- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.681
gözün aydın güselim rabbim sağlıklısını sıhaatlisini versin çok şükür sağlığı iyiymiş ya cinsiyet sonraki meselelergünaydın kızlarrdün nihayet gördük bebeğimizi.herseymiz normal çok sükür.uzun boylu olcakmısız doktor öle dedi 25 cm,474 gr olmus küçük hanım.bu doktorumuz kesn konustu cinsiyeti için bi yerini göstermedi bize ama alısverişinizi kız bebek için yapabilirsiniz dedi.önce biraz burkuldum aslında sanırım kendimi biraz oğlana hazırlamısım ben ama sonra o 4 boyutluda o kareleri görünce aklım basımdan gitti.espri olsun diye aynı bana benziyor dedim,evet size cok benziyor sadece cenesinde bir gamze cukuru var dedi babamızın cenesinde vardır gamzesi.her bi organını gördük.allah evladın da hayırlısını versin.sonuc bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuclar nasip etsin.
anammm kızlarımın talplerine bi bakınn.verdim gitti kızları size:)) sizden iyi dünür mü bulcam hemm
kızlarmızın saclarınıı nasıl örceğimize karar veririz artık kuzum topikte
Gunaydın bebusler;
Nazom tebrık ederım canım, hayırlı bır evlat olur ınsallah.
Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın mınık prensesını.
Bızde dun aksam mınık afacanımıza kavustuk.
Esım bıraz gerıldı, bekledık dıye ama sevdım bu hastaneyı.
Sevomu arayıp, tesekkur edecegım.
Valla otekı neymıs oyle, hakıkaten esımın benzettıgı kadar varmıs, saglık ocagı gıbı kaldı bu hastanenın yanında.
Bırde doktorumuz oyle sırındıkı, bızımle sohbet ettı.
Esıme ve bana arada sorular sordu, 'sormak ıstedıgınız bırsey var mı?' dedi.
Gıderken, bızı ugurladı, 'tanıstıgıma cok memnun oldum' dedı.
Bunlar ufak ayrıntılar ama, ıste ınsanın hosuna gıdıyor.
Gelelım melegıme...
Rabbıme sukur, artık onu hıssettıgım ıcın yasadıgını bılıyorum.
Ama saglıklı dıyecek mı dıye korkarak yattım.
Hamdolsun Rabbıme, hersey yolunda.
Butun organları gorundu, mınnacık kalbıne baktı, 'cok ıyı, hatta super' dedı.
Tabıı cınsıyetını sormadan olmaz dımı, garantılemek lazım ısı
'% 100 kız' dedı
Fotograflarını cektı, 'cok guzel pozlar verıyor' dedı.
ıste doktorumuzun, esımın ve benım en cok sevdıgımız pozları.
Mınnosum benım, su anda ıcerde oynasıyor, anladı zıllı ondan bahsettıgımı tabıı.
Eki Görüntüle 269150
Sagıma yatmamda hıc bır sakınca yokmus.
Dedı kı 'bır balonun ıcıne su doldurdugunu ve ıcıne top attıgını farz et. Sen bır yandan bastırınca ne yapar top, kendıne kacacak yer arar. Kızın sımdı oyle yapıyor'
Kılosu 328 gr. mıs, ıyı dedı, boyu 22 cm.
Hastaneden cıkınca once ablamı aradım, nasıl sevındı anlatamam.
Hıc kız bebek yok bızde. 'Hemen ona elbıse orecegım' dedı, bende bır kac sıparıs verdım.
Panco ısteyecegım bırde, cok guzel pancolar yapıyor marıfetlı teyzemız.
Anaannemızı aradım sonra, oda cok mutlu oldu. Kız olacak ya, herkesı ayrı bır heyecan sardı.
ıste boyle hatunlar, Rabbıme sukur, gonlume gore verdı.
Hamdu senalar olsun O nun yucelıgıne.
ınsallah hayırlı bır evlat eyler de yavrumu, hıc bır zaman 'ah' etmem.
Hepımızın yavrusu hayırlı ve ımanlı olur ınsallah.
Bırsey daha yazıp kacayım.
Bebıslerımız acıktıgında tepık atarmıs.
'Ama en cok karnı doyunca hareketlenır, cunku enerjı almıstır' dedı doktor.
'Dogdugunda nasıl olacaksa, su an aynılarını yapıyor. Acıktıgında huzursuzlugundan, doydugunda da keyıflendıgınden hareketlenıyor.
Zaman zaman uyur, uyandıgında yıne hareketlenır' dedı.
Sımdı bıraz calısayım.
Gorusuruz fıstıklar.
Geçenlerde hatta doktorsitesinden bir uzmana sorup burada da cevabını yayınlamıştım canım.
30. haftadan sonra hareket sayarız demişti.
kızlar arada yine kramp giriyor
doktoru aradım doğuma girmiş 40 dk sonra ara dedi kız
bakayim ne diyecek merak ettim
Gunaydın bebusler;
Nazom tebrık ederım canım, hayırlı bır evlat olur ınsallah.
Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın mınık prensesını.
Bızde dun aksam mınık afacanımıza kavustuk.
Esım bıraz gerıldı, bekledık dıye ama sevdım bu hastaneyı.
Sevomu arayıp, tesekkur edecegım.
Valla otekı neymıs oyle, hakıkaten esımın benzettıgı kadar varmıs, saglık ocagı gıbı kaldı bu hastanenın yanında.
Bırde doktorumuz oyle sırındıkı, bızımle sohbet ettı.
Esıme ve bana arada sorular sordu, 'sormak ıstedıgınız bırsey var mı?' dedi.
Gıderken, bızı ugurladı, 'tanıstıgıma cok memnun oldum' dedı.
Bunlar ufak ayrıntılar ama, ıste ınsanın hosuna gıdıyor.
Gelelım melegıme...
Rabbıme sukur, artık onu hıssettıgım ıcın yasadıgını bılıyorum.
Ama saglıklı dıyecek mı dıye korkarak yattım.
Hamdolsun Rabbıme, hersey yolunda.
Butun organları gorundu, mınnacık kalbıne baktı, 'cok ıyı, hatta super' dedı.
Tabıı cınsıyetını sormadan olmaz dımı, garantılemek lazım ısı
'% 100 kız' dedı
Fotograflarını cektı, 'cok guzel pozlar verıyor' dedı.
ıste doktorumuzun, esımın ve benım en cok sevdıgımız pozları.
Mınnosum benım, su anda ıcerde oynasıyor, anladı zıllı ondan bahsettıgımı tabıı.
Eki Görüntüle 269150
Sagıma yatmamda hıc bır sakınca yokmus.
Dedı kı 'bır balonun ıcıne su doldurdugunu ve ıcıne top attıgını farz et. Sen bır yandan bastırınca ne yapar top, kendıne kacacak yer arar. Kızın sımdı oyle yapıyor'
Kılosu 328 gr. mıs, ıyı dedı, boyu 22 cm.
Hastaneden cıkınca once ablamı aradım, nasıl sevındı anlatamam.
Hıc kız bebek yok bızde. 'Hemen ona elbıse orecegım' dedı, bende bır kac sıparıs verdım.
Panco ısteyecegım bırde, cok guzel pancolar yapıyor marıfetlı teyzemız.
Anaannemızı aradım sonra, oda cok mutlu oldu. Kız olacak ya, herkesı ayrı bır heyecan sardı.
ıste boyle hatunlar, Rabbıme sukur, gonlume gore verdı.
Hamdu senalar olsun O nun yucelıgıne.
ınsallah hayırlı bır evlat eyler de yavrumu, hıc bır zaman 'ah' etmem.
Hepımızın yavrusu hayırlı ve ımanlı olur ınsallah.
Bırsey daha yazıp kacayım.
Bebıslerımız acıktıgında tepık atarmıs.
'Ama en cok karnı doyunca hareketlenır, cunku enerjı almıstır' dedı doktor.
'Dogdugunda nasıl olacaksa, su an aynılarını yapıyor. Acıktıgında huzursuzlugundan, doydugunda da keyıflendıgınden hareketlenıyor.
Zaman zaman uyur, uyandıgında yıne hareketlenır' dedı.
Sımdı bıraz calısayım.
Gorusuruz fıstıklar.
bblau elefera slmm kızlarrr ve diğer hamişler umarım hatırlamışınızdır benii :) benim çatlaklar bacaklarda karnım hiç çatlamadı kaşıntımda yok bebğimin hareketlerini ise bi kaç kez sadece hafif şekilde hissedebildim ancak sizin hareketlerler nasılll:)
eleferacım şimdi okudum bebişinin haberlerini allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimizin aminnnn:)
bblau seninkininde keyfi yerindeyim maşallahhhh:)
Hayırlı cumalar kızlar ..Umarım hepiniz iyisinizdir.Kaç gündür takip ediyorum ama eşimle problemlerim yüzünden o kadar canım sıkkındı ki hiç yazasım gelmedi.
Bir kaç gündür kuzucuğumu da kendimi de çok üzüyorum .Umarım sağlıklıdır şuan ..Daha dr. gitmemize epey var.Bir an önce ayrıntılıya gireyim diyorum .O kadar çok merak ediyorum ki..Çok üzdüm onu da elimde olmadan.Birşey yiyemedim üzüntüden.Bikaç günde yine zayıfladım .Birşey olmamıştır dimi kızlar?
Bu arada Eleferacım ve nazocum gözünüz aydın.. Darısı bizlere inş....
dün dr bana magnorm verdi kramp için magnezyum
iyi geldi maşallah
benim göbeğin tam alt kısmına giriyodu kramp
hayırlı cumalar kızlar ..umarım hepiniz iyisinizdir.kaç gündür takip ediyorum ama eşimle problemlerim yüzünden o kadar canım sıkkındı ki hiç yazasım gelmedi.
Bir kaç gündür kuzucuğumu da kendimi de çok üzüyorum .umarım sağlıklıdır şuan ..daha dr. Gitmemize epey var.bir an önce ayrıntılıya gireyim diyorum .o kadar çok merak ediyorum ki..çok üzdüm onu da elimde olmadan.birşey yiyemedim üzüntüden.bikaç günde yine zayıfladım .birşey olmamıştır dimi kızlar?
Bu arada eleferacım ve nazocum gözünüz aydın.. Darısı bizlere inş....
Hoş geldin….
Niye dil çıkarıyon kız :)
Hoş geldin….
Niye dil çıkarıyon kız :)
Ben degil, sımarık oğlum cıkarıyor
Hpsbulduk canım
Benim de karnıma kramp giriyor arada da, söylüyorum anlamıyor pek kimse, olur muymuş diyorlar.
Ama giriyor. Bebekle alakalı yere değil, hissediyorum kasa giriyor…
Hamilelikten önce sadece bacağıma girerdi, karnım ilk kez oluyor sanırım ordaki kaslar gerildiğinden.
Ben de osteocare kullanıyorum. Hem kalsiyum hem magnezyum sanırım…
Biz geldik
Biz geldik
herkese günaydın..
çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdiğimi yazmıştım.çok şükür hrrşey iyiydi.herşeyi olması gerektiği gibi çıktı.fakat böbreğinin biriinde çıkış kanalında bi kaç mm genişleme olduğunu farketti doktorum.aslında hiç önemsemedi ama takip ederiz dedi.bu haftalarda erkek bebeklerede olabiliyor,doğuma yakın düzeliyor dedi.doktoruma okadar güvenmeme rağmen
içimi bi sıkıntı aldı.bi sonraki kontrolümüde yine taa 1 aysonraya verdi,hem şeker yüklemesinide yaparız dedi.
benim içim içimi yiyor,bi doktora daha göstermek istiyorum.
kolan hastaneleri var duymuşsunuzdur.büyükçekmece kolan hastanesinden sabah rendeu aldım.pazartesiye verdiler.180 tl.yatım saat sürüyormuş.
bakalım ordakiler ne diyecek??
sizce ordaki doktora ayrıntılıya girdim,böyle böyle çıktı diye söyliyimmi,yoksa ilk defa giriyormuş gibi mi davranıyım.bakalım oda farkedecekmi diye???
ne yapıyım sizce???ne olur cevap yazın((((
iyiyim canım senn nasılsın tatlım.cd vermişti doktorr iremle onu seyredip duruyoruz.görmemişin cd si hesabınazomm ne haber günaydın
gözün aydın güselim rabbim sağlıklısını sıhaatlisini versin çok şükür sağlığı iyiymiş ya cinsiyet sonraki meseleler
bizlerde görcez inşallah o günleri
Bence öncelikle söyleme canım, bakalım görecek mi…Muayene nasıl olsa karşılıklı istişare şeklinde devam eder. Yarısında filan söyleyebilirsin, konuşmaya göre. Ama sonunda mutlaka söyle ki kafan rahatlamış olarak çıkasın ordan…
Gerekiyorsa bir daha bir daha bakar…
herkese günaydın..
çarşamba günü ayrıntılı ultrasona girdiğimi yazmıştım.çok şükür hrrşey iyiydi.herşeyi olması gerektiği gibi çıktı.fakat böbreğinin biriinde çıkış kanalında bi kaç mm genişleme olduğunu farketti doktorum.aslında hiç önemsemedi ama takip ederiz dedi.bu haftalarda erkek bebeklerede olabiliyor,doğuma yakın düzeliyor dedi.doktoruma okadar güvenmeme rağmen
içimi bi sıkıntı aldı.bi sonraki kontrolümüde yine taa 1 aysonraya verdi,hem şeker yüklemesinide yaparız dedi.
benim içim içimi yiyor,bi doktora daha göstermek istiyorum.
kolan hastaneleri var duymuşsunuzdur.büyükçekmece kolan hastanesinden sabah rendeu aldım.pazartesiye verdiler.180 tl.yatım saat sürüyormuş.
bakalım ordakiler ne diyecek??
sizce ordaki doktora ayrıntılıya girdim,böyle böyle çıktı diye söyliyimmi,yoksa ilk defa giriyormuş gibi mi davranıyım.bakalım oda farkedecekmi diye???
ne yapıyım sizce???ne olur cevap yazın((((
herkese günaydın..
Benim içim içimi yiyor,bi doktora daha göstermek istiyorum.
Kolan hastaneleri var duymuşsunuzdur.büyükçekmece kolan hastanesinden sabah rendeu aldım.pazartesiye verdiler.180 tl.yatım saat sürüyormuş.
Bakalım ordakiler ne diyecek??
Sizce ordaki doktora ayrıntılıya girdim,böyle böyle çıktı diye söyliyimmi,yoksa ilk defa giriyormuş gibi mi davranıyım.bakalım oda farkedecekmi diye???
Ne yapıyım sizce???ne olur cevap yazın((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?