2012 Şubat Anneleri

bence söyleme derim cnm zaten görünürde bişi varsa bu doktorda farkedecek bebeciklerimiz sapasağlam ama kızlar bizlerin merakı ve telaşları yüzünden yazık bebeler usg manyağı olcak ve korkuyorum ki bu yüzden bir zarar verceksiniz çok sık giriyorusunuz dikkatli olun derim benim randevularım 40 günde bir öyle denk geliyo öyle gidiyorum sırf bu yüzden normalde bu ay 3 kere usg ye girmem gerekiyodu bir muayene zamanım geldi doktor randevum vardı rutin kontrol usgsi 2.ayrıntılı usg verdi hasekide bide ben çok renkli ultrasonda görmek istedim bebeğimi cdye çeksinler istedim yani 3 kere ama ben naptım araştırdım tüm randevuları bir kerede hallettim yazık şaşaloz olcak çocuk ses dalgasından korkuyolar zaten kıyamadım anlıycanız ama senin istisnai bir durumun var için rahatlasın git yinede ama bişi deme doktora belki öteki doktor yanlış görmüştür üzülme tatlım kolan hastanesini duydum oldukça ilgililer ben güngörendekini biliyorum sadece beylikdüzündekine gitmedim

AMANNN BU AFRALAR TAFRALAR NEDENNNN

Sımarıklıgımızdan :90:

Ben onun pipisini yiycem

Hosbulduk

hoşgeldiniz enes ali bey ve saygıdeyer yelizcim o dilini yirim onun çirkin şey bebeğin son fotosu nerde cnm yaaa hani bakim şu tosuncuğa

Hosbulduk canım. Resim vermedi dun doktor ya ben de resim bekliyordum ama

öncelikle canını sıkma dr önemsemediyse ciddi bişey yoktur bence ilk defa giriyomuş gibi davran çünkü doktorlar böyle yapanlara gıcık oluyorlar ben bikere böyle bir hata yapmıştım

aslında hiç ilk defa giriyormuş gibi yaparım,hiç söylemem başka yerde daha girdiğimi!ama ya gözünden kaçar,böbreği,tam incelemez,yada farketmez, diye korktuğum için öyle muayene esnasında arada bi çıtlatıyım diyorum..duruma göre bakarım yada!(
belki söylememe gerek kalmadan o da farkeder.baktım hiç farketmedi,bişey demedi ozaman söylerim..

yaa arka arkaya ayrıntlıya girmekten dolayı bende huzursuzum aslında bebeğime zararlı olurmu diye!işte böyle bişey çıkınca içim içimi yiyeceğine 1 ay kadar,gidip göstereyim diyorum(

Kızlar cıldırıcam ya kaynanamı oldurucem ya da o beni sinir krizinden oldurucek

Dun deidm ki yarın balık alıcam. Dedi ki pazartesi alınır balık ( pazar var diye ) dedim ki o zaman da evde yemeklik oluyor bisey oluyor alamıyoruz.

Sabah ise giderken kayınpederime demis ki patates yemegi yapsın aksama

Ben balık alıcaktım dedim. Yok yarın alırız annen de evde olur yeriz hep birlikte dedi kayınpederim. Dedim yarın dolma sarıcaklar onu pisirirler ikisini de yeriz dedi.

Gittim esimi aradım! deidm bu evde benim dedigim olmıycak mı hic annen patates yemegi pisir demis ben balık istiyorum napıcam simdi dedim. patates yemegi pisir dedi ama canım balık istiyor benim dedim o zaman balık da al dedi. Ama annen sonra niye aldın balık diycek dedim yok yok demez dedi. Dedim gecen sene kızına baban cekip cekip goturuyormus balıkları da ben isteyince boyle yapıyorlar cok zoruma gidiyor boyle yapmaları dedim! Sen al balık patates yemegi de yap dedi iyi tamam deidm kapattım.

Kayınpederim hala diyo ki yarın alırız yarın alırız. Benim canım istiyo diyorum 1 gunden bisey olmaz diyo! Sinir krizi geciricem dedigim hicbisey olmuyor

Ama inat degil mi! Gidicem alıcam balık! Ben gavur kızı mıyım da benim canım bisey istedigi zaman boyle sonra sonra diyolar ya

hayırdır canım ? Anlatmak istersen dinleriz
ama lütfen kendini ve bebeğini üzme
istiyorsan anlat rahatlarsın belki biraz

Saolun canlarım benim.Dediğiniz gibi sıkmamak elimde değil.Aslında büyütülecek bir konu da yoktu.Abim asker benim.Pazar günü annemler onu ziyarete gidecekti.Eşimden izin istedim.Vermeyince de biraz ısrar ettim.Sırf ısrar ettim diye bana kapıyı gösterdi.Ağzından çıkanları söylemiyorum zaten.Ne kadınlığı bilmeyişim kaldı ne de saygısızlığım.Ağzına geleni sırf canımı acıtmak için söyledi.O günden beri konuşmadı benimle.Ağrılarıma ,ağlamama hiç bişey demedi.Sanki ben düşmanım..Dün en sonunda tak dedi canıma aileme gidiyorum dedim.Sen bilirsin dedi.Tabi gidemedim.Bebek olmasa gidicem ama şimdi nasıl gideyim.İşten çıkarılıp çıkarılmayacağımı bile bilmiyorum.Aileme ne derim.Ortada büyük birşey de yok.İnadı ,bencilliği evliliğimizi bitirme noktasına getirdi.Ama umurunda değil.Dün eve geçtim yine mecburen.Yanına oturttu beni .Bende dayanamayıp omzuna yattım.O da hiçbişey yapmadı başta.Sonra dedim ki gitmedim aileme.Eğer istemiyorsan beni aç davanı.Ben babama meseleyi anlatamam.Bukadar basit bişey yüzünden geldim diyemem dedim.O da kim sana git diyor dedi (dengesiz şey işte) sonra sarıldı ve hiçbişey olmamıs gibi konuyu açmadık ,yemek yiyip yattık ...Böyle işte 5 gündür beni yedi.Bu kadar umursamaz,sevgisiz olması tamamen yıktı beni.Ben adım atmasam umurunda değil adamın ...Elimde olmadan da çok üzdüm bebeğimi.

evet evet öyle yaparsın ama farkeder diye düşünüyorum bende ilk dr kontrölümü silivri kolan hastanesinde yaptırmıştım annemi ziyarete gitmiştim. iyi kaliteli bir hastane

Kızlar midem çok kötü bulanıyor..
Hamileliğim boyunca ilk kez böle kötü oluyorum..
Üşüttüm galiba..
Nane limon kaynatıp içsem zararı olur mu ki?

sende kendine göre azcık al kızart ye onlara da verme

Üşüttüm galiba..

Canım nane limonun zararı olacağını sanmıyorum...
Evdeysen uzanma imkanın varsa azıcık uzansan iyi gelmez mi?
Bir armut bana iyi geliyor bulantıda...

Canım erkekleri anlamak mümkün olmuyor bazen.
Yürekleri bir katılaştı mı ağlasan da, hastalansan da görmezden gelebiliyorlar.
Dahası belki durumunu koz kullandığını düşünüyorlar...
En güzeli birkaç gün sen de soğuk dur, ama kavga çıkarma...Belki canını sıkan başka birşey vardı, işle alakalı filan....

ben ilk defa gidicem,bi kaç yerde şubesi varmış bu hastenenin,silivride yazıyırdu bu gün internette baktım.
inşallah iyidir..

Bizim burda da var Sefakoyde. Ben o hastaneye gidiyorum devamlı olarak aydan aya kontrole ama arada kacamaklar da yapıyorum tabi :)

Ben doktorumdan memnunum cok ilgili bir bayan heryerini gosteriyor bebegin.

yaa arka arkaya ayrıntlıya girmekten dolayı bende huzursuzum aslında bebeğime zararlı olurmu diye!işte böyle bişey çıkınca içim içimi yiyeceğine 1 ay kadar,gidip göstereyim diyorum(
git için rahatlasın cnm dediğim gibi söyleme belkide dediğim gibi yanlış görmüştür inşallahta öyledir
yelizcim anlamaz bunlar kaynanana kayınpeder milleti anneannemin bir lafı var iyi olsaydı adları EL OLMAZDI DİMİ?
Bu arada bebeğin nie tosuncuk olduğunu buldum balık folic asit kaynağı oda bebeğe yarıyor sende çok seviyosun ondan kızlar balığa hücümmmmmmmmmmmm alla allah
Ekrana sıgmadı herhalde 800 gr bir bebek

tosunum benim yisin onun kollarını bacaklarını teyzesi

Üşüttüm galiba..

benimde miğdem bu hafta çok kötü durumda hatta gece bile uyutmuyor senin ağrı nasıl ama benim miğdemde sanki taş gibi sert bişey var yattıgım zaman yemek borumda geziniyor gibi sıcak bişeyler içincede yanıyor ve bulanıyor seninde böylemi dr kontrolüm ay sonu şimdi bunun için gitmek istemedim akşam netten biraz araştırdım soda ve ılık süt iyi geliyormuş birde renni çigneme tabletim var eger benimki gibiyse agrın ekşi daha kötü yapıyor

Son düzenleme:
Canım nane limonun zararı olacağını sanmıyorum...
Evdeysen uzanma imkanın varsa azıcık uzansan iyi gelmez mi?
Bir armut bana iyi geliyor bulantıda...

Evde değilim cnm işteyimde eğer zararı olmazsa çaycı abiye yaptırcam nane limon..
Oda iyi gelmezse izin alırım öğleden sonra..
İlk kez böyle oluyorum puff..

sende kendine göre azcık al kızart ye onlara da verme

Yok cok alıcam. Yemezlerse yemesinler sonra ben yerim gene. Her hafta balık sorunu yasıyorum ya.

Koydeyken bunlar ne guzel kocamla haftada 2 kere yiyorduk geldiler duzen bozuldu! Valla Esimle basbasa olsak cok iyi anlasıcaz da iste bunlar bozuyo isi.

Ama artık icime atmıycam hicbiseyi valla bu ne ya yeter. Oram agrıyo diyorum kızıyla kıyaslıyo her hamilelik aynı mı sanki.

İgne yerim acıyordu dun aksam. Acaba Gormcemin de boyle mi olmus diye soruyo bana. Evet onun da sismis 1 hafta cekmis agrısını dedim!

Valla resmen gavur kızı gibi davrnaıyorlar ya. Hic acımaları yok bana. Ben gelmeden once bu ev islerini nasıl yapıyormus acaba bok mu goturuyormus evi cok merak ediyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…