2012 Şubat Anneleri

Hayırlı cumalar kızlar ..Umarım hepiniz iyisinizdir.Kaç gündür takip ediyorum ama eşimle problemlerim yüzünden o kadar canım sıkkındı ki hiç yazasım gelmedi.
Bir kaç gündür kuzucuğumu da kendimi de çok üzüyorum .Umarım sağlıklıdır şuan ..Daha dr. gitmemize epey var.Bir an önce ayrıntılıya gireyim diyorum .O kadar çok merak ediyorum ki..Çok üzdüm onu da elimde olmadan.Birşey yiyemedim üzüntüden.Bikaç günde yine zayıfladım .Birşey olmamıştır dimi kızlar?

Bu arada Eleferacım ve nazocum gözünüz aydın.. Darısı bizlere inş....

gözün aydın güselim rabbim sağlıklısını sıhaatlisini versin çok şükür sağlığı iyiymiş ya cinsiyet sonraki meseleler
bizlerde görcez inşallah o günleri

gözün aydın canişkom ne kadar tatlı bu cilveli kız hee kocuman olmuş maşallah
gözün aydın güselim seninda darısı bizim gibi gelecek haftayı bekleyenlerin başına

Geçenlerde hatta doktorsitesinden bir uzmana sorup burada da cevabını yayınlamıştım canım.
30. haftadan sonra hareket sayarız demişti.

ben görmemiştim canım teşekkür ederim

kızlar arada yine kramp giriyor
doktoru aradım doğuma girmiş 40 dk sonra ara dedi kız
bakayim ne diyecek merak ettim

dün dr bana magnorm verdi kramp için magnezyum
iyi geldi maşallah
benim göbeğin tam alt kısmına giriyodu kramp

maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah hepimizin yavruları hayırlı olur

eleferacım şimdi okudum bebişinin haberlerini allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimizin aminnnn:)
bblau seninkininde keyfi yerindeyim maşallahhhh:)

Selam canım hoş geldin, nasılsın?
Ben iyiyim işte hamdolsun bir sıkıntımız yok, şafak sayıyoruz bebeğimize kavuşmak için :)
Benim de yeni çatlağım yok işte anlattığım gibi eski bir çatlak yürüdü yada deri gerilince uzadı da bana yürüdü gibi görünüyor…
Ben ilk hareketi 14+3te pıtpıt şeklinde hissetmiştim. Daha sonra bir süre olmadı. Sonra karşık tekme+pıt pıt şeklinde…
O zamanlar emin olamıyordum ama şimdi eminim artık, hatta dışarıdan da belli oluyor bazı hareketler…
Benim daha çok açken oluyor, demek kızım acıktığında yaygaracı olacak, tozu dumana katıyo valla tepik üstüne tepik :)

Sıkma canını demek kolay uygulaması zor biliyorum canım ama, şu dönemde en önemli şey senin moralin, senin ve bebişin sağlığı…
Eğer dertleşmek istersen dinleriz, ama yememezlik etmez, kendini koyverme…
Biraz bencil ol, düşüncesiz ol en azından doğuma kadar…

dün dr bana magnorm verdi kramp için magnezyum
iyi geldi maşallah
benim göbeğin tam alt kısmına giriyodu kramp

Benim de karnıma kramp giriyor arada da, söylüyorum anlamıyor pek kimse, olur muymuş diyorlar.
Ama giriyor. Bebekle alakalı yere değil, hissediyorum kasa giriyor…
Hamilelikten önce sadece bacağıma girerdi, karnım ilk kez oluyor sanırım ordaki kaslar gerildiğinden.
Ben de osteocare kullanıyorum. Hem kalsiyum hem magnezyum sanırım…

hayırdır canım ? Anlatmak istersen dinleriz
ama lütfen kendini ve bebeğini üzme
istiyorsan anlat rahatlarsın belki biraz

valla bana magnezyum iyi geldi

hoşgeldiniz

herkese günaydın..
çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdiğimi yazmıştım.çok şükür hrrşey iyiydi.herşeyi olması gerektiği gibi çıktı.fakat böbreğinin biriinde çıkış kanalında bi kaç mm genişleme olduğunu farketti doktorum.aslında hiç önemsemedi ama takip ederiz dedi.bu haftalarda erkek bebeklerede olabiliyor,doğuma yakın düzeliyor dedi.doktoruma okadar güvenmeme rağmen
içimi bi sıkıntı aldı.bi sonraki kontrolümüde yine taa 1 aysonraya verdi,hem şeker yüklemesinide yaparız dedi.
benim içim içimi yiyor,bi doktora daha göstermek istiyorum.
kolan hastaneleri var duymuşsunuzdur.büyükçekmece kolan hastanesinden sabah rendeu aldım.pazartesiye verdiler.180 tl.yatım saat sürüyormuş.
bakalım ordakiler ne diyecek??
sizce ordaki doktora ayrıntılıya girdim,böyle böyle çıktı diye söyliyimmi,yoksa ilk defa giriyormuş gibi mi davranıyım.bakalım oda farkedecekmi diye???
ne yapıyım sizce???ne olur cevap yazın((((

Bence öncelikle söyleme canım, bakalım görecek mi…Muayene nasıl olsa karşılıklı istişare şeklinde devam eder. Yarısında filan söyleyebilirsin, konuşmaya göre. Ama sonunda mutlaka söyle ki kafan rahatlamış olarak çıkasın ordan…
Gerekiyorsa bir daha bir daha bakar…

nazomm ne haber günaydın
iyiyim canım senn nasılsın tatlım.cd vermişti doktorr iremle onu seyredip duruyoruz.görmemişin cd si hesabı
gözün aydın güselim rabbim sağlıklısını sıhaatlisini versin çok şükür sağlığı iyiymiş ya cinsiyet sonraki meseleler
bizlerde görcez inşallah o günleri

saol güzelimm.aminn insallahh herseyin bası sağlık.

evet aslında bende öyle düşündüm..dediğin gibi muayenein yarısında falan söyliyimki,daha dikkatli baksın böbreğine,atlamasın diye!(

öncelikle canını sıkma dr önemsemediyse ciddi bişey yoktur bence ilk defa giriyomuş gibi davran çünkü doktorlar böyle yapanlara gıcık oluyorlar ben bikere böyle bir hata yapmıştım

bencede ilk başta söyleme
sonra söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…