- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.781
Ahahahahaha
Esimi aramam ise yaramıs. Esim kaynanamı aramıs "Yeliz aksama balık yapıcak" demis.
Kaynanam da simdi beni aradı aksama balık yap dedi hehehe
Neden alcan canım bn yardmm ediym
benim geç döllenme demişti doktorum taaa ilk keseyi gördüğümüzde,kese haftasına göre küçük çıkmıştı!8 mayıs tı sat ım 15 mayısa almıştı doktorum.
bebeğimimin gelişimi normal satıma yetişmiş.şuan 8 mayısa göre gidiyoruz arıtık.o yüzden ..benim 20+ değil,21 + dayım.
ben anlıyorum cnm benimde en son adet tarihine göre yapılmış bir çizelge değil mi buu? yani sen son adet tarihini söyle ben düzelteyim sana aynını
çoook beyendim hemde çooookk..
zaten bunuda ben yapmamıştım,sağolsun ayşebahar yapmıştı!onun kinide çok beyeniyordum,bu da çok güzel oldu!
sağol tekrar..:))
çoook beyendim hemde çooookk..
zaten bunuda ben yapmamıştım,sağolsun ayşebahar yapmıştı!onun kinide çok beyeniyordum,bu da çok güzel oldu!
sağol tekrar..:))
banada ilk çizelgemi dünyam80 yapmıştı özellikle yapmadım kidemlidir bizim yeliz bu konularda güle güle kullan canım
cnm google'a tugse yaz çıkar :)) çok güzel dimi bende bayıldım hemde sıcacık...
Eger icine sinmediyse baska bisey de yapabilirim canım, yazılarını degistirebilirim istedigin gibi varsa bir istegin
hıı öylemi...:))
sağolsun..sanada telekkür ederim tatlım..
dünyam sağol bebekim....
çizelgem süperrr...
canım teşekkür ederim baktım siteye ama çok fiyatlı geldi yaaama bayıldım tam tarzım
2 hafta önce bebeğimin hareketlerini çok sık olmasa da hissetmeye baslamıstım ama bikaç gündür hissedemiyorum neden boyle odu sizce sorunmu vardır? doktor randevumuz da haftaya cuma.çok tedirginim cevap verirsenz sevinirim. buarada 19+3 haftalık
ayyy arkadasımla tlf da konustumm.. tam 54 dk konusmusummmkaynanamınn cok dedikodusunu yaptımmm:26::26: bana acık acık söylemiştii hakkımı helall etmem arkamdann konusursan diye.. haketten etmicek yani.. o da kaynanasını anlattı karsılıklı günaha girdikk allah ımm affettt sözz bi daha kimseyle konusmucamm
Ahahahahaha
Esimi aramam ise yaramıs. Esim kaynanamı aramıs "Yeliz aksama balık yapıcak" demis.
Kaynanam da simdi beni aradı aksama balık yap dedi hehehe
estafurullah canim ne demek bencede gayet ii olmuş güle güle kullan
ayy üstünden çok sayfalar geçmiş ama yazamadan edemedim..nasıl bir kaynanadır bu yeliz yaaa anlamış değilim sanki kendi hamile birde akşamki menüyü evden çıkmadan veriyor yap diye tövbe tövbe nasıl sinirlendim okurken sen al balığını bacım afiyetlede ye içinde kalmasınnn öyle şeymi olur yaaa birde kayınpederde yarın alırız 1 günden bişey olmaz demiş ikisinde sinir oldum
Evet banada pahalı geldi bakıncam artık daha uygun şeyler bulcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?