- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.661
ne bilim kadın öle söledi moralimi bozdu niye hissetmiyorum diye
sağol içim rahatladı
günaydın kızlar...benim bebeler gene beslenme yapıyor ve ben de aranıza geldim.
umarım herkes .benim karnım iyce belli olmaya başladı.geçen haftaya kadar normal kıyafetlerimi giyebiliyordum ama bu hafta cayip karnım çıktı.bugün sınıfımızı temizleyen bayan ''aaaaa hamile misiniz ''dedi.pek mutlu oldum.bu sıralar çok yemememe rağmen midem sürekli çok dolu ve beni çok rahatsız ediyor.
dün ayrıntılı ultrason için başka bi dr randevu aldım.pazartesi yaptıracağım inşallah.....herkese tekrar günaydın ve hayırlı günler.....
Ama pek çok doktor hareket takibinin 28-30.haftalardan itibaren anlam kazanacağını, öncesinde tutarsız olabileceğini söylüyorlar.
Bu arada benim de alt kısma vuruyordu hep, sonra usg'de makat gelişi dediler, dönmemiş.
Sonra doktorun tavsiyesi üzerine sağa yattım birkaç gün döndü serseri şimdi yukarı vuruyo
günaydın bayanlarrr...
eleferadan haberi olan varmı, dün benim önerdiğim hastaneye gidicekti telefonunudadün akşam aradım fakat çaldı açmadı, sabah aradım kapalı merak ettim...
günaydın kızlar...benim bebeler gene beslenme yapıyor ve ben de aranıza geldim.
umarım herkes .benim karnım iyce belli olmaya başladı.geçen haftaya kadar normal kıyafetlerimi giyebiliyordum ama bu hafta cayip karnım çıktı.bugün sınıfımızı temizleyen bayan ''aaaaa hamile misiniz ''dedi.pek mutlu oldum.bu sıralar çok yemememe rağmen midem sürekli çok dolu ve beni çok rahatsız ediyor.
dün ayrıntılı ultrason için başka bi dr randevu aldım.pazartesi yaptıracağım inşallah.....herkese tekrar günaydın ve hayırlı günler.....
Kızlar bu arada benim hamilelikten önce de belimde çatlaklar vardı. Hani şu elinizi belinize koyarsınız ya, işte o tuttuğunuz yerlerde.Derin değil, ince ince çatlaklardı.
Dün fark ettim ki, bu çatlaklardan biri karnım gerilince karnıma doğru ilerlemiş.
Yada bilmiyorum gerilmenin etkisiyle ucu karnıma geldi, ilerlemedi belki de.
Yeni çatlağım yok ama kaşınıyorum…
Her akşam yağlanıyorum ama, çatlar mıyım acaba daha?
Hangi aylarda çatlanıyor daha çok, sizden çatlayan var mı?
günaydı kızlar hayırlı cumalar olsun :79::79::79:
Gözün aydın canım...Maşallah subhanallah kızına :))
günaydın bayanlarrr...
eleferadan haberi olan varmı, dün benim önerdiğim hastaneye gidicekti telefonunudadün akşam aradım fakat çaldı açmadı, sabah aradım kapalı merak ettim...
Elefera destan döktürüyon herhalde, merak ettikkkkkk kız.
elefera çok sevindim canım
gözün aydın
cok saol canım.
ELEFERAM cok sevindim canım bebeğinin sağlıklı olmasına gözün aydın canım..darısı kucaklarımıza alacağımız günlere olsun insallah...
Sen nerelerdesın kız?bblau elefera slmm kızlarrr ve diğer hamişler umarım hatırlamışınızdır benii :) benim çatlaklar bacaklarda karnım hiç çatlamadı kaşıntımda yok bebğimin hareketlerini ise bi kaç kez sadece hafif şekilde hissedebildim ancak sizin hareketlerler nasılll:)
gözün aydın canımmm güzel kızını Allah bagışlasın fotoğraflarıda çok hoş hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?