2012 Şubat Anneleri

Ama cok guzeller dımı.
20-30 tane olsa yeter.
Zaten o kadar zıyaretcım bıle olmaz.
20 * 4,5 : 90 TL

Yok yav, 90 TL de vermem kurbikler icin.

ben ilk verdiğiniz linkteki bebek mevlüt kutularına bayıldım
eminönünde görürsem kesin alırım
çünkü bizim mevlüt çok kalabalık olur
kaynanam önüne geleni çağırıyor
çok ta hoşuma gitti yani değişik kimsede görmedim şimdiye kadar

tamam canım bizim ordan şişhane minibüsü tek vesait senin oraya değil mi

anladim canim..yok tatlim merak etme iyi cikacak sonucun..amniyosentez kesin sonucu verecek sana sende gonul rahatligiyla hamileligini devam ettireceksin..dualarim seninle ama sikinti yapmak yok tamam mi..az kalmis zaten az daha sabir

sağol canım benm inşallah dediğin gibi olur zaman daraldı ya stresim ondan sanırım ama güzel olacak inşallah hayırlısıyla bir gelse kızım çok nazlı olacak galiba :)

Dün akşamın yorgunluğu sanırım anca çıkıyor kızlar, dün kışlıkları çıkarttım yazlıkları kaldırdım, ay acelemi ettim acaba açar mı havalar:26:

allah kismet ederse kizimin adi Selin Sue olacak...isimlerden birini ingilizce yazalim dedik londrada yasarsa ilerde rahatlik olur..su ismi turkcede de var nasil olsa selin su diye cagricaz galiba :))

ilk önce çok geçmiş olsun canımm..ismi çok güselmişş adıyla yaşasın selin ismi çok güsel

Dün akşamın yorgunluğu sanırım anca çıkıyor kızlar, dün kışlıkları çıkarttım yazlıkları kaldırdım, ay acelemi ettim acaba açar mı havalar:26:

bende çıkarcaktım kışlıkları ama gazetede pastırma sıcakları döncek möncek dio meteroloji 1,2 hafta daha bekleyim dioumm

kızlar ben çıkıyorum dra gidiyorum
benim karnımda garip bi ağrı var ya yanmayla birlikte
yerimden kalkınca zor adım atıyorum sonra açılıyo yürüyorum
dua edin de kötü bişey olmasın

Oyyyy çok tatlılar yemeye kıyamam bunları

bende çıkarcaktım kışlıkları ama gazetede pastırma sıcakları döncek möncek dio meteroloji 1,2 hafta daha bekleyim dioumm

Hadi yaa :26: Dolabımda dün giyemediklerimi kaldırırken bi bakmışım yazlıkları da kaldırmışım, kaldırınca da kışlıkları indirdim

azoş bu avatar ne kızz
zaten gözlerimi zor açık tutuyorum kafam masaya düşecek şimdi

Şu anki tipime çok uygun canım bu bende kayıyorum ufaktan

Geçmiş olsun canım, hayırlı haberle gel inşallah...

çok güseller yaa gerçektenn

Çıtçıtlı badi şeklinde olanlara bittim :)))

Kötü birşey yoktur, dün bana da yarım saat boyunca oldu ama rahatlamak istiyorsan git canım, geldiğinde haber verirsen iyi olur..

Hadi yaa :26: Dolabımda dün giyemediklerimi kaldırırken bi bakmışım yazlıkları da kaldırmışım, kaldırınca da kışlıkları indirdim
walla ben meterolojiyle posta gazetesinin yalancısıyımm:90:

çok geçmiş olsun git bakalım ne diycek doktor kötü bişi yoktur merak etme hayırlı haberlerle gel inşallah

ya kızlar bişey sorcam çekiniyorumda ha şuanda vajinama hava giriomuş gibi bi his war yaa niden acaba anlamadımm:44: ya böle saçma şeyler hep benim başıma gelir zatenn..hay ben bu çatı kemiklerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…