2012 Şubat Anneleri

tamam canım bizim ordan şişhane minibüsü tek vesait senin oraya değil mi

Şishane den tek vesaıt evet.

Ben cıkıyorum sımdı.
Hastaneye gıdecegım, anca varırım.
Off dua edın bana nolur.
Saglıklı olsun bebegım.
Bır de yıne 'kız' desınler

Optum hepınızı.

ıyı sohbetler.

ya kızlar bişey sorcam çekiniyorumda ha şuanda vajinama hava giriomuş gibi bi his war yaa niden acaba anlamadımm:44: ya böle saçma şeyler hep benim başıma gelir zatenn..hay ben bu çatı kemiklerinin

Vallahi benim bir bilgim yok canım :26:

Hadi hayırlı haberlerle gel canım

canimm guzel haberlerle gel insallah..kizdir o kizz bana kez kiz dediler sonra yine kiz cikti erkek olunca bamyadan hemen belli olyor zaten saklamasi imkansiz :))

hadi güzel haberlerle gel canım
inş bebişin çok sağlıklı ve kızdır

laylaaaaaaaaa hoşgeldin şükürler olsun geldinn ya canım sen ankarada hangi hastaneye gidiousun önerebilceğin jinekolog warmııı:26:

laylaaaaaaaaa hoşgeldin şükürler olsun geldinn ya canım sen ankarada hangi hastaneye gidiousun önerebilceğin jinekolog warmııı:26:

hoşbulduk datlummm bugun kendimi afedersin mall gibi hisediyorum boş boş bakıyorum yattıgım yerden:))ben batıkent özel bilgi hastanesi var ona gidiyorum dr selçuk aslan sen hangi semtdesin demetiim?

azelya bu nasıl bir avatar yavvv bebekler iyiydi haksızlık etme bu kadar kendine balımm

Kendi rezil boğazımı unutmıyım diye ekledim İlerdeki halim gözümün önünde olursa belki tutarım kendimi azık.Ama yok bu akşamdan itibaren kesiyorum ekmeği, öğlenleri de meyva yicem

Son düzenleme:
ya ben incekteyim de.. iyi bi doktor olsun önemli diil giderimm..offf yaa .. bikaç hastaneye baktım 2 hafta sonrasına gün weriolar napcam kararsız kaldımm..aslında samsundaki doktoruma güvenioumda bu ağrı ve saçma sapan hava olayı içimi kemirio rahat deilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…