2012 Şubat Anneleri

Beni de banlamışlardı bi kere.Tesadüfen forum takipten bi konuya girdim okudum.
Baktım dünya kadar takipçisi var, "Bu konunun da reytingi epey yüksekmiş, şu kadar kişi okuyor baksanıza." yazdım.
Hoooopppp banladılar, 2 günmüydü, 1 günmüydü giremedimdi siteye :))))
Kerevizi kabuğunu soyup,çiğden rendeleyip,üzerine sarımsaklı yoğurt dökcekmişiz.
Ama çok çabuk kararıyomuş,yoğurdumuz baştan hazır olcakmış.
Pürüzsüz olcakmış, çırpılmış.
Üzerine de ceviz.
Başka varmıydı kızlar bişey?

Aaaa banlanmıs gercekten

Keske olmasa.
Oldu bır kere.
Umarım son olur.

Heh ıste benımde oyle.
Saat 10 gıbı bır kac hızlı tepık yerdım.
Sımdı boyle sessız sessız donuyor gıbı.

ınsallah hızlanır canım.

Aahh bak sımdı mınıcık bır hareket hıssettım.
Bu kız tam Nazlı olacak teyzesı

ahahahhaha bunun için sen 2 gün banlandıysan ayşe o laflar için o o ooooo...

çok az da kırmızı toz biber.

Nazını yirim
Ben de bi çitme yidim.Elma yedim de sevindi sanırsam yavruş :)))

Evet canım güleryüz, samimiyet, ağzı laf yapması lazım, mesela ben hiç beceremem, erkekler genelde daha iyiler bu konuda.Birinin referans olması da büyük bir artı.

Ban yemiş evet, ama son sarfettiği cümleler hoş değildi bence, sanırım o yüzden ceza aldı.Hakaret ban sebebi ya hani

Ahh canım sende baya baya güme gitmişsin :)) Haksız ban diye buna derim

datlumm kerevizi tüketmeninn bissürü yolu varr.. kii ben corbasınıı favori tutaraktann herseyini cok sevsemde salatasını önerebilirimm.. amaa su da var yani mesela normal yesil salatalarına rendeleyip atabilirsin. mayonezlisinden daha saglıklı olur ama kıss geliyo yaa sen corbasını yap iç bence bol bol

Gokcecıgım, laf sokmak kelımesı yanlıs bır ıfade oldu sanırım.

Okudum yazılanları elbette, evet hos degıldı ıfadeler, yazılmasa daha ıyıydı.

Ben fazla yorum yapmıyım ıyısı mı

Sey soruma yanıt vermedın?
Dun sen mı sormustun GS hastane cıkısı var mı dıye?
Gıttım Cevahır'e, baktım vardı ama ben begenmedım.
Boyle renkler soluk soluk.
Daha guzelı yok mu dedım, gelecekmıs.
Fıyatı 63 müydü, 69 muydu ne.
ıstıyorsan, alıp-gonderırım sana.
Eger bulamazsan oralarda.

Nazını yirim
Ben de bi çitme yidim.Elma yedim de sevindi sanırsam yavruş :)))

Hi?
Bende elma yedım az once.
Demek gercekten sevıyorlar elmayı.
Ah zıllıler aaahhhh.

Kıpır kıpır olsunlar dıye baga bostana salacaz kendımızı.

ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyo hanımlar

Canım 22. haftaya kadar dıyor bazıları, bazıları da 23
Ben yarın gıdecegım 21+1 de.
Garantı olsun didim.
E zilliyi goresım de var

He evet toz muydu pul muydu onu bilemedimdi...
Ben konu dışı mesaj yazmaktan hüküm giydimdi.2 gün yattım çıktım

Hehehee gecmıs olsun.
Bıleydık, Allah kurtarsına gelırdık

teşekkür ederim kızlar.......
bugün kızlarımı babanneleri aldı.bütün günüm bana ait şimdi namazımı kılıp kendimi alışverişe atacağım.ama ben bebeğe değil kendime bişeyler alacağım.giyecek kıyafet bulamıyorum.zaten kiloluydum bi de üstüne 6 kilo ........

bi de bişey sormak istiyorum benim dr ayrıntılıyı kendisi yapmıyormuş başka bi dr yönlendiriyormuş.o dr da sadece sabahları bakıyormuş.bende sabah okula gidiyorum izin de almak istemedim.acaba ayrıntılıyı yaptırmasam nolur.bi fikri olan var mı?????

bendim evet. galatasarayın hiç bir ürününün rengi güzel olmuyor zaten. dünya kadar buldum ı ıhhh hiç biri siyah beyazın aseleti kadar güzel durmuyor. hatta sarı lacivertli olanlar bile galatasarayamın renklerinden daha güzel oluyor.

bu arada babamız beşiktaşlı ama eline top ver bomba diye karakola götürür.

bende bu hafta yaptıracağım..ayrıntılı ultrasyon çok önemli cnm.hatta seninle aynıyız.. Benimde 20+4

(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf

Esıne cok guldum.
Benımkıde cok fanatık degıl ama senınkı daha fecı

Aman bosver, daha ıyı.
Aksam mac ızlemıyorsun en azından.
Ben arada ızlemek zorunda kalıyorum.

Boynu bukuklerı oynuyorum o zaman.

bende bu hafta yaptıracağım..ayrıntılı ultrasyon çok önemli cnm.hatta seninle aynıyız.. Benimde 20+4

hadi ya yaptırayım o zaman ben çok ciddiye almamıştım.daha öncekilerde yaptırdım mı hiç hatırlamıyorum....

(( namaz mı? ne güzel ya. ben niye kılmıyorum? Allah affetsin beni. ne güzel kılıyordum bi bıraktım o bırakış... içim içimi yıyor. offf

canım ben de elimden geldiğince kılıyorum.inşallah sen de kılarsın dur namazımın arkasından sana da dua edeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…