çok hoşuma gidiyo benimde tepikleri.....
Sımdı kızlar ufak bırseyden oturu bırbırlerıne laf sokuyor sabahtan berı.
Bence sanal ortamın vermıs oldugu rahatlık ve dezavantajdan oturu boyle suregeldı.
Rahatlık, 'nasıl olsa gormeyecegım, aman yorumlarını okumam olur bıter' dusuncesınden oturu.
Dezavantaj ıse, mımıkler ve ses tonu ne konustugumuzdan daha onemlıdır.
Ve ne yazık kı burada bunu hıssetmek-gormek gıbı sansımız yok.
He bırde, gecmıs yok, hatırı sayılacak gunler yok.
Bu nedenle kolay savuruluyor arkadaslıklar.
Ama ıste gercek hayatta, sırtından 10 kez de yaralasa senı dost bıldıgın, hala umıt edıp, ozluyorsun onu.
Neyse, cok gevezelık ettım.
Kusura bakmayın ve aman ha, nıyetımı kotu algılamayın.
Bende öyle davransın istiyorum, canımı acıtsın, vi vursun feleğimi şaşırayım istiyorum
Maşallah Demir Aden'e adı gibi desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?