2012 Şubat Anneleri

Yaneee...
Aslında akıntıda olabülür.
Bılemıycem sımdı.
Bıde genelde tuvaletımı tutunca oluyo

Yaaaa... ona gore ıste dusun tasın.
Bır yıgın arabamızda var, hemıde eskı modellerden.

dr video çekmişti..bende videodan foto yaptım

Hım vıdeo mu!
Bblau duymasın
Bana da yarın verırler mı acep.

evett evett hepimiz hayırlı sonuclarla gelelim insallah.bana cd de verecekmiş doktor 4 boyutlusundan telefonda söledi.

Son kararın mı?

Iıı-ııhhh.
Bi dusunelım ama...

(Smıleyden korktum, yoksa bıraz cadı bır kaynanaya benzıyor bu hatun)

Iyı bır hastane, en azından daha once gıttıgım yerden.
Cıhazları da ıyıdır ınsallah.

Ayy yuzu gozu bellı olur mu gercekten.
Ama daha 21 haftalık?

Ben en cok babası gorsun ıstıyorum.
Ben nasılsa butun gun kızımlayım

evett evett hepimiz hayırlı sonuclarla gelelim insallah.bana cd de verecekmiş doktor 4 boyutlusundan telefonda söledi.

Ayyy daha benim haftaya perşembeee :18: Geçmiyor zaman, bende yüzüne zoom yapmasını isticem, göz yapısına bakıcam capon mu değil mi diye
Hayırlı haberlerle gelin elefera, yeliz ve nazomeee

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 8 ziyaretçi)

pikepolat leader kasapyeliz+ aZeLYa55+ Nazome littlesunshine+ srgmn+ demetmania berraksuuu elefera asliyrt oyelken karma_x adengokce pren Limon_ik sinemaksungur Ladykedi

Kızlar herkese iyi aksamlar, gidip yemek yapayım vakti geldi.......

maşallah 41 kere tütütütü yavrum benim nede güsel haftaya bugünde benim 4 boyutlum var yuppi az kaldı
evet evet artıkın aramızda karar verirsin sende önünde 4,5-5 ayın var ona göre:)))ama sende bi ona bi buna sulanma tubammm artık ver bir karar seçim yap

hımmm o saman gücenmek yok çünkü öncem ecrineee söz verdik onun kızını alacaz sanada yakışıklı olan istiyosan azelyamın tastikli onaylı çüküşlü oğlunu tavsiye edeyim pek yakışıklı bir oğlan

Ayyy daha benim haftaya perşembeee :18: Geçmiyor zaman, bende yüzüne zoom yapmasını isticem, göz yapısına bakıcam capon mu değil mi diye

amin cnm amin..ama benimde daha var p.tesi..umarım yüzü bize dönük olur ablamın kinde yüzü yandı ama gözleri çok belirgindi iri iri tıpkı ablam..

bakalım eşim çekik gözlü benim göz yapım ufak merak edyorummmmm :26::26:

azelyamm canım benim...
bu gidişle gene biz bize kalıcaz heraldee

Büyük ihtimalll.

İyi akşamlar canım hoşçakal

Çikolata ye bende yicem, inşallah dönük olur pek sağları solları belli olmuyor :))

canım oglun senin buldugun kızı alıcak mı? :26::26: bak bide böyle düsünmek lazım belkim ehehe

alırmııı kuşumm mümkünmü..bu devirde bile kim anasının babasının istediğini alıyorki
hele o devirde evlilik bile kalmayacak belki... biz burda kayınvalidecilik oynuyoruz

Cok hayranımız var coookkk.

aminn aminnn insallah canımm.bu arada sen ne güzelmişin öleee.seker kız candyyy :))
cd değilde evet bizimkide veriyormuş en çok benzerlik olayını merak ediyorum:44:Allah sağlıklısını nasşip etsin de,gerisi benzerlik olayı zaten faso fiso

aminn canım sağlıklı olsunlarda tekk

Son düzenleme:
alırmııı kuşumm mümkünmü..bu devirde bile kim anasının babasının istediğini alıyorki
hele o devirde evlilik bile kalmayacak belki... biz burda kayınvalidecilik oynuyoruz

Allah korusun.
Aman ıyı kotu evlensınler, oda yeter.
Aman ınsan ıcler be, hanı evlensınler, mutlu olsunlar, arayıp-sormasalar da olur dıyemıyor ınsan.

iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…