2012 Şubat Anneleri

bak gor senin bebeginde de hic bir sorun cikmayacak...para tuzaklari bunlar resmen sakin kendini sikintiya sokma...2 li tetstinin sonucu nasildi? eger iyiydiyse o zaman asla kafana takma..dedigim gibi 3 lu ve 4 lu testin hassasiyeti %60 larda neredeyse yari yariya olan bir seye nasil guvenebilirsinki...2 li testin iyi ise ona guven..allahin izniyle iyi sonuclar alacaksin canimm...cok zor cokkk bizi kobay gibi bu hale sokanlarin allah belasini versin diyorum..cunku turkiyedeki her doktor biliyor aslinda yurt disinda kaldirilmis bir testi kullaniyorlar sirf labaratuarlarina ve kendilerine para kazandirmak amacli..buradaki doktorlar para tuzagi dedi benim 4 lu testim icin...uzulme tamammi hersey yoluna girecek..aslinda benim hemen sonuc almamin nedeni ilk 2-3 gunde down sendomu ya da kromozom bozuklugu varsa hemen cikiyormus..verebilirler normalde sonucu ama yogu olan hastanelerde alman zor olabilir..bende tum sonuclari almadim..dna sinda baska bir suru seye bakiyorlar su anda..onlari bekliyorum bende ama..profesor bebegin iyi birseyi yok diyerek ilk sonuclari verdi ve amniyo oncesinde detayli ultrason yapildi bebegimin herseyi buyuk bi hassasiyetle olculdu defalarca ve cok iyi denildi..

Canım birkaç kez sordum seni, ne zamandır uğramıyor diye.
Kıyamam neler yaşamışsın ama hamdolsun ki sonucun iyi çıkmış hem de çok çabuk almışsın.
TR'de 2-3 haftalardan bahsediliyor...
Çok çok geçmiş olsun,Rabbim artık sağlıkla tamamına erdirsin...

tmm cnm tahmın ettim gibi cok tsekkur ederim....kıl tuyler ama dısarda da 150 den asagı değil duzgunce baksınlarda seyretmeyiz artık :)

ama izindeyken paranızı alıyorsunuz deniyor
siz paranızı almıyor musunuz acaba

çok geçmiş olsun
öyle vicdansızlar vardır dimi ALlah uzak tutsun herkesten

cnm çalışmıycan ama iş yerin sen izindeyken sana maaş vercek nerde çalışıyodun bende başlıyım hemen oraya canım yaaa o zaman sizin çalıştığınız yerdeki mantık şu ben vereyim parasını sskda bana ödesin parasını aynı şey aslında güselim fakat öteki türlü ssk ile halediyorsun resmide ama iş yerinden aldığın paranın hiçbir yasal prosedürü yok. yani 16 haftalık izinde ücretsiz izinli sayılıyoruz ve doğal olarak maaş almışcağımız için sigorta bize 2,500tl parayı o yüzden ödüyor adınada doğum parası diyolar yasalardada analık hakkı diye geçer

arkadaşta sormuş bak ne güsel sigortaya telefon açıp içi rahatlamış en azından aynı bilgiyi bende söyledim az evvel

ben 3lü test yaptırmadım çünkü 2li testte papp-a protein seviyem 0.26 çıktı normali 0.40 mış. 3lü testide yapalım yine sorun olursa amniyosentez yapalım dedi doktor ben hiç beklemek istemedim direk amniyosentez yaptırdım 16. haftada p.tesi sonucumu alacam inşallah iyi çıkar ama çok tedirginim elimde değil.

Kım bılır ne kadar zor bır surectı senın ıcın.
Saglıklı olduklarını duydugumuzda bıle ıcımız rahat etmıyor kımı zaman.
Rabbım bır daha yasatmasın boyle sıkıntılar.
Sonucların guzel cıkmasına cok sevındım.

Hadı guzel seylerden bahset artık.
Bebısın nasıl?
Adına karar verdınız mı?
Hazırlıklar ne alemde?
Aldın mı cıcıler kızına?

bende detaylıya gireyim kendimi eminönü sokaklarına atmayı düşünüyorum

Off benım bır kac saatım kaldı.
Olucem bırazdan heyecandan.
Nazo sımdı ayrıntılıda, ınsallah guzel haberler alır.

Oyelkenım, su kadını alıp da memnun kalırsan haberım olsun.
Bır gun bende alırım ınsallah.

tesekkurler kizlar sizinde iyi oldugunuzu cok gormek guzel..ozlemisim valla sizide, boyle normal sevincli bir anne adayi olarak hamileligimin tadini cikarmayi da ..inanin o kadar kotuydumki..internetin basina gecip size yazacak gucu bile bulamiyordum kendimde...neyseki hersey geride kaldi..soz verdim kendime, kizim iyi ya artik ufak tefek seylere takilip gereksiz kendimi uzmeyecegim..ne kadar gereksiz yere sinirlenmis bebegimi uzmusum diye dusundum..bundan sonra hep happy hep guleryuzlu :)

tmm cnm tahmın ettim gibi cok tsekkur ederim....kıl tuyler ama dısarda da 150 den asagı değil duzgunce baksınlarda seyretmeyiz artık :)

Zeynep kamilde en güvendiğim şey orasının bir bebek fabrikası olması canım.
Özel hastaneler günde 10 hasta bakıyorlarsa Zeynep Kamil günde 1000 hasta bakıyordur.
Ve sadece kadın ve bebek hastalıkları üzerine uzmanlaşmış bir hastane.
Her türden, her çeşitten vaka görüyor ordakiler. En sık rastlananından tut da, en ekstrem vakalara kadar.
Deneyimlerine güveniyorum. Çünkü bir doktorun tecrübesi baktığı hasta sayısıyla, gördüğü vaka çeşitliliğiyle doğru orantılıdır.
Düşün ki ben o gün oradayken, sabahtan öğleye kadar 10 kadar doppler, 10 kadar da amniyosentez aldılar.
Dopplerlerin arasında ikiz gebelik de vardı, obez hasta da…
Amniyosentezlerin arasında 37-40 yaştan dolayı rutin amniyosentezler de vardı, henüz 25 yaşında olup tarama testi riskli çıkan da, detaylısında sorun tespit edilen de.
O hastanenin çalışanı da orada muayene oldu ben ordayken…
Düşün ben yaklaşık 2 saat içinde bu çeşitliliği gördüm, sen senelere vur…
Artı para tuzağı kurmak için olmayanı var gibi göstermiyorlar.

kusura bakma canım görmedim inanki şimdi geçmişe bakarım gözümden kaçmıştır

tamamdır seker hadi insallah pazertesinden sonra icin iyice rahatlıcak insallah...

güzelim ya, cok zor yasadıgın sıkıntı inan.. ama iyi tarafı varsa oda su bence; en azından kesin sonucu biliyorsun artık... sonucta diger testler tarama testi, bu amniyo sentez, teshis testi... icin rahatlasın iyice....

allah kismet ederse kizimin adi Selin Sue olacak...isimlerden birini ingilizce yazalim dedik londrada yasarsa ilerde rahatlik olur..su ismi turkcede de var nasil olsa selin su diye cagricaz galiba :))

evet şimdi buldum iletiyi bende uzun zamandır girmedim ama inan hep aklımdasınız hepimiz için dua ediyorum. sonuçtan mutlaka haberdar edecem hepinizi sonucum bir temiz çıksaydı hayırlısıyla nedense en başından beri düşük riski 2li test sorunu derken 1 rahat edemedim hayırlısı Allah'tan

aynenn cnm ..işte orda beklerken biraz sabırlı olmak sinirleri aldırıp gitmek lazım hayırlısı olsun bakalım allah hepimize saglıcakla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

Ohoooooo nerdeeeeeee
Hayatta yapamam, hamurunu yoğururum anca
ama çok güzel yerim ben de

hangi hastanede yaptıracaksın
ayy çok heyecanlı ya bana kalsa bende hemen yaptırcam da
18 hafta nın bitmesi gerek galiba
tamam canım haber veririm sana
nerde oturuyordun sen istersen sorarım da

hangi hastanede yaptıracaksın
ayy çok heyecanlı ya bana kalsa bende hemen yaptırcam da
18 hafta nın bitmesi gerek galiba
tamam canım haber veririm sana
nerde oturuyordun sen istersen sorarım da

Balat hastanesıne gıdıcem bugun.
Saat 19:00 da randevumuz.
Kalbım gum gum atıyor.
Kızım da hıssettı sanırım, oda tepıklıyor benı.

Evet 18 - 22 arası yapılıyor.
Bazıları 23 dıyor ama :26:

Sutluce de oturuyorum canım.
Gelırse tabıı.
Yoksa esım ve ben ıdare edıyoruz sımdılık.
Fıyat uygun geldı de, dedım doguma dogru arada bi alsam fena olmaz.

anladim canim..yok tatlim merak etme iyi cikacak sonucun..amniyosentez kesin sonucu verecek sana sende gonul rahatligiyla hamileligini devam ettireceksin..dualarim seninle ama sikinti yapmak yok tamam mi..az kalmis zaten az daha sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…