2012 Şubat Anneleri

benimki de 4 gün öncesine kadar yumuşak davranıyordu anasına. bi başladı tam başladı. bildiğin muhammed ali benim uşak. bi oaraya bi buraya güm güm. bazen mideme geçiriyor, karaciğeri yokluyor. kelebek gibi uçup arı gibi sokuyor yavrusu...

Heyecanla beklediğin paketin içinden seni hayal kırıklığına uğratıcak şeyler çıkmasının hayal kırıklığını iyi bilirim, netten çoğu alışverişimde başıma gelmiştir

Azelyam ılk hayal kırıklıgımı yasadım.
Tamam benetton dan aldıgımda ıyı olmadı ama tahmın edıyordum buyuk olacagını.
O en azından buyuk, yıne de guzel.

Ama bu!
Cok uzuldum cok.

hehe bende aynı taktiği kullanıoumm eşimee liva istedi,liva yaptıı diee:90::90
:

Yok ben soyle yapıyorum genelde.

'Babacıgım anneme kızma lutfen Napsin dayanamadı ve aldı'

'Babacıgım, bu mınık elbısemı gıyınıp, senınle parka gıdecegımız gunu beklıyorum'

'Babacıgım, suradakı elbıseyı alalım mı bana, cok begendım ben'

Boyle notlar yazıyorum yada mesaj gonderıyorum.

Her defasında ıse yarıyor.

Dunde not yazmıstım mesela elbısesının ustune, baktım agzı kulaklarına varmıs yıne.

yaaaa öylemi içimi rahatlattın cnm çok sağol hangi firmada idi peki bizimki şu anda galenos,sanpharma,istanbul koop,boğaziçine bir başvuracak nasip olursa süper olcak inşallah

Eniştem eczacıbaşında çalışmıştı canım Samsunda.
Ama İstanbuldaki şartlar daha iyidir bence.İnşallah en iyisi olur vallahi, zaten işsiz kalmaz donanımlı bir insan anladığım kadarıyla, içini ferah tut

vayyyy çakala bakk. küçük dahi seni. iyiymş bu yöntem. ahahahahah gün olur da eşim ne çok şey alıyorsun ya derse deneyecem bunu evet.

Ben sanal ortamın verdiği rahatlıktan dolayı olduğunu düşünmüyorum eleferacım.
Bazen kişilerde, “ben yaptım oldu.” “ben söyledim,oldu.” düşüncesi vardır.
Cümleler hep “Ben…” ile başlar.
Gerçek hayatta neyse,sanalda da odur.
Burdaki fark dediğin gibi geçmiş yok, o sebeple kimse kimsenin sokuşturduğu lafları yutmak zorunda hissetmiyor kendini.
Değil de zaten.
Her neyse…

görerek almak en iyisi...

Bende öyle davransın istiyorum, canımı acıtsın, vi vursun feleğimi şaşırayım istiyorum
Maşallah Demir Aden'e adı gibi desene

Benimki de son birkaç gündür coşmuştu,sağdan soldan geçiriyordu gelişine...
Bugün biraz sessiz...Sabahtan 1-2 oynaştı ama, şimdi durgun.
Bozuluyorum ben de

Bozuluyorum ben de

durgunlukları da geçecek dün benim minik kız üç kez öyle bir vurdu kiiii...... ama çok hoşuma gidiyo benimde tepikleri.....

Haklısın canım.
Ben sadece uzuldum boyle bır gergınlık yasanmasına.
Belkı dedım yumusatırım

Bende öyle davransın istiyorum, canımı acıtsın, vi vursun feleğimi şaşırayım istiyorum

Hihiihiii.
Galıba butun bebıslerın adını Demır koymalıyız.
Ama ne yalan dıyım bende boyle sert bır tekme yıyınce cok mutlu oluyorum.

Bozuluyorum ben de

Bozulma canım benım.
Bızım kızlar uslu olacak demek.
Benımkıde ıkı uc gundur pek sessız.
Arada hıssetmesem, korkucam.
Ama Rabbıme sukur, arada hareket edıyor.
Senınkıde hareketlıymıs, endıselenme.
O dogduktan sonraya saklıyor enerjısını.

merhaba kızlar...işten yeni geldim yemek yiyorum.ve bilin bakalım neler yaptım kendime.....tavuklu mantar ve karnıbahar .....ah dünyam alacağın olsun yorgun yorgun nelerle uğraştım neyime yetmiyodu tost:))))

merhaba kızlar...işten yeni geldim yemek yiyorum.ve bilin bakalım neler yaptım kendime.....tavuklu mantar ve karnıbahar .....ah dünyam alacağın olsun yorgun yorgun nelerle uğraştım neyime yetmiyodu tost:))))

Afıyet seker olsun, yarasın guzeller guzelıne.

ayyyy bende karnıbahar istiyorummmm:26::26::26::26::26::26: allahtan yarın pazar var:97: afiyet olsn canım

oooo süpermiş eczacıbaşı bu konuda profesyoneldir eminim oralara ulaşmak o kadar kolay değil malesef istanbulda cnm bakalım komşumuz yardımcı olup referans verirse hiç yapmadığı bir işi yapmış olacak bu işde ikna kabiliyeti ve güler yüzlülük çok önemli sanırım :44:

ne olduğunu gerçekten anlamadım şakalaşıyosunuz sanmıştım gerçek çıktı :44:

aysebahar ban mı yedi
geçen de bana verdiler bi espri yaptım diye konuyu geyiğe çevirmekten ama bişey anlamadım sitede espri yapmak yasak mıydı

bu arada bu akşam ıspanaklı yumurta yapıcam çok güzel oluyo ya, bi de böyle kavurunca pişirmekten daha fazla vitamini kalıyomuş galiba

kereviz salatasından kim bahsetmişti
ben hiç yapmadım ama o gün anlattıklarınızın gazıyla dün kereviz aldım pazardan
biri anlatırsa akşam yanına yaparım

bi de kereviz gaz yapar mı biliyo musunuz?

Ay kıyamam ya :))))
Ben de bugün pazardan alıcam kısmetse karnıbahar :)
Afiyet şeker olsun :))

Haklısın canım.
Ben sadece uzuldum boyle bır gergınlık yasanmasına.
Belkı dedım yumusatırım

Keşke olmasa bu tip gerginlikler...
Bu arada ayşebahar sanırım ceza almış...
Kapsam dışı yazıyor rumuzunun altında.

Birkaç gündür sertti ya depikler, korktum şimdi az olunca bugün.
Kafam ayrıntılı temiz çıktığı için rahat....
İnşallah akşama doğru hızlanır prensesim

durgunlukları da geçecek dün benim minik kız üç kez öyle bir vurdu kiiii...... ama çok hoşuma gidiyo benimde tepikleri.....

Dün ben de tv izlersen sağlam bi aparkat yedim
Agggghhhh dedim hatta istem dışı :)

Acıktımmmm

Daha yemek gelmedı sanırsam, haber veren olmadı.

Off sımdı patlıcan musakka olacaktı, ekmegımı bandırcaktım.
Ihh hayalıne bandırıyım ben iyisi mi.

kimseye laf soktuğum yok açıkcası. durum ortada. bence (bakın hala bence dıyorum) alakasız bi zamanda alakasız bi şekilde yazılmış bi mesaj var. bana "ne alaka" dedirten bi mesaj. ben de yazdım zaten ne alaka diye. sonradan yazılanları ise sizin görüşünüze bırakıyorum. kimin ilkokul seviyesinde olduğunu, kimin bunu kompleks yaparak "laf sokmaya çalıştığını", bu uğurda komikleştiğini, kimin gülüp geçtiğini ve kendini hiç bozmadan gayet sakince cevaplar verdiğini, buna karşılık hangi laflara maruz kaldığını gördün sanıyorum.

ki gören sadece ben değilmişim ki kendisinin şuan ki durumu ortada. adalet vardır bildin mi? ha işte bak burda da o devreye girdi işte. :)

burda kimseyi tanımıyorum. evet bazılarını kendime yakın hissediyorum ki bi şekilde kendileriyle irtibata geçiyorum zaten. mimiklerden ses tonundan bahsetmişsin. evet bence de önemli bunlar. ama dediğim gibi yazılanlar, nokta yerine konulan smıleyler ortada. "sen kimsin ki", "ıq seviyen yerlerde", "ilkokul zekasına eş değer" vb. lafları görmezden gelebilirdim. ama ayşe benim arkadaşım değil. bende hiç bir hatrı yok. kaldı ki bana bu tarz konuşan bi insan benim çevremde zaten olamaz ve buna musade edecek de değilim. bana bu lafları ediyorsa benım de kendımı savunmam doğaldır dıye düşünuyorum. eee ben kendımı hangı laflarla savunurken karşı tarafınkıleri de gördünüz var sayıyorum.

ben kendimi gayet sıradan normal (ki oyleyım) bi insan statusune koyarken, karşımdaki "ben zekiyim, özelimm, güzelim, harıkayım, divayım triplerine girip bana tepeden bakmaya çalışıp kendini bu denli küçültüyorsa ben buna ancak gülerim.

ben güldüm geçtim. ama moderatör gülüp geçemedi sanırım.

maşallah kuzuma. anasının 550 gramlık minnak kuzusu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…