2012 Şubat Anneleri

Neden alcan canım bn yardmm ediym

benim geç döllenme demişti doktorum taaa ilk keseyi gördüğümüzde,kese haftasına göre küçük çıkmıştı!8 mayıs tı sat ım 15 mayısa almıştı doktorum.
bebeğimimin gelişimi normal satıma yetişmiş.şuan 8 mayısa göre gidiyoruz arıtık.o yüzden ..benim 20+ değil,21 + dayım.

Yapıyım bitanem hemen =)

nekadr kısmetliyim:)) leaderde yapıcam dedi sağ olsun..sende yapıyorsun..hanginiz yaparsanız artık:)))
çok ama çok teşekkür ederim .. her ikinizede..

çoook beyendim hemde çooookk..
zaten bunuda ben yapmamıştım,sağolsun ayşebahar yapmıştı!onun kinide çok beyeniyordum,bu da çok güzel oldu!
sağol tekrar..:))

banada ilk çizelgemi dünyam80 yapmıştı özellikle yapmadım kidemlidir bizim yeliz bu konularda güle güle kullan canım

çoook beyendim hemde çooookk..
zaten bunuda ben yapmamıştım,sağolsun ayşebahar yapmıştı!onun kinide çok beyeniyordum,bu da çok güzel oldu!
sağol tekrar..:))

Eger icine sinmediyse baska bisey de yapabilirim canım, yazılarını degistirebilirim istedigin gibi varsa bir istegin

güle güle kullan canım hepsi çok güzel

canım bunalr psikolojik herhalde

kaynananda kötü olduğunu farkında demekki öyle bir laf ettiğine göre

Ahahahahaha

Esimi aramam ise yaramıs. Esim kaynanamı aramıs "Yeliz aksama balık yapıcak" demis.

Kaynanam da simdi beni aradı aksama balık yap dedi hehehe

ohh iyi olmuş
dinsizin hakkından imansız gelir dicem de olcak mı bilmiyorum

ayy üstünden çok sayfalar geçmiş ama yazamadan edemedim..nasıl bir kaynanadır bu yeliz yaaa anlamış değilim sanki kendi hamile birde akşamki menüyü evden çıkmadan veriyor yap diye tövbe tövbe nasıl sinirlendim okurken sen al balığını bacım afiyetlede ye içinde kalmasınnn öyle şeymi olur yaaa birde kayınpederde yarın alırız 1 günden bişey olmaz demiş ikisinde sinir oldum

Sen mi ben mi sinir oldum anlatamam aslı'm valla cinlerim tepelerde dolanıyordu dayanamadım esime soyledim sonunda.
Esime de annen niye aldın der kızar dedim telefonda o da bisey demez dedi demekki anasını aramıs soylemis yeliz balık istiyor diye.

Oh canıma degsin valla iyi ki soyleidm esime yoksa icimde kalıcaktı kimseye bisey diyemiyosun sinirden patlıycak gibi oluyorum bazen.

Ama masallah bu aralar esimde degisiklikler var. Oglumuzun ismi kesinlesti Enes Ali oluyor Aslı'm. Dun esim dedi ki kaynanama Enes Ali oluyo kaynanam da dur ben koyucam ismini dedi bisey bulamazsam HAYRETTİN koyarım dedi ( Kaynanamın ölen abisinin adı oluyor) Kaynanam dondu bana baktı esim olur mu dedi soyle ters ters baktım hepsine Sonra esim dedi 9 ay yeliz ugrasıyor onunla o cekiyor derdini dedi SOK oldum ben zaten Yok yok Enes Ali olucak adı dedi esim son noktayı koyduk. Cok mutluyum valla Allah'ım bozmasın insallah 1 haftadır ne kavga ne gurultu hicbiseyimiz yok..

Sabah da ise gidicek esim uyandık ne cabuk sabah oldu dedi esim ben de anlamadım ne cabuk oldu dedim.
Gece sana sarılmadan yattım ya kolun acıyo diye o yuzden anlayamadım nasıl sabah oldugunu dedi benim Odun kocam yontulmus da romantik laflar ediyo :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…