- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.021
ehehhehe bıldıgın çiş he :))) son aylarda hasta bezı baglayacam artık napıyım.şimdilik mini pedler işimi goruyor ama o zaman bılemem artık naparım.
pardon dünür.)) bilemedim birden...
ben kaçtım kızlar optum sizi. bugun istemeden de verdiğim rahatsızlıktan dolayı, böyle komık bi olaya zorla dahil olmamın vermiş olduğu eziklikle kusura bakmayın dıyor ve gıdıyorum.
ıyı akşamlar...
Bi benim başıma gelir bu tür şeyler zaten
wuuuuuyaw senin kızın atıda var, ne yapsam bak çok kararsız kaldım kısmetler çoğalınca
Maşallahhhh, ne kadar kibar, ne kadar narin duruyor ya, kız olduğu ne kadar belli Allah nazarlardan korusun.
dr video çekmişti..bende videodan foto yaptım
merhabaaa canlarımmmm...
yoksa topikte benim oğluma kız kalmadımı
detaylı çekilen cihazın netlik kalitesi önemlyimiş,mesala bir tanıdığım detayllının fotolarını doğduğu zaman bebeği ile birebir benzediğini söylüyor...bu demek oluyor ki yarın bebişlerin fotolarını göreceksiniz
bende kısmetse p.tesi giriyorum ultrasona22+3 te..23üncü haftamın içinde olacağım.
hayırlı sonuçlarla gelelim inşallah
Son kararın mı?
detaylı çekilen cihazın netlik kalitesi önemlyimiş,mesala bir tanıdığım detayllının fotolarını doğduğu zaman bebeği ile birebir benzediğini söylüyor...bu demek oluyor ki yarın bebişlerin fotolarını göreceksiniz
bende kısmetse p.tesi giriyorum ultrasona22+3 te..23üncü haftamın içinde olacağım.
hayırlı sonuçlarla gelelim inşallah
evett evett hepimiz hayırlı sonuclarla gelelim insallah.bana cd de verecekmiş doktor 4 boyutlusundan telefonda söledi.
evett evett hepimiz hayırlı sonuclarla gelelim insallah.bana cd de verecekmiş doktor 4 boyutlusundan telefonda söledi.
Merhaba eski dostSıraya geç daha ben bulamadım
maşallah 41 kere tütütütü yavrum benim nede güsel haftaya bugünde benim 4 boyutlum var yuppi az kaldı
evet evet artıkın aramızda karar verirsin sende önünde 4,5-5 ayın var ona göre:)))ama sende bi ona bi buna sulanma tubammm artık ver bir karar seçim yap
Ayyy daha benim haftaya perşembeee :18: Geçmiyor zaman, bende yüzüne zoom yapmasını isticem, göz yapısına bakıcam capon mu değil mi diye
Hayırlı haberlerle gelin elefera, yeliz ve nazomeee
Ayyy daha benim haftaya perşembeee :18: Geçmiyor zaman, bende yüzüne zoom yapmasını isticem, göz yapısına bakıcam capon mu değil mi diye
azelyamm canım benim...
bu gidişle gene biz bize kalıcaz heraldee
azelyamm canım benim...
bu gidişle gene biz bize kalıcaz heraldee
Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 8 ziyaretçi)
pikepolat leader kasapyeliz+ aZeLYa55+ Nazome littlesunshine+ srgmn+ demetmania berraksuuu elefera asliyrt oyelken karma_x adengokce pren Limon_ik sinemaksungur Ladykedi
Kızlar herkese iyi aksamlar, gidip yemek yapayım vakti geldi.......
amin cnm amin..ama benimde daha var p.tesi..umarım yüzü bize dönük olur ablamın kinde yüzü yandı ama gözleri çok belirgindi iri iri tıpkı ablam..
bakalım eşim çekik gözlü benim göz yapım ufak merak edyorummmmm :26::26:
canım oglun senin buldugun kızı alıcak mı? :26::26: bak bide böyle düsünmek lazım belkim ehehe
canım oglun senin buldugun kızı alıcak mı? :26::26: bak bide böyle düsünmek lazım belkim ehehe
pikepolat leader kasapyeliz+ aZeLYa55+ Nazome littlesunshine+ srgmn+ demetmania berraksuuu elefera asliyrt oyelken karma_x adengokce pren Limon_ik sinemaksungur Ladykedi
aminn aminnnAyyy daha benim haftaya perşembeee :18: Geçmiyor zaman, bende yüzüne zoom yapmasını isticem, göz yapısına bakıcam capon mu değil mi diye
cd değilde evet bizimkide veriyormuş en çok benzerlik olayını merak ediyorum:44:Allah sağlıklısını nasşip etsin de,gerisi benzerlik olayı zaten faso fiso
Cok hayranımız var coookkk.
alırmııı kuşumm mümkünmü..bu devirde bile kim anasının babasının istediğini alıyorki
hele o devirde evlilik bile kalmayacak belki... biz burda kayınvalidecilik oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?