- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #26.841
ne olduğunu gerçekten anlamadım şakalaşıyosunuz sanmıştım gerçek çıktı :44:
aysebahar ban mı yedi
geçen de bana verdiler bi espri yaptım diye konuyu geyiğe çevirmekten ama bişey anlamadım sitede espri yapmak yasak mıydı
bu arada bu akşam ıspanaklı yumurta yapıcam çok güzel oluyo ya, bi de böyle kavurunca pişirmekten daha fazla vitamini kalıyomuş galiba
kereviz salatasından kim bahsetmişti
ben hiç yapmadım ama o gün anlattıklarınızın gazıyla dün kereviz aldım pazardan
biri anlatırsa akşam yanına yaparım
bi de kereviz gaz yapar mı biliyo musunuz?
Aaaa banlanmıs gercektenne olduğunu gerçekten anlamadım şakalaşıyosunuz sanmıştım gerçek çıktı :44:
aysebahar ban mı yedi
geçen de bana verdiler bi espri yaptım diye konuyu geyiğe çevirmekten ama bişey anlamadım sitede espri yapmak yasak mıydı
Keşke olmasa bu tip gerginlikler...
Bu arada ayşebahar sanırım ceza almış...
Kapsam dışı yazıyor rumuzunun altında.
Birkaç gündür sertti ya depikler, korktum şimdi az olunca bugün.
Kafam ayrıntılı temiz çıktığı için rahat....
İnşallah akşama doğru hızlanır prensesim
aysebahar ban mı yedi
AYŞEBAHAR BANLANMIŞ SANIRIM
KAPSAMA ALANI DIŞINDA YAZIYOR
ASLINDA UZATILACAK BİR MESELE DEĞİLDİ AMA NEYSE
OLAN OLDU ARTIK
Beni de banlamışlardı bi kere.Tesadüfen forum takipten bi konuya girdim okudum.
Baktım dünya kadar takipçisi var, "Bu konunun da reytingi epey yüksekmiş, şu kadar kişi okuyor baksanıza." yazdım.
Hoooopppp banladılar, 2 günmüydü, 1 günmüydü giremedimdi siteye :))))
Kerevizi kabuğunu soyup,çiğden rendeleyip,üzerine sarımsaklı yoğurt dökcekmişiz.
Ama çok çabuk kararıyomuş,yoğurdumuz baştan hazır olcakmış.
Pürüzsüz olcakmış, çırpılmış.
Üzerine de ceviz.
Başka varmıydı kızlar bişey?
Aaaa banlanmıs gercekten
Keske olmasa.
Oldu bır kere.
Umarım son olur.
Heh ıste benımde oyle.
Saat 10 gıbı bır kac hızlı tepık yerdım.
Sımdı boyle sessız sessız donuyor gıbı.
ınsallah hızlanır canım.
Aahh bak sımdı mınıcık bır hareket hıssettım.
Bu kız tam Nazlı olacak teyzesı
oooo süpermiş eczacıbaşı bu konuda profesyoneldir eminim oralara ulaşmak o kadar kolay değil malesef istanbulda cnm bakalım komşumuz yardımcı olup referans verirse hiç yapmadığı bir işi yapmış olacak bu işde ikna kabiliyeti ve güler yüzlülük çok önemli sanırım :44:
aysebahar ban mı yedi
[/COLOR][/B]
Beni de banlamışlardı bi kere.Tesadüfen forum takipten bi konuya girdim okudum.
Baktım dünya kadar takipçisi var, "Bu konunun da reytingi epey yüksekmiş, şu kadar kişi okuyor baksanıza." yazdım.
Hoooopppp banladılar, 2 günmüydü, 1 günmüydü giremedimdi siteye :))))
Kerevizi kabuğunu soyup,çiğden rendeleyip,üzerine sarımsaklı yoğurt dökcekmişiz.
Ama çok çabuk kararıyomuş,yoğurdumuz baştan hazır olcakmış.
Pürüzsüz olcakmış, çırpılmış.
Üzerine de ceviz.
Başka varmıydı kızlar bişey?
aysebahar ban mı yedi
bu arada bu akşam ıspanaklı yumurta yapıcam çok güzel oluyo ya, bi de böyle kavurunca pişirmekten daha fazla vitamini kalıyomuş galiba
kereviz salatasından kim bahsetmişti
ben hiç yapmadım ama o gün anlattıklarınızın gazıyla dün kereviz aldım pazardan
biri anlatırsa akşam yanına yaparım
bi de kereviz gaz yapar mı biliyo musunuz?
ahahahhaha bunun için sen 2 gün banlandıysan ayşe o laflar için o o ooooo...
çok az da kırmızı toz biber.
kimseye laf soktuğum yok açıkcası. durum ortada. bence (bakın hala bence dıyorum) alakasız bi zamanda alakasız bi şekilde yazılmış bi mesaj var. bana "ne alaka" dedirten bi mesaj. ben de yazdım zaten ne alaka diye. sonradan yazılanları ise sizin görüşünüze bırakıyorum. kimin ilkokul seviyesinde olduğunu, kimin bunu kompleks yaparak "laf sokmaya çalıştığını", bu uğurda komikleştiğini, kimin gülüp geçtiğini ve kendini hiç bozmadan gayet sakince cevaplar verdiğini, buna karşılık hangi laflara maruz kaldığını gördün sanıyorum.
ki gören sadece ben değilmişim ki kendisinin şuan ki durumu ortada. adalet vardır bildin mi? ha işte bak burda da o devreye girdi işte. :)
burda kimseyi tanımıyorum. evet bazılarını kendime yakın hissediyorum ki bi şekilde kendileriyle irtibata geçiyorum zaten. mimiklerden ses tonundan bahsetmişsin. evet bence de önemli bunlar. ama dediğim gibi yazılanlar, nokta yerine konulan smıleyler ortada. "sen kimsin ki", "ıq seviyen yerlerde", "ilkokul zekasına eş değer" vb. lafları görmezden gelebilirdim. ama ayşe benim arkadaşım değil. bende hiç bir hatrı yok. kaldı ki bana bu tarz konuşan bi insan benim çevremde zaten olamaz ve buna musade edecek de değilim. bana bu lafları ediyorsa benım de kendımı savunmam doğaldır dıye düşünuyorum. eee ben kendımı hangı laflarla savunurken karşı tarafınkıleri de gördünüz var sayıyorum.
ben kendimi gayet sıradan normal (ki oyleyım) bi insan statusune koyarken, karşımdaki "ben zekiyim, özelimm, güzelim, harıkayım, divayım triplerine girip bana tepeden bakmaya çalışıp kendini bu denli küçültüyorsa ben buna ancak gülerim.
ben güldüm geçtim. ama moderatör gülüp geçemedi sanırım.
maşallah kuzuma. anasının 550 gramlık minnak kuzusu o.
aysebahar ban mı yedi
AYŞEBAHAR BANLANMIŞ SANIRIM
KAPSAMA ALANI DIŞINDA YAZIYOR
ASLINDA UZATILACAK BİR MESELE DEĞİLDİ AMA NEYSE
OLAN OLDU ARTIK
valla son 2 mesajına kadar uzatılacak bi mesele değildi benim içinde. "ayşenin; genel, içli, hisli redifli uyaklı şiirsel yazılarından biri. bugün de bana sardı işte" diye düşündüm, geçtim.
keşke insanlar "sen en birincisin, idolümsün, heyooo harıkasın, x kadar çocuklusun ama taş gibisin," derkenki hallerinde takındıkları tavırları, kendilerine en ufak bi eleştiri geldiğinde de takınabilse. maskeler olmasa falan...
hayat bayram olsa...
Nazını yirim
Ben de bi çitme yidim.Elma yedim de sevindi sanırsam yavruş :)))
ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyo hanımlar
He evet toz muydu pul muydu onu bilemedimdi...
Ben konu dışı mesaj yazmaktan hüküm giydimdi.2 gün yattım çıktım
Gokcecıgım, laf sokmak kelımesı yanlıs bır ıfade oldu sanırım.
Okudum yazılanları elbette, evet hos degıldı ıfadeler, yazılmasa daha ıyıydı.
Ben fazla yorum yapmıyım ıyısı mı
Sey soruma yanıt vermedın?
Dun sen mı sormustun GS hastane cıkısı var mı dıye?
Gıttım Cevahır'e, baktım vardı ama ben begenmedım.
Boyle renkler soluk soluk.
Daha guzelı yok mu dedım, gelecekmıs.
Fıyatı 63 müydü, 69 muydu ne.
ıstıyorsan, alıp-gonderırım sana.
Eger bulamazsan oralarda.
teşekkür ederim kızlar.......
Bugün kızlarımı babanneleri aldı.bütün günüm bana ait şimdi namazımı kılıp kendimi alışverişe atacağım.ama ben bebeğe değil kendime bişeyler alacağım.giyecek kıyafet bulamıyorum.zaten kiloluydum bi de üstüne 6 kilo ........
Bi de bişey sormak istiyorum benim dr ayrıntılıyı kendisi yapmıyormuş başka bi dr yönlendiriyormuş.o dr da sadece sabahları bakıyormuş.bende sabah okula gidiyorum izin de almak istemedim.acaba ayrıntılıyı yaptırmasam nolur.bi fikri olan var mı?????
teşekkür ederim kızlar.......
bugün kızlarımı babanneleri aldı.bütün günüm bana ait şimdi namazımı kılıp kendimi alışverişe atacağım.ama ben bebeğe değil kendime bişeyler alacağım.giyecek kıyafet bulamıyorum.zaten kiloluydum bi de üstüne 6 kilo ........
bi de bişey sormak istiyorum benim dr ayrıntılıyı kendisi yapmıyormuş başka bi dr yönlendiriyormuş.o dr da sadece sabahları bakıyormuş.bende sabah okula gidiyorum izin de almak istemedim.acaba ayrıntılıyı yaptırmasam nolur.bi fikri olan var mı?????
bendim evet. galatasarayın hiç bir ürününün rengi güzel olmuyor zaten. dünya kadar buldum ı ıhhh hiç biri siyah beyazın aseleti kadar güzel durmuyor. hatta sarı lacivertli olanlar bile galatasarayamın renklerinden daha güzel oluyor.
bu arada babamız beşiktaşlı ama eline top ver bomba diye karakola götürür.
bende bu hafta yaptıracağım..ayrıntılı ultrasyon çok önemli cnm.hatta seninle aynıyız.. Benimde 20+4
(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf
Banlananlar, 2. üyelikler. Anneler topiği burası.. Gerçekten yakıştıramıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?